kızlar göğüsleriniz şişti mi.ben özellikle geceleri yatarken çok sıkıntı yaşıyorum.acaba bu durum geçici mi yoksa hamilelik boyunca sürecek mi?
kızlar göğüsleriniz şişti mi.ben özellikle geceleri yatarken çok sıkıntı yaşıyorum.acaba bu durum geçici mi yoksa hamilelik boyunca sürecek mi?
merhaba arkadaslar bende allahın izniyle temmuzda bebegimi kucagıma alacagım ben tüp bebek annesi olacagım inş allahım herkesin bebegini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş
kızlar ben geldim çok şükür kesemizi gördük
2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırdı.inşallah duyarız onlarıda..
satımla uyumluymış 5+1 dedi drmuz.
tamam el atarım ben .şu devretme olayına bir bakalım nasıl olacak yarın konuşuruz onu
bana görede erkek gıbı gelıyo yuzuk falı baktım erkek cıktı. çin falı da erkek dıyo. ayrıca hıc mıde bulantımda olmadı erkekde bulantı olmazmıs dıyorlarda :26:
bugün gördük bebişmizi :)) pıt pıt atması hızlanmıştı bende çok heyecanlanmıştım onunda artmıştı kalp atışı dakikada 170 atıyordu. sizinkiler nasılsı .. .. herşey yolunda gidiyormuş kolları ve ayaklarının oluşumlarını görebildik okadar :)) sırada ikili test var.. inşallah onuda sorunsuz geçiririz hadi bakalım hayırlısı... yanlız bugün ultrasonda bir gün geri görünüyoru doktor sorun yok dedi ama benimaklımda soru işareti kaldı.. 1 gün fark normalmi acaba
aralık 20 de kontrolüm var doktorum cinsiyetini söylerim gösterirse dedi bakalım
gözünaydın canım çok sevindim işallah kalp atışlarını da duyarsın süper
hadi gözün aydın tatlımdarısı pıt pıtlara inşallahhhh
cnm benım bugnregl gunum normalde ve kasıkagrım stresımmm ıstahımın acıklıgııı vee belagrım hepsı var ve 9 ay boyuncada olucakkk tmm hepsı normaldır yaniiii
canım saglıcakla gıdınde gelınnnmelegınle ınslll ALLAH a emanetsınız ınsll
:nazar.haydı maasallah sıze canımmm ınslkalp atıslarında sıraa
o kadar erkenmı cınsıyet tahmını yaaaaaaabende 14 dee kontrolumuzzzzzzzzz
normalcnm 1 haftagerıden gelenler bıle normall kafanı takma lutfennn bebegın senınle ve cok sukur hersey yolundaa dua ıle ınsll
Canım hayırlı uğurlu olsun.. Çok şükür Rabbim emeklerinizin karşılığını vermiş..İnşallah ikizdir de bi anda 2 bebiş sahibi olursunuz.. Bol bol dinlenn fazla iş yapma sakın..
oyyyyyyyyy hadi gözünaydın cnmmdarısı pıtpıtlarınıza olsun İnşallahhh... topik konusunuda haberleşiriz...
günaydın bayanlar midem çok bulanıyo ya bu kaçıncı haftada geçecek bilen var mı
kaç haftalık olacak aralık 20 de..ben de bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum.ya bulantılar bulantılar.öğrencilerin bütün kokusunu ayrıntılı alıyorum..süreç fakat zor bir süreç işte...
genelde 4 aydan sonra gecer fakat bazılarında 9 ay da sürebilir.seninki inşallah kısa sürer.bulantı için ilaç kullanan var mı bende de bulantı var kızımda öğürerek hergün bi kaç kez çıkarırdım simdi bulantı var fakat daha çıkarma yok.hamileliğin en zor ayı ilk 4 ayı bence
benim de 21 aralık bakalım göstercek mi minikler cinsiyetlerini
cnm ben ilaçta kullanıyorum ama son günlerde o da faydasız
çünkü çıkıyo
minikler derken ikiz mi cnm seninki
anladım.en zor süreç bu sabretmek lazım fakat kusmak o kadar zor ki.illaç çok mecbur kalmadıkça kullanmayın diyorlar.uyanır uyanmaz çubuk kareker ye ve kendini hiç aç bırakma....kaç haftalık seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?