2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ben de 46yla hamile kalmıştım 51 olmuşum şok oldum.ben bunu nasıl başarıyorum bilmiyorum liseden beri 46 kiloyum,normalde almam. kızıma hamileyken de 23 kilo aldım.sonra 2-3 ay içinde verdim.şimdi de alıcam baya sanırım ama takmıyorum ben veriyorum geri,bu sefer birazı kalsa da olur zaten çok zayıfım.

tabiki ederiz kendine dikkat et canım

efsuncum beni de listeye eklermisin,sat 3 ekim.bir kızım var bu 2.olacak inşallah.konya.

ekledim kýzlar

caným inþallah bu ay sende hamilelik haberini alýrsýn hayýrlýyla

sizleri de ekledim kýzlar

Efsuncum beni de ekler misin cnm..
Sat 19eylul ama gec dollenme son adete 27eylul yazarsan 5 temmuz oluyo:))dogrusu o:))
ilk bebegim olcak insallah..yasim 27 Erzurumdayim

Son düzenleme:

canım çok sevindim artık için rahat etsin çünkü kalp atışından sonra önemli bi adımı geçmiş oluyorsun zaten

Merhaba arkadaşlar,
Kaç gündür mide bulantım durmak geçmek bilmiyor, kusmalarım sıklaştı ( O yüzden giremedim bakamadım, zor nefes bile almak, İlaç kullanıyorum çok sık inşallah bir zararı olmaz bebeğe.

Efsun bu arada ben listede vardım ama yine de söyleyim, son adet tarihim 26 Eylül, ilk gebelik ve İstanbul'danım. Ama geç döllenme olduğu için bugün itibariye 7+6'yız, normalden 10 gün geriden geliyoruz sanırım

kızlar bugün kontrolde bebeğin kalp atışlarını duyamadık karnımdan baktı 6+2 haftalığım sizce kürtaj olmalımıyım doktor kürtaj yapalım dedi

evet benim de çok şiş.ama ne kadar sürer bilmiyorum.önceki hamileliğimde bu kadar şişmemişti benim.

katlanıcaz artık bu tarz şeylere.ben hamile kalmadan 2 ay öncesine kadar paniktak vardı.şimdilik ara ara iç sıkıntılarım oluyor ama geçiyor.gece uykusuzlukları bendede var.açıkcası hamileliği bu kadar zor geçireceğimi sanmıyordum...

kızlar bugün kontrolde bebeğin kalp atışlarını duyamadık karnımdan baktı 6+2 haftalığım sizce kürtaj olmalımıyım doktor kürtaj yapalım dedi

hayır kürtaj için çok erken.bekle biraz daha.7. hatta 8. haftada kalp atışı duyulabiliyor.6+2 çok erken.

bu arada efsun benide ekler misin.sat 23 eylül ilk gebelik istanbul

hayır kürtaj için çok erken.bekle biraz daha.7. hatta 8. haftada kalp atışı duyulabiliyor.6+2 çok erken.

ay ne bileyim çok moralim bozuldu doktorun karşısında başladım ağlamaya kürtaj yapalım deyince herkez duyuyo ben niye duyamadım hem beni ağlattı hemde istersen biraz bekle dedi bu nebiçim doktor

bencede ne biçim bir doktor.arkadaşım doktorum beni 6+4 te çağırmıştı kontrole.duymama ihtimalimiz var mı demiştim evet demişti.biran önce doktorunu değiştir bence.

efsun benim doğumuma 30 haziran diyor ama şimdi ben haziran annesimi olucam temmuz annesi mi:)

Canim benim sakin hemen olma uzulmede sakin..ben kalp atisi icin gittigimde doktor 6+5 ama bebek yok bos gebelik dedi..sonra kendi doktoruma gittim bebek var ama gelisimi durmus kurtaj olcan ama yine de istersen bekleyelim dedi.10gun sonra dopler ultrasona girdim kalp atisini duydum sukur..o gun daha 6+4 dedi doktor..yanii bayaaa gec dollenmis seninde ole olabilir salin uzme kendini hemen de kurtaj olma 9 haftada duyan bile var cok erken daha bekle insallah o guzel pitpitlari sende duyarsin en kisa zamanda..

mrb kızlar. bende temmuz annesi olucam ALLAH izin verirse.. Tahmini doğum tarihim 24 temmuz. 6 aylık evliyim, evlendiğimizden beri korunmadık, nasip bu zamanaymış. İlk kontrolüme gittim, olağan dışı bir durum yok herşey yolunda. Yalnız merak ettiğim bişe var, ilk 3 ay çok önemli diyorlar, nelere dikkat etmek lazım ve nasıl beslenmek gerekiyor? ben hergün yumurta ve yoğurt yemeye dikkat ediyorum. 1 tane de muz yiyorum. bunun dışında bol meyve ve süt de tüketiyorum. Çevremdeki herkes pekmez kuruyemiş yememi tavsiye ediyor ama doktorum hamur işi ve şekerli şeyler yemememi istedi. Başlangıç için kilon normal ama dikkat etmek lazım dedi. Bana yardımcı olursanız sevinirim. İlk hamileliğim ve pek bilgim yok ne yapmam ne yemem gerektiği hakkında..

Efsuncum
son adet tarihi 14 Ekim 2. Gebelik ve izmiiiiiiirrrrrr canim..
Yapilan listeyi nerde görebiliriz peki

Son düzenleme:
ay ne bileyim çok moralim bozuldu doktorun karşısında başladım ağlamaya kürtaj yapalım deyince herkez duyuyo ben niye duyamadım hem beni ağlattı hemde istersen biraz bekle dedi bu nebiçim doktor
Doktorunu degistir canim bı hafta daha beklese kürtaj olmazmiymis yani...insaffff...

Kızlar
ben ilk gebeliğimde 2li 3lu bilmem neli testleri hic yaptırmadım...ne olursa olsun bebek kabulumdur diye..simdi de yaptirmayidusunmuyorum..
allah sağlıklı sihhatli bı yavru verir insallah..nasil nasip görürse hepsi de kabulüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…