2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar yaa size bişey sorucam...

sizde de şişkinlik varmı
sanki 5-6 aylık hamileyim gibi göbeğim çıktı.
sabah kalktıgımda farkettim.
aceba ne zaman geçer bu yaa :18:
adet olamadıgım için dicem ama 3-4 gün adet kanını attım üstüne görmeyle..
utanıyorum yaa

kızlar bu aradacanınız tatlı seyler mı ıstıyor hepyoksam eksımıı ben eksıyı yıyemıyorum pek yaa ama tatlıyı hmmmmm cıko ları goturuyoruzzz

benim sürekşi ekşi ve tuzlu istiyor canım.
tatlıya bayılırım normalde ama şu sıralar görmek bile istemiyorum.
eşim akşam almış tatlı birşeyler.zorla yedim ama hem miğdem bulandı hemde sanki hiç tadı yoktu :44:

afiyet bal şeker olsun canımmmmmm

Son düzenleme:
kızlar grip oldum 37 derece ateşim yatıyorum ve korkuyorum bebek etkilenrmi diye.... 39 a kadar sorun olmaz yazıyo nette ama ben ateşlendinmi fena olurum gece inşalla yükselmez

ay canımmm heheh bende eksıyı hehehe yanı yoyorumda zorlaa az once kıvı yıyeyım dedımvıtamın olsun zorhalen agzımda tadıııı
kızlar grip oldum 37 derece ateşim yatıyorum ve korkuyorum bebek etkilenrmi diye.... 39 a kadar sorun olmaz yazıyo nette ama ben ateşlendinmi fena olurum gece inşalla yükselmez
cnm bendeı kıtapdada 38 dereceye kdr olabılır dıyor ınsl yukselmesss koltuk altlarınaaa sırkelı pamuk koy olurmu dusurur atesını bebek de ılac vs ıle etkılenmes ınslll

ay canımmm heheh bende eksıyı hehehe yanı yoyorumda zorlaa az once kıvı yıyeyım dedımvıtamın olsun zorhalen agzımda tadıııı

bende canınız çekmesin diye söylemek istememiştim
bende en çok kivi yemeyi seviyorum.ama tam olgunlaşmamış olalarını

Selam tubiloshh öncelikle bebişin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasipetsin inşallah.daha önce bir topikte beraberdik ama hatırlamıyorum eylül de herhalde.bu ay sizin yanınızda olma ihtimalim vardı o yüzden takipediyorum topiğinizi halaüstüne gördüm demişsin peki hamile olduğunu nasıl anladın cnm?hep bi kaç damla pembe kahve akıntıdan bahsediyor kızlar ama tam regl oluyomu üstüne görmede ben onu merakediyorum aslında:26:

Canim cok sagol yazmisin.oglum 2 yasina gelince ins bir daha denemek istiyorum bakalim sansimiza tutacakmi...

Kızlar aranıza yeni katıldım, ne güzelmiş burası çok sevdim. İnşallah Rabbim nasip ederse bende temmuz sonu bebeğimi kucağıma alıcam. Bu benim 2. bebişim 5 yaşında bir kızım var. İlkinde böyle değildim, çok evhamlanıyorum herşeye yaaa napıcam??

kızlar benimde karnım cok sertleşti kasıklarım şişti taş gibi..
yavas yavas göbüş cıkıyo heralde

bi tabak yemek bile yesem karnım kocaman oluyo sanki dünyayı yemişim gibi...

merhaba kızlar,
kısmet olursa ben de temmuz annesi olacağım.daha önceki üç hamileliğimde kalp atışı olmadığı için kürtajla alındı.Bu kez kalp atışını almadan buraya yazmak istemedim.bugün dr. gittim ve şükürler olsun ki kalp atışlarını gördüm.İnş.hepimiz için herşey yolunda gider ve hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alırız.benim sat 15 ekim.yaşım 37 ilk bebeğim olacak inşallah.hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum.

kızlar günaydın benim sat 18 ekim ve bugün itibariyle 6+0 günlük hamileyim yaş 28 beni de listeye eklermisiniz allahın izniyle ben de temmuz annesi olcam

bende ya
sırf bu yüzden ev taşıdım önceki evim giriş kattı hep karalık oluyodu deli oluyodum
mutsuz uyanuyodum her sabah
bu yüzden evimi taşıdım
daha aydınlık daha ferah olsun die

iyi bari tek takintili ben degilim esimde ne guzel hava vur kafayi yat diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…