2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Kızlar şeffaf akıntısı olan ve doktoruna danışsan var miiiiii
benim biraz vardı doktorum daha önceden söylemişti akıntın olabilir kormka normal demişti, rengi değişirse ve kokulu olursa önemliymiş internettede böyle okumuştum.

Bi de bu düşme riski icin kacinci haftaya kadar korkacak misiz doktorlarınız ne dedi

12. haftadan sonra ciddi anlamda azalıyor canım..

Kot giydiğimde sıktığını ve rahatsız ettigini hissediyorum ..siz giyiyor musunuz

bende dün kot giydim ama çok rahatsız oldum bi daha giymeyeceğim :)) sıkmaya başladı pantolonlar

arkadaşlar bugün saat 14:00 gibi rahmime sancılar ve ağrılar girmeye başladı, ayrıca vagina girişimdede ağrı var. sizce ne olabilir arkadaşlar korkuyorum ya

Bilmiyorum ya ben 2-3gün falan içtim,baktım pek fark yok bıraktım,sonuçta bu hastalık değilki iyileşsin sürekli ilaçta içemeyiz,bıraktım ama inşallah çabuk geçer bazen dayanılmaz oluyo

tatlım sana güzel bi haber vereyim ben sanki daha iyiyim 10 hafta gibi hafifliyor diyorlardı gerçektende bişeyler yemeyi başardım :) ama kokular aynı sanki herkes pis pis kokuyo gibi her tür kokuyu alyorum fil burunlular gibi :)) geçecek biraz daha sabır

Bilmiyorum ya ben 2-3gün falan içtim,baktım pek fark yok bıraktım,sonuçta bu hastalık değilki iyileşsin sürekli ilaçta içemeyiz,bıraktım ama inşallah çabuk geçer bazen dayanılmaz oluyo

arkadaşlar bugün saat 14:00 gibi rahmime sancılar ve ağrılar girmeye başladı, ayrıca vagina girişimdede ağrı var. sizce ne olabilir arkadaşlar korkuyorum ya

içini ferah tut olurmu :))

efsun listeye beni de eklermisin sat 29 eylül muhtemel doğum 6 temmuz ilk bebek mersin

efsuncum listeye beni de eklermisin sat 23 eylül ilk çocuk

Merhaba benide eklermisin cnm sat 04ekim,doğum 11temmuz,bursa

kızlar listeye benide eklermisiniz son adet tarihim 20 ekim 2. çocuğum ilki erkek bebeğimin doğacağı tarih 28 temmuz

yaşadığım şehir kayseri

Efsun listeye beni de eklermisin. Son adet 29 eylül- ilk bebek- izmir

arkadaşlar listeye sat yanlış yazılmış. sat 29 eylül, ilk hamileliğim, istanbul..

Bende bende bende sat 22 ekim muht. Doğum tarihi 29 tem malatya... İlk bebişim ))

benım sat 6 ekım,ıstnbuldayım,bu 2. cocugum olcak ınsallah,ılkı erkek.

efsunn07 benim bdt 19 temmuz eklersen sevinirim

bendeeee isterimm bendee
ilk bebeşim sat 29.eylül antalya :))))

canım benide eklermisin listeye sat:20 ekim tdt:28 temmuz 2.bebiş ilki erkek kayseri

evvet ekledim kızlar.

İnşallah cnm ya,bende biraz daha yiyebiliyorum ama kusmak dengemi ağzımın tadını bozuyorum,kokular konusunda bende aynıyım,mutfağa giremiyorum,yakında kurtulmayı diliyorum inşallah

Canım hemen sıkma canını 1 hafta daha bekle bakalım.. Böyle söylemende de vardır bi hayır.. İnşallah bebişin sana tutunmuştur annesi.. Moralini bozmamaya çalış canım...

Bence geçmezse doktorunu aramalısın,bol bol dinlen inş bişey yoktur

benim kasıklarım karnımın ortası falan ağrıyordu senin ki gibi midem falan ağrımadı canım rahim yukarı çıkıyor yavaş yavaş belki onun ağrısıdır

Darısı bizlerin başına,ben 3 haftadır çekiyorum,geçen hafta hiç yemekte yiyemiyodum bulantıdan,şimdi yiyip çıkarıyorum,bide midemde çok yanma ve ağrı başladı

canım o mide yanmalarıda geçti şimdilik bende.ama hamileliğin üçüncü 3 ayında tekrar fazlasıyla dönüyormuş.ben bu hamileliği hiç anlamadım valla ağrılarım yoktu çoktandır.bugün kramp tarzında ağrılarım başladı.geçmiyor haftalar geçmiyor.....

böyle şeyler yaşayan varmıdır acaba aramızda arkadaşlar? 7+6 dayım..

benim aynen bıçak saplanması gibi ağrılar giriyor bugün kasıklarıma bende çok korktum.internetten baktım hamile bir çok kadın zaman zaman şiddetli ağrılardan bahsediyorlar ve aynı korkuları yaşıyorlar.yeterki kanama olmasın..

Sana tamamen katılıyorum,bu bulantılar geçsede başka bişey başlar çok zormuş anne almak :)

Cok sağol canım,baya çoğaldık

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum rabbim izin verirse bende bi temmuz annesi olacam çok mutluyum beni de kaydedermisiniz 21 yaşındayım ilk çocuk ve çankırıda yaşıyorum sat 5 ekim doğum tarihi 12 temmuz oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…