2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ozyadaylz beylikduzunde dr sormussun. ben.medilife senem aras a gidiyorum ilk dogumumuda onda yapmistim. cok ta memmunum. biraz yogun bir dr ama gittigine degiyor. birde yine ayni hastanede selda hanim var. onunda iyi oldugunu biliyorum.

bende selda hn duydum forumlarda gene hafta içi gidip bakıyım diyordum saol canım ama medilife da da doğum zamanı doktorun nöbetçi değilse hastanede hangi doktor varsa o giriyormuş doğuma diye duydum orda da bu konudan dolayı pek emin olamadım ben kendi takiplerimi yapan doktorun doğuma girmesini istiyorum

Merhaba benide eklermisin cnm sat 04ekim,doğum 11temmuz,bursa

kimse bana cvp yazmamış.

Sayfa o kadar çabuk ilerliyorki, bazen yazılanlar gözden kaçabiliyor.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben doktoruma nasıl besleneyim diye sordum; her şeyden yiyebilirsin, ama çiğ ve az pişmiş etler yeme dedi. Çiğ köfte yeme dedi.

kızlar ya artık sıkıldım yoruldum sürekli midem ağrıyo bulanıyo,yediklerimi çıkarıyorum,benim gibi olan baya arkadaş var ne yazıkki,hiç beslenemiyorum artık kusmaktan karınlarım ağrıdı,moralde sıfır,ne zaman geçer ya bu bulantılar

ay ne bileyim çok moralim bozuldu doktorun karşısında başladım ağlamaya kürtaj yapalım deyince herkez duyuyo ben niye duyamadım hem beni ağlattı hemde istersen biraz bekle dedi bu nebiçim doktor

kızlar bugün kontrolde bebeğin kalp atışlarını duyamadık karnımdan baktı 6+2 haftalığım sizce kürtaj olmalımıyım doktor kürtaj yapalım dedi

canım seni çok merak ettim sayfa sayfa aradım ya doktorun neden bu kadar acele ediyo aklım almıyo
daha çok erken bu vakit hele karından görünmesi nerdeyse mümkün değil
sakın kürtaj olayım deme sakın ve mutlaka bekle
veya başka bi doktora git ve transvajinal usg ile baktır o zaman görünme şansı yüksek
keşke o şekilde de baktırsaydın ahh asican aahhh

ben de maalesef geçen cumartesi 7+0 da bebek görünmediği için kürtaj oldum
operasyon hiç korkulacak bişey değil toplamda 15 dk sürdü ayıldım biraz uzandım kalkıp evime gittim
ama sen bekle canım 1 hafta daha için rahat etsin
veya 1 doktora daha görünsen iyi olabilir
hayırlısı olsun inşallah

kızlar dunden berı hafıf hafıf kanamam var dun doktora gıttım bebegı göremedı allttan bakarak gördu ama eger bebegı kalbı durmussa nasıl anlarım ben ve bu kan ne zman bıter buarada 7.haftamdayım

benimde öylee kusma yok ama devamlı bulanıyorr bazen dayanılmaz oluyoooo

benimde öylee kusma yok ama devamlı bulanıyorr bazen dayanılmaz oluyoooo
Ben ilk zamanlar bulantıdan yiyemiyodum şimdi yiyorum ama kusma var,8+2 bugün yaklaşık 3 haftadır çekiyorum,doktor ilaç verdi ama ilk gün iyiydide sonra gene aynı kusma olunca ıçmedim bıraktım,allah sabır versin bize

Merhaba arkadaslar rabbim hepiniz bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz benimde 4. Hamileligim 2 dusuk 1bos gebelik oldu 4.ye hamileyim son adetim 11ekim 7+2 haftalik hamileyim ama cok ciddi karnim agriyor ve lekeler geliyor sizdede boyle sorunlar varmi

kızlar listeye benide eklermisiniz son adet tarihim 20 ekim 2. çocuğum ilki erkek bebeğimin doğacağı tarih 28 temmuz

kızlar listeye benide eklermisiniz son adet tarihim 20 ekim 2. çocuğum ilki erkek bebeğimin doğacağı tarih 28 temmuz

iyi akşamlar kızlar bugün nasılsınız şimdi geçmiş sayfaları okumaya çalışcam

benim hamileliğin ilk iki hafftası vardı bulantı ve kusma.sonra geçti.8.hafta tekrar başladı.2 hafta sürdü.şimdi 10. haftadayım 1 haftadır tamamen kayboldu inşallah bir daha geri dönmez.

ben ilk hamileliğimde 4 doz yaptırmıştım.(tabi hepsi hamilelikte olmuyor)5 doz yaptırsaydım,bir daha yaptırmama gerek kalmıyacaktı.son dozu ihmal ettim resmen.acaba ben şimdi baştan yaptırmak zorunda mıyım yoksa 5.yi yaptırıp kurtulacakmıyım bilmiyorum.
Daha var zamanına sanırım canım.onu sağlık ocağıyla konuş.

benim hamileliğin ilk iki hafftası vardı bulantı ve kusma.sonra geçti.8.hafta tekrar başladı.2 hafta sürdü.şimdi 10. haftadayım 1 haftadır tamamen kayboldu inşallah bir daha geri dönmez.

Darısı bizlerin başına,ben 3 haftadır çekiyorum,geçen hafta hiç yemekte yiyemiyodum bulantıdan,şimdi yiyip çıkarıyorum,bide midemde çok yanma ve ağrı başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…