2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
çok sevindim gözün aydın canım hep böyle herşey yolunda olsun 1 gün bişey değil hem doktorda sorun yok demiş üzülme sakın

teşekkür ederim. inşallah hepimizin böyle gitsin sonuna kadar.. takmıyorum artık 1 günü :)

Alah şifa versin canım çoküzüldümm

EFSUNNNN benide eklermisin listeyee
ilk bebiş , SAT 4 ekim muhtemel doğum tarihi 13 temmuz ve izmirdenn katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm..

Çok üzüldüm gerçekten,seni umutlandırmak istemiyorum ama lütfen başka bir dr 'a daha git.
Benzer bir durumu yaşadım,daha başlarıydı ama yine de acımasızca bir muameleydi.
Adetim gecikince iki test alıp yarım saat arayla yaptık,kıpkırmızı ikinci çizgiyi iki kere gördük.
Ertesi sabah hemen laborotuara koştum beta hcg 5139'du.
Bu durumda keseyi çok net görmem lazım dimi.
Hemen dr'a gittik,''iki tane kistin var,burada da bir şey var ama kist mi kese mi bilemem.
Dış gebelik de olabilir,sonlanadabilir,devam da edebilir ''dedi.Ultrason kağıdını elime vedi 2 hafta sonra gel dedi.
Kapısından çıkar çıkmaz hıçkırıklara boğuldum,2,5 senedir beklediğim bebeğim mucize gibi gelmişti ama dr göreme mişti.
Dış gebelikte de değer çok yükselir kese görünmezmiş ya.O gece sabaha kadar ağladım.
Ve sabah olur olmaz başka bir dr'a gittim.O ruh hastası dr'un elime tutuşturduğu ultrason kağıdını gösterip,durumu anlattım.
''e tamam işte kese bu''dedi''bu da koruyucu tabakası''
İnanamadım tekrar ultrasona girdim gördük.
Evet benim ki daha küçüktü belki ama görülmesi gereken bir haftada ve değerdeydi.
5 hafta 2 günlüktü.Lütfen başka bir dr'a daha git.Emin olmadan sakın kendini hırpalama.
Hatta bugün git derim,haftasonunu rahat geçir.
İnşallah dr'un söylediği gibi değildir.
Ama her durumda sen bir anne adayısın bunu sakın unutma.
Güzel haberlerle dön inşallah.

canım yeni gördüm yazını ilk gebeliğimde bende aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum o zamanki hissettiim şeyleri hissettim yine 6 haftalık iken kürtaj olmuştum gelişim olmadığı için ve gebelik bozulduğu için. bazen kese görünmeyebiliyor bu haftalarda doktorunu çok iyi tanımıyorsan bir başka doktora gitmeni tavsiye ederim sana. peki bir hafta dursun dediğinde doktorun ne dedi bende böyle demiştim ama benimki daha kötüydü hemen müdahale etmemiz gerekti.... kürtaj konusunu merak etme şimdilik bence önce kesinleştir bu konuyu yani başka doktora git. inşallah vardırda görünmemiştir ama yoksada sakın isyan etme herşey Allah'tan canım herşeyin hayırlısı olsun

canım benim; peki 8-3 değilde daha küçük olmasın.. en yakın arkadaşım yakın zamanda böyle bişey yaşadı onun kalp atışları yoktu kesesi çok büyüktü vs. kürtaj oldu inan en kolay kısmı kürtaj olma kısmıydı... öncesinde doktor doktor gezdik güvenebileceğimiz bi doktor bulmak o psikolojiyi yaşamak en zoruydu. genel anestezi yapmışlar ve vakumla almışlar hemen normal hayatına devam etti, doktor 3 ay sonra tekrar hamile kalabileceğini 3 ay rahminin dinlemesi ve kendine gelmesi gerektiğini söyledi.. bekle belki bebeğin oluşur ama gerçekten bebek yoksa Allah korusun vücut atmak isteyecek düşük yaparsın olmadık bi vakit doktor ararsın, başka bir doktora daha git ve 1-2 hafta beklersem bana bir zararı olur mu diye sor. ve çok deneyimli bir doktora git, olumsuz da sonuçlansa şunu bil sen hamile kalabiliyorsun 3 ay sonra tekrar kalırsın, ilk zamanlarındasın ya 5-6 aylık gebeyken başına gelseydi böyle bişey, o yüzden hayırlısı buymuş de umudunu yitirme

