ben henüz birşey kullanmıyorum ama ilk gebeliğimde bebe yağı kullandım özellikle banyo sonraları.
ekledim kızlar
kızlar çatlak olmaması için bi şey kullanıyomusununz
kızlar dunden berı hafıf hafıf kanamam var dun doktora gıttım bebegı göremedı allttan bakarak gördu ama eger bebegı kalbı durmussa nasıl anlarım ben ve bu kan ne zman bıter buarada buarada 7.haftamdayım gecebn gun de yazdım ama kımse görmedı sanırım hazır bı kaç kışi varken benı gören olur dye yıne yazıyrm hamıle gbı hıssetmıyrm bıde
kızlar dunden berı hafıf hafıf kanamam var dun doktora gıttım bebegı göremedı allttan bakarak gördu ama eger bebegı kalbı durmussa nasıl anlarım ben ve bu kan ne zman bıter buarada buarada 7.haftamdayım gecebn gun de yazdım ama kımse görmedı sanırım hazır bı kaç kışi varken benı gören olur dye yıne yazıyrm hamıle gbı hıssetmıyrm bıde
canım geçmiş olsun kanama derken kahverengi mi ? dr dün kalp atışını gördmü peki.
hemen olumsuz düşünme iyi olur inşallah.ilaç falan verdiğimi drun?
kızlar çatlak olmaması için bi şey kullanıyomusununz
öncelikle herkese gunaydınlarrr
aynı soruyu tamda ben soracaktım. 3 aydan itibaren bırseyler kullanmaya baslamak gerek dıyolar ama hangı urun konusu cok kafa karıstıyo bır cok secenek var hangısını secıcez kı
badem yagı
kakao yağı
kayısı yağı
saf zeytin yağı
bebe yağı
bırde lierac krem cok iyi denıyo ama sonucta oda bır kımyasal
ve daha bir çok yağ
en önemlısıde bol bol su içmekmiş
eee bu kadar secenekten hangısını uygulucaz :26:
oncelıkle ınsallah hepımız munkun oldukca az catlak ıle atlatırız gebelıklerımızıcanım istersen dünyanın en iyi ürününü kullan,genetik geçmişindir önemli olan.annende varsa ablanda nasıl hamilelik sonrası çatlak durumu?onlara bakarak biraz başına gelecekleri kestirebilirsin.
benim annem ve ablamın karnı çatlak yarıklarıyla dolu malesef,deri elastikiyeti çok yok genetiğimde.Şu var ikisi de gebeliğinde çatlak engelleyici bir ürün kullanmamış.teyzemde mesela zerre çatlak yok.
deriye elastikiyet kazandırmak,kurutmamak,nemlendirmek önemli olan.inşallah az çatlakla atlatırsın.
bıldıgın kırmızydı onun için korktum zaten bu üçünçü görünce artık sınır bozuluyor suan kahve rengıne döndu ama ilaç kullanıyorum bebek düşmesn dye verdı bı tane ama ıkı gundrde hıssetmıyrm daha cok kucuk ama batma faln olur du oda yok bılemedım kı :18:
özlemişim sizi memelekette annemin yanındayım heyet raporu alamadım10 gün rapor sonrasında 20 günlük iznimi alıyorum.. pat diye daldım ama nasılsınız iyimisiniz durumlar nasıl bebişler nasıl.. 2 li taramaya ne zaman gideceksiniz ben 11+3 de gidicem sanırım randevuyu alabilirsem geçmişi azıcık okuyum gelirim hepiniziii
benide eklermisiniz muhtemel doğum tarihi 05-07-2012, ilk bebeğim, bursa
canım beni de eklermisn beklenen doğum tarihi 25 temmuz şu an 7 haftalık allah izin verirse 2. olcak 3,5 yaşında oğlum var bi de 2 düşük yaşadım kan pıht. çıktı şu an iğne kullanyorum
efsunum balım hayırlısıolsun liste sendeymiş benimde ilk bebekim canımben güncellerim.
Offff benim de hemoroidim azdı,oturtmuyor,acı içinde
kıvrandıyor
3 gündür süren grip durumundan dolayı bugün dr gittim son 2 gündürde kasıklarımda sancı vardı.grip için ilaç vermedi dr ama gelmişken bebeğe bi bakalım dedi sat a göre bugün 8+5 olmam gerekiyor ama dr. bana 9+3 ve 26mm demezmi şok oldum.böyle bişi olabilirmi acaba.
