çok sevindim gözün aydın canım hep böyle herşey yolunda olsun 1 gün bişey değil hem doktorda sorun yok demiş üzülme sakın
kızlar kayınbabamın rahatsızlığı pankreas kanseriymiş hemde kötü huylubugün tekrar mideden endoskopi yapıldı oraya sıçramışmı diye bakacaklar.. karaciğeri temiz çıktı çok şükür Rabbime.. Kızlar bu mübarek cuma vakti ne olur kayınbabam için bir ayetel kürsü okuyup hayırlı sonuç almamız için dua edermisiniz..?? bizler hamileyiz dualarımız Rabbimin katında kabul olur İnşallah.. bugünkü sonuca göre ameliyat kararı alınacak eğer midede varsa kemoterapiyle tedavi etmeye çalışacaklar... Dualarınızı bekliyorum kızlar.. Rabbim miniklerimize sağlık sıhhat ve uzun ömür versin İnşallah....
artik bir anne adayi degilim, az once geldim doktordan 8-3 gunluk hamilydim yani kendime gore doktor bebegi goremedigini,kese boyutunun cok kucuk oldugunu soledi basladim ziril ziril aglamaya alalim dedi ben de bir hafta daha dursun dedim niye bole soledim bilmiyorum ama simdi ne yapmaliyim,kurtaj nasil bisey nasil oluyo, bebegimin gelismemesine sebep neydi bunlari nasi ogrenebilrim
artik bir anne adayi degilim, az once geldim doktordan 8-3 gunluk hamilydim yani kendime gore doktor bebegi goremedigini,kese boyutunun cok kucuk oldugunu soledi basladim ziril ziril aglamaya alalim dedi ben de bir hafta daha dursun dedim niye bole soledim bilmiyorum ama simdi ne yapmaliyim,kurtaj nasil bisey nasil oluyo, bebegimin gelismemesine sebep neydi bunlari nasi ogrenebilrim
benimde ilk bebem cnm izmir
efsun beni de ekleyebilir misin lütfen sat 24 Eylül ikinci çocuğum olucak inşş. ilki erkek 7 yaşında :) istanbul
bu arada kızlar bir türlü doktor bulamadım 10-15 gün önce kontrolüm vardı bu sebepten gidemedim ilk kontrollere kolon hastanesine arzu hn gittim ama saatlerce sıra bekliyorsun aşırı yoğun sonrada forumda arzu hn mın sezaryen taraftarı olduğunu okuyunca oraya gitmekten tamamen vazgeçtim. beylikdüzünde tavsiye edebileceğiniz doktor varmı ikili test zamanı geliyor ben hala bekliyorum öylece(
efsun cum bıs geldıkkk bu benım ılk bebegım--kayseri de yasıyorummm thanks sımdıden cnımmmmm muckk sana ve bebegıneee
merhaba arkadaşlar,mide bulantılarımdan fazla giremedim son zamanlarda.
Ne güzel konu sahibi geçişi olmuş,liste güncellenmiş.
Maşallah sayımız da hiç az değil.Artacağına da inanıyorum :)
Beni de eklersen sevinirim Efsun, sat 3 ekim,beklenen doğum tar. 10 temmuz.
İzmir,ilk çocuğum olacak inşallah.
Merabalar..ben de hamileyim arkadaşlar bu ikinci bebeğim..muhtemel d.tarihi 25.07.2013 ..ilk göz ağrım kızım..ve 3 yaşında.. acaba biraz erken mi davrandım..kafam karışık..
efsun cnm benim sat12 ekim tahmini doğum tarihim 20 temmuz yaş 25 cnm
teşekkür ederim. inşallah hepimizin böyle gitsin sonuna kadar.. takmıyorum artık 1 günü :)
Alah şifa versin canım çoküzüldümm
EFSUNNNN benide eklermisin listeyee
ilk bebiş , SAT 4 ekim muhtemel doğum tarihi 13 temmuz ve izmirdenn katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm..
teşekkür ederim. inşallah hepimizin böyle gitsin sonuna kadar.. takmıyorum artık 1 günü :)
Alah şifa versin canım çoküzüldümm
EFSUNNNN benide eklermisin listeyee
ilk bebiş , SAT 4 ekim muhtemel doğum tarihi 13 temmuz ve izmirdenn katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm..
ben, happymother, temmuz annesi, hamham, sen, İzmirden 5 kişi olduk :)
sen hangi doktora gidiyorsun
Ne güzel:)
Valla benim dr durumu biraz karışık aslında,
şöyle ki,öğrendiğimden beri çankaya tıp bülent beye gittim.
Çok da memnunum,hamilelik psikolojisinden gerçekten anlayan,
insanı rahatlatan pozitif bir dr.
Ama hastanede doğum ve bir takım testler yapılmıyor.
O yüzden ikili test için arkadaşımın tavsiyesiyle Ahmet seçkine gidicem.
Doğum için de Egepol Gökalp beyi düşünüyorum.
ben gittim gökalp beye ama sezaryan yapıyor diyorlar diye bıraktım ama sezaryanda da çok iyiymiş.
ben gittim gökalp beye ama sezaryan yapıyor diyorlar diye bıraktım ama sezaryanda da çok iyiymiş.
Yok daha iki hafta önce bir arkadaşımın eltisi Gökalp bey de normal doğum yaptı.
Adı çıkmış herhalde.Çok yoğun ama,kasım da randevu aldım teee 14 şubat için verdiler:)
Bir de yeni doğan ünitesi olması çok önemli.
Gazi hastanesi bana çok yakın mesela.
Ama erken doğum da almıyolarlarmış.
başka hastanelere gönderiyorlarmış.
Son anda böyle bi durumla karşılaşmayı hiç istemem.
Allah korusun.
olurmu cnm gayet ıyı bence bende ınsl nasıp olursa ıkıcı bebegımı 2 yasın agırıncee dusunuyorumm yanı esım ılee hem konusabılır hemde bez masrafı olmazzMerabalar..ben de hamileyim arkadaşlar bu ikinci bebeğim..muhtemel d.tarihi 25.07.2013 ..ilk göz ağrım kızım..ve 3 yaşında.. acaba biraz erken mi davrandım..kafam karışık..
rabbım kolaylık versın ınsll cok sukur her gunumuzebundada vardır bır hayırr sabrını arttısın ınsl canımmm unutmayalımkı verende o alanda bız sadece emenet cıyızz:26:artik bir anne adayi degilim, az once geldim doktordan 8-3 gunluk hamilydim yani kendime gore doktor bebegi goremedigini,kese boyutunun cok kucuk oldugunu soledi basladim ziril ziril aglamaya alalim dedi ben de bir hafta daha dursun dedim niye bole soledim bilmiyorum ama simdi ne yapmaliyim,kurtaj nasil bisey nasil oluyo, bebegimin gelismemesine sebep neydi bunlari nasi ogrenebilrim
elıne saglık cıcımmmekledim kızlar
sohbete katılamıyorum bir yandan iş yapıyorum bir yandan çok birikmesin diye arada bakıyorum
bnmkı bu hafta bıtıyor ve bırakıyorumm hehe ondan sonra mutlı vıtamınımm varr sıradaa tabııııı yanı 1 kutu ıctımm daru topuuuukızlar folik asiti ne zaman bırakcaz biz yaaa
bnmkı bu hafta bıtıyor ve bırakıyorumm hehe ondan sonra mutlı vıtamınımm varr sıradaa tabııııı yanı 1 kutu ıctımm daru topuuuu
Sabiha Paktuna'nın Bebeğimi Beklerken Kitabı Hediye adresteki formu dolduruyorsun,gönderiyorlar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?