selam kızlar bugün test aldım ama şimdi yapmalı mıyım sabah mı yapmalıyım bilemedim.siz bebişinizin hangi tarafta oluştuğunu biliyor musunuz? ben bu ay sağ taraftan yumurtladım eğer hamileysem bebiş sağ tarafta oluşuyor bi ara okumuştum bebiş sağdaysa erkek soldaysa kız diyorlardı ama başka bi formda yumurta takibi yaptırıp bebişi sağda olupta kız bebeği olanlarda çoktu ne adar doğru bilemiyorm . birde istanbul anadolu yakasında hastane ve doktor tavsiyesinde bulunabilecek var mı iyi güler yüzlü ilgili bir doktorum olsun istiyorum:)
ewet canım benim geçen sefer sağ kasıktaydı erkek ti şimdi de sağdave arkadaşımınki be kız kardeşimn ki soldaydı onlarınkide kızzz ama kaasık ta bahsediyorum dr hangi kasıkınıza yakın bakıyoda bebiş o taraftadır
Ne testi aldın tatlım..Canım ben de anadolu yakasındayım dr araştırıyorum karar veremedim bi türlü hospıtılum da bahar hanım var onu çok övüyolar ama oda sezeryancı galiba
gebelik testi:))) cnm ben marmara üniversitesi hastanesine aldım randevu ama özel hastane daha mı ii olur bilemiyorum ama 1 senedir özel hastaneye gidiyorum hiç memnun değilim bilemedim hiç bende normal doğum yapmak çok istiyorum ama nasip :)
benim söyledi sağ tarafta gelişmiş yumurtan bugün yarın çatlar dedi adetim 3 gün gecikti test aldım şimdi yapsam olur mu sabahı mı bekleyeyim ?
canım benim 3 gün geçmiş sabahı niye beklicen hadi yap testini bize de haber verr....
hehehehe öyle bir test var mı ya olsa ne güzel olurdu valla yap testi öğren cinsiyeti :)))
cnm bana çok yakın o hastane o nedenle oraya gideyim diyorum :) 8 kasıma aldım randevu dün yarın için vardı randevu eşimle tartıştım sinirle almadım bugün baktım en erken 8 kasımda :)
ok gidiyorum bak bana dua edin melekler...
hadi iyi haberlerle gel nasıl bekledin şimdiye kadar:)ben adetim geçmeden yaptım testii:)
hadi iyi haberlerle gel nasıl bekledin şimdiye kadar:)ben adetim geçmeden yaptım testii:)
eeeeeeeee test negatif çıktı ya
eeeeeeeee test negatif çıktı ya
hehehehe öyle bir test var mı ya olsa ne güzel olurdu valla yap testi öğren cinsiyeti :)))
cnm bana çok yakın o hastane o nedenle oraya gideyim diyorum :) 8 kasıma aldım randevu dün yarın için vardı randevu eşimle tartıştım sinirle almadım bugün baktım en erken 8 kasımda :)
beni de ekleyin temmuz annelerine. tahmini doğum tarihi 08.07.2013. bugün test yapttırdım 775,80 betam çıktı. progestron da baktılar o 14,77 çıktı progestron baktıran var mı.... ben 5 ay önce düşük yapmıştım.
Canım yaşadığınız eminim çok zordur Rabbim kimseye yaşatmasın... Ama pozitif düşününki herşey olumlu olsun.. Canım İnşallah bebişin seninledir.. Yeni bebişte de aynı heyecanı yaşayacağından ben eminim... Sıkıntı ve stresten uzağıız kızlaaaaaaaarr.. Pozitif düşünüyoruzz ona göree.. İnşallah sende aramıza katılırsın canım bu ay
test negatif mi çıktııı çok silik de olsa pembe de olsa 2.çizgi yok muuu.....biraz bekleseydin 5 dk falan bazı testler azcık bekleyince çıkıyor.tatlım eğer hiç bir şey yoksa bembeyazsa kan tahlili ver bence....adet gecikmesi yaşarmıydın daha öncee...olumsuz düşünmeyelim yaaaa.
Sen once hic test yapmadin mi?? Hamile oldugunu nasil bildin peki cok su ictiysen cikmayabilir hemen uzulme yarin sabah ilk idrarinla bir daha yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?