2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlarrrr çok moralim bozuk 6+1 deyim.gebelik kesesi 15 mm ama bebeği göremiyoruz siz bebeğinizi ne zaman gördünüz?

kızlarrrr çok moralim bozuk 6+1 deyim.gebelik kesesi 15 mm ama bebeği göremiyoruz siz bebeğinizi ne zaman gördünüz?
cnm uzulme bende 7+2 de gordumm yanı gecen haftaaaaaaaaaınsl sende sabret gorusun annesı uzme bebegınııı

[SUP]neyse bız gıdıyoruz sıze doyumm olmazzz babamız gelecek namazımı kılalım KUR AN ımızı okuyalım bırazzz ınsl...sonrada babamızı beklerız ınsll ALLAH A emanet olun ınslll[/SUP]

canım sen bebeği gördüğnde kesn kaç mm idi?
walla keseyı gorunce hıc bırseyı sormak aklıma gelmedı ama bebegımı gordugumde dr liste yaptım oda 1,17 cm dedı hersey normal dedı ınsl ya bu kdr ayrıntıya takılma dr aksı bırsey olsa solerdı suan dua etme zamanı tmm cnm dua dan baska bırsey gelmes elımızdee tmm ıcını rahatlat lutfennnn

kızlar mıdem gurull gurulduuyor aclıktan sbh 1 hasn.yumusta azıcıkda ekmek yedımm oglen 3 y.k bulgur plavı brı parca ekmek yedım 1 st oncede 1 havucc baskada bırsey yemedımm acıktımmmmmmm da cnm bırsey ıstemıyorrrrrrrrrrrrrrr mutfga gırınce mıdemm bende burdayım dıyoo

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım allah hepimizin bebişlerini korusun çok korkuyorum ona bişi olacak diye:18::18::18::18::18::18::18::18:

ben de nihayet kalp atışlarını duydum cuma günü.allaha şükür bir sorun yokmuş.birkaç günde sayfalar nasıl ilerlemiştir kimbilir okumaya çalışcam biraz şimdi.

kızlarr benim kan testi sonuçlarım iyi çıktı çooook şükürr :) valla artık bir testi daha kaldırır mı bu bünye bilmiyorum. ömrümden ömür gitti 1,5 ayda ya huu

merhaba kızlar bugün eşim nöbette ben de işten gelince uyudum şimdi kalktım....işler yığılmışş durumdaa....midem kötüüüü...sıkıldım artık tadım tuzum kalmadı.....açım şimdiii birisi bir tas çorba verse nasıl içerdim...ama mutfağa gidip hazırlamaya gücüm yok....aileden uzak olmanın kötü yönleri işte.....ama çok şükür diyorum benden daha ağır geçirenler varrr...geçici bir süreç diyorumm bazen hiç bitmeyecek gibi gelse de....bebeğim sağlıklı olsun da çekerim diyorumm...
bu arada dua isteyen arkadaşımın duasını okudum.eşiyle sorun yaşayan arkadaşıma da tez zamanda huzur diliorum.....bu dönemde eşlerimize çok iş düşüyor....herkes gibi bizim de sorunlarımız oluyorr....ama bir şekilde hallediliyor.....dün o da sıkıldı evde sürekliii yatan ve sızlanan bir kadınnn....kendini zorlamıyosun azcık çaba göster diyoo iyi olmak için....ben de çok kızdım küstüm...sankiii keyfimden yatıyorum...sonra tabii lavaboda seslerimi duyunca geldi...nasıl bakıyoo...üzülüyoo...ben de iyii olmak istiyorumm..

ben netten araştırdım kese 2buçuk cm olunca karındaki ultrasyonda bebek görülebilir diyoooorrr...geç döllenmedir canım bir hafta daha bekle bakalım.

canım valla bende kötüyüm üstüne bi de çalışıyorum ama binlerce şükür, varlığı karşılığında her şeye razıyım. bu bi süreç ve atlatıcaz inşallah. allah seninde yardımcın olsun.

teşekkür ederim canım allah hepimizin bebişlerini korusun çok korkuyorum ona bişi olacak diye:18::18::18::18::18::18::18::18:
canını sıkma canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.
gözünaydın kalp atışlarını duymuşsun.ikili 3lü testi ben de düşünmüyorum senin gibi düşünüyorum canım bakalım.

sanırım eşinle kavga etmişsin canım hamilelikte herşey insanı kolayca incitiyor zaten.canını hiç sıkma bebeğini düşün.kendi hayatına bak o ne yaparsa yapsın.am tabi kumar demişsin çok sinir bozucu ama en azından bebeğin doğana kadar sadece kendini düşün

Bende bugun minigimin kalp sesini duydum:) ilk basta doktor goremedi cok endiselendim, yarim cmcikmis daha, sonra kesenin bi kosesine saklanmis gibi gorduk onu, kalp sesinide duyduk:) Allah hepimize sagliklariyla kucagimiza almayi nasip etsin. Doktor folikasit vermisti bu hafta magnezyum ekledi, vitamin veya demire baslayan var mi?

Merhaba kızlar, ben yeni katıldım aranıza, 6 hafta 1 günlük hamileyim, geçen hafta 2 farklı doktora ultrasonla muayene oldum, keseyi gördük doktor herşey normal kalp atışlarını ise 7. haftada duyabiliriz dedi, fakat bende biraz tedirginlik var göğüslerdeki şişkinlik dışında hiç bir belirtim yok, kusma, ağrı, lekelenme, halsizlik vs... normal mi??

Benim gecen haftam gibi:) kese goruldugunde, dis gebelik tehlikesi yok oluyor. Daha sonraki 2 hafta icinde bebek kendini gosteriyor ve kalp sesi duyuluyor. Karin ultrasonda gorulmeyebilir. Kusma ve migde bulantisi bende de yok ki bu buyuk bi sans, lekelenme olmamasida daha ii bisey tabiki, fazlalasmasi tehlikeli cunku. Bende ekstra bi uyku hali var ve birde karin agrisi. Doktor bebegi gorene kadar her soruya normal diye cvp verdi ve cok aciklama yapmadi, bu hafta hersey daha aciklayiciydi. Hic endiselenme rahat olmalisin, bebeginin kalp sesini duymana coook az kaldi..

inşallah bizde haftaya kalp atışlarını duyarız da rahatlarım :/ kendimi hiç hamile gibi anne olacakmış gibi hissetmiyorum; kalp atışları bana her açıdan iyi gelecek gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…