2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
inşallah bizde haftaya kalp atışlarını duyarız da rahatlarım :/ kendimi hiç hamile gibi anne olacakmış gibi hissetmiyorum; kalp atışları bana her açıdan iyi gelecek gibi...

Ben bugün 5sn kadar fln duydum sanırım, ama hala anlayamadım. Sanırım karnımız büyümeden ıdrak edemıcez. Allah'a çok şükür bıze annelıgı nasıp etti, gercektende çok degısık bı hıs, sıgarayı bırakabılcegım aklımdan bıle geçmezdı:) düşünceye alışmak bıraz zorluyo bazen, ben sağlıklı beslenen erken yatıp erken kalkan bırı degılım mesela, sımdı herseyde kendımı suçluyorum, ıı besün alsın, sağlıklı olsun dıye düşünmekten, alıştığım yasam bı anda yon degıstırdı ve bunalımda gribi hıssettım. Doktor sevmedıgın yıyeceklerı sırf besın olsun dıye yeme, cocuk her türlü anneden gereklı besını alır deyınce rahatladımmm

benimki plansız hatta planları alt üst eden bir gebelik :) test yapmadan önce içtiğim sigara son sigaram oldu, testi yaparım negatif çıkar sonra kendime türk kahvesi+ sigara yaparım diye düşünmüştüm :) gece 2 de bilgisayar başında olmamızdan uyku düzensizliği yaşadığımız çok belli canım :) :) ne diyeyim Allah'ım senin gibi kalp atışlarını duymayı nasip etsin sonrada bana annelik hissi versin :) :)

Son düzenleme:

Hahahah aynen benımde öyleydi.. Bır gün oncesıne kdr günde bı paket sıgara ıcıyodum. Ama söyle mucizevi bişey varmış ki, gecikme olupta gebelık kesınlesene kdr yapılan hıc bi şey bebeğe zarar vermiyomus. Amın ınsallah en yakın zamanda.. Bır daha kı kontrolün ne zmn bılmıyorum ama 8. Hafta kalp sesı duymak ıcın daha kesın bı hafta, o yüzden endıslenme. Planlı ve hazırlıklı olmayınca ınsanın endıselerıde kat kat artıyo. Bende hamılelık hakkında yeterınce bılgı sahıbı olmadan sürprizle karşılaştım. Neysekı önümde ablamın 3 hamılelıgı ıle bırlıkte bı çok arkadaşımın ornegı var onumde ve yeterınce bılgı sahıbı olabılıyorum. Sımdı bırde bu sıteyle tanıştım ve seneye aynı ayda dogum yapacak bı çok arkadasımızdan öğrenecek seylerımız olacak ben sımdı Internet'ten cınsıyet nasıl bellı olur onu araştırıyordum. Bır çok batıl ınanc var çok ılgınc:/ acaba kızım erkemi? Allah sağlıklı nasıl etsın hıc onemlı degıl ama bıraz erken sardı merakı. Lahana testı dıyorlarsa en kesın sonuc olarak? Deneyen varmı? Bırde cınsıyet belırleme testlerı çıkmış eczanelerde satılıyormuş? Cevrenızde deneyıp doğru sonuc alan oldumu?

Günaydın,Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!
Bizler iyi ve pozitif olalımki fasülyelerimizde iyi olsunlar

Nekadar güzel bir günaydın mesajı sabah sabah içimi açtın valla sanada ve fasulyenede günaydın herkese günaydın....

kızlaaarr bu bebeğimin dünkü doktor görüntüsü yan ekledim çünkü bebişin yatış pozisyonuna göre rahat görebilin diye... kızlar bebişim 15.8 mm olmuş göbek kordonu oluşmuş çok şükür.. kesen çok güzel hiçbir sıkıntısı yok dedi.. haftasıyla uyumlu diye sordum tam uyumlu haftasıyla dedi.. dün bebeğim 8+0'dı... doktor kalp sesini de dinlettii ama dediki normalde ben 12. haftaya kadar kalbinin dinlenmesine karşıyım tam net olmamakla birlikte zararı olduğu söyleniyo dedi ama sen istersen dinlettiririm dedi bende istiyorum dedimm 4 saniye kadar dinledik.. tarifi imkansız bir duygu o kadar güzel bişeykiii... fotoğrafta sanki yüzü belliymiş gibi çıkmışş... bideeeeeeeeeee nub teorisinden anlyana varsa yorum yapabilirmiiiii....???

herkese merhaba,

inşallah temmuz ayında hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız..

allah bu duyguyu isteyen herkese tattırsın:)

Sağlıkla kalın:)

Nekadar güzel bir günaydın mesajı sabah sabah içimi açtın valla sanada ve fasulyenede günaydın herkese günaydın....
sağol cnm sanada ve fasülyenede günaydın kuzum:)

ayyy yerim ben bunuuuu maşallahhhhhhhh çok güzel bi kese ve bebiş Allahım sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin tatlım tütütütütütüt maşalahhh

allah nazarlardan korusun çok tatlı valla :)

kızlarr benim kan testi sonuçlarım iyi çıktı çooook şükürr :) valla artık bir testi daha kaldırır mı bu bünye bilmiyorum. ömrümden ömür gitti 1,5 ayda ya huu

ben de sonucu öğrenene kadar stres yaptım, doktoruma tahlili gönderdim ama 3-4 gün sürdü yorumlamasını öğrenmem, ama şükür şimdilik herşey yolunda

ben de günlerdir akşam tam başbaşa kalacağımız zaman uyuyakalıyorum ne yapalım herşeyin bir bedeli var sabretsinler biraz

ben şimdiden şiştim, üç haftada üç kilo (((

ben iki gündür foliği bırakıp multivitamine başladım dr önerisiyle

canım gözün aydın, inşaallah sağlıkla doğacak bebişlerimiz, bu arada nub teorisi ne ki?

aaaayyyy mansallah ne guzel yatiyor bebeginben daha fotografini alamadim artik 1 ay sonra gidince isteyecem

aaaayyyy mansallah ne guzel yatiyor bebeginben daha fotografini alamadim artik 1 ay sonra gidince isteyecem

bu benimkinin 3. fotosu benim doktorda 1 ay sonra çağırdı ikili tarama yapıcakmış.. o zamanda tam 12.haftaya denk geliyo.. İnşallah o günleride görebiliriz...

bu benimkinin 3. fotosu benim doktorda 1 ay sonra çağırdı ikili tarama yapıcakmış.. o zamanda tam 12.haftaya denk geliyo.. İnşallah o günleride görebiliriz...

insallah canim yaaa cok merak ediyorum cunku artik alisveris yapmak istiyorum gecen gun 3 tane beyaz tulum aldim

Canım çok tatlı maşallah. Ben de az önce doktordan geldim benimki de 7+3 müş ve 1,27 cm olmuş. Kalp atışlarını gördük ama duyamadık, çok değişikti :)) Seninkinin göbek kordonu da görünüyor, benimki üst üste gelmiş bir büyük bir küçük fasulye gibi duruyor :))

günaydın güzel temmuz anneleri
uyuyakaldım işe yeni geldim
bebişlerini gören kalp atışlarını duyanlara gözün aydın diyorum Rabbim sağlıkla doğumlarını göstersin inşallah darısı başımıza
ipek test sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…