2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

evet cnm muhtemlen ondan ama napayım yediğim çıkıyo böle olunca kabızlık kaçınılmaz oluyo

günaydın bayanlar midem çok bulanıyo ya bu kaçıncı haftada geçecek bilen var mı
3 aydan sonra geçiyor çoğunlukla ama herkeste değişiyor tabi allah kolaylık versin canım
Herkeze hayırlı cumalar

cinsiyeti 12 haftadan sonra öğrenilebiliyormu
bilen varmı
16.haftada öğreniliyor ama bazı bebişler göstermiyor ya da daha erken de öğrenilebiliyor.mesela bir arkadaşım 11.haftada öğrenmişti
çok geçmiş olsun inşallah dualarımız kabul olur,allah şifa versin
dua edicem canım inşallah yarın güzel haberler alırsın

kızlar şu liste işini yönetime bildirdik dönecekler.yeni bir liste oluşturucam artık oradakiler çoğu yok zaten

Bilyorum şimdi heyecanlısın korku da var bize bu mucize veren rabbim eminim herşey yolunda gidecek ve sen hayırlı haberlerle dönceksin buraya kaldığın yerden devam edeceksin bende de hamilelil belirtileri yok şüpheye kapılıyorum bebeğime bişey mi oldu diye ne miğde bulantıs ne aşerme sadece göğüs şişkinliği bunlara takılma ferahla git ferahla gel

slm annişler elektrikler kesikti şimdi geldi sizlere mrb ve hayırlı cumalar diyeyim dedim umarım herkez iyidir biz iyiyiz allaha şükür bu arada herkese hayırlı cumalar şuanlık kaçıyorum ben çok işim var evraklar birikti çalışmam lazım:)

kızlar kabızlık sıkıntısı yasayanlar için soyluyorum. benım bebeklıgımden berı gelen kabızlık sıkıntım var normalde artık oyle yasamaya alıstım ama gebelıkte sıkıntı olur dıye doktora soyledım
DUPBALAC dıye bır ilaç önerdi bıtkısel bırsey herhangı bır yan etkisi olmaz dedi. ben bır kaç gün kullandım ewet etkili. ama sonra bır eczacı arkadas sen onu kullanma yan etkisi yok ama bu sefer bagırsak ılaca alısacak sonra cok zorlanırsın dedı. kayısı ye demişti. bende kayısı yıyemıyorum yerken dişlerimi agrıtıyo o nedenle bende kayısıyı cok az su ile haslayıp blender de pure yapıyorum sabahları ac karnına 1 cay bardagı ıcıyorum oldukca faydalı oldu.

Herkese günaydın kızlar,

Mide bulantımı bastırsın diye aç kalmıyorum,birde bu aralar çok üstü üste geldi annem börekler yaptı yedirdi,hamburger pizza makarna yiyip durdum.2 kg almışım içinizde benim gibi abartıp kilo alan varmı?

Son düzenleme:
kaç haftalık olacak aralık 20 de..ben de bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum.ya bulantılar bulantılar.öğrencilerin bütün kokusunu ayrıntılı alıyorum..süreç fakat zor bir süreç işte...

dimi ya herşey mi bu kadar berbat kokar
20 aralık ta12. hafta olcak
benim doktoruma kuzenim gidiyodu 2011 yılında doğum yaptı onada çok erken söylemişti doktor çok şaşırmıştık bi duyduk hamile bi duyduk erkekmiş diye
bu doktor çok erken söylüyor galiba ama söz vermiyorum dedi gösterirse söylerim dedi
ilk çocuğumda başka hastaney doktora gidiyodum 14. haftada söylüyomuş doktorum ama ben çekinmiştim sormamıştım meraklı gibi bozuyolarya doktorlar bazen insanı bende 16. haftada sormuştum öyle öğrenmiştim.
bakalım artık hayırlısı ben cinsiyeti öğrenmeye yakın rüya görürüm malum olur ilkinin kız olacağını görmüştüm bu gecede oğlum olduğunu adını ali kenan koyduğumuzu gördüm sağlıklı olsunda artık...

bana doktorum ve ebeler hep sık sık ye sakın acıkmayı bekleme demıstı bende acıkmadan yıyorum meyve kuruyemıs vs vs normalde cooookkkk zor kılo alan bırıyım 47,5 ıle hamıle kaldım dun sabah tartıda hayatımda ılk defa 49 kıloyu gordum resmen psıkolojım bozuldu kılodan nefret ederımde elımde deıl. bu sabah da tartıldım 48 kılo sanırım bazen vucut su falan mı tutuyo ne ama cok kılo alıcam dıyo ıcımden bır sess

kayısı yemeyi denedin mi iyi diyolar kabızlık için hem faydalı

yedim cnm yedimde çözüyo kayısı ama benim hiç kabız olmam lazım
ama sürekli kusunca mide boş bağırsak boş kabızlık kaçınılmaz oluyo
şimidi gebeyken hemoroid ile uğraşan bi arkadaşımı aradaım
pamuğa zeytin yağ dök koy orana dedi
yaptım önce yaktı ama şimdi rahatladım biraz

canım kaç yaşındasın boyun kaç bilemem ama 47 de çok zayıf değilmi ya
bende önceden senin gibiydim 45 kilolardaydım 50 olana kadar ne diyetler bilmem neler uyguladım da 50 oldum ne kadar mutlu olmuştum
gerçi şimdide zayıflama için uğraşıyoruz 57 kiloyum 55 olmak istiyodum hoş artık mümkün değil

ben üç haftada üç kilo almıştım geçen haftadan bu yana tartılmıyorum :)))

ya arayacam doktorumu valla bu acı çekilmez

arkadaşının önerdiği fikir fena değil maksat dokunu yumuşatmak,

ben üç haftada üç kilo almıştım geçen haftadan bu yana tartılmıyorum :)))

arkadaşının önerdiği fikir fena değil maksat dokunu yumuşatmak,

cnm ilk önce çok yaktı ağladım o kadar yani ama şimdi biraz daha rahatım
saf zeytin yağ sür dedi ole yaptım
inş. faydasını görürüm
netten baktım ahmet marankide öneriyor bunu
şifa olur inş.

okudum cnm allah şifa versin

allah kabul ederse okudum gönderdim :))) aminn

canım bi kaç tane okudum rabbim şifa versin

Bende okudum dua ettim canım çok geçmiş olsun allah şifalar versin güç kuvvet versin

canım okudum.Allah şifa versin güç kuvvet versin

çok geçmiş olsun inşallah dualarımız kabul olur,allah şifa versin

kızlar ağzınıza sağlık Allah hepinizden razı olsun... İnşallah hayırlı haberi alırız... Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın... Allah kabul etsin dualarımızı...

ewet zayıfım ama gercekten oldum olası kılodan nefret dıyorum ya hiç bir zaman uzerıme göre bırsey bulamam sürekli halsizimdir yazıf oldugum için falan ama yok yanı zayıf olmayı sevıyorum ayrıca 25 yasında 164 boyundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…