benim en büyük hayalim koca göbişli olmak amaaa o yüzden sabırsızlanıyoruuuummmmm
kızlar normalde göbeksizimdir çünkü zayıfım ama şuanda 5 aylık gibi çünkü gaz doluuçoooookkk şişşş karnımm
günaydın arkadaşlar.. irmegan sendeki son durum ne? regl döneminin kaç gün geçti ve kan tahlilin kaç çıktı?
kızlar normalde göbeksizimdir çünkü zayıfım ama şuanda 5 aylık gibi çünkü gaz doluuçoooookkk şişşş karnımm
hiç rahatsız değilim olsun varsın
ama arada kasıklarım bi 15-20 saniye kadar batıyo sonra geçiyo sizinde aynı demi korkuyorum ben :18::18::18:
geçen seferde öleydi çünki
canım benim sat 28 ekimdi o gün kan testim 61,95 çıktı 2 gün sonra 169 çıktı doktorum sıçrayışın güzel dedi.. senin değerlerinde çok güzel hamişsin işte niye daha tedirginsin ki canım sen..? takvimini felan eklesene artık...?
benim sat 27 ekimdi. 29 ekimde kan tahlili 80 çıktı, 31 ekimde 265 çıktı. ama sanki değerler diğer hamile arkadaşlara göre düşük gibi geliyor. karın ağrısıda var devamlı ister istemez korkuyorum. keseyi görmeden içim rahat etmeyecek sanırım..
valla bende de öne doğru eğilip kalkınca doğrulamıyorum kasıklarıma kramp giriyo.. onun dışında kasıklarda batma felan kalmadı pek.. yanlız göğüslerim patlayacak gibii dokunamıyorum hiçç.. bideee tatlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
benim sat 27 ekimdi. 29 ekimde kan tahlili 80 çıktı, 31 ekimde 265 çıktı. ama sanki değerler diğer hamile arkadaşlara göre düşük gibi geliyor. karın ağrısıda var devamlı ister istemez korkuyorum. keseyi görmeden içim rahat etmeyecek sanırım..
biri tatlımı dedişeker komasına giricem bu gidişle cnm bende o kadarki tatlı yiyorum yani :)
biri tatlımı dedişeker komasına giricem bu gidişle cnm bende o kadarki tatlı yiyorum yani :)
kızlar bence bizim topluca oğluşumuz olacak.ne demişler ye tatlıyı ....
Gerçekten geçen gün memleketten mandalina gelmiş.çok da güzel kokuyordu.soydum bitane hemen ama ağzıma götüremedim, içim almadı.Allahım cidden hamileyimm
canım senin yükselişinde gayet güzel bence... ne zaman gidicen doktora..?
haftaya perşembe gel tekrar dedi, ancak ben başka bir doktor bakıyorum bu hastaneden memnun değilim. bakırköyde oturuyorum bana yakın civarlardan bi hastane bakıyorum.. önümüzdeki perşembe günü gidicem bakalım..
canım senin yükselişinde gayet güzel bence... ne zaman gidicen doktora..?
offfff ölücem yaaaaaaa hiçbişey bulamazsam küp şeker yiyorum ben yaaaaa... doktora söyledim tatlının hiçbir yararı yok eğer hiç gideremiyosan isteğini kuru meyveler yiyebilirsin dedi.. ilk 3 ay kilo almanı istemiyorum dedi bana
oy oy oy daha yeni hamileler toplanmış :)
kendimi bir an 10 doğum yapmış gibi hissediyorum :)
selam temmuz anneleri :)
mayıs ayı grubundayım orda paylaştığım bir şeyi sizede bildireyim istedim
hamılelıgın 4 ayı dolmadan 9 adet ayva ne eksık ne fazla
evladınızın güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olması için yenir isteyen uygulayabilir diye bilgilendireyim dedim :)
hepimize sağlıklı bir gebelik sağlıklı hayırlı bir evlat ile kolay bir doğum diliyorum RABBİMDEN
oy oy oy daha yeni hamileler toplanmış :)
kendimi bir an 10 doğum yapmış gibi hissediyorum :)
selam temmuz anneleri :)
mayıs ayı grubundayım orda paylaştığım bir şeyi sizede bildireyim istedim
hamılelıgın 4 ayı dolmadan 9 adet ayva ne eksık ne fazla
evladınızın güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olması için yenir isteyen uygulayabilir diye bilgilendireyim dedim :)
hepimize sağlıklı bir gebelik sağlıklı hayırlı bir evlat ile kolay bir doğum diliyorum RABBİMDEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?