2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun,yalnız eklemeyi ben yapmıyorum,efsun adına yazarsan daha rahat görür ve ekler seni

Hoşgeldin cnm hayırlı olsun,yalnız eklemeyi ben yapmıyorum,efsun adına yazarsan daha rahat görür ve ekler seni

kusura bakmayın henüz acemiyim bu konularda daha önce sadece takip ediyordum yazılarınızı sonra bende katılıyım dedim

selam millett...ailemi gördümmm...mutlu huzurlu döndüm evime çok şükür...cuma günüü kontrol vardııı...bebişim 1 hafta küçük ama iyi dedi doktor.18 mm olmuşşş...çok güzel bir resim verdi elime kafası gövdesii kollar bacaklar belli olmuş resmen bak bak doyamıyorum.....inşşş bu bebişimi sağlıkla kucağıma almak nasip olur

bu rada liste yapılıyormuşşş benim de ilk çocuğum olacak inşşşş bir de ben samsunda yaşıyorum..listeye baktım ama samsun hiç yok galibaaa.....

veee geçmişi okuyamadım ama yineee bazı arkadaşlarımız olumsuz haberler almışşşş onlar için de hayırlısı allahtan diyorum....hepinize mutlu sağlıklı hamilelikler diliyorumm...

AGRILAR OLABILIR 12. HAFTAYA KADR,BEBEK YERLESIYOR,SONRA PLESANTAYA gecıyor falan normaldır,cok fazla ve kramp tarzında ve beraberınde kırmızı renk kan gelmemesı sartyla,mıde yanması evet doguma kadar olabılıyor,mıde bulantısı da kısıden kısıden degısıklık gosterır,kımısı 12. hftaya kadar ceker,bnım 16. haftalarda gcmıstı,kımısı 6 ay kımısı 9 ay boyunca bulantı cekıyormus,ınsallah bulantı ve tıksınmelerımız bırn once sona erer,aslında 12. aftadan sonra cokta raatsızlık olmuyor,sadece 19. haftdan sonra bbeısın kıpırtılarını duymaya basladıktan sonra ara ara kasılmalar olmaya baslıyor,yalancı kasılmaymıs bunlar,dogum yaklastıkca sıklasıyor,doguma yakınken cok sık oluyorsa dr a danısmakta fayda vrdr,toksoplazma testlerınızı yaptrdınızmı kızlar,şu 2 li test ve 22. haftadakı ayrıntılı usg de guzl cıkarsa dahada rahatlarız ,inşallah bebeklerımızı saglıcakla kucaklarımıza alırız hepımız

Selammmm
sen ilk nebisi hala emziriyo musun ben emziriyordum da..ne yaptın..bı de Aralık annesi misin seni kasim da hic gormedim

selam hanimlar hepinize hayirli olsun guzel hamilelikler gecirmeniz dilegi ile Efsun benide eklermisin sat 16 ekim dogum 23 temmuz ikinci kez bu guzel gunleri yasamak nasip oluyor ilki kiz istanbuldan burdan ilk dogumumda cok guzel arkadaslar edindim halada gorusuyoruz insallah burdada oyle olur

Merhaba arkadaşlar bende kısmet olursa Temmuz sonu bebeğimi kucağıma alıcam.Umarım hepimiz için kolay bi hamilelik olur:)Benim ilk bebeğim bu konuda çok deneyimsizim okuyup araştırıyorum ama burada paylaşımlar daha yararlı oluyor neler yiyelim neler içelim.Dr kontrollerimiz birbirimize deneyimlerimizden bahsetsek çok iyi olur diye düşünüyorum.Eminim bu lafı çok duyacaksınız ama bende söyleyeyim ağır kaldırmayın birşeylere uzanmayın ve keyfini çıkarın bugünleri arayacaksınız:)))

canım benide eklermisin listeye sat:20 ekim tdt:28 temmuz 2.bebiş ilki erkek kayseri

canım benimde sat 1 ekim bdt 8 temmuz ilk bebişim ve ankaraaa.. teşekkürler cicimmm....

efsun benide eklermisin 21 yaşındayım çankırıdayım ilk çocuk sat 5 ekim muhtemel doğum tarihi 12 temmuz şimdiden teşekkürler

ekledim kızlar

günaydınlarrr güzel temmuz anneleri
haftasonu sohbete katılamadım sadece listede düzeltmeler yaptım çıktım.
güzel bir hafta olsun hepimizee

günaydın hepinize kızlar hayırlı haftalar olsun hepimize bişey sorcam benim doktorum progestan vermişti 2 haftadır onu kullanıyorum yarın biticek ama benim doktor randevuma 1 hafta daha var 11 aralıkta şimdi alıp içmeye devam mı edeyim yoksa bırakayım mı doktor 15 günlük yazıyorum demişti hatırladığım kadarıyla bilemedim şimdi

15 günlük yazmışsa bence içme yada en sağlamı arayıp sorabilirsin

Hepinize kocaman günaydın,bulantısız güzel bir hafta diliyorum tüm hamişlere,öpüyorum kocaman

Canım benimde doktor kontrolüme daha vardı progestanım bitti,ben aramadım doktorumu,6 haftalıkken ara ara adet sancısı gibi kısa sancılarım oluyor dediğimde vermişti ilacı doktor,Kontrole gittiğimizde ilacımın bittiğini söyledim,bir şikayetimin olup olmadığını sordu,yok dedim.Ultrasondan baktı gayet normal,artık ilacı kullanmana gerek yok dedi.Eğer ciddi şikayetler üzerine ilacı alıyorsan doktorunu ara sor,benim gibiysen 1 hafta bekle derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…