benim biraz vardı doktorum daha önceden söylemişti akıntın olabilir kormka normal demişti, rengi değişirse ve kokulu olursa önemliymiş internettede böyle okumuştum.Kızlar şeffaf akıntısı olan ve doktoruna danışsan var miiiiii
Bi de bu düşme riski icin kacinci haftaya kadar korkacak misiz doktorlarınız ne dedi
Kot giydiğimde sıktığını ve rahatsız ettigini hissediyorum ..siz giyiyor musunuz
Kot giydiğimde sıktığını ve rahatsız ettigini hissediyorum ..siz giyiyor musunuz
Bilmiyorum ya ben 2-3gün falan içtim,baktım pek fark yok bıraktım,sonuçta bu hastalık değilki iyileşsin sürekli ilaçta içemeyiz,bıraktım ama inşallah çabuk geçer bazen dayanılmaz oluyo
Bilmiyorum ya ben 2-3gün falan içtim,baktım pek fark yok bıraktım,sonuçta bu hastalık değilki iyileşsin sürekli ilaçta içemeyiz,bıraktım ama inşallah çabuk geçer bazen dayanılmaz oluyo
arkadaşlar bugün saat 14:00 gibi rahmime sancılar ve ağrılar girmeye başladı, ayrıca vagina girişimdede ağrı var. sizce ne olabilir arkadaşlar korkuyorum ya
efsun listeye beni de eklermisin sat 29 eylül muhtemel doğum 6 temmuz ilk bebek mersin
efsuncum listeye beni de eklermisin sat 23 eylül ilk çocuk
Merhaba benide eklermisin cnm sat 04ekim,doğum 11temmuz,bursa
kızlar listeye benide eklermisiniz son adet tarihim 20 ekim 2. çocuğum ilki erkek bebeğimin doğacağı tarih 28 temmuz
yaşadığım şehir kayseri
Efsun listeye beni de eklermisin. Son adet 29 eylül- ilk bebek- izmir
arkadaşlar listeye sat yanlış yazılmış. sat 29 eylül, ilk hamileliğim, istanbul..
Bende bende bendesat 22 ekim muht. Doğum tarihi 29 tem malatya... İlk bebişim ))
benım sat 6 ekım,ıstnbuldayım,bu 2. cocugum olcak ınsallah,ılkı erkek.
efsunn07 benim bdt 19 temmuz eklersen sevinirim
bendeeee isterimm bendee
ilk bebeşim sat 29.eylül antalya :))))
canım benide eklermisin listeye sat:20 ekim tdt:28 temmuz 2.bebiş ilki erkek kayseri
tatlım sana güzel bi haber vereyim ben sanki daha iyiyim 10 hafta gibi hafifliyor diyorlardı gerçektende bişeyler yemeyi başardım :) ama kokular aynı sanki herkes pis pis kokuyo gibi her tür kokuyu alyorum fil burunlular gibi :)) geçecek biraz daha sabır
artik bir anne adayi degilim, az once geldim doktordan 8-3 gunluk hamilydim yani kendime gore doktor bebegi goremedigini,kese boyutunun cok kucuk oldugunu soledi basladim ziril ziril aglamaya alalim dedi ben de bir hafta daha dursun dedim niye bole soledim bilmiyorum ama simdi ne yapmaliyim,kurtaj nasil bisey nasil oluyo, bebegimin gelismemesine sebep neydi bunlari nasi ogrenebilrim
arkadaşlar bugün saat 14:00 gibi rahmime sancılar ve ağrılar girmeye başladı, ayrıca vagina girişimdede ağrı var. sizce ne olabilir arkadaşlar korkuyorum ya
evvet ekledim kızlar.
Cnm doktorum cok iyi allaha sukur her konuda beni anliyor.gecen gun gittim lekelenmem vardi bakti bebek duruyor ama rahimde kan gordu bunlari atacaksin dedi suanda ondandir diye dusunuyorum benim migdem ve gobek deligim cok agriyor sizdede bir sikinti varmi???dusecekse zaten engelleyemeyiz allah hayirlisini versin....
Darısı bizlerin başına,ben 3 haftadır çekiyorum,geçen hafta hiç yemekte yiyemiyodum bulantıdan,şimdi yiyip çıkarıyorum,bide midemde çok yanma ve ağrı başladı
böyle şeyler yaşayan varmıdır acaba aramızda arkadaşlar? 7+6 dayım..
canım o mide yanmalarıda geçti şimdilik bende.ama hamileliğin üçüncü 3 ayında tekrar fazlasıyla dönüyormuş.ben bu hamileliği hiç anlamadım valla ağrılarım yoktu çoktandır.bugün kramp tarzında ağrılarım başladı.geçmiyor haftalar geçmiyor.....
Cok sağol canım,baya çoğaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?