2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Efsun listeye beni de eklermisin. Son adet 29 eylül- ilk bebek- izmir

canım aynı sorunlar bende de vardı karın ağrısı lekelenme şeklinde doktorum herşey normal görünüyor düşükle alakalı olabilir ama düşücekse zaten buna engel olamayız ama bazende kimi bayanda bu tarz şikayetler olabiliyor kendiliğinden gelip geçer yani zamana bırakıcaz dedi 3-4 hafta sürdü bende şükür son 10 gündür kesildi ama sen genede doktoruna danış o en iyisini bilir

günaydın kuzular ve anneleri :)

bugün çalışıyorum malesef,dün de çalıştım.isyanlardayım.Allah a şükür bulantım yok bugün.Ara ara dünden beri kasık ağrısı oluyor bebeğim büyüyor galiba bir de patron yanımda sigara içmese,birini söndürüp hemen diğerini yakıyor,gece 2 de çıktım pencere açıyorum havalandırmak için dondum.henüz durumumu bilmiyor ama böyle olmayacak bahsetmem gerek.kahvehane gibi oluyor burası be no duanı solumak zorunda değilim.

sizler nasılsınız,ne durumdasınız?

ben 9+3 oldum sanki biraz hafifledi gibi ilaçta işe yaramıyor demek. boşuna umutlanmışım :)

bendeeee isterimm bendee
ilk bebeşim sat 29.eylül antalya :))))

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben çok şükür iyiyim artık midemde geçtii ama şimdi sorun şu canım bişey yemek istemiyoooooooooo

aynıyım desem ayıp mı etmiş olurum sanki böle yazınca insanları sıkıyomuşum gibi geliyo sorduğun için çok teşekkür ederim sorman bile ne kadar anlamlı

bence paylaş ne varsa içinde kalmasın tatlım hepimizin sıkıntıları var .. burayı ilk farkettiğimde çok sevinmiştim ohhh herkesde bi bulantı bi heyecan tek değilim diye D öpüyorum çok herseyi yaz at içinden kalmasın :)

ben 9+3 oldum sanki biraz hafifledi gibi ilaçta işe yaramıyor demek. boşuna umutlanmışım :)
Bilmiyorum ya ben 2-3gün falan içtim,baktım pek fark yok bıraktım,sonuçta bu hastalık değilki iyileşsin sürekli ilaçta içemeyiz,bıraktım ama inşallah çabuk geçer bazen dayanılmaz oluyo

Cnm doktorum cok iyi allaha sukur her konuda beni anliyor.gecen gun gittim lekelenmem vardi bakti bebek duruyor ama rahimde kan gordu bunlari atacaksin dedi suanda ondandir diye dusunuyorum benim migdem ve gobek deligim cok agriyor sizdede bir sikinti varmi???dusecekse zaten engelleyemeyiz allah hayirlisini versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…