üstelik ayaklarının ve ellerinin tomurcuklarını,başınıda gördük kıpır kıpırdı baş aşağıda ayaklar yukardaydı 2 hafta ya dönecek dedi sende hissedeceksin üstelik bebeğin eşinide gördük... ben hiç bişi anlamadım heyecandan bişide soramadım benim gibi olan varmı
çok sağolun kızlar.lekelenme iyice geçene kadar istirahate devam.
inşallah hepimizin bebişleri çok sağlıklı bir şekilde büyüyüp sorunsuz bir şekilde doğarlar
ay ne bileyim çok moralim bozuldu doktorun karşısında başladım ağlamaya kürtaj yapalım deyince herkez duyuyo ben niye duyamadımhem beni ağlattı hemde istersen biraz bekle dedi bu nebiçim doktor
güzel arkadaşım aramıza hoşgeldin ama bence yemek yemeyi o kadar abartmamalısın amaç karnımızı doyurmak canımızın çektiğini yemek değil bebeklerimizi sağlıklı beslemek tamam pudingte kalsiyum var ama 4 tane çok fazla ayrıca pudünglerin içinde çok zararlı maddeler var onun yerine kendin sütlaç yapıp yiyebilirsin fazla kilonun kimseye faydası olmaz aksine ileriki aylarda seni çok zorlarSu an bugünkü 4. Kutu Pudingimizde bitirdim..gun icinde 4 dilim baklava bı top dondurma biraz helva bir adette Eker keskul tatlısı yedim..
sonum hayırlı gozukmuyor
artik bir anne adayi degilim, az once geldim doktordan 8-3 gunluk hamilydim yani kendime gore doktor bebegi goremedigini,kese boyutunun cok kucuk oldugunu soledi basladim ziril ziril aglamaya alalim dedi ben de bir hafta daha dursun dedim niye bole soledim bilmiyorum ama simdi ne yapmaliyim,kurtaj nasil bisey nasil oluyo, bebegimin gelismemesine sebep neydi bunlari nasi ogrenebilrim[/QUOTE
canım çok geçmiş olsun rabbimn güzel sabırlar versin sana
kızlar folik asiti ne zaman bırakcaz biz yaaa
bende bırakma taraftayım hem gaz hem mide bulantısı hemde kabızlık yapıyoo
canım geçmiş olsun bol bol dinlenkızlar dunden berı hafıf hafıf kanamam var dun doktora gıttım bebegı göremedı allttan bakarak gördu ama eger bebegı kalbı durmussa nasıl anlarım ben ve bu kan ne zman bıter buarada 7.haftamdayımuzun süreceğini zannetmiyorum progestan verdimi sana
mide bulantılarım devam ediyorrrrr 9 + 1 oldummm bakalım bu hafta gecmezse doktordan ilaç isticem kıslaaaar
benim 1 haftadır mide bulantılarım kesildi kızlar çok şükür sende bol bol ayva ve soda tüket canım sınırı aşmadan tabi tez vakitte tüm hamişlerin bulantıları biter inşallahhhh
Kot giydiğimde sıktığını ve rahatsız ettigini hissediyorum ..siz giyiyor musunuz
ben hamile tayt pantolonnu aldım arkadaşım 9 ay giymişti bende giyerim sanırım çooook rahat tavsiye ederim çünkü hamiş pantolonu almadım hepsi kocaman onları dolduramam daha bu arada hala veriğim 2-3 kilo ile duruyoorumilo almadım ama enteresandırki sivri bir karnım var annem gazm olmadığını bebeğimin büyüdüğünü düşünüyo çok şüküüürrrr
arkadaşlar bugün saat 14:00 gibi rahmime sancılar ve ağrılar girmeye başladı, ayrıca vagina girişimdede ağrı var. sizce ne olabilir arkadaşlar korkuyorum ya
canım benim ara ara hala oluyo ama yorulunca dikkat et bebeğiimmm
suzanıııımmm sen nasılsın balıııımmmm femoloveeemmmmmm sende iyisindir inşallahhhh
yeni gelenn arkadaşlarım hoşgeldinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?