benimde ilk bebem cnm izmir

efsun cum bıs geldıkkk bu benım ılk bebegım--kayseri de yasıyorummm thanks sımdıden cnımmmmm muckk sana ve bebegıneee

Merabalar..ben de hamileyim arkadaşlar bu ikinci bebeğim..muhtemel d.tarihi 25.07.2013 ..ilk göz ağrım kızım..ve 3 yaşında.. acaba biraz erken mi davrandım..kafam karışık..

efsun cnm benim sat12 ekim tahmini doğum tarihim 20 temmuz yaş 25 cnm

ekledim kızlar
sohbete katılamıyorum bir yandan iş yapıyorum bir yandan çok birikmesin diye arada bakıyorum

ben, happymother, temmuz annesi, hamham, sen, İzmirden 5 kişi olduk :)

sen hangi doktora gidiyorsun

Son düzenleme:

ben gittim gökalp beye ama sezaryan yapıyor diyorlar diye bıraktım ama sezaryanda da çok iyiymiş.

ben gittim gökalp beye ama sezaryan yapıyor diyorlar diye bıraktım ama sezaryanda da çok iyiymiş.

Yok daha iki hafta önce bir arkadaşımın eltisi Gökalp bey de normal doğum yaptı.
Adı çıkmış herhalde.Çok yoğun ama,kasım da randevu aldım teee 14 şubat için verdiler:)

Bir de yeni doğan ünitesi olması çok önemli.
Gazi hastanesi bana çok yakın mesela.
Ama erken doğum da almıyolarlarmış.
başka hastanelere gönderiyorlarmış.
Son anda böyle bi durumla karşılaşmayı hiç istemem.
Allah korusun.

Yok daha iki hafta önce bir arkadaşımın eltisi Gökalp bey de normal doğum yaptı.
Adı çıkmış herhalde.Çok yoğun ama,kasım da randevu aldım teee 14 şubat için verdiler:)

peki bayan normal diye ısrar etmiş mi? bende duydum normal yapan ama normal diye ısrar etmiş baya, bana tam tersi normal diye direten bir doktor lazım çünkü korkup sezaryan isteyebilirim :/ doktora karar vermek çok zor :/

Merabalar..ben de hamileyim arkadaşlar bu ikinci bebeğim..muhtemel d.tarihi 25.07.2013 ..ilk göz ağrım kızım..ve 3 yaşında.. acaba biraz erken mi davrandım..kafam karışık..
olurmu cnm gayet ıyı bence bende ınsl nasıp olursa ıkıcı bebegımı 2 yasın agırıncee dusunuyorumm yanı esım ılee hem konusabılır hemde bez masrafı olmazztabıı rabbımın emrı ılee bencee tam zamanında olmus senınkı ne gusell :nazarr
rabbım kolaylık versın ınsll cok sukur her gunumuzebundada vardır bır hayırr sabrını arttısın ınsl canımmm unutmayalımkı verende o alanda bız sadece emenet cıyızz:26:
ekledim kızlar
sohbete katılamıyorum bir yandan iş yapıyorum bir yandan çok birikmesin diye arada bakıyorum
elıne saglık cıcımmm

ozyadaylz beylikduzunde dr sormussun. ben.medilife senem aras a gidiyorum ilk dogumumuda onda yapmistim. cok ta memmunum. biraz yogun bir dr ama gittigine degiyor. birde yine ayni hastanede selda hanim var. onunda iyi oldugunu biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…