kızlarr sıze cok merak ettıgım bırsey sormak ıstıyorum elinde ultasyonu olanlar lutfen cevp ıstıyorummmben gecen hafta kalp atısını dınlemek ıcın doktora gıttım neyse dınledık hersey yolunda ve doktor ultrason resmı verdı işte eve geldıgımızde ultrasona bakıyoruz o gorunen siyah kese varya onun içinde bebek beyaz sekılde gorunuyo yuvarlak bır sekılde. şimdi benim sorum şu bende o beyaz keseden 2 tane var gıbı ya bebek olan kese daha belırgın daha beyaz ama yanında hemen hemen aynı boyutda bırsey daha varr doktor ikiz falan demedi ama millete gosterıyorum herkes hakkaten iki tane diyo. sizinkilerde de boyle bır durum varmı yani boyle olması normalmı bılemedım :26: ultrson cekıldıgınde 6+3 haftalıktı
diğer arkadasta aynısını demiş. ben bunu ılk kez duyuroum dur baklaım daha neler ogrenıcez en azından bebek olmadıgını oğrenmiş oldumay saglıklı olsunda 1 tane olsunnn
cnım benimde kalp atışlarını ilk duyduğumda( 6+4) doktorun verdiği ultrason kağıdında aynı senin bahsettiğin gibi..doktor fasülye gibi c şeklinde duruyor bebeğin dedi..iki kese gibi biri beyaz biri gri gibi ama bitişikler..kalbin olduğu yer ultrasonda yanıp söndüğü için daha açık renk bedeni daha koyu görünüyo..hepsi bebeğin yani:))ikiz olsa doktor mutlaka görür söylerdi sanırım
sende demi geç döllenme oldu geçen hafta 6+3 üm demişsin takvımınde 8 hafta yazıyo, geç döllenme olduysa son adet tarıhe göre hesaplamıyoruz canım ultrason kagıdında yazar tahmını tarıhın.bunu bılmışlık olarak kabul görme basıma geldıgı için yazıyorum bilgin olsun Allah kucagımıza almayı nasıb etsın..
herkeste bi korku var benimde öle sadece gittiğim kontrolleri yazıyorum ben
yazın kızlar.ben de çok düşünmüştüm acaba sonuna kadar yaşayabilir miyim diye ama olsun,yazın çok güzel bir duygu.ilerde düşüncelerinizi,duygularınızı,hamilelikte hissediklerinizişuan karnınızda olan bebeğiniz okuyacak olması.hele ki kızınız olursa ilerde hamile olduğunda okuyacak olmasının düşüncesi bile süper :)
ben yazıyorum günlük tutar gibi o an karşımdaymış da konuşuyormuşum gibi.hoş bir duygu.
hamileliğimizin nasıl sonlanacağını Allah tan başka kimse bilemez.korkularımızla,telaşlarımızla zehir etmeyelim bu özel ayları kendimize,tadını çıkaralım derim ben.
canım içini ferah tut,Allah korur bebeğini.
sakin ol ki bebeği de strese sokma.Allah ne yaazdıysa alnımıza onu yaşarız,panik yapıp ,acabalarla zehir etme kendine,bu zamanların tadını çıkar.
doktoruna sordun mukan uyuşmazlığı için iğne yapılıyomuş sanırım, ne zaman olduğu hakkında bilgisi olan varmı ben 7+2 yim,eşim (0Rh+) ben (BRh-) im.
bal limon yeşilçayçok kötü grip oldum bentavsiye edebileginiz tedavi yöntemi varmı kızlar?
