canım istersen dünyanın en iyi ürününü kullan,genetik geçmişindir önemli olan.annende varsa ablanda nasıl hamilelik sonrası çatlak durumu?onlara bakarak biraz başına gelecekleri kestirebilirsin.
benim annem ve ablamın karnı çatlak yarıklarıyla dolu malesef,deri elastikiyeti çok yok genetiğimde.Şu var ikisi de gebeliğinde çatlak engelleyici bir ürün kullanmamış.teyzemde mesela zerre çatlak yok.
deriye elastikiyet kazandırmak,kurutmamak,nemlendirmek önemli olan.inşallah az çatlakla atlatırsın.
oncelıkle ınsallah hepımız munkun oldukca az catlak ıle atlatırız gebelıklerımızı
annemde catlak var ama sayılı onlarda annem badem yagı kullanmıs ama onuda bır kaç kez sadece. eskıden badem yagı cok kotu olurmus butun camasırlarımı mahfettı degdıgı yerı leke yapıyo ve cıkmıyo demıstı annem o yuzdende cok kullanmamıs.
kızlar bu arada bu ikili testler tam olarak kacıncı hafta oluyo bana doktorum herhangı bırsey demedı 1 ay sonra goruselım dedı oda 11. haftaya falan denk gelıyo acaba o zaman mı yapacak
kızlar yuruyus yapabılıyomusunuz. hamılelıkte mutlaka tavsıye edıyolar. ama benım yurume sansım yok sımdılerde koşu bandı almaı kafaya koydum. kosu bandı konusunda fıkırlerınız neler acaba bazı doktorlar onermıyormus kosu bandı gebelıkte iyi değil diyen varkontrole gıdınce doktorama sorucam bakalım ne dıyecek.
bende kullnmadım daha
Hepinize kocaman günaydın,bulantısız güzel bir hafta diliyorum tüm hamişlere,öpüyorum kocaman
Canım benimde doktor kontrolüme daha vardı progestanım bitti,ben aramadım doktorumu,6 haftalıkken ara ara adet sancısı gibi kısa sancılarım oluyor dediğimde vermişti ilacı doktor,Kontrole gittiğimizde ilacımın bittiğini söyledim,bir şikayetimin olup olmadığını sordu,yok dedim.Ultrasondan baktı gayet normal,artık ilacı kullanmana gerek yok dedi.Eğer ciddi şikayetler üzerine ilacı alıyorsan doktorunu ara sor,benim gibiysen 1 hafta bekle derim.
kızlar kilolarınızda bideğişim varmı bem 8.haftamdayım 2 kilo verdim çünki doğru düzgün bişey yiyip içemiyorum bebeğim bu durumdan etkilenir mi diye endişeliyim henüz ilk gebeliğim ve etrafımda hiç hamiş yok bana biraz yardımcı olun lütfen bilgilerinize ihtiyacım var
geçmişi anca okuyabildimde
günaydın herkese,iyi haftalar.umarım hepinizi iyisinizdir.
yoğun ve yorucu bir haftasonu geçirdim çok uykum var
bulantıları azalan varmı benim gibi birde iştahı çok açık olan
kızlar kilolarınızda bideğişim varmı bem 8.haftamdayım 2 kilo verdim çünki doğru düzgün bişey yiyip içemiyorum bebeğim bu durumdan etkilenir mi diye endişeliyim henüz ilk gebeliğim ve etrafımda hiç hamiş yok bana biraz yardımcı olun lütfen bilgilerinize ihtiyacım var
geçmişi anca okuyabildimde
günaydın herkese,iyi haftalar.umarım hepinizi iyisinizdir.
yoğun ve yorucu bir haftasonu geçirdim çok uykum var
bulantıları azalan varmı benim gibi birde iştahı çok açık olan
amin canımherkese merhabalar bizde geldikAllah hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
tabikii hoşgeldinn
canim öncelikle endişelenme. Güzel düşün güzel olsun... Geçen hafta benimde başıma geldi kıpkırmızı kan vardı korktum eşime hastaneye gidelim dedim( daha o güne kadar doktora gidip görmemiştim bebişi) acile gittik geri döndük sorabilrceğimiz kimse yoktu ertesi gün kadın doğumcuya gittik hem ultrasonla baktı hemde sorularımıza cevap bulduk herşey çok güzel dedi hamileliğin belirtisi bile diyebilirim dedi umarım seninkide yerleşme kanamasıdır... En iyisi doktoruna danışman(null)
Ben aksine 2 kilo aldım bu zamanlarda almak ya da vermek normalmiş 2-3 kiloya kadar bende bulantı yok o yüzden çok sorun çekmedim artık haftalar ilerledikçe kalori ihtiyacımız artıyo sen elinden geldiğince sık ve az yemeye çalış benimde ilk gebeliğim
ben kilo alanlardanım ama sen mümkün mertebe sağlıklı beslenmeye çalış ama olmuyorsa da vücudundan gerekeni alır sıkıntı yapma
ben iştahı açık olup bol kilo alanlardanım( utanıyorum
amin canım
arkadaşlar bir de babycenter.co.uk diye bir siteden okuduklarım işinize yarar diye bahsedeyim istedim, sitede yazılana göre 10. haftaya kadar kesenin görünmesi gerekiyor, bu demek ki 9. haftada da görünbilir, bir diğer konu da ikili test için en uygun zamanın 11.-13. haftalar olduğunu söylüyor, yani bir hafta önce bir hafta sonra çok da farketmiyor demek bu, hatta 14. haftaya bile sarkabilir diye eklemişler, ve en önemlisi mutlaka ve mutlaka araçtayken emniyet kemerinizi takın
kızlar bi sorum olcak sabah güne karın ağrısıyla başladım hala devam ediyo bu normal mi genel olarak mide etrafında var ağrı ve mideden sol yanıma atıyı bu normal karın ağrısımı mide ağrısımı anlamadım ne önerirsinizz canlar
Selam,
Canım genelde hep bir sancı ağrı gezer gibi oluyor, bende de bu normal zaten içerde inşaat çalışması var beden kendini hazırlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?