2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar göğüsleriniz şişti mi.ben özellikle geceleri yatarken çok sıkıntı yaşıyorum.acaba bu durum geçici mi yoksa hamilelik boyunca sürecek mi?

evet benim de çok şiş.ama ne kadar sürer bilmiyorum.önceki hamileliğimde bu kadar şişmemişti benim.

Topikiniz hayırlı uğurlu olsun...
gecen sene bu zamanlar lohusaydim..
oglumun dogum gunünde tekrar hamile oldugumu öğrendim..
allah in izniyle Temmuz'da kardes geliyor oğluma..
kalp atışlarını duyduk..
yine sevinçten ağladım..yine ayni heyecanları kusursuz yasadım..
insallah saglicakla mutlu blerde ppaylaşımlarımız olur burda..
tamamina ermesi dileğiyle...
gorusmek yazışmak üzere...

kızlar göğüsleriniz şişti mi.ben özellikle geceleri yatarken çok sıkıntı yaşıyorum.acaba bu durum geçici mi yoksa hamilelik boyunca sürecek mi?

benımkı felaket sıstı 80 beden kullanıyordum bırazda buyuk gelıyordu hatta. ama sımdı takınca feci sıkıyo. sımdıden bu kadar buyuyosa doguma kadar neler olurrr allahım dogumdan sonra kuculur ınsallahhh

merhaba arkadaslar bende allahın izniyle temmuzda bebegimi kucagıma alacagım ben tüp bebek annesi olacagım inş allahım herkesin bebegini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş

Canım hayırlı uğurlu olsun.. Çok şükür Rabbim emeklerinizin karşılığını vermiş.. İnşallah ikizdir de bi anda 2 bebiş sahibi olursunuz.. Bol bol dinlenn fazla iş yapma sakın..

oyyyyyyyyy hadi gözünaydın cnmm darısı pıtpıtlarınıza olsun İnşallahhh... topik konusunuda haberleşiriz...

çok sevindim gözün aydın canım hep böyle herşey yolunda olsun 1 gün bişey değil hem doktorda sorun yok demiş üzülme sakın

aralık 20 de kontrolüm var doktorum cinsiyetini söylerim gösterirse dedi bakalım

kaç haftalık olacak aralık 20 de..ben de bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum.ya bulantılar bulantılar.öğrencilerin bütün kokusunu ayrıntılı alıyorum..süreç fakat zor bir süreç işte...

gözünaydın canım çok sevindim işallah kalp atışlarını da duyarsın süper

hadi gözün aydın tatlım darısı pıt pıtlara inşallahhhh

çok teşekkür ederim kızlar.sağolun kalp atışlarını da duyunca iyice rahatlayacağım

günaydın bayanlar midem çok bulanıyo ya bu kaçıncı haftada geçecek bilen var mı

genelde 4 aydan sonra gecer fakat bazılarında 9 ay da sürebilir.seninki inşallah kısa sürer.bulantı için ilaç kullanan var mı bende de bulantı var kızımda öğürerek hergün bi kaç kez çıkarırdım simdi bulantı var fakat daha çıkarma yok.hamileliğin en zor ayı ilk 4 ayı bence

cnm ben ilaçta kullanıyorum ama son günlerde o da faydasız
çünkü çıkıyo

cnm ben ilaçta kullanıyorum ama son günlerde o da faydasız
çünkü çıkıyo

anladım.en zor süreç bu sabretmek lazım fakat kusmak o kadar zor ki.illaç çok mecbur kalmadıkça kullanmayın diyorlar.uyanır uyanmaz çubuk kareker ye ve kendini hiç aç bırakma....kaç haftalık seninki

Günaydın anneler ve kuzuları,hayırlı cumalar.

Bugün işe gidemedim,bulantı ve baş dönmesinden hala devam ediyor.akşamları daha da artıyor bulantım birşey yiyemiyorum.mide boşken daha bir bulanıyor sanki.çorba içiyorum sadece o da kuş kadar.
Dün eşim de sinir etti beni üst üste gelince oturdum sinirden ağladım,sonra da uyudum zaten.sabah bunların etkisiyle kötü uyandım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…