hayırlı olsun kuzum ne güzel bizim randevuya daha çok var 17 aralıkinşallah bişey olmaz dualarımız sizinle....
Herkese günaydın kızlar,
Mide bulantımı bastırsın diye aç kalmıyorum,birde bu aralar çok üstü üste geldi annem börekler yaptı yedirdi,hamburger pizza makarna yiyip durdum.2 kg almışımiçinizde benim gibi abartıp kilo alan varmı?
ben de 46yla hamile kalmıştım 51 olmuşum şok oldum.ben bunu nasıl başarıyorum bilmiyorum liseden beri 46 kiloyum,normalde almam. kızıma hamileyken de 23 kilo aldım.sonra 2-3 ay içinde verdim.şimdi de alıcam baya sanırım ama takmıyorum ben veriyorum geri,bu sefer birazı kalsa da olur zaten çok zayıfım.bana doktorum ve ebeler hep sık sık ye sakın acıkmayı bekleme demıstı bende acıkmadan yıyorum meyve kuruyemıs vs vs normalde cooookkkk zor kılo alan bırıyım 47,5 ıle hamıle kaldım dun sabah tartıda hayatımda ılk defa 49 kıloyu gordum resmen psıkolojım bozuldu kılodan nefret ederımde elımde deıl. bu sabah da tartıldım 48 kılosanırım bazen vucut su falan mı tutuyo ne ama cok kılo alıcam dıyo ıcımden bır sess
kızlar selam
geldim doktordan...
hamd olsun pıt pıtlarımızı duyduk ve bebişimizi de gördükk
herşey normalmiş, 6+4 e uyumluymuşuz, suyum iyiymişl vs.vs....
ama tek sorunum şuymuş,
kesenin yanında kanama bölgesi varmış.
eski de olabilrmiş yenide ama tabiiki bu düşük tehlikesi oluyor.
kahverengi lekelenme olduktan sonra korkma dedi.
vücut kendisi emebiliyormuş veya yawaş yawaş dışarı atabiliyormuş.
agır iş yapma ve istirahat et dedi...
progestanı 2 ye çıkarttı.
şu an için herşey normal çok şükür
2 hafta sonra randevum var yine.
inşallah birkaç güne lekelenmelerim kesilir..
dua edin benim için kızlar olurmuuuu
ekledim kýzlar
caným inþallah bu ay sende hamilelik haberini alýrsýn hayýrlýyla
sizleri de ekledim kýzlar
kızlar selam
geldim doktordan...
hamd olsun pıt pıtlarımızı duyduk ve bebişimizi de gördükk
herşey normalmiş, 6+4 e uyumluymuşuz, suyum iyiymişl vs.vs....
ama tek sorunum şuymuş,
kesenin yanında kanama bölgesi varmış.
eski de olabilrmiş yenide ama tabiiki bu düşük tehlikesi oluyor.
kahverengi lekelenme olduktan sonra korkma dedi.
vücut kendisi emebiliyormuş veya yawaş yawaş dışarı atabiliyormuş.
agır iş yapma ve istirahat et dedi...
progestanı 2 ye çıkarttı.
şu an için herşey normal çok şükür
2 hafta sonra randevum var yine.
inşallah birkaç güne lekelenmelerim kesilir..
dua edin benim için kızlar olurmuuuu
evet benim de çok şiş.ama ne kadar sürer bilmiyorum.önceki hamileliğimde bu kadar şişmemişti benim.
kızlar bugün kontrolde bebeğin kalp atışlarını duyamadık karnımdan baktı 6+2 haftalığım sizce kürtaj olmalımıyım doktor kürtaj yapalım dedi
hayır kürtaj için çok erken.bekle biraz daha.7. hatta 8. haftada kalp atışı duyulabiliyor.6+2 çok erken.
Canim benim sakin hemen olma uzulmede sakin..ben kalp atisi icin gittigimde doktor 6+5 ama bebek yok bos gebelik dedi..sonra kendi doktoruma gittim bebek var ama gelisimi durmus kurtaj olcan ama yine de istersen bekleyelim dedi.10gun sonra dopler ultrasona girdim kalp atisini duydum sukur..o gun daha 6+4 dedi doktor..yanii bayaaa gec dollenmis seninde ole olabilir salin uzme kendini hemen de kurtaj olma 9 haftada duyan bile var cok erken daha bekle insallah o guzel pitpitlari sende duyarsin en kisa zamanda..kızlar bugün kontrolde bebeğin kalp atışlarını duyamadık karnımdan baktı 6+2 haftalığım sizce kürtaj olmalımıyım doktor kürtaj yapalım dedi
Doktorunu degistir canim bı hafta daha beklese kürtaj olmazmiymis yani...insaffff...ay ne bileyim çok moralim bozuldu doktorun karşısında başladım ağlamaya kürtaj yapalım deyince herkez duyuyo ben niye duyamadımhem beni ağlattı hemde istersen biraz bekle dedi bu nebiçim doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?