2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Msc senin simdi 100 mesaj olmadan Ozel mesaj yazmamazsın gibi bı muhabbet var canim..ben onu unutmuştum..bı sekilde burda haberlesir medical park ta buluşuruz Perşembe..

Msc senin simdi 100 mesaj olmadan Ozel mesaj yazmamazsın gibi bı muhabbet var canim..ben onu unutmuştum..bı sekilde burda haberlesir medical park ta buluşuruz Perşembe..

evet azönce denedim yapamadım memnun oldum :) buluşalım ben çalışmıyorum haftaiçi herzaman müsaitim arabada kullanıyorum, sen çalışıyorsan sen belirle günü ama pzt uygunsa pzt buluşalım. zaten forumda İzmir'den başka kimde yok gibi.

Phia cnm sen topiği açtığında bende hemen takipetmeye başlamıştım.temmuz hamişi olma ihtimalime karşı.tabii olmadı kısmet ama hala gelip okuyorum kızları.Allahım ne güzel heyecanlarrr.tecrübe ediyoruz.inşallah ağustos hamişlerinde seninle beraber oluruztemmuz topiği tecrübeli annişlerimiz de bize yol gösterir.herkese sevgilerrr

herkese günaydın!bende izmirdenim.benim kontrolüme daha var.medicale gidicem bende.arkadaşlar bu arada sizlere bişey sormak için girdim.aranızda hamilelikte tetanoz aşısı olacaklar varmı.sağlık ocağında söylemişlerdi ama acaba geçmi kaldım ben unuttum ne zaman yapılıo geç kalmamışımdır inşalah.şimdiye kadar yaptıran varmı?

Son düzenleme:
günaydın anneler ve kuzuları,
herkese iyi hafta sonları dilerim.

canım ben şehir dedğişikliği yapmıştım daha gidip burdaki sağlık ocağına kayıt yaptırmadım :) tetanoz bildigim kadarıyla 3 aydan sonra yapılıyor.sağlık ocağından kayıtlı oldugun ebe arar zaten,burda arıyorlar yani orda da öyledir muhakkak.

efsuun listeyi sen mi guncelliyosun ??bilgileri veriyim ozaman sat 25 eylul yas 25 ilk cocuk arabistan

Son düzenleme:
efsuncum beni de listeye eklermisin,sat 3 ekim.bir kızım var bu 2.olacak inşallah.konya.

Efsuncum beni de ekler misin cnm..
Sat 19eylul ama gec dollenme son adete 27eylul yazarsan 5 temmuz oluyo:))dogrusu o:))
ilk bebegim olcak insallah..yasim 27 Erzurumdayim

bu arada efsun benide ekler misin.sat 23 eylül ilk gebelik istanbul

efsunnn benide ekler misin ilk bebek, sat 6 ekim, dogum 13 temmuz

Efsuncum
son adet tarihi 14 Ekim 2. Gebelik ve izmiiiiiiirrrrrr canim..
Yapilan listeyi nerde görebiliriz peki

canım teşekkürler öncelikle, birinin bu görevi üstlenmesi gerekiyordu; sat 15 ekim ilk gebeliğim izmir

evvet ekledim kızlar liste ilk sayfada..

ay saol cnm içim rahatladı

efsun beni de ekleyebilir misin lütfen sat 24 Eylül ikinci çocuğum olucak inşş. ilki erkek 7 yaşında :) istanbul
bu arada kızlar bir türlü doktor bulamadım 10-15 gün önce kontrolüm vardı bu sebepten gidemedim ilk kontrollere kolon hastanesine arzu hn gittim ama saatlerce sıra bekliyorsun aşırı yoğun sonrada forumda arzu hn mın sezaryen taraftarı olduğunu okuyunca oraya gitmekten tamamen vazgeçtim. beylikdüzünde tavsiye edebileceğiniz doktor varmı ikili test zamanı geliyor ben hala bekliyorum öylece (

