2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

mesela ben hamıle kaldıgım tarıhten emınım aslında 20 ekim gecesı kaldım satla arasında 2 hafta var özele gıdıyorum ama savsakladı basından farkındayım mesela kızkardesmın doktoru 4 aya kadar senın kanından beslenıyor yanı ne yedıgın bır önemı yok ama sen kendı sağlığın için kemik ve diş sağlığı için yanı annenın hergün 3 folık plus içinde kalsıyum var hemde nöral defektı önluyor ya hemde 1 subardağı süt iç ayrıca bır avuc fındık badem ve cevız ye demsıtı ve kardesım onca kusmasına ragmen bunları hep yaptı ve hergun 2 kere dişlerını fırcaladı düzenlı hiç diş kaybıda olmadı çünkü bız hamışlerın gunluk kalsıyum ıhtıyacı 1000 mg cıvarında bunu almamız gerekıyor mutlaka ayrıca asıt salgımız artıyor agız ıcınde bunun ıcınde dişi fırcalamak gerekıyor bende kendıme özel macun aldım sensedyn pronaeble dıye asit asındırmasına karşı fırcalamaya calısıyorum ama şimdi bır yegenım var beslenme cıdden önemlı sanırm 4 aylık ama tüm ölçümleri önce gıdıyor onuda gectım zeka sevıyesı cıdden akranlarından farklı bazı şeylerı söylemek ıstemıyorum ama daha dogdugu gun kafasını kaldıırp dık tutuyordu ve 3 aylıkken yarıya kadar belınden kendını kaldırıyor ama kardesım cıdden cok prensıplı bır hamıleydı acıkcası ben onun gıbı olamıyorum cunku annem yanımdaydı onun hep ama benım kısmem yok yanlzı basıma ancak bu kadar..

kızlar bnm regl gunum bgn o yusden kasıklarım agrıyor karnım davul gıbı oldu gennnnneeee üff goguslerım zaten acayıp buyuduuuu üfffffff sevmıyorumdum dahada buyudurlerrrrrr üfff

bende canınız çekmesin diye söylemek istememiştim
bende en çok kivi yemeyi seviyorum.ama tam olgunlaşmamış olalarını
bende var gel ıkram edeyımdun yesıl bedam nıyetıne yemeyı calıstım ama olmadı halen yazarken bıle gazımın ıcı sulandıııgece yatacakken aklıma pısmanıyeegeldı esıme dedım oda bır kuru yemıscı acık dedı gıtı baktı yokmus adam demıs baı yarına getırteyım dıe hehehehe
neyse bgn ısten gelırken alır babamızzz
Ben de araniza yeni katildim. Umarim katilmisimdir :) test yaptigimda ikinci nispeten silik cikti. İnsallahh hamileyimdir )
hos geldın ızz canımmm

canım bende kurbanda cok ugrastıgım ıcınkurmızı etı gormek bıle ıstemıyorummmmmm tavuk etını cok azyıyorum ama balıga hayırdemıyorum sımdılık her hafta tuketmeye ozen gosterıyorum bebegımınn gelsımı ıcın sart!!!!!!!!!!!!!!!!!
merhaba arkadaslar bu yolda bende sızınle bırlıkteyım artık tabı kabul gorurse bir akslık olmazsa allahım izin verirse bızde 13 temmuzda bebeğimizi kucagımıza alacagız
hos geldınız canımmm muckk

günaydınlar
bugün evdeyim ve öğleden sonra doktora gidicez büyük gün yani beni için dua edin kızlar
haydıhayırlısı cnmmınsll gusel gusel denersınız beebgınleeee

Kızlar kalp atışını duyduktan sora dr randevusu gelip giden var mıı benim daha 10 günüm var çatladım yaf
yaa benımkıdee taa 14 aralık uff zaman ecmıyorrr korku sarıyor ama abbım bılır verende o alandaaa cok sukur bu kadarada olsa yasattıya ,,yasatıyoryaa bu duyguyu bısee elhamdulıllahhh
ben 3 gun once gittim test falan yaptirdi 7 tane artik 1 ay sonra gidicem 2 haftada o kadar buyumus inanamadim tam bebek seklini almis
hmm bana kalp atısı vaktınde yaptı o tahlıllerı temıs cıktıcok sukurhepsıdeeee

Ben de korkuyorum yaa bu seferde görsem artık korkum kalmaz
ınsll cnmmm bu haftalarda korku panık havası olurmus zatennnn
ohhh cok sukurrrr evet bolll suuu ısmek enn ıyısı hemde en faydalısıbebeklerımız ıcın kg almaları ıcınde ılerde yemeye cok gerek yok boll su yeterlııı

normaldrı cnmm regl gununde yakın ıseee ama belının alt tarafı agrıyorsa bnm gıbı dr belle ılgılı sorundur dedı bana sennkıde ole olabılırrr cnmmm

