2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
3 gündür süren grip durumundan dolayı bugün dr gittim son 2 gündürde kasıklarımda sancı vardı.grip için ilaç vermedi dr ama gelmişken bebeğe bi bakalım dedi sat a göre bugün 8+5 olmam gerekiyor ama dr. bana 9+3 ve 26mm demezmi şok oldum.böyle bişi olabilirmi acaba.
üstelik ayaklarının ve ellerinin tomurcuklarını,başınıda gördük kıpır kıpırdı baş aşağıda ayaklar yukardaydı 2 hafta ya dönecek dedi sende hissedeceksin üstelik bebeğin eşinide gördük... ben hiç bişi anlamadım heyecandan bişide soramadım benim gibi olan varmı

Merhabalar anne adayları
Temmuz ayı hamişliği için çok ümitliydim ve bu topiği açmıştım heyecanla biliyorsunuz.
Fakat maalesef negatif oldu sonucum.
Sonra bir süre uzak kaldım forumdan, heyecanım, hevesim kaçmıştı, listemizi de güncelleyemedim forumda olmayınca.
O yüzden de sizleri de ihmal ettim

Belki bir çoğunuz beni bilmiyor ama ilk hamişler tanır beni.
Şimdi topiğimizin Efsun arkadaşımıza devredilmesi güncelleme anlamında çok iyi oldu. Ben de devredecektim zaten, isabet oldu

Dualarınızı esirgemeyin benden lütfen, hamilelerin duası kabul olurmuş

BAT 7 Aralık benim, inşallah bu ay diyorum ama nasip.
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlar, sağ salim kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi

Hoşçakalın....

Son düzenleme:

cnm listede vardım ama yinede yazıyım
son adet tarihi 26,09,2012
ilk gebelik ankara cnm

olabilir cnm neden olmasın bazı bebekler önden gidermiş

ya ne kadar güzel işallah bizimde böyle güzel gidiyodur nazar değmesin bebişine sana

canım benim sat 26 eylül antalya ik hamileleliğim düşük oldu bu bir mi sayarsın iki mi sen bilirsin

15 ekim son adet tarihim kastamonu

cnm listede vardım ama yinede yazıyım
son adet tarihi 26,09,2012
ilk gebelik ankara cnm

ekledim kızlar

canım inşallah bu ay sende hamilelik haberini alırsın hayırlıyla

canım ben listede yoktum son adet 28.09.2012
ilk gebelik memleket aydın canım şimdiden sağol

canım benim sat 26 eylül antalya ik hamileleliğim düşük oldu bu bir mi sayarsın iki mi sen bilirsin

sizleri de ekledim kızlar

kızlar selam
geldim doktordan...

hamd olsun pıt pıtlarımızı duyduk ve bebişimizi de gördükk
herşey normalmiş, 6+4 e uyumluymuşuz, suyum iyiymişl vs.vs....

ama tek sorunum şuymuş,
kesenin yanında kanama bölgesi varmış.
eski de olabilrmiş yenide ama tabiiki bu düşük tehlikesi oluyor.
kahverengi lekelenme olduktan sonra korkma dedi.
vücut kendisi emebiliyormuş veya yawaş yawaş dışarı atabiliyormuş.
agır iş yapma ve istirahat et dedi...
progestanı 2 ye çıkarttı.
şu an için herşey normal çok şükür
2 hafta sonra randevum var yine.
inşallah birkaç güne lekelenmelerim kesilir..
dua edin benim için kızlar olurmuuuu

canım gözün aydın dikkat et kendine

efsuncum beni de eklermisin kuzum

tubiloshh son adet tarihi 17 EKİM 2.çocuk,ilki erkek
İSTANBUL

ekliyorum canım

Gözünydın canım işallah herşey dah iyi olsun banada aynısını demişti doktor kesenin üzerinde kanama var dedi ama benim lekelenmem yok hiç olmadı progestan verdi ilaç olrak günde 2 defa 10 günün kaldı kontrole çok korkmuştum ben halada korkuyorum ama allah yardımcımız olsun diyorum

hayırlı olsun kuzum ne güzel bizim randevuya daha çok var 17 aralık inşallah bişey olmaz dualarımız sizinle....

canım gözün aydın dikkat et kendine

ekliyorum canım

hayırlı olsun kuzum ne güzel bizim randevuya daha çok var 17 aralık inşallah bişey olmaz dualarımız sizinle....

çok sağolun kızlar.lekelenme iyice geçene kadar istirahate devam.
inşallah hepimizin bebişleri çok sağlıklı bir şekilde büyüyüp sorunsuz bir şekilde doğarlar

İnşallah güzel haberlerinizi duyacağız. Rabbim size de sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.

Gözünüz aydın. İnşallah sorunsuz bir gebelik süreciniz gecer ve sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Ben de inşallah haftaya bebişimin kalp atışlarını duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…