2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ben henüz birşey kullanmıyorum ama ilk gebeliğimde bebe yağı kullandım özellikle banyo sonraları.

cnm bende kullanmadım daha henüz ama kullanmak lazım die düşünüyorum artık yavaştan
bende bebeyağı ile vazelin alıcam biraz baktım bu yönde tavsiye çok

kızlar çatlak olmaması için bi şey kullanıyomusununz

öncelikle herkese gunaydınlarrr

aynı soruyu tamda ben soracaktım. 3 aydan itibaren bırseyler kullanmaya baslamak gerek dıyolar ama hangı urun konusu cok kafa karıstıyo bır cok secenek var hangısını secıcez kı

badem yagı
kakao yağı
kayısı yağı
saf zeytin yağı
bebe yağı
bırde lierac krem cok iyi denıyo ama sonucta oda bır kımyasal
ve daha bir çok yağ
en önemlısıde bol bol su içmekmiş

eee bu kadar secenekten hangısını uygulucaz :26:

kızlar dunden berı hafıf hafıf kanamam var dun doktora gıttım bebegı göremedı allttan bakarak gördu ama eger bebegı kalbı durmussa nasıl anlarım ben ve bu kan ne zman bıter buarada buarada 7.haftamdayım gecebn gun de yazdım ama kımse görmedı sanırım hazır bı kaç kışi varken benı gören olur dye yıne yazıyrm hamıle gbı hıssetmıyrm bıde

bu konuda pek bılgım yok fakat bebegın kalbı durmasını sen anlayamazsın dıye bılıyorum.
he bırde hamıle gıbı hıssetmyıorum demıssın aynı sey bende de var sureklı kendıme ben hamıleyım dıyorum ama o hıs yok. etrafımdakıler bunun ıcın daha cok erken henuz onun hareketlerını hıssetmedın o yuzden oyle gelıyo 3 aydan sonra falan daha ıyı anlarsın dıyorlr.

canım geçmiş olsun kanama derken kahverengi mi ? dr dün kalp atışını gördmü peki.
hemen olumsuz düşünme iyi olur inşallah.ilaç falan verdiğimi drun?

canım geçmiş olsun kanama derken kahverengi mi ? dr dün kalp atışını gördmü peki.
hemen olumsuz düşünme iyi olur inşallah.ilaç falan verdiğimi drun?

bıldıgın kırmızydı onun için korktum zaten bu üçünçü görünce artık sınır bozuluyor suan kahve rengıne döndu ama ilaç kullanıyorum bebek düşmesn dye verdı bı tane ama ıkı gundrde hıssetmıyrm daha cok kucuk ama batma faln olur du oda yok bılemedım kı :18:

günaydın anneler ve kuzuları,bir haftayı daha güzel,sağlıkla,hayırlısıyla devirip bebeklerimize daha da yakınlaşmamız dileğiyle....

kızlar çatlak olmaması için bi şey kullanıyomusununz

canım ben erbaviva marka stretch mark cream kullanıyorum.organik setifikalı,kimyasallardan arınmış,bebeğe de zararı yok tabi asıl tercih sebebim bu.

özlemişim sizi memelekette annemin yanındayım heyet raporu alamadım 10 gün rapor sonrasında 20 günlük iznimi alıyorum.. pat diye daldım ama nasılsınız iyimisiniz durumlar nasıl bebişler nasıl.. 2 li taramaya ne zaman gideceksiniz ben 11+3 de gidicem sanırım randevuyu alabilirsem geçmişi azıcık okuyum gelirim hepiniziii

canım istersen dünyanın en iyi ürününü kullan,genetik geçmişindir önemli olan.annende varsa ablanda nasıl hamilelik sonrası çatlak durumu?onlara bakarak biraz başına gelecekleri kestirebilirsin.
benim annem ve ablamın karnı çatlak yarıklarıyla dolu malesef,deri elastikiyeti çok yok genetiğimde.Şu var ikisi de gebeliğinde çatlak engelleyici bir ürün kullanmamış.teyzemde mesela zerre çatlak yok.

deriye elastikiyet kazandırmak,kurutmamak,nemlendirmek önemli olan.inşallah az çatlakla atlatırsın.