Son düzenleme:
kızlarr eşerlinizle arasnda kan uyuşmazlıgı olan varmı varsa doktora soylediniz mi doktor ne dedi? ben 28. haftası die biliyorum aşı vuruluyomuşuz ama o haftaya kadar bı sorun olmuyo demii??
canım bısdede varrr dr soledm bırsey demedı sadece 7.ayda ıgne olursun dedıı bende arastırdımm sanırım ara ara annenın kanına bakacaklarr bebegın kanı babanınkınden ısee benım kanım onu ıstemesmıs bebegı atmak ıstermıs o yusden 7 ayda ıgne vuruluyrmusuzz ve dogum dan sonrakı 3 gun ıcındede ıg ne vuruluyormus bıze ıkıncı bebek ıcın mıs oda sakat olmaması ıcınmıs cnmm hayırlısı ben her gıttıgımde hatırlatacagım sende dr hatırlatt tmm cnmmm

dun gıremedım cok yogunm sanırım vaktılar olmuyor ıstahım yok aksamları yemek yıyemıyorumm dusenlı hıc bır sey yapmıyorummm üfff hamıslık oncesı dıyordum erseyım dusenlı yıyıp ıcecegım dıe ama sımdı hıc bırsey yıyomuyorumm uffffff bulantım cok yok ama canım ıstemıyorrrrrrrr

kızlar bu arada ben sut urunlerıyle aram yokk ark.hergun yatmadan bır bardak sut ıc dıyor kaldıkı ben bebekken bıle 3 ay zor emmısımmm öggg ee peynır yogurt tarzıda az tuketıyorum varmı onerınızz kalsıyum ıllakı bunlardamı var yaaaaaaaaaaaaa benım gıbı olan yokmu dr soracagım gıttıgımde bakalımmmm
:26::26::26::26:

namazımızı kılıp gezmeye gıdecegız kv ıle haydı goruruzruzzzzzzzz

efsun cum bıs geldıkkk bu benım ılk bebegım--kayseri de yasıyorummm thanks sımdıden cnımmmmm muckk sana ve bebegıneee

merhaba arkadaşlar,mide bulantılarımdan fazla giremedim son zamanlarda.
Ne güzel konu sahibi geçişi olmuş,liste güncellenmiş.
Maşallah sayımız da hiç az değil.Artacağına da inanıyorum :)
Beni de eklersen sevinirim Efsun, sat 3 ekim,beklenen doğum tar. 10 temmuz.
İzmir,ilk çocuğum olacak inşallah.

Merabalar..ben de hamileyim arkadaşlar bu ikinci bebeğim..muhtemel d.tarihi 25.07.2013 ..ilk göz ağrım kızım..ve 3 yaşında.. acaba biraz erken mi davrandım..kafam karışık..

mrb canım peki sen hangi doktora gideceksin?

izmir'den 4 kişi olduk :) sen hangi doktora gidiyorsun??

Son düzenleme:
izmir'den 4 kişi olduk :) sen hangi doktora gidiyorsun??

Ne güzel:)
Valla benim dr durumu biraz karışık aslında,
şöyle ki,öğrendiğimden beri çankaya tıp bülent beye gittim.
Çok da memnunum,hamilelik psikolojisinden gerçekten anlayan,
insanı rahatlatan pozitif bir dr.
Ama hastanede doğum ve bir takım testler yapılmıyor.
O yüzden ikili test için arkadaşımın tavsiyesiyle Ahmet seçkine gidicem.
Doğum için de Egepol Gökalp beyi düşünüyorum.

artik bir anne adayi degilim, az once geldim doktordan 8-3 gunluk hamilydim yani kendime gore doktor bebegi goremedigini,kese boyutunun cok kucuk oldugunu soledi basladim ziril ziril aglamaya alalim dedi ben de bir hafta daha dursun dedim niye bole soledim bilmiyorum ama simdi ne yapmaliyim,kurtaj nasil bisey nasil oluyo, bebegimin gelismemesine sebep neydi bunlari nasi ogrenebilrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…