heyet raporu işini hallettim sanırım yarın alıcaz..ayrıca yarın 1 aylığına memlekete annemlere gidiyorum anlıyacağınız orda pek sık giremem ama her gün girmye çalışıcam dualarınızı eksik etmeyin sizlerde benim dualarımdasınız
:119: hepinizi kocamaaannn:119:
canım hayırlı olsun yeni eviniz.. güle güle oturun.. Bide meleğiniz gelirse evin tüm eksiği tamamlanmış olacak
phiacım bizim ekim topiğinden arkadaşımızdı.. kendiside bebişi çok istiyo ama maalesef olmamıştı ekim ayında o sıra topiğide almış bulundu.. haklı olarak topiğe de pek girmiyo hepimiz yaşadık çok bebek istiyo kendisi... üzülmemek adına pek girmiyodur topiğe...
canım senin elinden geliyosa eğer, vaktin ve isteğin varsa phia arkadaşımıza mesaj atıp topiği devir alabilirsin.. tablonun güncellenmesi gerçekten moral veriyo insana... ben pek anlamıyorum bu tablo işinden ama benimde yardımcı olabileceğim bi konu olursa yardımcı olurum her şekilde..
yok canııım başka topiğe geçmeye hiiiç gerek yok.. phiaya bi msj atınca anlayan bi arkadaşımıza devreder o efsunn anlıyo büyük ihtimalle tablo işlerinden efsunna yıkalım bu işiiiiiisıkıntı yok kızlar... ben irtibata geçmeye çalışırım onunla...
gözün aydın tatlımmmm
kızlar ben geldim çok şükür kesemizi gördük
2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırdı.inşallah duyarız onlarıda..
satımla uyumluymış 5+1 dedi drmuz.
gözünaydın canım çok sevindim işallah kalp atışlarını da duyarsın süper
heyet raporu işini hallettim sanırım yarın alıcaz..ayrıca yarın 1 aylığına memlekete annemlere gidiyorum anlıyacağınız orda pek sık giremem ama her gün girmye çalışıcam dualarınızı eksik etmeyin sizlerde benim dualarımdasınız
kızlar ben geldim çok şükür kesemizi gördük
hadi gözün aydın tatlımdarısı pıt pıtlara inşallahhhh
tamam el atarım ben .şu devretme olayına bir bakalım nasıl olacak yarın konuşuruz onu
sagol cnmm bu ay olmadi ama ben sizi takipteyim yine desağolasın canım Allah razı olsun...
evet hatırlıyorum seni tatlım..inşallah sende hamişsindir ve burada güzel paylaşımlarımıza dahil olursun
canım,benim üstüne görme olayı öyle damla damla pembe felan değil.
adet günü geçtikten 5-6 gün sonra önce açık kahverengi sonrada git gide siyaha yakın bir renge dönene kadar peçeteye geliyor.ama çok az değil.rengi geri açılana kadar devam ediyor. bu da 4 gün felan sürdü.
oğlumda da 4 ay boyunca bu şekilde olmuştum.
yani normal üstüne görme tabirine uymuyo benimki
ama kan şeklinde olmuyor orası kesin...
bende bugün az daha iyiyim sanki.yarın doktor randevum var.inşallah kalp atışlarımızı dinlicez.vv
dua edin olurmu benim için
bu pıt pıtlardan sonra beklemesi daha kolay.
şu zorlu süreci de atlatsaydım bi
hamişler ,
bir şey sormak istiyorum size son adet olacağınız gün olmadınız ya , şimdi o gün neler hissettiniz yani her adet döneminde olan şeyler kasık ağrısı şişkinlik gaz akıntı oldu mu her an adet olacak gibi yoksa hiç adet olmayacak gibi mi oldu cvp verirseniz sevinirim ...
cnm benım bugnregl gunum normalde ve kasıkagrım stresımmm ıstahımın acıklıgııı vee belagrım hepsı var ve 9 ay boyuncada olucakkk tmm hepsı normaldır yaniiiihamişler ,
bir şey sormak istiyorum size son adet olacağınız gün olmadınız ya , şimdi o gün neler hissettiniz yani her adet döneminde olan şeyler kasık ağrısı şişkinlik gaz akıntı oldu mu her an adet olacak gibi yoksa hiç adet olmayacak gibi mi oldu cvp verirseniz sevinirim ...
canım saglıcakla gıdınde gelınnnheyet raporu işini hallettim sanırım yarın alıcaz..ayrıca yarın 1 aylığına memlekete annemlere gidiyorum anlıyacağınız orda pek sık giremem ama her gün girmye çalışıcam dualarınızı eksik etmeyin sizlerde benim dualarımdasınız
:nazar.haydı maasallah sıze canımmm ınslkalp atıslarında sıraakızlar ben geldim çok şükür kesemizi gördük
tamam el atarım ben .şu devretme olayına bir bakalım nasıl olacak yarın konuşuruz onu
o kadar erkenmı cınsıyet tahmını yaaaaaaaaralık 20 de kontrolüm var doktorum cinsiyetini söylerim gösterirse dedi bakalım
normalcnm 1 haftagerıden gelenler bıle normall kafanı takma lutfennn bebegın senınle ve cok sukur hersey yolundaa dua ıle ınsllbugün gördük bebişmizi :)) pıt pıt atması hızlanmıştı bende çok heyecanlanmıştım onunda artmıştı kalp atışı dakikada 170 atıyordu. sizinkiler nasılsı .. .. herşey yolunda gidiyormuş kolları ve ayaklarının oluşumlarını görebildik okadar :)) sırada ikili test var.. inşallah onuda sorunsuz geçiririz hadi bakalım hayırlısı... yanlız bugün ultrasonda bir gün geri görünüyoru doktor sorun yok dedi ama benimaklımda soru işareti kaldı.. 1 gün fark normalmi acaba
meraba kızlar nasılsınız of bugün moralim çok bozuk sanki bu dünyada yaşamıyormuşum gibi bir his var içimde.ikide bir böyle hissediyorum bugünlerde.
hamilelik hormonlarından öyledir canım.geçer yakında...bende zaman zaman çok depresif oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?