2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

işallah senin randevunda çok güzel geçer iyi haberlerini bekliyoruz mutlaka benimde 10 gün var daha kontrole ama meraktan ölecem ne güzel görceksiniz canlarınızı

dr a sordunuzmu peki bişi dedimi
ben yarın sorcam bakalım ne yapabilirim gözlerim çöktü resmen mosmor
kendime değilde bebişime acıyorum güçlü olmam lazım

ben sormuştum uyuyamıyorum diyr yapacak bişey yok ilaç veremem demişti bakalım seninki ne dicek

ben sormuştum uyuyamıyorum diyr yapacak bişey yok ilaç veremem demişti bakalım seninki ne dicek

yazarım sizlere bakalım bişey önercekmi
inşallah iidir bebişim herşey yolunda gider
benim bulantım falan yok hiç çok nadir oldu midem kalktı o kadar maaşallah ben gayet iim inşallah oda iyidir :26:

merhaba kızlar umarım herkes iyidir. ben bel ağrısından duramıyorum 15 dk ayakda kalsam belimin ağrısından kıvranıyorum ilk aylarda bu kadar çok bel ağrısı normalmi sizce. şuan okuldayım ve herzamanda oturamıyorum bilmiyorum ne yapacağım böyle

asoscum nasılsın bayadır göremedim seni sanki nasıl gidiyo hasmilelik

canım ne olsun iyi gidiyo şükür heyet raporu alamadımmerkezden canım sıkkın yarın başka ilçeye gidicez dua edin versin dr
evet yaa benim de dikkati mi cekti bayagidir ugramadi tabloyu yapmayi bilen varsa yapalim ben bilmiyorumyeni gelen bir suru arkadasimiz var

canım boşuna bakınma sadece konu sahibi yapabilir listeyi bu arada ben biraz baktım belki başka yere gitmiştir neti yoktur falan ondan gelmiyodur diye ama yanılmışım aktif başka topiclere takılıyo bizi yarıyolda bırakması hoş olmadı sonuçta konuyu phia nın almasını biz istemedik kendisi talip oldu ben böyle düşünüyorum haksızmıyım

benimde biraz enfeksiyon var demişti idrar tahlilinde 3 lt su iç dedi bana

başkasına devretme şansı yokmu peki ?

kızlar sanırım phia topiği açmış ama hamile değil,çalışmaları sürüyor,başka topiklere yazıyor çünkü bununla ilgili.o yüzden ilgilenmiyor olabilir.isterseniz biz geçeriz başka topiğe,kendi topiğimizi açarız hiç dert değil.

Ben uyuyorum ama gece tuvalet için uyanıyorum mutlaka :)

sorma canım bazen 2 kez kalkıyorum.uyku açılıyor tabi,dolaş dur sonra.

Son düzenleme:

merhaba kızlarrrr ben bu aralar pek giremiyorum akşamları hep yatıyorummm...yorgunluk uykusuzlukkk bulantı vs vsss...bu akşam misafirlerim var ev temizliği ve biraz da hazırlık yapmam gerekiyooo...bilmiyolar hamile olduğumuuu .....bu arada yarın kontrolum var çok heyecanlıyımmm....ayrıcaa babam rahatsızzz haftasonu memlekete gidecedz bavul hazırlama git gel derken yorulacaz yineee...hep yorgunum zatennnn.bu arada bu yoğunluğun yorgunluğun içinde kayınvalideciğim canımızıı sıkmayı başardı yineee..kaldıramıyorum artıkk takmıcam da .evliliğimin ilk senesi onlar yüzünden ağlayarak geçtiii.dün eşime de söyledim hiç çekemem bu halimle nazzz.offf ne bileyimmm döküldüm yineeee...sağlığımız yerinde olsun da huzurumuz yerinde olsun da başka bişey istemiyorumm..

bende ya
sırf bu yüzden ev taşıdım önceki evim giriş kattı hep karalık oluyodu deli oluyodum
mutsuz uyanuyodum her sabah
bu yüzden evimi taşıdım
daha aydınlık daha ferah olsun die

canım hayırlı olsun yeni eviniz.. güle güle oturun.. Bide meleğiniz gelirse evin tüm eksiği tamamlanmış olacak

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. efsuncum hadi duyarsın inşallahhh pıtpıtları..
kızlar konu sahibi phia ya neden hiç gelmiyo ilgilenmiyo haberi olan varmııı

phiacım bizim ekim topiğinden arkadaşımızdı.. kendiside bebişi çok istiyo ama maalesef olmamıştı ekim ayında o sıra topiğide almış bulundu.. haklı olarak topiğe de pek girmiyo hepimiz yaşadık çok bebek istiyo kendisi... üzülmemek adına pek girmiyodur topiğe...

canım senin elinden geliyosa eğer, vaktin ve isteğin varsa phia arkadaşımıza mesaj atıp topiği devir alabilirsin.. tablonun güncellenmesi gerçekten moral veriyo insana... ben pek anlamıyorum bu tablo işinden ama benimde yardımcı olabileceğim bi konu olursa yardımcı olurum her şekilde..

kızlarr sıze cok merak ettıgım bırsey sormak ıstıyorum elinde ultasyonu olanlar lutfen cevp ıstıyorummm ben gecen hafta kalp atısını dınlemek ıcın doktora gıttım neyse dınledık hersey yolunda ve doktor ultrason resmı verdı işte eve geldıgımızde ultrasona bakıyoruz o gorunen siyah kese varya onun içinde bebek beyaz sekılde gorunuyo yuvarlak bır sekılde. şimdi benim sorum şu bende o beyaz keseden 2 tane var gıbı ya bebek olan kese daha belırgın daha beyaz ama yanında hemen hemen aynı boyutda bırsey daha varr doktor ikiz falan demedi ama millete gosterıyorum herkes hakkaten iki tane diyo. sizinkilerde de boyle bır durum varmı yani boyle olması normalmı bılemedım :26: ultrson cekıldıgınde 6+3 haftalıktı

ozamn bilen varsa açsın başka topik bunuda kapatalım karışmasın bence.... gurup bölünür yoksa....

yok canııım başka topiğe geçmeye hiiiç gerek yok.. phiaya bi msj atınca anlayan bi arkadaşımıza devreder o efsunn anlıyo büyük ihtimalle tablo işlerinden efsunna yıkalım bu işiiiiii sıkıntı yok kızlar... ben irtibata geçmeye çalışırım onunla...

Son düzenleme:

canım diğeri yolk kesesidir.. bikaç haftaya o yolk kesesi kaybolacak.. ikiz değildir yanii :) olsa doktorun söylerdi bence..

canım diğeri yolk kesesidir.. bikaç haftaya o yolk kesesi kaybolacak.. ikiz değildir yanii :) olsa doktorun söylerdi bence..

ay ne bıleyımm acaba mı sorusunu bır turlu atamıyorum aklımdan birde hamile oldugumu her duyan anlaşmış gibi inş. ikizdir diyo

canım o ıkıncı kese yolk kesesidir,zaten o kese olmazsa bı sorun var demektir ama oda bebek buyudukçe bıkaç haftaya yokolucaktır...

canım o ıkıncı kese yolk kesesidir,zaten o kese olmazsa bı sorun var demektir ama oda bebek buyudukçe bıkaç haftaya yokolucaktır...

diğer arkadasta aynısını demiş. ben bunu ılk kez duyuroum dur baklaım daha neler ogrenıcez en azından bebek olmadıgını oğrenmiş oldum ay saglıklı olsunda 1 tane olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…