evvet kızlar liste bende bu durumda ben alayım tarihleri ve ilk çocukmu değilse ilkinin cinsiyeti ne ? şehir yazmamı isterseniz onu da yazarım..
özelden yada genele yazın listeyi elden geçiricem listede olanda yazarda sevinirim..
Merhaba arkadaslar rabbim hepiniz bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz benimde 4. Hamileligim 2 dusuk 1bos gebelik oldu 4.ye hamileyim son adetim 11ekim 7+2 haftalik hamileyim ama cok ciddi karnim agriyor ve lekeler geliyor sizdede boyle sorunlar varmi
Ben ilk zamanlar bulantıdan yiyemiyodum şimdi yiyorum ama kusma var,8+2 bugün yaklaşık 3 haftadır çekiyorum,doktor ilaç verdi ama ilk gün iyiydide sonra gene aynı kusma olunca ıçmedim bıraktım,allah sabır versin bize
bendeeee isterimm bendeeevvet kızlar liste bende bu durumda ben alayım tarihleri ve ilk çocukmu değilse ilkinin cinsiyeti ne ? şehir yazmamı isterseniz onu da yazarım..
özelden yada genele yazın listeyi elden geçiricem listede olanda yazarda sevinirim..
aynıyım desem ayıp mı etmiş olurum sanki böle yazınca insanları sıkıyomuşum gibi geliyo sorduğun için çok teşekkür ederim sorman bile ne kadar anlamlı
Bilmiyorum ya ben 2-3gün falan içtim,baktım pek fark yok bıraktım,sonuçta bu hastalık değilki iyileşsin sürekli ilaçta içemeyiz,bıraktım ama inşallah çabuk geçer bazen dayanılmaz oluyoben 9+3 oldum sanki biraz hafifledi gibi ilaçta işe yaramıyor demek. boşuna umutlanmışım :)
canım aynı sorunlar bende de vardı karın ağrısı lekelenme şeklinde doktorum herşey normal görünüyor düşükle alakalı olabilir ama düşücekse zaten buna engel olamayız ama bazende kimi bayanda bu tarz şikayetler olabiliyor kendiliğinden gelip geçer yani zamana bırakıcaz dedi 3-4 hafta sürdü bende şükür son 10 gündür kesildi ama sen genede doktoruna danış o en iyisini bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?