2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

allaha emanet ol iyi tatiller

kızlar ben geldim çok şükür kesemizi gördük
2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırdı.inşallah duyarız onlarıda..
satımla uyumluymış 5+1 dedi drmuz.

tamam el atarım ben .şu devretme olayına bir bakalım nasıl olacak yarın konuşuruz onu

Son düzenleme:

gözün aydın canımmmm çok sevindim bol bol dinlen fındığada kendinede çok iyi bak Allaha emanet olun:)

hadi gözün aydın tatlım darısı pıt pıtlara inşallahhhh

sagol cnmm bu ay olmadi ama ben sizi takipteyim yine de
sizin heyecanarinizi okumak beni mutlu ediyor.bilgi sahibi oluyorum hem
tüm temmuz hamisleri saglikla bebislerini kucakarina alsinlar insallah.

ben erkek hissediyorum
sağlık olması tabiki tek dileğim ama kızım olsun çok isterim
1 kızım var 2 kız sahibi olmak en büyük dileğimdi inşallah olur

benim aynı adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı hatta çok moralim bozuldu oturdum ağladım yine olmadı diye.test yaparkende aman ne diye test yapıosun bu sefer de tek çizgi çıkcak işte dedim sonra silik 2. çizgiyi görünce şoktaydım inanamadım.ama aynı adet belirtileriydi işte dedim yine adet olcam ama olmadı yupppiiii

bugün gördük bebişmizi :)) pıt pıt atması hızlanmıştı bende çok heyecanlanmıştım onunda artmıştı kalp atışı dakikada 170 atıyordu. sizinkiler nasılsı .. .. herşey yolunda gidiyormuş kolları ve ayaklarının oluşumlarını görebildik okadar :)) sırada ikili test var.. inşallah onuda sorunsuz geçiririz hadi bakalım hayırlısı... yanlız bugün ultrasonda bir gün geri görünüyoru doktor sorun yok dedi ama benimaklımda soru işareti kaldı.. 1 gün fark normalmi acaba

cnm benım bugnregl gunum normalde ve kasıkagrım stresımmm ıstahımın acıklıgııı vee belagrım hepsı var ve 9 ay boyuncada olucakkk tmm hepsı normaldır yaniiii

canım saglıcakla gıdınde gelınnn melegınle ınslll ALLAH a emanetsınız ınsll

:nazar.haydı maasallah sıze canımmm ınslkalp atıslarında sıraa

aralık 20 de kontrolüm var doktorum cinsiyetini söylerim gösterirse dedi bakalım
o kadar erkenmı cınsıyet tahmını yaaaaaaabende 14 dee kontrolumuzzzzzzzzz

normalcnm 1 haftagerıden gelenler bıle normall kafanı takma lutfennn bebegın senınle ve cok sukur hersey yolundaa dua ıle ınsll

selam kızlar...
yha ben stres oldum iyice :18:
yarın randevum var 13:15 de. dua edin herşey güzel olsun canlar yaa
pıt pıtları duymadan rahat edemicem.
daha bebişimizi de görmedik.yarın görebilicez inşallah.
pfff saatler geçmek bilmiyor.
yatıp uyusammı zaman geçsin diye hoff

herşey güzel olucak dimiiii

merhaba arkadaşlar benim arada sağ tarafımda batma gibi ağrı oluyo,daha doktora gitmeme var arayıp sormadımda sizdede oluyomu acaba,normaldir diye düşünüyorum ama genede sizede sormak istedim,bu arada bende en son 17sinde gittim 1 ay sonra gel dedi doktor çok merak ediyorum bebişi offf ama sabredicem

kızlarr eşerlinizle arasnda kan uyuşmazlıgı olan varmı varsa doktora soylediniz mi doktor ne dedi? ben 28. haftası die biliyorum aşı vuruluyomuşuz ama o haftaya kadar bı sorun olmuyo demii??

meraba kızlar nasılsınız of bugün moralim çok bozuk sanki bu dünyada yaşamıyormuşum gibi bir his var içimde.ikide bir böyle hissediyorum bugünlerde.

meraba kızlar nasılsınız of bugün moralim çok bozuk sanki bu dünyada yaşamıyormuşum gibi bir his var içimde.ikide bir böyle hissediyorum bugünlerde.

hamilelik hormonlarından öyledir canım.geçer yakında...bende zaman zaman çok depresif oluyorum.

kızlar göğüsleriniz şişti mi.ben özellikle geceleri yatarken çok sıkıntı yaşıyorum.acaba bu durum geçici mi yoksa hamilelik boyunca sürecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…