2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar bebişinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben dün gitti ultrasonda kese göründü bi de dokktorum kalp atışı olduğunu söyledi ama biz duyamadık haftaya gel dedi haftaya gitsem duyarmıyım yoksa bekiyimmi siz ne zaman duydunuz pıt pıtlarıı

tamamdır kızlar gebelik takvimini oluşturdum bugün 6+0 yani 7. haftanın içindeyim ama takvimde 6. hafta içindesinz diyo sizde de böylemi oldu

arkadaşlar ben 9 haftalık hamileyim doktora gittim kalp atışlarını gördük doktor bir sıkıntı yok dedi ama ben sabah kahvaltımı iyi yapıyorum öğlenden birseyler yiyiorum ama kaşma yemek yiemiyorum sadece meyve yiyorum yemek yiyemiyorum birde ne balık ne tavuk en et yiyemiyorum boğazımda kalıyor çiğneyemiyorum doktora sordum bir önemi yok çocuk bir sekilde beslenir dedi ama ben vicdan yapıyorum bu durumu bir d ecevremden diyorlarki yemessen çocuk beslenmez falan çok 2 kilo doğar vs diyorlar ama yediğim andan miğdem bunlaıyor öğürüyorum bilmiyorum siz nasılsınız benimle aynı durumda olan var mı çok korkuyorum çocuğa bir sey olacak diye

7. Haftada duyuluyor haftaya çagırdıysa o zaman duyarsınız

günaydın aynı sorunu bende yaşıyorum normal yemek yiyorum et,tavuk yiyemiyorum zorla yesem bile o bir şekilde çıkıyor

günaydın anneler ve kuzuları,

canım sıkma kendini yiemiyorum bebek büyümez diye.ben de et,tavuk,balık grubundan tiksindim doktora söyledim.bu dönemde kalsiyum almam gerek,şunu almam gerek diye şartlama kendini bebek senden beslenir 3 ay,alırsan iyi olur tabi ama 3 aylık dönem bulantı dönemi oldugu için çok zorlama kendini.yiyeceklerden tiksinmemeye çalış,ilerde yemen gerekecek çünkü yatırımı o zamana yapalım dedi.
önünde 7-8 ay var şimdi yememeyle 2 kilo doğmaz çocuk,merak etme saçma sapan konuşanları takma kafana hıı hıı de geç.bebek özellikle son haftalarda kilo alıyor.
bebeğim gelişmez,düşük kiloda doğar diye düşünme Allah yardımcı olur inşallah.buları düşünüp hiç stres yapma ,pozitif ol lütfen.

Son düzenleme:
günaydın aynı sorunu bende yaşıyorum normal yemek yiyorum et,tavuk yiyemiyorum zorla yesem bile o bir şekilde çıkıyor

demekki yanlız değilmişim et, süti balık ki çok severdim, tavuk ve de tatlı kesinlikle yiyemiyorum
yemeyi bırakın görmeye bile tahammülüm yok

merhaba arkadaslar bu yolda bende sızınle bırlıkteyım artık tabı kabul gorurse bir akslık olmazsa allahım izin verirse bızde 13 temmuzda bebeğimizi kucagımıza alacagız

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. efsuncum hadi duyarsın inşallahhh pıtpıtları..
kızlar konu sahibi phia ya neden hiç gelmiyo ilgilenmiyo haberi olan varmııı

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. efsuncum hadi duyarsın inşallahhh pıtpıtları..
evet benimde dikkatimi çekti pihia yok galiba artık doğum çizelgelerimizde güncel değil

asoscum nasılsın bayadır göremedim seni sanki nasıl gidiyo hasmilelik

aynen bende öleydim hatta geçen c.tesi dr kontrolüm vardı dr bile bu ne hal dedi çok utandım.sonra ultrasyona aldı beni hep gaz doluydu bebişi bile zor gördük gaz çiğneme hapı verdi çok şükür bu aralar birazda olsa indi şişim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…