ewet zayıfımama gercekten oldum olası kılodan nefret dıyorum ya hiç bir zaman uzerıme göre bırsey bulamam sürekli halsizimdir yazıf oldugum için falan ama yok yanı zayıf olmayı sevıyorum ayrıca 25 yasında 164 boyundayım
Merhaba
Bİrinci sayfayı kime atayayım ? Listeyi ben güncelleye bilirim diyen kim ? Lütfen bana mesaj atabilir mi ?
kızlar kayınbabamın rahatsızlığı pankreas kanseriymiş hemde kötü huylubugün tekrar mideden endoskopi yapıldı oraya sıçramışmı diye bakacaklar.. karaciğeri temiz çıktı çok şükür Rabbime.. Kızlar bu mübarek cuma vakti ne olur kayınbabam için bir ayetel kürsü okuyup hayırlı sonuç almamız için dua edermisiniz..?? bizler hamileyiz dualarımız Rabbimin katında kabul olur İnşallah.. bugünkü sonuca göre ameliyat kararı alınacak eğer midede varsa kemoterapiyle tedavi etmeye çalışacaklar... Dualarınızı bekliyorum kızlar.. Rabbim miniklerimize sağlık sıhhat ve uzun ömür versin İnşallah....
ben güncellerim.
Allah acil şifalar versin canım.umarım tez zamanda sonuç alır ve eski sağlığına kavuşur.
kızlar gebelikte hemeroid ile ilgili tavsiyesi olan varmı ölüyorum
kızlar kayınbabamın rahatsızlığı pankreas kanseriymiş hemde kötü huylubugün tekrar mideden endoskopi yapıldı oraya sıçramışmı diye bakacaklar.. karaciğeri temiz çıktı çok şükür Rabbime.. Kızlar bu mübarek cuma vakti ne olur kayınbabam için bir ayetel kürsü okuyup hayırlı sonuç almamız için dua edermisiniz..?? bizler hamileyiz dualarımız Rabbimin katında kabul olur İnşallah.. bugünkü sonuca göre ameliyat kararı alınacak eğer midede varsa kemoterapiyle tedavi etmeye çalışacaklar... Dualarınızı bekliyorum kızlar.. Rabbim miniklerimize sağlık sıhhat ve uzun ömür versin İnşallah....
cnm benim ya
ne yapcaz bu bulantıları bilmiyorum
bende ilçalarla ayakta duruyorum ama artık onlarda faydasız bende dün çıktım eve gittim
bide hemoroidim azdı
oturamıyorum
ölecem ya sinirden hep mi üst üste olur
sendemiahh yavrumm benimde sıkıntım vardı Allahtan hamile kalmadan önce ameliyat olmuştum geçer dedim şimdi bu hamilelikte kabızlıktan sanırım tekrar çıkacak bol sıvı tüket.çok zor valla Allah kimseye vermesin
Offff benim de hemoroidim azdı,oturtmuyor,acı içinde
kıvrandıyor
efsunncum alabildinmi..? kazen offline görünüyo ama..?
sendemiahh yavrumm benimde sıkıntım vardı Allahtan hamile kalmadan önce ameliyat olmuştum geçer dedim şimdi bu hamilelikte kabızlıktan sanırım tekrar çıkacak bol sıvı tüket.çok zor valla Allah kimseye vermesin
yedim cnm yedimde çözüyo kayısı ama benim hiç kabız olmam lazım
ama sürekli kusunca mide boş bağırsak boş kabızlık kaçınılmaz oluyo
şimidi gebeyken hemoroid ile uğraşan bi arkadaşımı aradaım
pamuğa zeytin yağ dök koy orana dedi
yaptım önce yaktı ama şimdi rahatladım biraz
yedim cnm yedimde çözüyo kayısı ama benim hiç kabız olmam lazım
ama sürekli kusunca mide boş bağırsak boş kabızlık kaçınılmaz oluyo
şimidi gebeyken hemoroid ile uğraşan bi arkadaşımı aradaım
pamuğa zeytin yağ dök koy orana dedi
yaptım önce yaktı ama şimdi rahatladım biraz
Ben de pamuğa zeytinyağı koydum biraz rahatlatıyor
ama sonra yine acıyor çok feciii bir durum...Ben kabız olmam
ama yine sorunlu işte,ağrısı hiçbir acıya benzemiyor...
Allah'ım kimseye yaşatmasınnnnn
selam kızlar...
yha ben stres oldum iyice :18:
yarın randevum var 13:15 de. dua edin herşey güzel olsun canlar yaa
pıt pıtları duymadan rahat edemicem.
daha bebişimizi de görmedik.yarın görebilicez inşallah.
pfff saatler geçmek bilmiyor.
yatıp uyusammı zaman geçsin diye hoff
herşey güzel olucak dimiiii
ben güncellerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?