ayy ınsl.yaaaaaa dua ıle ınlslaynen katılıyorum suzan o gün geldiğinde insanın içine bir ferahlık geliyor sen duanı et canım inşallah evinizi alırsınız canım bebişini evinde büyütürsün
cnm uzulme bende 7+2 de gordumm yanı gecen haftaaaaaaaaakızlarrrr çok moralim bozuk 6+1 deyim.gebelik kesesi 15 mm ama bebeği göremiyoruz siz bebeğinizi ne zaman gördünüz?
cnm uzulme bende 7+2 de gordumm yanı gecen haftaaaaaaaaaınsl sende sabret gorusun annesı uzme bebegınııı
walla keseyı gorunce hıc bırseyı sormak aklıma gelmedı ama bebegımı gordugumde dr liste yaptım oda 1,17 cm dedı hersey normal dedı ınsl ya bu kdr ayrıntıya takılma dr aksı bırsey olsa solerdı suan dua etme zamanı tmm cnm dua dan baska bırsey gelmes elımızdee tmm ıcını rahatlat lutfennnncanım sen bebeği gördüğnde kesn kaç mm idi?
kızlarrrr çok moralim bozuk 6+1 deyim.gebelik kesesi 15 mm ama bebeği göremiyoruz siz bebeğinizi ne zaman gördünüz?
merhaba kızlar bugün eşim nöbette ben de işten gelince uyudum şimdi kalktım....işler yığılmışş durumdaa....midem kötüüüü...sıkıldım artık tadım tuzum kalmadı.....açım şimdiii birisi bir tas çorba verse nasıl içerdim...ama mutfağa gidip hazırlamaya gücüm yok....aileden uzak olmanın kötü yönleri işte.....ama çok şükür diyorum benden daha ağır geçirenler varrr...geçici bir süreç diyorumm bazen hiç bitmeyecek gibi gelse de....bebeğim sağlıklı olsun da çekerim diyorumm...
bu arada dua isteyen arkadaşımın duasını okudum.eşiyle sorun yaşayan arkadaşıma da tez zamanda huzur diliorum.....bu dönemde eşlerimize çok iş düşüyor....herkes gibi bizim de sorunlarımız oluyorr....ama bir şekilde hallediliyor.....dün o da sıkıldı evde sürekliii yatan ve sızlanan bir kadınnn....kendini zorlamıyosun azcık çaba göster diyoo iyi olmak için....ben de çok kızdım küstüm...sankiii keyfimden yatıyorum...sonra tabii lavaboda seslerimi duyunca geldi...nasıl bakıyoo...üzülüyoo...ben de iyii olmak istiyorumm..
canını sıkma canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.teşekkür ederim canım allah hepimizin bebişlerini korusun çok korkuyorum ona bişi olacak diye:18::18::18::18::18::18::18::18:
gözünaydın kalp atışlarını duymuşsun.ikili 3lü testi ben de düşünmüyorum senin gibi düşünüyorum canım bakalım.selam kızlar,ben de cumartesi günü gittim doktora bebeğimin kalp atışlarını dinledim yavrum nasıl atıyordu kalbi,paha biçilemez bir mutluluk,Rabbim isteyen herkese nasip etsin hatta ultrason cihazından rahatsız oldu bir hopladı,dr. size şov yapıyor dedi,ikili test yaptırmamı istedi ama ben hiç düşünmüyorum yanılma payı varmış ki Allah korusun down sendromlu derlerse gidip bebeğimin canına kıyamam ama eşim istiyor bakalım ne olacak bu arada enfeksiyonum da var su iç diyor dr. hiçbirşey yiyemiyorumki nasıl su içeyim..
sanırım eşinle kavga etmişsin canım hamilelikte herşey insanı kolayca incitiyor zaten.canını hiç sıkma bebeğini düşün.kendi hayatına bak o ne yaparsa yapsın.am tabi kumar demişsin çok sinir bozucu ama en azından bebeğin doğana kadar sadece kendini düşünbu öle bişey değil artık severek evlendim kaç yıl bekledim ama hep başkarı arkadaşları benle konuşmaz azarlar sormadan ne yaptığını sölemez sorarsın bağırır ağzına geleni söyler arkadaşlarıyal gülsün eğlensin kumar oynasın o kadar hayal kırıklığı ki bu nedesem ne yapsam olmadı ama bende ağzıma geleni söledim inceldiği yerden kopsun ama bu bebeğe üzüntüden bişey olsun ona dünyayı dar ederim
KIZLARRRRRRR
Öğleden sonra sizinle yazıştıktan sonra tv izlerken her zamanki
gibi idrar baskısıyla wcye koştum herşey gayet normaldi fakat wcden
tv karşısına geçene kadar içimden birşeyler aktı içim bir hoş oldu
dün gece de böyle olmuştu iç çamaşırımda lekelenme....Panik yaptım
tabi ki eşimi aradım gayet rahat içini ferah tut bebeim normaldir deyince
rahatladım ama ben biraz kurtluyum ve doğru doktorda aldım soluğumu.Haftaya
olan randevum 1 hafta öncesinden geçerli oldu ve vajinadan muayene etti doktorum
ekrandaki lokumumu ve kalp atışını görünce hayat durdu benim içimnasıl atıyordu
kalbi anlatamam 7+2 olmuşuz ve ben aşık oldum ona,hayran kaldım YARADANIMA....Şu an
o kadar duygusala bağladım ki anlatamam ALLAH'IM hepimizin lokumlarını korusun ve kucağımıza almayı
amin canım gözünaydın çok güzel gerçekten kalp atışlarını duyduğun o an
süperr sımdı esıme gosterdımde guluyorrr
Merhaba kızlar, ben yeni katıldım aranıza, 6 hafta 1 günlük hamileyim, geçen hafta 2 farklı doktora ultrasonla muayene oldum, keseyi gördük doktor herşey normal kalp atışlarını ise 7. haftada duyabiliriz dedi, fakat bende biraz tedirginlik var göğüslerdeki şişkinlik dışında hiç bir belirtim yok, kusma, ağrı, lekelenme, halsizlik vs... normal mi??
Benim gecen haftam gibi:) kese goruldugunde, dis gebelik tehlikesi yok oluyor. Daha sonraki 2 hafta icinde bebek kendini gosteriyor ve kalp sesi duyuluyor. Karin ultrasonda gorulmeyebilir. Kusma ve migde bulantisi bende de yok ki bu buyuk bi sans, lekelenme olmamasida daha ii bisey tabiki, fazlalasmasi tehlikeli cunku. Bende ekstra bi uyku hali var ve birde karin agrisi. Doktor bebegi gorene kadar her soruya normal diye cvp verdi ve cok aciklama yapmadi, bu hafta hersey daha aciklayiciydi. Hic endiselenmerahat olmalisin, bebeginin kalp sesini duymana coook az kaldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?