Hoşgeldin cnm hayırlı olsun,yalnız eklemeyi ben yapmıyorum,efsun adına yazarsan daha rahat görür ve ekler senimerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum rabbim izin verirse bende bi temmuz annesi olacam çok mutluyum beni de kaydedermisiniz 21 yaşındayım ilk çocuk ve çankırıda yaşıyorum sat 5 ekim doğum tarihi 12 temmuz oluyor sanırım
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun,yalnız eklemeyi ben yapmıyorum,efsun adına yazarsan daha rahat görür ve ekler seni
evvet ekledim kızlar.
canım o mide yanmalarıda geçti şimdilik bende.ama hamileliğin üçüncü 3 ayında tekrar fazlasıyla dönüyormuş.ben bu hamileliği hiç anlamadım valla ağrılarım yoktu çoktandır.bugün kramp tarzında ağrılarım başladı.geçmiyor haftalar geçmiyor.....
SelammmmAGRILAR OLABILIR 12. HAFTAYA KADR,BEBEK YERLESIYOR,SONRA PLESANTAYA gecıyor falan normaldır,cok fazla ve kramp tarzında ve beraberınde kırmızı renk kan gelmemesı sartyla,mıde yanması evet doguma kadar olabılıyor,mıde bulantısı da kısıden kısıden degısıklık gosterır,kımısı 12. hftaya kadar ceker,bnım 16. haftalarda gcmıstı,kımısı 6 ay kımısı 9 ay boyunca bulantı cekıyormus,ınsallah bulantı ve tıksınmelerımız bırn once sona erer,aslında 12. aftadan sonra cokta raatsızlık olmuyor,sadece 19. haftdan sonra bbeısın kıpırtılarını duymaya basladıktan sonra ara ara kasılmalar olmaya baslıyor,yalancı kasılmaymıs bunlar,dogum yaklastıkca sıklasıyor,doguma yakınken cok sık oluyorsa dr a danısmakta fayda vrdr,toksoplazma testlerınızı yaptrdınızmı kızlar,şu 2 li test ve 22. haftadakı ayrıntılı usg de guzl cıkarsa dahada rahatlarız ,inşallah bebeklerımızı saglıcakla kucaklarımıza alırız hepımız
canım benide eklermisin listeye sat:20 ekim tdt:28 temmuz 2.bebiş ilki erkek kayseri
canım benimde sat 1 ekim bdt 8 temmuz ilk bebişim ve ankaraaa.. teşekkürler cicimmm....
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum rabbim izin verirse bende bi temmuz annesi olacam çok mutluyum beni de kaydedermisiniz 21 yaşındayım ilk çocuk ve çankırıda yaşıyorum sat 5 ekim doğum tarihi 12 temmuz oluyor sanırım
selam millett...ailemi gördümmm...mutlu huzurlu döndüm evime çok şükür...cuma günüü kontrol vardııı...bebişim 1 hafta küçük ama iyi dedi doktor.18 mm olmuşşş...çok güzel bir resim verdi elime kafası gövdesii kollar bacaklar belli olmuş resmen bak bak doyamıyorum.....inşşş bu bebişimi sağlıkla kucağıma almak nasip olur
bu rada liste yapılıyormuşşş benim de ilk çocuğum olacak inşşşş bir de ben samsunda yaşıyorum..listeye baktım ama samsun hiç yok galibaaa.....
veee geçmişi okuyamadım ama yineee bazı arkadaşlarımız olumsuz haberler almışşşş onlar için de hayırlısı allahtan diyorum....hepinize mutlu sağlıklı hamilelikler diliyorumm...
efsun benide eklermisin 21 yaşındayım çankırıdayım ilk çocuk sat 5 ekim muhtemel doğum tarihi 12 temmuz şimdiden teşekkürler
selam hanimlar hepinize hayirli olsun guzel hamilelikler gecirmeniz dilegi ile Efsun benide eklermisin sat 16 ekim dogum 23 temmuz ikinci kez bu guzel gunleri yasamak nasip oluyor ilki kiz istanbuldan burdan ilk dogumumda cok guzel arkadaslar edindim halada gorusuyoruz insallah burdada oyle olur
günaydın hepinize kızlar hayırlı haftalar olsun hepimize bişey sorcam benim doktorum progestan vermişti 2 haftadır onu kullanıyorum yarın biticek ama benim doktor randevuma 1 hafta daha var 11 aralıkta şimdi alıp içmeye devam mı edeyim yoksa bırakayım mı doktor 15 günlük yazıyorum demişti hatırladığım kadarıyla bilemedim şimdi
15 günlük yazmışsa bence içme yada en sağlamı arayıp sorabilirsin
günaydın hepinize kızlar hayırlı haftalar olsun hepimize bişey sorcam benim doktorum progestan vermişti 2 haftadır onu kullanıyorum yarın biticek ama benim doktor randevuma 1 hafta daha var 11 aralıkta şimdi alıp içmeye devam mı edeyim yoksa bırakayım mı doktor 15 günlük yazıyorum demişti hatırladığım kadarıyla bilemedim şimdi
kızlar çatlak olmaması için bi şey kullanıyomusununz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?