sat tarıhlerımız aynı. belkı ultrasonda da doktor sat tarhı ıle aynı gun olrak gordugu için bırsey dememiştir sana. doktorum bana ılla sunları ye demedi sadece dıkkat et sakın birşeylerin aşırısına kaçma dedı. he bırde çikolata peynır ve mayalı seylerden uzak dur dedı mıgrenım var bu soyledıklerı mıgren tetıklıyormus. bırde 3 beyazdan uzak dur dedı o kadar
Cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyordu?
Kızlar içinize doğuyo mu bebişinizin cinsiyeti bana erkek doğuyo ama acaba hislerimde yanılacakmıyım
bende var gel ıkram edeyımdun yesıl bedam nıyetıne yemeyı calıstım ama olmadı halen yazarken bıle gazımın ıcı sulandıııbende canınız çekmesin diye söylemek istememiştim
bende en çok kivi yemeyi seviyorum.ama tam olgunlaşmamış olalarını
hos geldın ızz canımmmBen de araniza yeni katildim. Umarim katilmisimdir :) test yaptigimda ikinci nispeten silik cikti. İnsallahh hamileyimdir)
canım bende kurbanda cok ugrastıgım ıcınkurmızı etı gormek bıle ıstemıyorummmmmm tavuk etını cok azyıyorum ama balıga hayırdemıyorum sımdılık her hafta tuketmeye ozen gosterıyorum bebegımınn gelsımı ıcın sart!!!!!!!!!!!!!!!!!arkadaşlar ben 9 haftalık hamileyim doktora gittim kalp atışlarını gördük doktor bir sıkıntı yok dedi ama ben sabah kahvaltımı iyi yapıyorum öğlenden birseyler yiyiorum ama kaşma yemek yiemiyorum sadece meyve yiyorum yemek yiyemiyorum birde ne balık ne tavuk en et yiyemiyorum boğazımda kalıyor çiğneyemiyorum doktora sordum bir önemi yok çocuk bir sekilde beslenir dedi ama ben vicdan yapıyorum bu durumu bir d ecevremden diyorlarki yemessen çocuk beslenmez falan çok 2 kilo doğar vs diyorlar ama yediğim andan miğdem bunlaıyor öğürüyorum bilmiyorum siz nasılsınız benimle aynı durumda olan var mı çok korkuyorum çocuğa bir sey olacak diye
hos geldınız canımmm muckkmerhaba arkadaslar bu yolda bende sızınle bırlıkteyım artık tabı kabul gorursebir akslık olmazsa allahım izin verirse bızde 13 temmuzda bebeğimizi kucagımıza alacagız
haydıhayırlısı cnmmınsll gusel gusel denersınız beebgınleeeegünaydınlar
bugün evdeyim ve öğleden sonra doktora gidicez büyük gün yani beni için dua edin kızlar
yaa benımkıdee taa 14 aralık uff zaman ecmıyorrr korku sarıyor ama abbım bılır verende o alandaaa cok sukur bu kadarada olsa yasattıya ,,yasatıyoryaa bu duyguyu bısee elhamdulıllahhhKızlar kalp atışını duyduktan sora dr randevusu gelip giden var mıı benim daha 10 günüm var çatladım yaf
hmm bana kalp atısı vaktınde yaptı o tahlıllerı temıs cıktıben 3 gun once gittim test falan yaptirdi 7 tane artik 1 ay sonra gidicem 2 haftada o kadar buyumus inanamadim tam bebek seklini almis
ınsll cnmmm bu haftalarda korku panık havası olurmus zatennnnBen de korkuyorum yaa bu seferde görsem artık korkum kalmaz
ohhh cok sukurrrr evet bolll suuu ısmek enn ıyısı hemde en faydalısıbebeklerımız ıcın kg almaları ıcınde ılerde yemeye cok gerek yok boll su yeterlıııSelam kızlar
ne zamandır yoktum,coşmuş gene sayfalar
pazartesi doktora gittiğimde sadece eksik kalan tahlillerimi yaptırmak istemiştim.ultrasonla da bakalım dedi doktor.2cm olmuş yavrum çok tatlıydıönceki doktor kalp atışı var demiş ama dinletmemişti.bu sefer dinleyebilirmiyiz dedim doktora.bu makine çok iyi değil duyamayız ama dur bi deneyelim dedi.açtı sesini aman Allahım "güpp güpp" öyle güzeldi ki .doktor çok şanslısın dedi.
