2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canlarım sağlık ocağına gidip hamilelik kartı çıkardınız mı acaba?
ben bugün gittim bütün tahlilerimi yaptılar kiloma boyuma baktılar bundan sonra sağlık ocağındaki aile hekimide gebelik boyunca takip edekmiş.bilginiz olsun aşılarımız varmış beni 20 ocakta çağırdılar iğne varmış:)

benim en büyük hayalim koca göbişli olmak amaaa o yüzden sabırsızlanıyoruuuummmmm

:)))) olursun canim merak etme hepimiz olcaz insallah tabii fazlasida zarar dikkat etmek lazim

kızlar normalde göbeksizimdir çünkü zayıfım ama şuanda 5 aylık gibi çünkü gaz doluu çoooookkk şişşş karnımm

Canim sen gazli seyler tuketiyorsundur belki mesela fasulye karnibahar gibi yediklerine dikkat et veya koyver gitsin

günaydın arkadaşlar.. irmegan sendeki son durum ne? regl döneminin kaç gün geçti ve kan tahlilin kaç çıktı?

canım benim sat 28 ekimdi o gün kan testim 61,95 çıktı 2 gün sonra 169 çıktı doktorum sıçrayışın güzel dedi.. senin değerlerinde çok güzel hamişsin işte niye daha tedirginsin ki canım sen..? takvimini felan eklesene artık...?

kızlar normalde göbeksizimdir çünkü zayıfım ama şuanda 5 aylık gibi çünkü gaz doluu çoooookkk şişşş karnımm

ayyyyy sorma cnm benim akşamları göbişim acayip şişiyo yaaaaaa bendede full gaz oluyooo

hiç rahatsız değilim olsun varsın
ama arada kasıklarım bi 15-20 saniye kadar batıyo sonra geçiyo sizinde aynı demi korkuyorum ben :18::18::18:
geçen seferde öleydi çünki

hiç rahatsız değilim olsun varsın
ama arada kasıklarım bi 15-20 saniye kadar batıyo sonra geçiyo sizinde aynı demi korkuyorum ben :18::18::18:
geçen seferde öleydi çünki

valla bende de öne doğru eğilip kalkınca doğrulamıyorum kasıklarıma kramp giriyo.. onun dışında kasıklarda batma felan kalmadı pek.. yanlız göğüslerim patlayacak gibii dokunamıyorum hiçç.. bideee tatlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

biri tatlımı dedi şeker komasına giricem bu gidişle cnm bende o kadarki tatlı yiyorum yani :)

selam arkadaşlar son regl tarihim 4 ekim, 24 ekimde lekelenmem oldu, tahlil yaptım değerlerim 28.12 çıktı, iki gün sonra tekrarladık tahlili 55 çıktı doktor hamilesin dedi, sizce değrlerim düşük mü, ve benim kas romatizmam var, 4 gündür ayaklarım patlayacakmış gibi ağrıyo, parol içsem bişey olur mu, bugün 4.hafta mı tamamladım

canım senin yükselişinde gayet güzel bence... ne zaman gidicen doktora..?
biri tatlımı dedi şeker komasına giricem bu gidişle cnm bende o kadarki tatlı yiyorum yani :)

offfff ölücem yaaaaaaa hiçbişey bulamazsam küp şeker yiyorum ben yaaaaa... doktora söyledim tatlının hiçbir yararı yok eğer hiç gideremiyosan isteğini kuru meyveler yiyebilirsin dedi.. ilk 3 ay kilo almanı istemiyorum dedi bana

ıyy bende tatlı yiyemiyorum canım hiç tatlı istemiyo... bu batmalar ne zaman biteceeekkk

kızlar bence bizim topluca oğluşumuz olacak.ne demişler ye tatlıyı ....
Gerçekten geçen gün memleketten mandalina gelmiş.çok da güzel kokuyordu.soydum bitane hemen ama ağzıma götüremedim, içim almadı.Allahım cidden hamileyimm

rüya gibi yaaa demi.. bende hala emin olamıyorum bazen... bi keseyi görseydik yaaaaa salı günüüü çabuk gelllll nooluuuuurrrrr.... ben göbişimin çıkmasını istiyoruuuuuuuuuuummm

Ooooooo temmuz hamisleri gittikce cogaliyoruz tutututu mansallah

Kizlar bu arada benim kasiklarim hic batmiyor dokununca goguslerim agriyor okadar hic anlamiyorum hamile oldugumu

bayramdan kalan şekerleri sakladım onları yiyorum bende olmadı çikolata:)))) dr haklı aslında bu gidişe bir son vermek gerek yoksa kilolar alıp başını gidicek cnm benim:)

oy oy oy daha yeni hamileler toplanmış :)
kendimi bir an 10 doğum yapmış gibi hissediyorum :)

selam temmuz anneleri :)
mayıs ayı grubundayım orda paylaştığım bir şeyi sizede bildireyim istedim
hamılelıgın 4 ayı dolmadan 9 adet ayva ne eksık ne fazla
evladınızın güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olması için yenir isteyen uygulayabilir diye bilgilendireyim dedim :)
hepimize sağlıklı bir gebelik sağlıklı hayırlı bir evlat ile kolay bir doğum diliyorum RABBİMDEN

coook ilginc niye 9 tane:44::44::44:ayvayida hic sevmem ama yerim

9 ayva:44: aslında çok severim ama yiyebilirmiyim deniycem bakalım.bu sene daha yemedim,bebişime nasipmiş demek ki

Arkadaşlar gezeteden okudum sizinle de paylaşayım dedim :13:
Hamilelikte krom hem sizin kan şeker ve lipid düzeylerinizi ayarlar hem de gelişmekte olan bebeğinizin protein sentezi için gereklidir. Ancak diyabetik kadınlarda dikkatli kullanılmalı.
Kromun aynı zamanda gebeliğe bağlı diyabeti önlemede de etkili olabileceği ileri sürülüyor. Benzer şekilde bebekte glikoz intoleransı gelişmesini de engelleyebiliyor. Bebek gebeliğin 34. haftasından itibaren vücudunda krom depolamaya başlıyor.
KROM HANGİ BESİNLERDE VAR?
Et, pirinç, yer fıstığı, üzüm suyu, peynir, buğday, süt ve süt ürünleri, yumurta, tavuk, mısır, dana karaciğeri, bal, mantar ve patates bol miktarda krom içeren besinler arasındadır. Isırgan otu, civanperçemi, meyan kökü ve yulaf da krom minerali açısından zengin bitkilerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…