2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

cnım benimde kalp atışlarını ilk duyduğumda( 6+4) doktorun verdiği ultrason kağıdında aynı senin bahsettiğin gibi..doktor fasülye gibi c şeklinde duruyor bebeğin dedi..iki kese gibi biri beyaz biri gri gibi ama bitişikler..kalbin olduğu yer ultrasonda yanıp söndüğü için daha açık renk bedeni daha koyu görünüyo..hepsi bebeğin yani:))ikiz olsa doktor mutlaka görür söylerdi sanırım

diğer arkadasta aynısını demiş. ben bunu ılk kez duyuroum dur baklaım daha neler ogrenıcez en azından bebek olmadıgını oğrenmiş oldum ay saglıklı olsunda 1 tane olsunnn

sende demi geç döllenme oldu geçen hafta 6+3 üm demişsin takvımınde 8 hafta yazıyo, geç döllenme olduysa son adet tarıhe göre hesaplamıyoruz canım ultrason kagıdında yazar tahmını tarıhın.bunu bılmışlık olarak kabul görme basıma geldıgı için yazıyorum bilgin olsun Allah kucagımıza almayı nasıb etsın..

neyse saolsun arkadsalr sayensınde oğrendım yolk kesesı ımış sımdı netdende baktım aynı benım tarıfe uyan ultrasonlar var

adet tarıhım 6 ekım. ben doktora gıtıtııgmde aslında benım hesabıma gore 6+4 olması lazımdı ama ultrasonda 6+3 gorunuyo o hesaba gore bır gun gerıden hesaplıyorum bende o yuzden suan 7+4 olması lazım

herkeste bi korku var benimde öle sadece gittiğim kontrolleri yazıyorum ben

biz dün yazdık defterimize, babası dileklerini yazdı ben de ilk olarak ne zaman farkettiğimizi ailemize nasıl söylediğimizi falan, yazdıkça yazasım geliyor çok güzel bir duygu, korku var ama ne yapalım allah çocuklarımıza yazdıklarımızı okumayı nasip eder inşaallah,

kan uyuşmazlığı için iğne yapılıyomuş sanırım, ne zaman olduğu hakkında bilgisi olan varmı ben 7+2 yim,eşim (0Rh+) ben (BRh-) im.
doktoruna sordun mu

çok kötü grip oldum bentavsiye edebileginiz tedavi yöntemi varmı kızlar?
bal limon yeşilçay

ben karbonhidrat ve tatlı yiyorum ama son iki gündür tatlıyı abartmamaya çalışıyorum, gerçi limon da verseniz yememezlik etmem :)) ama turşu pek istemiyor canım

canım doktor bana taa ilk muayenede ilk birkaç muayeneyi alttan yapacağız dedi, ve ilk iki muayenemi de öyle yaptı bir sonrakine göbişten bakacağız dedi, bence korkma birşey olmaz

yaa benim de çoktan çıktı göbişim kaç aylık hamileymişim gibi

Kızlar içinize doğuyo mu bebişinizin cinsiyeti bana erkek doğuyo ama acaba hislerimde yanılacakmıyım

sorun yoktur muhtemelen birgün geç döllenmiş 2 haftaya kadar geç döllenme olabılıyor..

Kızlar içinize doğuyo mu bebişinizin cinsiyeti bana erkek doğuyo ama acaba hislerimde yanılacakmıyım

bana görede erkek gıbı gelıyo yuzuk falı baktım erkek cıktı. çin falı da erkek dıyo. ayrıca hıc mıde bulantımda olmadı erkekde bulantı olmazmıs dıyorlarda :26:

Herkese merhabalar,

Biz salı günü dr gittik normalde 8+ 5 idi ama 5 gün geride dedi dr. tam 8 görünüyor dedi. 15 gün sonra bakalım geç döllenme mi değil mi netleşir dedi.
Sizlerde de bu durum oldu mu sonuç ne oldu ?
sevgiler

kızlar birşey sorucam ben sanırım 7 haftalık hamıleyım SAT 06/10/2012 sata göre yani ama kızkardeşimin 4 aylık oğlu var dıyorkı abla ben hamıleyken doktorum sata göre ve usg ölcumlerıne göre ıkı farklı tarıh verıyordu cunku döllenmenın neezaman ooldugunu bılemedıgmız ıcın usg ölcumune göre ayarlıyoruz doğum tarıhını demış dr ama benım doktor sata göre konusuyor hep bırde onun doktoru hep şunu ye bunu yeme dıyordu benım doktor paket havası yapıp yolluyor sızınkıde öylemı

benim içime doğmuyor ((((((

evet usg deki gelişimine bakarak sat a ne kadar güvenilebileceğimizi doğruluyorlar, bazı dr ler öyle baştan savma yapıyorlar özel mi devlet mii, gerçi özelde bile savsaklayanlar var, sen sorduğunda cevaplıyor mu

sat tarıhlerımız aynı. belkı ultrasonda da doktor sat tarhı ıle aynı gun olrak gordugu için bırsey dememiştir sana. doktorum bana ılla sunları ye demedi sadece dıkkat et sakın birşeylerin aşırısına kaçma dedı. he bırde çikolata peynır ve mayalı seylerden uzak dur dedı mıgrenım var bu soyledıklerı mıgren tetıklıyormus. bırde 3 beyazdan uzak dur dedı o kadar

sat tarıhlerımız aynı. belkı ultrasonda da doktor sat tarhı ıle aynı gun olrak gordugu için bırsey dememiştir sana. doktorum bana ılla sunları ye demedi sadece dıkkat et sakın birşeylerin aşırısına kaçma dedı. he bırde çikolata peynır ve mayalı seylerden uzak dur dedı mıgrenım var bu soyledıklerı mıgren tetıklıyormus. bırde 3 beyazdan uzak dur dedı o kadar

merhaba hildancım, öncelikle tebrik ederim ve sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim.Ben dün dr. gittim 6+2 haftalık önce karından baktı ancak kalp atışlarını göremeyince vajinal baktı ve kalp atışlarını gördük çok şükür.Darısı başına canım.

bana görede erkek gıbı gelıyo yuzuk falı baktım erkek cıktı. çin falı da erkek dıyo. ayrıca hıc mıde bulantımda olmadı erkekde bulantı olmazmıs dıyorlarda :26:

bende yüzük falı ve çin falıma baktım erkek çıkıyor ama benim bulantılarım çok fena,gece uykumdan bile uyandrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…