senin ne zaman kontrolün .. duyarız inşallah bende ne bulantı hiçbi belirti kalmadı biraz halsizlik dışında.. bu kezde duyucaz inşallah.. saat 3 te benim randevum inşallah iyi haberlerle dönerim buraya. sonrada ikili test sonuçları için endişelenicez doğuma kadar korku endişe bitmicek bence :))
dr a sordunuzmu peki bişi dedimi
ben yarın sorcam bakalım ne yapabilirim gözlerim çöktü resmen mosmor
kendime değilde bebişime acıyorum güçlü olmam lazım
ben sormuştum uyuyamıyorum diyr yapacak bişey yok ilaç veremem demişti bakalım seninki ne dicek
asoscum nasılsın bayadır göremedim seni sanki nasıl gidiyo hasmilelik
evet yaa benim de dikkati mi cekti bayagidir ugramadi tabloyu yapmayi bilen varsa yapalim ben bilmiyorumyeni gelen bir suru arkadasimiz var
selam kızlar
ne zamandır yoktum,coşmuş gene sayfalar
Pazartesi doktora gittiğimde sadece eksik kalan tahlillerimi yaptırmak istemiştim.ultrasonla da bakalım dedi doktor.2cm olmuş yavrum çok tatlıydıönceki doktor kalp atışı var demiş ama dinletmemişti.bu sefer dinleyebilirmiyiz dedim doktora.bu makine çok iyi değil duyamayız ama dur bi deneyelim dedi.açtı sesini aman allahım "güpp güpp" öyle güzeldi ki .doktor çok şanslısın dedi.
Tahlil sonuçlarıma göre bir miktar idrar yolu enf. Varmış.ilaç vermedi.bol bol su içmem gerekmiş.ama ben su içince daha da bulanıyorum.ne yapıcam bilemedim:26:
canım ne olsun iyi gidiyo şükür heyet raporu alamadımmerkezden canım sıkkın yarın başka ilçeye gidicez dua edin versin dr
canım boşuna bakınma sadece konu sahibi yapabilir listeyi bu arada ben biraz baktım belki başka yere gitmiştir neti yoktur falan ondan gelmiyodur diye ama yanılmışım aktif başka topiclere takılıyo bizi yarıyolda bırakması hoş olmadı sonuçta konuyu phia nın almasını biz istemedik kendisi talip olduben böyle düşünüyorum haksızmıyım
Ben uyuyorum ama gece tuvalet için uyanıyorum mutlaka :)
işallah senin randevunda çok güzel geçer iyi haberlerini bekliyoruz mutlaka benimde 10 gün var daha kontrole ama meraktan ölecem ne güzel görceksiniz canlarınızı
kızlar sanırım phia topiği açmış ama hamile değil,çalışmaları sürüyor,başka topiklere yazıyor çünkü bununla ilgili.o yüzden ilgilenmiyor olabilir.isterseniz biz geçeriz başka topiğe,kendi topiğimizi açarızhiç dert değil.
ozamn bilen varsa açsın başka topik bunuda kapatalım karışmasın bence.... gurup bölünür yoksa....
bende ya
sırf bu yüzden ev taşıdım önceki evim giriş kattı hep karalık oluyodu deli oluyodum
mutsuz uyanuyodum her sabah
bu yüzden evimi taşıdım
daha aydınlık daha ferah olsun die
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. efsuncum hadi duyarsın inşallahhh pıtpıtları..
kızlar konu sahibi phia ya neden hiç gelmiyo ilgilenmiyo haberi olan varmııı
çok teşekkür ederim kızlar inşallah güzel haberlerle gelirim..
bu arada o listye ben el atabilirim ama konu sahibi yapabiliyor bunu bir çzüm buluruz buna kazene falan msj atsak
canım istanbuldayım ben bakalım ilk defa gidicem bende bu dra inşallah memnun kalırım
canım hayırlı olsun yeni eviniz.. güle güle oturun.. Bide meleğiniz gelirse evin tüm eksiği tamamlanmış olacak
ozamn bilen varsa açsın başka topik bunuda kapatalım karışmasın bence.... gurup bölünür yoksa....
kızlarr sıze cok merak ettıgım bırsey sormak ıstıyorum elinde ultasyonu olanlar lutfen cevp ıstıyorummmben gecen hafta kalp atısını dınlemek ıcın doktora gıttım neyse dınledık hersey yolunda ve doktor ultrason resmı verdı işte eve geldıgımızde ultrasona bakıyoruz o gorunen siyah kese varya onun içinde bebek beyaz sekılde gorunuyo yuvarlak bır sekılde. şimdi benim sorum şu bende o beyaz keseden 2 tane var gıbı ya bebek olan kese daha belırgın daha beyaz ama yanında hemen hemen aynı boyutda bırsey daha varr doktor ikiz falan demedi ama millete gosterıyorum herkes hakkaten iki tane diyo. sizinkilerde de boyle bır durum varmı yani boyle olması normalmı bılemedım :26: ultrson cekıldıgınde 6+3 haftalıktı
canım diğeri yolk kesesidir.. bikaç haftaya o yolk kesesi kaybolacak.. ikiz değildir yanii :) olsa doktorun söylerdi bence..
kızlarr sıze cok merak ettıgım bırsey sormak ıstıyorum elinde ultasyonu olanlar lutfen cevp ıstıyorummmben gecen hafta kalp atısını dınlemek ıcın doktora gıttım neyse dınledık hersey yolunda ve doktor ultrason resmı verdı işte eve geldıgımızde ultrasona bakıyoruz o gorunen siyah kese varya onun içinde bebek beyaz sekılde gorunuyo yuvarlak bır sekılde. şimdi benim sorum şu bende o beyaz keseden 2 tane var gıbı ya bebek olan kese daha belırgın daha beyaz ama yanında hemen hemen aynı boyutda bırsey daha varr doktor ikiz falan demedi ama millete gosterıyorum herkes hakkaten iki tane diyo. sizinkilerde de boyle bır durum varmı yani boyle olması normalmı bılemedım :26: ultrson cekıldıgınde 6+3 haftalıktı
canım o ıkıncı kese yolk kesesidir,zaten o kese olmazsa bı sorun var demektir ama oda bebek buyudukçe bıkaç haftaya yokolucaktır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?