yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. efsuncum hadi duyarsın inşallahhh pıtpıtları..
kızlar konu sahibi phia ya neden hiç gelmiyo ilgilenmiyo haberi olan varmııı
Kızlar kalp atışını duyduktan sora dr randevusu gelip giden var mıı benim daha 10 günüm var çatladım yaf
günaydınlar
bugün evdeyim ve öğleden sonra doktora gidicez büyük gün yani beni için dua edin kızlar
Selam tubiloshh öncelikle bebişin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasipetsin inşallah.daha önce bir topikte beraberdik ama hatırlamıyorum eylül de herhalde.bu ay sizin yanınızda olma ihtimalim vardı o yüzden takipediyorum topiğinizi halaüstüne gördüm demişsin peki hamile olduğunu nasıl anladın cnm?hep bi kaç damla pembe kahve akıntıdan bahsediyor kızlar ama tam regl oluyomu üstüne görmede ben onu merakediyorum aslında:26:
aynen bende öleydim hatta geçen c.tesi dr kontrolüm vardı dr bile bu ne hal dedi çok utandım.sonra ultrasyona aldı beni hep gaz doluydu bebişi bile zor gördük gaz çiğneme hapı verdi çok şükür bu aralar birazda olsa indi şişim cnm.
akşam ateşlenmedim çok şükür parastemol aldm doktorumu aradm akşam. bugünde randevum var evdeyim işede gitmedim dinlenyrm :) çok sağol canmay canımmm heheh bende eksıyı hehehe yanı yoyorumda zorlaa az once kıvı yıyeyım dedımvıtamın olsun zorhalen agzımda tadıııı
cnm bendeı kıtapdada 38 dereceye kdr olabılır dıyor ınsl yukselmesss koltuk altlarınaaa sırkelı pamuk koy olurmu dusurur atesını bebek de ılac vs ıle etkılenmes ınslll
Ben de araniza yeni katildim. Umarim katilmisimdir :) test yaptigimda ikinci nispeten silik cikti. İnsallahh hamileyimdir)
merhaba kızlar,
kısmet olursa ben de temmuz annesi olacağım.daha önceki üç hamileliğimde kalp atışı olmadığı için kürtajla alındı.Bu kez kalp atışını almadan buraya yazmak istemedim.bugün dr. gittim ve şükürler olsun ki kalp atışlarını gördüm.İnş.hepimiz için herşey yolunda gider ve hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alırız.benim sat 15 ekim.yaşım 37 ilk bebeğim olacak inşallah.hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum.
merhaba arkadaslar bu yolda bende sızınle bırlıkteyım artık tabı kabul gorursebir akslık olmazsa allahım izin verirse bızde 13 temmuzda bebeğimizi kucagımıza alacagız
Kızlar kalp atışını duyduktan sora dr randevusu gelip giden var mıı benim daha 10 günüm var çatladım yaf
Ben de korkuyorum yaa bu seferde görsem artık korkum kalmaz
senin ne zaman kontrolün .. duyarız inşallah bende ne bulantı hiçbi belirti kalmadı biraz halsizlik dışında.. bu kezde duyucaz inşallah.. saat 3 te benim randevum inşallah iyi haberlerle dönerim buraya. sonrada ikili test sonuçları için endişelenicez doğuma kadar korku endişe bitmicek bence :))
dularımız seninle canım antalyada isen gitttiğin hastaneyi ve doktoru söyler misin ben de antalyadayım
Duyarsın inşallah canım bugün büyümüş olarak görürsün bebişini inşallahBen 7 sinde gidecem canım çookk uzun geldi yaa
inşallahhhhh :)) benide 5 inde çağırmıştı ama ben aradım dayanamıcam dedim bugün için aldım randevuyu :)) ilk haftalar bu ara çok uzun geliyo gerçekten. ama biraz geçse daha iyi olur aslında daha büyümüş görürüz ama dayanabilene tabi
merhaba güzeller güzeli annecikler nasılsınız
benim yarın kontrolüm var kalp atışlarını duycaz ilk defa çok heyecanlıyım ayın 30u olmadı bi türlü
birde bişey sorucam gece uyku problemi yaşayan varmı aranızda ben uyuyamıyorum da
Beeenn gece 2 ye 3 e kadar ancak uyayabiliyorum
benim yarın kontrolüm var kalp atışlarını duycaz ilk defa çok heyecanlıyım ayın 30u olmadı bi türlü
birde bişey sorucam gece uyku problemi yaşayan varmı aranızda ben uyuyamıyorum da
uyku problemi bendede var mutlaka gece yarısıda kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?