2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Kızlar kalp atışını duyduktan sora dr randevusu gelip giden var mıı benim daha 10 günüm var çatladım yaf

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. efsuncum hadi duyarsın inşallahhh pıtpıtları..
kızlar konu sahibi phia ya neden hiç gelmiyo ilgilenmiyo haberi olan varmııı

evet yaa benim de dikkati mi cekti bayagidir ugramadi tabloyu yapmayi bilen varsa yapalim ben bilmiyorumyeni gelen bir suru arkadasimiz var

günaydınlar
bugün evdeyim ve öğleden sonra doktora gidicez büyük gün yani beni için dua edin kızlar

inş güzel haberlerle gelirsn canım seninle aynıyız hafta olarak ben de dün kese ve kalp atışlarını gördüm tabi kalp atışını biz duyamadk doktorum haftaya gel duyarsn dedi

sağolasın canım Allah razı olsun...
evet hatırlıyorum seni tatlım..inşallah sende hamişsindir ve burada güzel paylaşımlarımıza dahil olursun
canım,benim üstüne görme olayı öyle damla damla pembe felan değil.
adet günü geçtikten 5-6 gün sonra önce açık kahverengi sonrada git gide siyaha yakın bir renge dönene kadar peçeteye geliyor.ama çok az değil.rengi geri açılana kadar devam ediyor. bu da 4 gün felan sürdü.
oğlumda da 4 ay boyunca bu şekilde olmuştum.
yani normal üstüne görme tabirine uymuyo benimki
ama kan şeklinde olmuyor orası kesin...

bende bugün az daha iyiyim sanki.yarın doktor randevum var.inşallah kalp atışlarımızı dinlicez.
dua edin olurmu benim için
bu pıt pıtlardan sonra beklemesi daha kolay.
şu zorlu süreci de atlatsaydım bi

akşam ateşlenmedim çok şükür parastemol aldm doktorumu aradm akşam. bugünde randevum var evdeyim işede gitmedim dinlenyrm :) çok sağol canm

Ben de araniza yeni katildim. Umarim katilmisimdir :) test yaptigimda ikinci nispeten silik cikti. İnsallahh hamileyimdir )

hoşgeldiniz aramıza hayırlısı olsun inşallah :))

merhaba arkadaslar bu yolda bende sızınle bırlıkteyım artık tabı kabul gorurse bir akslık olmazsa allahım izin verirse bızde 13 temmuzda bebeğimizi kucagımıza alacagız

aynı gün görünüyor doğum tarihimiz :))

Kızlar kalp atışını duyduktan sora dr randevusu gelip giden var mıı benim daha 10 günüm var çatladım yaf

bugün öğleden sonra gidiyorum çok korkuyorum tekrar duymamaktan

Ben de korkuyorum yaa bu seferde görsem artık korkum kalmaz

senin ne zaman kontrolün .. duyarız inşallah bende ne bulantı hiçbi belirti kalmadı biraz halsizlik dışında.. bu kezde duyucaz inşallah.. saat 3 te benim randevum inşallah iyi haberlerle dönerim buraya. sonrada ikili test sonuçları için endişelenicez doğuma kadar korku endişe bitmicek bence :))

Duyarsın inşallah canım bugün büyümüş olarak görürsün bebişini inşallahBen 7 sinde gidecem canım çookk uzun geldi yaa

çok teşekkür ederim kızlar inşallah güzel haberlerle gelirim..

bu arada o listye ben el atabilirim ama konu sahibi yapabiliyor bunu bir çzüm buluruz buna kazene falan msj atsak

dularımız seninle canım antalyada isen gitttiğin hastaneyi ve doktoru söyler misin ben de antalyadayım

canım istanbuldayım ben bakalım ilk defa gidicem bende bu dra inşallah memnun kalırım

Duyarsın inşallah canım bugün büyümüş olarak görürsün bebişini inşallahBen 7 sinde gidecem canım çookk uzun geldi yaa

inşallahhhhh :)) benide 5 inde çağırmıştı ama ben aradım dayanamıcam dedim bugün için aldım randevuyu :)) ilk haftalar bu ara çok uzun geliyo gerçekten. ama biraz geçse daha iyi olur aslında daha büyümüş görürüz ama dayanabilene tabi

merhaba güzeller güzeli annecikler nasılsınız
benim yarın kontrolüm var kalp atışlarını duycaz ilk defa çok heyecanlıyım ayın 30u olmadı bi türlü

birde bişey sorucam gece uyku problemi yaşayan varmı aranızda ben uyuyamıyorum da

gerçekten dayanılmıyo ya
benim ilk gördüğün sadece 5mm lik bir lekeydi adetim 2 gün geçmişti o ultrosan kağıdına baka baka mahf oldum artık ne görüosam
birder yarın kalbini duyarsak inşallah hiç dayanamam artık heralde

Beeenn gece 2 ye 3 e kadar ancak uyayabiliyorum

Selam kızlar
ne zamandır yoktum,coşmuş gene sayfalar
pazartesi doktora gittiğimde sadece eksik kalan tahlillerimi yaptırmak istemiştim.ultrasonla da bakalım dedi doktor.2cm olmuş yavrum çok tatlıydı önceki doktor kalp atışı var demiş ama dinletmemişti.bu sefer dinleyebilirmiyiz dedim doktora.bu makine çok iyi değil duyamayız ama dur bi deneyelim dedi.açtı sesini aman Allahım "güpp güpp" öyle güzeldi ki.doktor çok şanslısın dedi.
tahlil sonuçlarıma göre bir miktar idrar yolu enf. varmış.ilaç vermedi.bol bol su içmem gerekmiş.ama ben su içince daha da bulanıyorum.ne yapıcam bilemedim:26:

uyku problemi bendede var mutlaka gece yarısıda kalkıyorum

Ben uyuyorum ama gece tuvalet için uyanıyorum mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…