özel ama usg ölcumunu bıle kendım arastırdım gecen hafta cocuk 9,75 mm olmustu ona bakıyorum o ölcume göre daha anca 5 haftalık oluyordu

öğrendiğim andan beri hep kız die geçiyor daha bunu pek dile getiremedim ama :))))

Rabbim sağlıklısını versin inşallah ben o kadar merak etmiyorum aslında eminim çünkü erkek olacağına içimde bi merak o yüzden değişik bi durumdayım.(yanılıyoda olabilirim tabi artık 14. haftada görecez hislerim ne kadar kuvvetli)Ama ben ve eşim kız istiyoruz Rabbim sağlıklısını eli ayağı düzgünü versin önceliklede

Kızlar içinize doğuyo mu bebişinizin cinsiyeti bana erkek doğuyo ama acaba hislerimde yanılacakmıyım

benim içimede erkek gibi doğuyo.. çevremdeki herkes aynısını hissediyo.. hiç senin kızın olacak gibi diyen olmadı daha... bende ilk bebeğimin erkek olmasını istiyodum.. daha sonrada 2 tane kızz Rabbim İnşallah hayırlısını nasip eeder ama gönlümdeki bu.. Abileri onlara sahip çıksın diye ilk erkek istiyorum cinsiyetler 16. haftada belli oluyomuş... Nub teorisi diye bişey var yabancı ülkelerde uygulanan bi yöntem.. bebek 10 haftalıkken ultrason görüntüsünde sivri üçgen gibi nub bölgesi oluyo eğer yukarı doğru ise erkek düz ise kız oluyomuş ve çoğunlukla da doğru çıkıyomuş.. benim son usg görüntüsünde de sanki belli oluyo gibi yukarı gibi geldi bana.. Cinsiyet tabiiki hiç önemli değil Rabbim hayırlı olanını versin ama biz meraklılar duramıyoruz işte.. hayallerimizi bile cinsiyet belli olunca netleştiricez

içime erkek doğuyor benımde ama öyle istediğim içinmi onu bılemıyorum bende herkeste erkek dıyor süreklı tatlı aserıyorum ama bulantım cok eşimde erkek hıssedıyormus ama ben öyle ıstıyorum dıye öyle söylemıs olabılır

benimde içime erkek doğuyo öle hissediyorum ama annem kız dedi babam erkek hayırlısı bende düşünmeden edemiyorum

selam güzel temmuz anneleri
Yeni hamişlere hoşgeldiniz diyorum
Kalabalıklaştık iyice inşallah 9 ay hep beraber
oluruz (amin)
Ben de akşam yemek yiyemeyenlerdenim,canım
hiç istemiyor...Sadece çorba içebiliyorum,çorba aşığıyım
zaten Ben hep bebişimi görmek istiyorum

Teşekkür ederim canım.İnşallah hep beraber güzel paylaşımlarla sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçiririz

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

http://lilypie.com/Pregnancy.php
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bende allahın izniyle temmuzda bebegimi kucagıma alacagım ben tüp bebek annesi olacagım inş allahım herkesin bebegini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş

hamişler ,

bir şey sormak istiyorum size son adet olacağınız gün olmadınız ya , şimdi o gün neler hissettiniz yani her adet döneminde olan şeyler kasık ağrısı şişkinlik gaz akıntı oldu mu her an adet olacak gibi yoksa hiç adet olmayacak gibi mi oldu cvp verirseniz sevinirim ...

merhaba arkadaslar bende allahın izniyle temmuzda bebegimi kucagıma alacagım ben tüp bebek annesi olacagım inş allahım herkesin bebegini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş

amin cnm saolasın allh herkezın gonlune gore versın olmayanlarada nasıp etsın ınsallh kaç haftalık oldu bebegın

adet olucakmışım gibi şişlik huyuzsuzluk akıntı aynen adet belirtileri vardı bende.ikinci adet tarihimdede öle oldu

benim adet günlerim hep ağrılı olur kasık karın ağrısı göğüs şişkinliği ama adet günümde sanki daha çok şişmişti göğüslerim ve çevresi daha çok genişledi yoksa belirtiler adetle aynıydı ama ben hamile olduğumu hissettim değişik bi histi adetim geçtikten 2 gün sonra da test yaptım hemen çıkmıştı

heyet raporu işini hallettim sanırım yarın alıcaz..ayrıca yarın 1 aylığına memlekete annemlere gidiyorum anlıyacağınız orda pek sık giremem ama her gün girmye çalışıcam dualarınızı eksik etmeyin sizlerde benim dualarımdasınız
:119: hepinizi kocamaaannn :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…