ben de biraz merak ediyorum ama şimdi öğrenmesem de olur, ama 21 aralıkta öğrenmezsem bozulurum herhalde :)
canım geçmiş olsun hiçbir bilgim yok, kabızlıkla ilgisi olabilir mi
sıkma canını iyi haberlerini bekliyorz
3 aydan sonra geçiyor çoğunlukla ama herkeste değişiyor tabi allah kolaylık versin canımgünaydın bayanlar midem çok bulanıyo ya bu kaçıncı haftada geçecek bilen var mı
16.haftada öğreniliyor ama bazı bebişler göstermiyor ya da daha erken de öğrenilebiliyor.mesela bir arkadaşım 11.haftada öğrenmiştiHerkeze hayırlı cumalar
cinsiyeti 12 haftadan sonra öğrenilebiliyormu
bilen varmı
çok geçmiş olsun inşallah dualarımız kabul olur,allah şifa versinkızlar kayınbabamın rahatsızlığı pankreas kanseriymiş hemde kötü huylubugün tekrar mideden endoskopi yapıldı oraya sıçramışmı diye bakacaklar.. karaciğeri temiz çıktı çok şükür Rabbime.. Kızlar bu mübarek cuma vakti ne olur kayınbabam için bir ayetel kürsü okuyup hayırlı sonuç almamız için dua edermisiniz..?? bizler hamileyiz dualarımız Rabbimin katında kabul olur İnşallah.. bugünkü sonuca göre ameliyat kararı alınacak eğer midede varsa kemoterapiyle tedavi etmeye çalışacaklar... Dualarınızı bekliyorum kızlar.. Rabbim miniklerimize sağlık sıhhat ve uzun ömür versin İnşallah....
dua edicem canım inşallah yarın güzel haberler alırsınhayırlı cumalar arkadaşlar, bugün itibariyle 8+2 günlük hamileyim ama hiçbir hamilelil belirtim yok sadece göğüs ağrım çok ama prgestan lullanıyorum o da belki ondan kaynaklanıyodur diyorum, yarım randevum var şimdiye kadar bir hafta arayla doktora gittim aama kese içinde bebeğimi göremedim, yarın bakalım doktorum ne dicek çok korkuyorum, en son yolk sac oluşmuş demişerdi ve gebeliğimin 2 hafta geriden gittiğini söledilr başka da bişey demediler, eğer yarın olumsuz cvp alırsam bi daha da bu sayfalara bakmam, bugün bile çok stresliyim doktora gitmeye bile korkuyorum
evet cnm muhtemlen ondan ama napayım yediğim çıkıyo böle olunca kabızlık kaçınılmaz oluyo
hayırlı cumalar arkadaşlar, bugün itibariyle 8+2 günlük hamileyim ama hiçbir hamilelil belirtim yok sadece göğüs ağrım çok ama prgestan lullanıyorum o da belki ondan kaynaklanıyodur diyorum, yarım randevum var şimdiye kadar bir hafta arayla doktora gittim aama kese içinde bebeğimi göremedim, yarın bakalım doktorum ne dicek çok korkuyorum, en son yolk sac oluşmuş demişerdi ve gebeliğimin 2 hafta geriden gittiğini söledilr başka da bişey demediler, eğer yarın olumsuz cvp alırsam bi daha da bu sayfalara bakmam, bugün bile çok stresliyim doktora gitmeye bile korkuyorum
ay netten falan araştırdın mı ya da doktora sordun mu ne yapabilirsin diye, hamilelik telaşında bir de yanına bunlar allah yardımcın olsun :))
kaç haftalık olacak aralık 20 de..ben de bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum.ya bulantılar bulantılar.öğrencilerin bütün kokusunu ayrıntılı alıyorum..süreç fakat zor bir süreç işte...
Herkese günaydın kızlar,
Mide bulantımı bastırsın diye aç kalmıyorum,birde bu aralar çok üstü üste geldi annem börekler yaptı yedirdi,hamburger pizza makarna yiyip durdum.2 kg almışımiçinizde benim gibi abartıp kilo alan varmı?
ay netten falan araştırdın mı ya da doktora sordun mu ne yapabilirsin diye, hamilelik telaşında bir de yanına bunlar allah yardımcın olsun :))
kayısı yemeyi denedin mi iyi diyolar kabızlık için hem faydalı
ben üç haftada üç kilo almıştım geçen haftadan bu yana tartılmıyorum :)))Herkese günaydın kızlar,
Mide bulantımı bastırsın diye aç kalmıyorum,birde bu aralar çok üstü üste geldi annem börekler yaptı yedirdi,hamburger pizza makarna yiyip durdum.2 kg almışımiçinizde benim gibi abartıp kilo alan varmı?
ya arayacam doktorumu valla bu acı çekilmez
ben de biraz merak ediyorum ama şimdi öğrenmesem de olur, ama 21 aralıkta öğrenmezsem bozulurum herhalde :)
inşallah öğreniriz ya sen ne hissediyosun
ben üç haftada üç kilo almıştım geçen haftadan bu yana tartılmıyorum :)))
arkadaşının önerdiği fikir fena değil maksat dokunu yumuşatmak,
okudum cnm allah şifa versin
allah kabul ederse okudum gönderdim :))) aminn
canım bi kaç tane okudum rabbim şifa versin
Bende okudum dua ettim canım çok geçmiş olsun allah şifalar versin güç kuvvet versin
canım okudum.Allah şifa versin güç kuvvet versin
çok geçmiş olsun inşallah dualarımız kabul olur,allah şifa versin
canım kaç yaşındasın boyun kaç bilemem ama 47 de çok zayıf değilmi ya
bende önceden senin gibiydim 45 kilolardaydım 50 olana kadar ne diyetler bilmem neler uyguladım da 50 oldum ne kadar mutlu olmuştum
gerçi şimdide zayıflama için uğraşıyoruz 57 kiloyum 55 olmak istiyodum hoş artık mümkün değil
inşallah öğreniriz ya sen ne hissediyosun
ya hissetmyorum birşey içime doğan birşey yok( belki de hissetmek istemiyorum şimdiden ama aklımdan pek birşey geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?