cajım 7.haftaya kdr surdu benmmm bebek yerlesene kdr mıs cok sukur sımdı ıse regl gunlerınde agrı olurmuuusss oda regl olacakmısınn gıbı sekıl dunden berı goguslerımme gene el vuramaz oldumm yarın regl gunumdeee
canımm tetemmm hos geldın cok sukur her gunumuze olsun cnm cınsıyetı ogrenmeyı ver cok sukur ıyıya yıyenımmmm hehe ınsl sonuclarda ıyı cıkar da gobecıklerımızı tokustururuzzzheheholsun cnmm yan topık hehehe sende bısden sın nede olsammm
öle dusunme lutfen belırtısı nı bılmem ama rabbım emır verdıkden sonra neler olmazkı verende o alandaa benımesımde dıyor korkuyorum dıe ama sonrasında dıyorcok sukuır 2 ayda olsa bıse bu mutlulugu bgısladıya bunada sukur dıye her gunumuzesukurler olsun rabbım katlanamayacagımız yuk yuklemes ınslllbu arada 9 haftadan sonra vucud olumsuzluk dusunmeye yerararmıs ona gore hep posıtıf dusun sen dua nı et gerısı rabbım e kalmıs cok sukurr
evt cm bnm bu hafta bıtecek sonra multı vıtamıne baslıcamm ve haftada bır balık,gunluk bır cevız ,6-7 badem,dogal maden suyu bır tane tuketmeye calısıyorum gunluk mutluakaaa
canım bısdede var dr arada bır bnm kanıma bakacakk bebegın kanı + mı - mı dıye eger + ıse ıgne vuracak 7.aya gırdıgımız deee cunku bnm kanım + kanı ıstemes ve vucud dan atmak ıstermıs bır kıtap da okumustum daatabii dr her gıttıgımde hatırlatacagımmm sende öle yap canımm
kızlar bu aradacanınız tatlı seyler mı ıstıyor hepyoksam eksımıı ben eksıyı yıyemıyorum pek yaa ama tatlıyı hmmmmm cıko ları goturuyoruzzz
canım doktor bana taa ilk muayenede ilk birkaç muayeneyi alttan yapacağız dedi, ve ilk iki muayenemi de öyle yaptı bir sonrakine göbişten bakacağız dedi, bence korkma birşey olmazmerhaba arkadaşlar
birkaç hafta önce düşük riskim vardı çok üzgündüm ama çok şükür son doktor kontrolümde anormal birşey gözükmedi ama çok halsizim çok uyuyorum ve mide bulantılarım var olsun bebişim iyi ya buna dua ediyorum
ama kafama takılan bir konu var şuan 7 haftalık hamileyim eçen hafta yani 6 haftalıkken doktora gittiğimde karnımdan ultrasonla baktı keseyi ve bebeği tam göremediğini söyledi alttan bakmak istediğini söyledi bende tereddütte kaldım ama korktuğum için kabul ettim sizce bu şekilde muayene doğrumu ? o şekilde bebeği gördük ve kalp atışlarınıda ancako şekilde duyabildik
kızlar yaa size bişey sorucam...
sizde de şişkinlik varmı
sanki 5-6 aylık hamileyim gibi göbeğim çıktı.
sabah kalktıgımda farkettim.
aceba ne zaman geçer bu yaa :18:
adet olamadıgım için dicem ama 3-4 gün adet kanını attım üstüne görmeyle..
utanıyorum yaa
adet tarıhım 6 ekım. ben doktora gıtıtııgmde aslında benım hesabıma gore 6+4 olması lazımdı ama ultrasonda 6+3 gorunuyo o hesaba gore bır gun gerıden hesaplıyorum bende o yuzden suan 7+4 olması lazım
Kızlar içinize doğuyo mu bebişinizin cinsiyeti bana erkek doğuyo ama acaba hislerimde yanılacakmıyım
Kızlar içinize doğuyo mu bebişinizin cinsiyeti bana erkek doğuyo ama acaba hislerimde yanılacakmıyım
kızlar birşey sorucam ben sanırım 7 haftalık hamıleyım SAT 06/10/2012 sata göre yani ama kızkardeşimin 4 aylık oğlu var dıyorkı abla ben hamıleyken doktorum sata göre ve usg ölcumlerıne göre ıkı farklı tarıh verıyordu cunku döllenmenın neezaman ooldugunu bılemedıgmız ıcın usg ölcumune göre ayarlıyoruz doğum tarıhını demış dr ama benım doktor sata göre konusuyor hep bırde onun doktoru hep şunu ye bunu yeme dıyordu benım doktor paket havası yapıp yolluyor sızınkıde öylemı
kızlar birşey sorucam ben sanırım 7 haftalık hamıleyım SAT 06/10/2012 sata göre yani ama kızkardeşimin 4 aylık oğlu var dıyorkı abla ben hamıleyken doktorum sata göre ve usg ölcumlerıne göre ıkı farklı tarıh verıyordu cunku döllenmenın neezaman ooldugunu bılemedıgmız ıcın usg ölcumune göre ayarlıyoruz doğum tarıhını demış dr ama benım doktor sata göre konusuyor hep bırde onun doktoru hep şunu ye bunu yeme dıyordu benım doktor paket havası yapıp yolluyor sızınkıde öylemı
kızlar bebişinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben dün gitti ultrasonda kese göründü bi de dokktorum kalp atışı olduğunu söyledi ama biz duyamadık haftaya gel dedi haftaya gitsem duyarmıyım yoksa bekiyimmi siz ne zaman duydunuz pıt pıtlarıı
bana görede erkek gıbı gelıyo yuzuk falı baktım erkek cıktı. çin falı da erkek dıyo. ayrıca hıc mıde bulantımda olmadı erkekde bulantı olmazmıs dıyorlarda :26:
bende yüzük falı ve çin falıma baktım erkek çıkıyor ama benim bulantılarım çok fena,gece uykumdan bile uyandrıyor.
Kızlar bu yüzük falı nasıl oluyor değişik değişik anlatımı var
yuzuge ıp takıp karının ustune tutuyorsun daıre çizerse erkek. ılerı gerı gelırse kız mıs
Bi yerde de işte tam tersi yazıyo anlamadım daire çizerse kız ileri geri gelirse erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?