2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Ne testi aldın tatlım..Canım ben de anadolu yakasındayım dr araştırıyorum karar veremedim bi türlü hospıtılum da bahar hanım var onu çok övüyolar ama oda sezeryancı galiba

benim söyledi sağ tarafta gelişmiş yumurtan bugün yarın çatlar dedi adetim 3 gün gecikti test aldım şimdi yapsam olur mu sabahı mı bekleyeyim ?

Ne testi aldın tatlım..Canım ben de anadolu yakasındayım dr araştırıyorum karar veremedim bi türlü hospıtılum da bahar hanım var onu çok övüyolar ama oda sezeryancı galiba

gebelik testi:))) cnm ben marmara üniversitesi hastanesine aldım randevu ama özel hastane daha mı ii olur bilemiyorum ama 1 senedir özel hastaneye gidiyorum hiç memnun değilim bilemedim hiç bende normal doğum yapmak çok istiyorum ama nasip :)

Hamilelik takvimini görünce bende cinsiyet testi zannettimBende kararsızım valla canım özeller sezeryana mı yönlendiriyo bilemiyorum marmara da iyidir bence bana uzak baya

hehehehe öyle bir test var mı ya olsa ne güzel olurdu valla yap testi öğren cinsiyeti :)))
cnm bana çok yakın o hastane o nedenle oraya gideyim diyorum :) 8 kasıma aldım randevu dün yarın için vardı randevu eşimle tartıştım sinirle almadım bugün baktım en erken 8 kasımda :)

canım öyle bir test var 8 haftalıkken falan belli oluyormuş ülkemizde satılması yasakmışş ben bir önceki hamileliğimde çatlıyodum araştırmıştım oradan biliyorum.yurtdışından netten getirenler var tabiii yüzde yüz değil sonuç.türkiyede yasak olmasının sebebi de şu düşünün ne aileler var çocuklarının 8.haftada cinsiyetini öğrenince kürtaj yapılıyormuşş 10.haftaya kadar kürtaj yasal sonuçta.kız çocuklarını böyle önceden öğrenip öldürebilecek çok insan var maalesef ülkemizde ne yazık....bu yüzden biz de bu testten mahrumuz.

eeeeeeeee test negatif çıktı ya

test negatif mi çıktııı çok silik de olsa pembe de olsa 2.çizgi yok muuu.....biraz bekleseydin 5 dk falan bazı testler azcık bekleyince çıkıyor.tatlım eğer hiç bir şey yoksa bembeyazsa kan tahlili ver bence....adet gecikmesi yaşarmıydın daha öncee...olumsuz düşünmeyelim yaaaa.

Cinsiyet testi de var canımcım, 10 haftalıkken öğrenebiliyormuşsunuz Anasayfa - Cinsiyet Belirleme Testi - Intelligender Türkiye Yetkili Satıcısı - OnHafta.com Bak buraya

beni de ekleyin temmuz annelerine. tahmini doğum tarihi 08.07.2013. bugün test yapttırdım 775,80 betam çıktı. progestron da baktılar o 14,77 çıktı progestron baktıran var mı.... ben 5 ay önce düşük yapmıştım.

hoşgeldin tatlıııımmmm

Ben de geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kızlaaar
Dün burda umutsuz umutsuz bakınıyodum haftaya burda olur muyum diye ama kısmet oldu şükürler olsun kiii
Bugün yaptığım 2 test de pozitifi gösterdi
bata 3 gün var kızlar çıkmaz dedim ama çok net gayet koyu bi çizgi pat diye beliriverdi
Allahım bu defa sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize inşallah

sağol tatlım hala şoktayım sevinç ve korku bi arada
ama dediğin gibi pozitif olmalıyız testler pozitif çıkmış artık pozitif olma zamanı

canım hiç adet gecikmesi yaşamazdım hiç anlamadım bende hiç çizgi yok bembeyaz :) vadır bunda da hayır bakalım bekleyelim birazcık daha

Sen once hic test yapmadin mi?? Hamile oldugunu nasil bildin peki cok su ictiysen cikmayabilir hemen uzulme yarin sabah ilk idrarinla bir daha yap

hiç test yaptırmadım cnm adetim gecikti hiç gecikmezdi bu ay yumurta takibi yaptırdım 18 inde doktora gittim bugün yarın çatlar dedi geç döllenme olduysa da çıkmayabilir ya da ben 25 günde bir adet görüyorum adettim düzene girmişte olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…