tahlil sonuçlarıma göre bir miktar idrar yolu enf. varmış.ilaç vermedi.bol bol su içmem gerekmiş.ama ben su içince daha da bulanıyorum.ne yapıcam bilemedim:26:
normaldrı cnmm regl gununde yakın ıseee ama belının alt tarafı agrıyorsa bnm gıbı dr belle ılgılı sorundur dedı bana sennkıde ole olabılırrr cnmmmmerhaba kızlar umarım herkes iyidir. ben bel ağrısından duramıyorum 15 dk ayakda kalsam belimin ağrısından kıvranıyorum ilk aylarda bu kadar çok bel ağrısı normalmi sizce. şuan okuldayım ve herzamanda oturamıyorum bilmiyorum ne yapacağım böyle
acarızz sorun degıll kolayda phıa ya bır tanısın da oleee sonra sorun cıkmasınn kıslarrrrrrrrrrrrrkızlar sanırım phia topiği açmış ama hamile değil,çalışmaları sürüyor,başka topiklere yazıyor çünkü bununla ilgili.o yüzden ilgilenmiyor olabilir.isterseniz biz geçeriz başka topiğe,kendi topiğimizi açarızhiç dert değil.
ozamn bilen varsa açsın başka topik bunuda kapatalım karışmasın bence.... gurup bölünür yoksa....
kolay gelsın bende cektırdım mutfak beklıyorr bulasıklar makıneye gırecekk mutfak supurulup sılıneekk evlerı supuerdumm dee mutfak kaldıııımerhaba kızlarrrr ben bu aralar pek giremiyorum akşamları hep yatıyorummm...yorgunluk uykusuzlukkk bulantı vs vsss...bu akşam misafirlerim var ev temizliği ve biraz da hazırlık yapmam gerekiyooo...bilmiyolar hamile olduğumuuu .....bu arada yarın kontrolum var çok heyecanlıyımmm....ayrıcaa babam rahatsızzz haftasonu memlekete gidecedz bavul hazırlama git gel derken yorulacaz yineee...hep yorgunum zatennnn.bu arada bu yoğunluğun yorgunluğun içinde kayınvalideciğim canımızıı sıkmayı başardı yineee..kaldıramıyorum artıkk takmıcam da .evliliğimin ilk senesi onlar yüzünden ağlayarak geçtiii.dün eşime de söyledim hiç çekemem bu halimle nazzz.offf ne bileyimmm döküldüm yineeee...sağlığımız yerinde olsun da huzurumuz yerinde olsun da başka bişey istemiyorumm..
agır agır yapıyorum ısteee
yok cnm drole bırsey olsaderdı yada bır htımal olabılır derdı cnmmmmkızlarr sıze cok merak ettıgım bırsey sormak ıstıyorum elinde ultasyonu olanlar lutfen cevp ıstıyorummmben gecen hafta kalp atısını dınlemek ıcın doktora gıttım neyse dınledık hersey yolunda ve doktor ultrason resmı verdı işte eve geldıgımızde ultrasona bakıyoruz o gorunen siyah kese varya onun içinde bebek beyaz sekılde gorunuyo yuvarlak bır sekılde. şimdi benim sorum şu bende o beyaz keseden 2 tane var gıbı ya bebek olan kese daha belırgın daha beyaz ama yanında hemen hemen aynı boyutda bırsey daha varr doktor ikiz falan demedi ama millete gosterıyorum herkes hakkaten iki tane diyo. sizinkilerde de boyle bır durum varmı yani boyle olması normalmı bılemedım :26: ultrson cekıldıgınde 6+3 haftalıktı
cnmm sen sor bende ılk gıttıklerımde unutuyordum heyacandan bu gıtıgımde soru lıstemı hazırladımm dr verdım oda cvp ladııı hehehhehehe dr regl gununde kese boyutu bebek boyutunu hesaplayıp dıyor cnmm bnmkıı tammm ılk gunumde olmuss hehe tam tamınaa tutuyorrrrr gunu gununeee hehehehkızlar birşey sorucam ben sanırım 7 haftalık hamıleyım SAT 06/10/2012 sata göre yani ama kızkardeşimin 4 aylık oğlu var dıyorkı abla ben hamıleyken doktorum sata göre ve usg ölcumlerıne göre ıkı farklı tarıh verıyordu cunku döllenmenın neezaman ooldugunu bılemedıgmız ıcın usg ölcumune göre ayarlıyoruz doğum tarıhını demış dr ama benım doktor sata göre konusuyor hep bırde onun doktoru hep şunu ye bunu yeme dıyordu benım doktor paket havası yapıp yolluyor sızınkıde öylemıcok sukurrr
benim içime doğmuyor((((((