Son düzenleme:

canım kötü düşünme hemen.Allah hakkımızda hayırlı olanı versin diye dua ederiz hep bilirsin. isyan etme ,dua et sürekli.aklını kötü düşüncelerden arındırmaya çalış.

oncelıkle ınsallah hepımız munkun oldukca az catlak ıle atlatırız gebelıklerımızı
annemde catlak var ama sayılı onlarda annem badem yagı kullanmıs ama onuda bır kaç kez sadece. eskıden badem yagı cok kotu olurmus butun camasırlarımı mahfettı degdıgı yerı leke yapıyo ve cıkmıyo demıstı annem o yuzdende cok kullanmamıs.

kızlar bu arada bu ikili testler tam olarak kacıncı hafta oluyo bana doktorum herhangı bırsey demedı 1 ay sonra goruselım dedı oda 11. haftaya falan denk gelıyo acaba o zaman mı yapacak

canım kendini üzme inşallah bişey olmaz bende hep aynı şeyi düşündüm ya içimde ona bişey olursa felan sonra ağlamakla bitiyordu sonu bişey olsa bi şekilde hissedersin herhalde ne bileyim bi belirtisi vardır herhalde ben kuran kursuna gidiyorum oradaki hocamız kötü düşünüp kötüyü çağırmayın iyi düşünün iyi olsun demişti pozitif olmaya çalış sonuçta herşey allahtan senin için dua edecem kendine iyi bak

klap atışının olmamasını hissedemeyiz benim de aklımda hep bu hepimiz aynı şekildeyizdir muhtemelen.zaten bu dönemleri belirtisiz de atlatan birçok insan var.sen iyi düşün iyi olsun canım hepimiz öyle..

hadi ya rapor alamamana üzüldüm gerçekten.neyse iznin varmış ona şükür

benide eklermisiniz muhtemel doğum tarihi 05-07-2012, ilk bebeğim, bursa

canım beni de eklermisn beklenen doğum tarihi 25 temmuz şu an 7 haftalık allah izin verirse 2. olcak 3,5 yaşında oğlum var bi de 2 düşük yaşadım kan pıht. çıktı şu an iğne kullanyorum

ekledim kızlar hoşgeldiniz

ben güncellerim.
efsunum balım hayırlısıolsun liste sendeymiş benimde ilk bebekim canım

Offff benim de hemoroidim azdı,oturtmuyor,acı içinde
kıvrandıyor

kızlar sormayın ya benimde popuşumdan sanki küçük bir beze çıktı çok kaşınıyo acıyo canımı yakıyoo eskiden yoktu benim

benim de cuma günü 9+3 ve 26 mm kız bebişlerimiz aynııı

çok sağolun kızlar.lekelenme iyice geçene kadar istirahate devam.
inşallah hepimizin bebişleri çok sağlıklı bir şekilde büyüyüp sorunsuz bir şekilde doğarlar

canım çoook geçmiş olsun şimdi nasılsın pekii

ay ne bileyim çok moralim bozuldu doktorun karşısında başladım ağlamaya kürtaj yapalım deyince herkez duyuyo ben niye duyamadım hem beni ağlattı hemde istersen biraz bekle dedi bu nebiçim doktor

asisim her şerde bir hayır vardır üzüllme sakın rabbimden ümit kesilmez

Su an bugünkü 4. Kutu Pudingimizde bitirdim..gun icinde 4 dilim baklava bı top dondurma biraz helva bir adette Eker keskul tatlısı yedim..
sonum hayırlı gozukmuyor
güzel arkadaşım aramıza hoşgeldin ama bence yemek yemeyi o kadar abartmamalısın amaç karnımızı doyurmak canımızın çektiğini yemek değil bebeklerimizi sağlıklı beslemek tamam pudingte kalsiyum var ama 4 tane çok fazla ayrıca pudünglerin içinde çok zararlı maddeler var onun yerine kendin sütlaç yapıp yiyebilirsin fazla kilonun kimseye faydası olmaz aksine ileriki aylarda seni çok zorlar

selaaaaammmm güzell anneler veeeeee şeker yeğenlerimmmm

kızlarr haftasonu nasıl geçti anlayamadım ben yaa vede hiç dinlenemediiiimmmm

çatlaklar için ben bebe yağı kullanmaya başladım yani sadece banyodan sonra sürüyorum... Vazelin deriyi karartıyo ve tüylendiriyo diye biliyorum kullanmanızı pek tavsiye etmem açıkcası.. benim göbiş hafiften varr artık göbiş topiğide açabiliriz bence efsunna duyuruluuuuuuuuurrrrrrrrrr

kızlar yuruyus yapabılıyomusunuz. hamılelıkte mutlaka tavsıye edıyolar. ama benım yurume sansım yok sımdılerde koşu bandı almaı kafaya koydum. kosu bandı konusunda fıkırlerınız neler acaba bazı doktorlar onermıyormus kosu bandı gebelıkte iyi değil diyen var kontrole gıdınce doktorama sorucam bakalım ne dıyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…