2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

cnm benim ya
ne yapcaz bu bulantıları bilmiyorum
bende ilçalarla ayakta duruyorum ama artık onlarda faydasız bende dün çıktım eve gittim
bide hemoroidim azdı
oturamıyorum
ölecem ya sinirden hep mi üst üste olur

min 2,5 aylıkken öğrenilebiliyormuş dedi bir arkadaşım ona doktoru 2,5 aylıkken kız olduğunu söylemiş ama doktorlar bazen tercih etmeyebliyorlarmış

ya erken bi arkadşım var şimdi 6 aylık hamile
13 mü 14 haftadamı ne büyül olasılıkla erkek demiş doktoru
geçen bi sorun oldu başka doktoara gitti
oğlum nasıl demiş
doktor ne oğlanı bu %100 kız demiş
arkadaşım şoka girdi
sonra başka doktorlarada gitti
kız olacalını kesinleştirdi
sonrada doktorunu değiştirdi zaten cinseyini bilemeyen doktor nasıl doğurtur beni die

kızlar kayınbabamın rahatsızlığı pankreas kanseriymiş hemde kötü huylu bugün tekrar mideden endoskopi yapıldı oraya sıçramışmı diye bakacaklar.. karaciğeri temiz çıktı çok şükür Rabbime.. Kızlar bu mübarek cuma vakti ne olur kayınbabam için bir ayetel kürsü okuyup hayırlı sonuç almamız için dua edermisiniz..?? bizler hamileyiz dualarımız Rabbimin katında kabul olur İnşallah.. bugünkü sonuca göre ameliyat kararı alınacak eğer midede varsa kemoterapiyle tedavi etmeye çalışacaklar... Dualarınızı bekliyorum kızlar.. Rabbim miniklerimize sağlık sıhhat ve uzun ömür versin İnşallah....

okudum cnm allah şifa versin

ben sekizinci haftada cinsiyeti farklı diyenleri biliyorum doktorları da çok suçlamamak gerek belki kısmet, ama tabi kız kıyafeti almışken erkek çıkması kötü olur, o yüzden emin olmadan dört aydan önce söylememeyi tercih ediyorlarmış :))

yavrum çok geçmiş olsun bilmiyorum ama netten açıp okuyacağım cuma günü inşaallah allah kabul eder ve sağlık verir tüm hastalara ve cümlemize

canım bi kaç tane okudum rabbim şifa versin

Herkeze hayırlı cumalar

cinsiyeti 12 haftadan sonra öğrenilebiliyormu
bilen varmı

Canım günaydın nasılsın herşey yolunda mı ?
Evet 11+5 günlükken öprenenleri okudum ama bebişin o anki pozisyonuna bağlı tabi.. Biraz daha sabır ne yapalım :)
sevgiler

Bende okudum dua ettim canım çok geçmiş olsun allah şifalar versin güç kuvvet versin

Canım günaydın nasılsın herşey yolunda mı ?
Evet 11+5 günlükken öprenenleri okudum ama bebişin o anki pozisyonuna bağlı tabi.. Biraz daha sabır ne yapalım :)
sevgiler

aaaa canım benim seni görmek ne güzel
ben iyiyim allah şükür
bulantılar ve çıkarmaları saymazsak tabi :)

sen nasılsın nasıl geçiyor ikili testini nerde yaptıracaksın

hayırlı cumalar arkadaşlar, bugün itibariyle 8+2 günlük hamileyim ama hiçbir hamilelil belirtim yok sadece göğüs ağrım çok ama prgestan lullanıyorum o da belki ondan kaynaklanıyodur diyorum, yarım randevum var şimdiye kadar bir hafta arayla doktora gittim aama kese içinde bebeğimi göremedim, yarın bakalım doktorum ne dicek çok korkuyorum, en son yolk sac oluşmuş demişerdi ve gebeliğimin 2 hafta geriden gittiğini söledilr başka da bişey demediler, eğer yarın olumsuz cvp alırsam bi daha da bu sayfalara bakmam, bugün bile çok stresliyim doktora gitmeye bile korkuyorum

canım okudum.Allah şifa versin güç kuvvet versin

insan merak ediyor işte
ben de biraz merak ediyorum ama şimdi öğrenmesem de olur, ama 21 aralıkta öğrenmezsem bozulurum herhalde :)

kızlar gebelikte hemeroid ile ilgili tavsiyesi olan varmı ölüyorum
canım geçmiş olsun hiçbir bilgim yok, kabızlıkla ilgisi olabilir mi

sıkma canını iyi haberlerini bekliyorz

arkadaşlar bu x ışınlarından kaçını diyor ya nerede bu ışınlar? röntgen, ffalan tamam ama tv bilgiayar cep telefonu güvenlikteki sensörlü kapılar bunlardan ne kadar kaçabiliriz, ben tv izlerken karnıma yastık koymaya özen gösteriyorum, doktorum da sendörlü kapılardan geçebilirsin sıkıntı yok dedi şimdilik ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…