evet usg deki gelişimine bakarak sat a ne kadar güvenilebileceğimizi doğruluyorlar, bazı dr ler öyle baştan savma yapıyorlar özel mi devlet mii, gerçi özelde bile savsaklayanlar var, sen sorduğunda cevaplıyor mu
14. hafatda galiba yanlış bilmiyosam
öğrendiğim andan beri hep kız die geçiyor daha bunu pek dile getiremedim ama :))))
Kızlar içinize doğuyo mu bebişinizin cinsiyeti bana erkek doğuyo ama acaba hislerimde yanılacakmıyım
benim içimede erkek gibi doğuyo.. çevremdeki herkes aynısını hissediyo.. hiç senin kızın olacak gibi diyen olmadı daha... bende ilk bebeğimin erkek olmasını istiyodum.. daha sonrada 2 tane kızz Rabbim İnşallah hayırlısını nasip eeder ama gönlümdeki bu.. Abileri onlara sahip çıksın diye ilk erkek istiyorumcinsiyetler 16. haftada belli oluyomuş... Nub teorisi diye bişey var yabancı ülkelerde uygulanan bi yöntem.. bebek 10 haftalıkken ultrason görüntüsünde sivri üçgen gibi nub bölgesi oluyo eğer yukarı doğru ise erkek düz ise kız oluyomuş ve çoğunlukla da doğru çıkıyomuş.. benim son usg görüntüsünde de sanki belli oluyo gibi yukarı gibi geldi bana.. Cinsiyet tabiiki hiç önemli değil Rabbim hayırlı olanını versin ama biz meraklılar duramıyoruz işte.. hayallerimizi bile cinsiyet belli olunca netleştiricez
benim içimede erkek gibi doğuyo.. çevremdeki herkes aynısını hissediyo.. hiç senin kızın olacak gibi diyen olmadı daha... bende ilk bebeğimin erkek olmasını istiyodum.. daha sonrada 2 tane kızz Rabbim İnşallah hayırlısını nasip eeder ama gönlümdeki bu.. Abileri onlara sahip çıksın diye ilk erkek istiyorumcinsiyetler 16. haftada belli oluyomuş... Nub teorisi diye bişey var yabancı ülkelerde uygulanan bi yöntem.. bebek 10 haftalıkken ultrason görüntüsünde sivri üçgen gibi nub bölgesi oluyo eğer yukarı doğru ise erkek düz ise kız oluyomuş ve çoğunlukla da doğru çıkıyomuş.. benim son usg görüntüsünde de sanki belli oluyo gibi yukarı gibi geldi bana.. Cinsiyet tabiiki hiç önemli değil Rabbim hayırlı olanını versin ama biz meraklılar duramıyoruz işte.. hayallerimizi bile cinsiyet belli olunca netleştiricez
selam güzel temmuz anneleri
Yeni hamişlere hoşgeldiniz diyorum
Kalabalıklaştık iyice inşallah 9 ay hep beraber
oluruz (amin)
Ben de akşam yemek yiyemeyenlerdenim,canım
hiç istemiyor...Sadece çorba içebiliyorum,çorba aşığıyım
zatenBen hep bebişimi görmek istiyorum
merhaba arkadaslar bende allahın izniyle temmuzda bebegimi kucagıma alacagım ben tüp bebek annesi olacagım inş allahım herkesin bebegini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş
merhaba arkadaslar bende allahın izniyle temmuzda bebegimi kucagıma alacagım ben tüp bebek annesi olacagım inş allahım herkesin bebegini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş
hamişler ,
bir şey sormak istiyorum size son adet olacağınız gün olmadınız ya , şimdi o gün neler hissettiniz yani her adet döneminde olan şeyler kasık ağrısı şişkinlik gaz akıntı oldu mu her an adet olacak gibi yoksa hiç adet olmayacak gibi mi oldu cvp verirseniz sevinirim ...
benim adet günlerim hep ağrılı olur kasık karın ağrısı göğüs şişkinliği ama adet günümde sanki daha çok şişmişti göğüslerim ve çevresi daha çok genişledi yoksa belirtiler adetle aynıydı ama ben hamile olduğumu hissettim değişik bi histi adetim geçtikten 2 gün sonra da test yaptım hemen çıkmıştıhamişler ,
bir şey sormak istiyorum size son adet olacağınız gün olmadınız ya , şimdi o gün neler hissettiniz yani her adet döneminde olan şeyler kasık ağrısı şişkinlik gaz akıntı oldu mu her an adet olacak gibi yoksa hiç adet olmayacak gibi mi oldu cvp verirseniz sevinirim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?