2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Yalniz bu bir yasindaki zıpkın gibi çocukla bu hamilelik nasil gecicek bilmiyorum ya...hadihayirlisibakalim..
kucagimdan inmiyor yani memeden..hissetti mı ne acaba sütten keseceğimi????
Amaaaaaa ben onu kardeşiyle beraber yeniden emzirecem haberi yok

Son düzenleme:

canım teşekkürler öncelikle, birinin bu görevi üstlenmesi gerekiyordu; sat 15 ekim ilk gebeliğim izmir

canım teşekkürler öncelikle, birinin bu görevi üstlenmesi gerekiyordu; sat 15 ekim ilk gebeliğim izmir
ANammmmm a
yni gun dogum yapacaz...ve izmir de...
ben egepol nezahatciyim...gecen sene ondan bir dakikada firt diye normal dogum yaptım..ertesi gun misafir ağırladım..tavsiye ederim..tek gecerim..

ANammmmm a
yni gun dogum yapacaz...ve izmir de...
ben egepol nezahatciyim...gecen sene ondan bir dakikada firt diye normal dogum yaptım..ertesi gun misafir ağırladım..tavsiye ederim..tek gecerim..

insan hamile kalınca etrafında hamile insan arıyormuş onu anladım :)
benimde 21 aralıkta nezahat hanıma randevum var gökalp beye gittim çok memnun kalmadım sezaryancı diye adı çıkmış zaten gökalp beye gidipte normal yapan görmedim hiç :) bana da eften püften sezaryana çeviren biri lazım değil. hastaneyi çok beğenmedim kalabalık ve saatimde gitmeme rağmen 45 dk bekledim çok sinir oldum ama yenidoğan servisi yoğunbakımı olması iyi bir artı... medical vedat beye gittim, kordon mete beye gittim... 6 aralıkta medical merve hanıma randevum var. (bir arkadaşım nezahat hanıma gidiyordu zorunlu sezaryen oldu ama o tavsiye etti normalci diye...) öyle çok karışığım..

kızlar bugün kontrolde bebeğin kalp atışlarını duyamadık karnımdan baktı 6+2 haftalığım sizce kürtaj olmalımıyım doktor kürtaj yapalım dedi

bekle bence canım seni zehirleme sana zarar verme gibi bir riski yoksa.. 6. haftada duyulmayabiliyormuş. bende ayın 6sında gidicem kalp atışı duymaya plansız ve isteksiz bir gebe olmama rağmen ona zarar gelsin istemiyorum, inşallah duyarız kalp atışlarını, gönlünü ferah tut.

Nezahat i tek gecerim...inanılmaz sabırlı...sezeryana gitmemesi icin kendini paraliyo..zaten direk ben sezeryan istiyorum diye gidenleri karşısına alıp uzun uzuuuuunn konuşuyor..kendi ikizlerini ssezeryanla doğurmuş oysaki...benim suyum gelmişti..hic sancım yoktu hic açılmam yoktu...o halde oyle sabırla oyle inançla bekledi ki bütün gun..açıklık 10 cm olana kadar hep yürek verdi bana..zaten dogumhaneye girdik ben anlamadım..oldu mü bitti mı diye sormuştum..guluyodu herkes..canimm,m doktorum benim...
kalp atışını duymaya medikal parka gittim gecen gun..cunku Nezahat inanılmaz yogun..19 Aralık a randevu alabildim..Vedat beye..aman bı negatif bı negatif ..yok kanama alanları varmış da yok sürmeye bilirmiş de..baktık kalbi cok guzel atiyo..saçmaladi falan filan..medical park bana uzak isteyene yakın olsun...

Son düzenleme:

halbuki medical bana yakın ulaşımı kolay çok temiz sgk anlaşması var. hiç bana lazım değil pimpirikli hastalık hastası doktor bana cesur başarılı motivasyonumu arttırıcı bir doktor lazım bugün biriyle tanıştım medicalpark merve hanıma gidiyormuş son haftalarında, sezaryan istemiş korkuyormuş doktoru normal yapabiilirsin çatında müsaitse bir problemin yok bebekte normal, normal yapalım demiiş, hoşuma gitti... mete tarcandan da çok memnun olan var komşum ona gidiyormuş 2 çocuğuda normal olmuş. egepol uzak kalabalık yoğun sırf çekincem bu yüzden...

Egepol un yoğunluğundan korkma..dogum olayında uzmanlaşmışlar..benle ayni anda 4 normal dogum , Ogün de toplam 26 dogum oldu..gerisini sen duşun...o kadar esın ehli ki herkes...
bu arada agam da bulunup baklava mı yesek yarin ayol...

Bı de dogum ücreti egepolde Fix...
yani epidural sezeryan o bu değişmiyor..
zaten gebelik ilerledikçe medical Park'tan bı fiyat alırsın sen..epidural e ayrica..son anda sezeryana giderse ona da ayrica ekstra para alıyorlar..sanki pra almak icin de şezeryana zorluyorlar gibi bı korku oluyo o zaman ınsanda...

Su an bugünkü 4. Kutu Pudingimizde bitirdim..gun icinde 4 dilim baklava bı top dondurma biraz helva bir adette Eker keskul tatlısı yedim..
sonum hayırlı gozukmuyor

yakama kırmızı karanfil takarım yarın hava nasıl olur ki, haftasonları eşimle vakit geçiriyoruz normalde, haftaiçi bişey yapamıyoruz diye; çok yorgun oluyor. haftaiçi sana uygun mu? hatta perşembe günü medicalpark merve hanıma randevum var 13.00'da, kahvaltı yapıp sonra muayeneye birlikte gidebiliriz? pazartesi, çarşambada yada cuma da olabilir? ağam dedin offf küçük fıstıklı baklavası dondurması offf açık değiildir dimi :)

Hafta ici bana da uygun..olur valla...offf bu topik ne hızlı çıktı..ilk tanışma ve buluşma gerçekleşiyor..okey..
erkek mi acaba ye tatlıyı doğur hakkıyı :)
hadi yawww..ilk de erkekti..bu kiz olsaydı yaaaa..gerci ben eksi de yiyorum..gerci bendi aralar ne bulsam yiyorum da...

BEn çıkıyorum ..gözler iflas etti..hafta ici yine bı gun girerim insallah..perşembe medical park ta buluşalım ama tamam..ya da oncesinde ...o zamana kadar girerim bı gun buraya..bebekle giremiyorum da..iyi geceler..

güzel birşey tabiki, çocuğu olan arkadaşım var yakında doğum yapacak da var ama benim gibi taze hamile yok, senin tecrübelerinden yararlanırız artık :) 3 tane oğlu olan bir abla var bilsem 4. kız olcak hemen doğururum diyor, 1.5 yaşında oğlu var:) sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil ama inşallah kız abisi olur oğlun,
bende aynı canım bir lahmacun istiyor 2 dakika sonra baklava sonra turşu ama hiiiiç bulantım yok, senin var mı? gerçi hamileliği abartmak sakınmak istemiyorum eşime de dedim bana çok ilgili alakalı olma abartma diye. bakalım inşallah kalp atışlarını uyarız sonrasıda böyle rahat devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…