iyi bari tek takintili ben degilim esimde ne guzel hava vur kafayi yat diyor
kızlar bebişinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben dün gitti ultrasonda kese göründü bi de dokktorum kalp atışı olduğunu söyledi ama biz duyamadık haftaya gel dedi haftaya gitsem duyarmıyım yoksa bekiyimmi siz ne zaman duydunuz pıt pıtlarıı
arkadaşlar ben 9 haftalık hamileyim doktora gittim kalp atışlarını gördük doktor bir sıkıntı yok dedi ama ben sabah kahvaltımı iyi yapıyorum öğlenden birseyler yiyiorum ama kaşma yemek yiemiyorum sadece meyve yiyorum yemek yiyemiyorum birde ne balık ne tavuk en et yiyemiyorum boğazımda kalıyor çiğneyemiyorum doktora sordum bir önemi yok çocuk bir sekilde beslenir dedi ama ben vicdan yapıyorum bu durumu bir d ecevremden diyorlarki yemessen çocuk beslenmez falan çok 2 kilo doğar vs diyorlar ama yediğim andan miğdem bunlaıyor öğürüyorum bilmiyorum siz nasılsınız benimle aynı durumda olan var mı çok korkuyorum çocuğa bir sey olacak diye
arkadaşlar ben 9 haftalık hamileyim doktora gittim kalp atışlarını gördük doktor bir sıkıntı yok dedi ama ben sabah kahvaltımı iyi yapıyorum öğlenden birseyler yiyiorum ama kaşma yemek yiemiyorum sadece meyve yiyorum yemek yiyemiyorum birde ne balık ne tavuk en et yiyemiyorum boğazımda kalıyor çiğneyemiyorum doktora sordum bir önemi yok çocuk bir sekilde beslenir dedi ama ben vicdan yapıyorum bu durumu bir d ecevremden diyorlarki yemessen çocuk beslenmez falan çok 2 kilo doğar vs diyorlar ama yediğim andan miğdem bunlaıyor öğürüyorum bilmiyorum siz nasılsınız benimle aynı durumda olan var mı çok korkuyorum çocuğa bir sey olacak diye
günaydın aynı sorunu bende yaşıyorum normal yemek yiyorum et,tavuk yiyemiyorum zorla yesem bile o bir şekilde çıkıyor
7. Haftada duyuluyor haftaya çagırdıysa o zaman duyarsınız
günaydınlar
bugün evdeyim ve öğleden sonra doktora gidicez büyük gün yani beni için dua edin kızlar
evet benimde dikkatimi çekti pihia yok galiba artık doğum çizelgelerimizde güncel değilyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. efsuncum hadi duyarsın inşallahhh pıtpıtları..
kızlar konu sahibi phia ya neden hiç gelmiyo ilgilenmiyo haberi olan varmııı
günaydınlar
bugün evdeyim ve öğleden sonra doktora gidicez büyük gün yani beni için dua edin kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. efsuncum hadi duyarsın inşallahhh pıtpıtları..
kızlar konu sahibi phia ya neden hiç gelmiyo ilgilenmiyo haberi olan varmııı
kızlar yaa size bişey sorucam...
sizde de şişkinlik varmı
sanki 5-6 aylık hamileyim gibi göbeğim çıktı.
sabah kalktıgımda farkettim.
aceba ne zaman geçer bu yaa :18:
adet olamadıgım için dicem ama 3-4 gün adet kanını attım üstüne görmeyle..
utanıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?