2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Merhaba bayanlar.
Ekim sonu ve Kasım ayında pozitifi görüp Temmuz ayında anne olacaklar burada toplanıyoruz inşallah.
Hadi bakalım gelsin bebişleerr, müjdeleri paylaşıp, hamilelik sürecine buradan devam inşallah.
Temennim bu ay ben dahil hamile olmayı bekleyen herkesin anne olabilmesi

Son Adet Tarihlerinizi yazmayı unutmayınız, gözden kaçırmamak adına özel mesaj da gönderirseniz iyi olur.

Profilin altında yer alan hamilelik takvimini yapmak için;

Kullanıcı Kontrol Paneli
Profili Düzenle
Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
Değişiklikleri Kaydet

İşlem tamamdır kızlaaar

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. ALLAH'IM, SEN BU AY HAMİLE HABERİNİ ALAN ANNİŞ ADAYLARINA SAĞLIKLI, SIHHATLİ BİR ŞEKİLDE BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ET YA RABBİM...
AMİN

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]Hamiş Anniş Adayımız
[/TD]
[TD]Son Adet Tarihi
[/TD]
[TD]Tahmini Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]Cinsiyet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ngel2121[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esraezgi[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Femolove[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]A.sena[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19asos03[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuubii[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD]3 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gullumsun[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD]3 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rose29[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nehirası[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gocmenkuslar[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sweetee[/TD]
[TD]27 Eylül[/TD]
[TD]5 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Sare_[/TD]
[TD]27 Eylül[/TD]
[TD]5 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Peripek[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD]6 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blgn08[/TD]
[TD]30 Eylül[/TD]
[TD]7 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İrmegan[/TD]
[TD]30 Eylül[/TD]
[TD]8 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gksmry[/TD]
[TD]1 Ekim[/TD]
[TD]9 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nlgunozkan23[/TD]
[TD]2 Ekim[/TD]
[TD]10 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Miniiikkelebek[/TD]
[TD]6 Ekim[/TD]
[TD]14 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

hayırlı olsun gksmry benim sadece bhcg baktılar ama progesteron belki de düşüğünle ilgili bi önlemdir.Rabbim tekrar yaşatmasın hiç kimselere...

hayırlı olsun gksmry benim sadece bhcg baktılar ama progesteron belki de düşüğünle ilgili bi önlemdir.Rabbim tekrar yaşatmasın hiç kimselere...

inşallah yaşamam. bu defa moralimi yüksek tutuyorum ve pozitif düşünmeye çalışıyorum. umarım hepimiz problemsiz gebelik geçirip sağlıklı kuzulara kavuşuruz

benim bebeğin doğum tarihi 9 temmuz değil 8 temmuz yanlış yazılmış

benim bebeğin doğum tarihi 9 temmuz değil 8 temmuz yanlış yazılmış

KK araçlar bölümündeki tahmini doğum tarihi hesaplamada verdiğin SAT olan 1 Ekim'e göre 9 Temmuz çıkıyor canım, aynı SAT taki kızların da öyle farkettiysen, belki sen yanlış girmişsindir

tekrar merhaba arkadaşlar. son adet tarihim 28 eylüldü, normal adet tarihimde 27 ekim olması lazımdı. adetim gelmedi ve pazartesi doktora gittim. bhcg 80 çıktı ve vaginal ultrasonda keseyi göremedi. bugün tekrar tahlil istemişti ve yaptırdım bhcg 265 çıktı. gayet güzel gidiyor dedi. keseyi haftaya görürürz dedi ve haftaya perşembe tekrar gidicem. ancak benim karın ağrım ne azalıyor ne artıyor. karnım şiş, sert ve ağrı var. iyice psikolojim gerildi. korkuyorum bişi olacak diye.. ne yapsam acaba ya?

erkenden uyandım yinee... phiaamm benim sat 26 eylül ama sıkıntı değil çünkü gün gün gebelik takviminde sat 26 eylülken bdt 2 temmuz çıkıyor bak dene istersen bdt 2 emmuz gir direk 1. gün olarak 26 eylülü gösteriyo bende şaşırdım ama öle hoş sonuçta bu tarihte doğmuycaklar sabırlısı olcak sabırsızı olcak

gunaydiiiin cemaat bende sabah 8 de dikildim of yaaa erken kalkinca yapacak biseyde yok iste yapmiyorum zatentemizlik kocise kaldi

Allah allah acaba heyecandan mı böyle oluyor ki ben de bu aralar çok erken uyanıyorum.GÜNAYDIIINNN

sen yinede dikkat et cnm bana kalırsa bi daha alttan ultrason yaptırma... Hakkımızda hayırlısı olsun vee hayırlısıyla bebişlerimiz kucaklarımıza gelsiiiinnnnn

bu arada son adet tarihim 01. ekim

canım hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim tamamına erdirsin hoşgeldin aramıza.. satlar be bdt'lerimiz aynıı benim satta 1 ekim beklenen doğum tarihide 8 temmuuzz

canımmm ne kadar sevindiğimi anlatamamm yaaa ben sana o gün yazdığımda içimde sana karşlı bişeyler vardı zaten kesin katılacak aramıza diye... Baaakk Rabbim ne büyükk meleğin artık seninlee... ona iyi davran annesiii pozitifleride görmüşün artık pozitif düşünüüüpp bebişleri veee göbişlerii hep beraber büyütüyoruz dimiiiii

KK araçlar bölümündeki tahmini doğum tarihi hesaplamada verdiğin SAT olan 1 Ekim'e göre 9 Temmuz çıkıyor canım, aynı SAT taki kızların da öyle farkettiysen, belki sen yanlış girmişsindir

canım benim satta 1 ekim hesaplayınca doğum tarihi 8 temmuz çıkıyo :44:

günaydııııııııııııııııınnnnnnnnn topiğimizin tatlı annee adaylarııııııııııııı

yaaaa bizim göbişlerimiz ne zaman çıkıcak ben çooook merak ediyorumm..???

Gunaydin canim daha dur gobeklerin cikmasina var bu ne acele

günaydın arkadaşlar.. irmegan sendeki son durum ne? regl döneminin kaç gün geçti ve kan tahlilin kaç çıktı?

kızlar normalde göbeksizimdir çünkü zayıfım ama şuanda 5 aylık gibi çünkü gaz doluu çoooookkk şişşş karnımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…