15 ekim son adet tarihim kastamonu
evvet kızlar liste bende bu durumda ben alayım tarihleri ve ilk çocukmu değilse ilkinin cinsiyeti ne ? şehir yazmamı isterseniz onu da yazarım..
özelden yada genele yazın listeyi elden geçiricem listede olanda yazarda sevinirim..
ANammmmm acanım teşekkürler öncelikle, birinin bu görevi üstlenmesi gerekiyordu; sat 15 ekim ilk gebeliğim izmir
ANammmmm a
yni gun dogum yapacaz...ve izmir de...
ben egepol nezahatciyim...gecen sene ondan bir dakikada firt diye normal dogum yaptım..ertesi gun misafir ağırladım..tavsiye ederim..tek gecerim..
kızlar bugün kontrolde bebeğin kalp atışlarını duyamadık karnımdan baktı 6+2 haftalığım sizce kürtaj olmalımıyım doktor kürtaj yapalım dedi
Nezahat i tek gecerim...inanılmaz sabırlı...sezeryana gitmemesi icin kendini paraliyo..zaten direk ben sezeryan istiyorum diye gidenleri karşısına alıp uzun uzuuuuunn konuşuyor..kendi ikizlerini ssezeryanla doğurmuş oysaki...benim suyum gelmişti..hic sancım yoktu hic açılmam yoktu...o halde oyle sabırla oyle inançla bekledi ki bütün gun..açıklık 10 cm olana kadar hep yürek verdi bana..zaten dogumhaneye girdik ben anlamadım..oldu mü bitti mı diye sormuştum..guluyodu herkes..canimm,m doktorum benim...insan hamile kalınca etrafında hamile insan arıyormuş onu anladım :)
benimde 21 aralıkta nezahat hanıma randevum var gökalp beye gittim çok memnun kalmadım sezaryancı diye adı çıkmış zaten gökalp beye gidipte normal yapan görmedim hiç :) bana da eften püften sezaryana çeviren biri lazım değil. hastaneyi çok beğenmedim kalabalık ve saatimde gitmeme rağmen 45 dk bekledim çok sinir oldum ama yenidoğan servisi yoğunbakımı olması iyi bir artı... medical vedat beye gittim, kordon mete beye gittim... 6 aralıkta medical merve hanıma randevum var. (bir arkadaşım nezahat hanıma gidiyordu zorunlu sezaryen oldu ama o tavsiye etti normalci diye...) öyle çok karışığım..
Nezahat i tek gecerim...inanılmaz sabırlı...sezeryana gitmemesi icin kendini paraliyo..zaten direk ben sezeryan istiyorum diye gidenleri karşısına alıp uzun uzuuuuunn konuşuyor..kendi ikizlerini ssezeryanla doğurmuş oysaki...benim suyum gelmişti..hic sancım yoktu hic açılmam yoktu...o halde oyle sabırla oyle inançla bekledi ki bütün gun..açıklık 10 cm olana kadar hep yürek verdi bana..zaten dogumhaneye girdik ben anlamadım..oldu mü bitti mı diye sormuştum..guluyodu herkes..canimm,m doktorum benim...
kalp atışını duymaya medikal parka gittim gecen gun..cunku Nezahat inanılmaz yogun..19 Aralık a randevu alabildim..Vedat beye..aman bı negatif bı negatif ..yok kanama alanları varmış da yok sürmeye bilirmiş de..baktık kalbi cok guzel atiyo..saçmaladi falan filan..medical park bana uzak isteyene yakın olsun...
Benim evime yürüme mesafesi medical park..biz ayni kisi miyiz yawwwwbana yakın derken evime yakın
Egepol un yoğunluğundan korkma..dogum olayında uzmanlaşmışlar..benle ayni anda 4 normal dogum , Ogün de toplam 26 dogum oldu..gerisini sen duşun...o kadar esın ehli ki herkes...halbuki medical bana yakın ulaşımı kolay çok temiz sgk anlaşması var. hiç bana lazım değil pimpirikli hastalık hastası doktor bana cesur başarılı motivasyonumu arttırıcı bir doktor lazım bugün biriyle tanıştım medicalpark merve hanıma gidiyormuş son haftalarında, sezaryan istemiş korkuyormuş doktoru normal yapabiilirsin çatında müsaitse bir problemin yok bebekte normal, normal yapalım demiiş, hoşuma gitti... mete tarcandan da çok memnun olan var komşum ona gidiyormuş 2 çocuğuda normal olmuş. egepol uzak kalabalık yoğun sırf çekincem bu yüzden...
Egepol un yoğunluğundan korkma..dogum olayında uzmanlaşmışlar..benle ayni anda 4 normal dogum , Ogün de toplam 26 dogum oldu..gerisini sen duşun...o kadar esın ehli ki herkes...
bu arada agam da bulunup baklava mı yesek yarin ayol...
Su an bugünkü 4. Kutu Pudingimizde bitirdim..gun icinde 4 dilim baklava bı top dondurma biraz helva bir adette Eker keskul tatlısı yedim..
sonum hayırlı gozukmuyor
Hafta ici bana da uygun..olur valla...offf bu topik ne hızlı çıktı..ilk tanışma ve buluşma gerçekleşiyor..okey..yakama kırmızı karanfil takarımyarın hava nasıl olur ki, haftasonları eşimle vakit geçiriyoruz normalde, haftaiçi bişey yapamıyoruz diye; çok yorgun oluyor. haftaiçi sana uygun mu? hatta perşembe günü medicalpark merve hanıma randevum var 13.00'da, kahvaltı yapıp sonra muayeneye birlikte gidebiliriz? pazartesi, çarşambada yada cuma da olabilir? ağam dedin offf küçük fıstıklı baklavası dondurması offf açık değiildir dimi :)
hadi yawww..ilk de erkekti..bu kiz olsaydı yaaaa..gerci ben eksi de yiyorum..gerci bendi aralar ne bulsam yiyorum da...erkek mi acaba ye tatlıyı doğur hakkıyı :)
Hafta ici bana da uygun..olur valla...offf bu topik ne hızlı çıktı..ilk tanışma ve buluşma gerçekleşiyor..okey..
hadi yawww..ilk de erkekti..bu kiz olsaydı yaaaa..gerci ben eksi de yiyorum..gerci bendi aralar ne bulsam yiyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?