2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
herkese kocamn sevgiler nasıl gidiyor bakalım biz iyiyiz allaha şükür geçen haftaya göre bu hafta midem de düzeldi sayılır .....

ben acil şişmeye başladığımı gördüm ve tesadüfen evde olan badem yağını sürüyorum günde bir kez, hiçbir leke yapmadı kıyafetlerimde sıkıntı yok tek endişem tüylenmeyi arttırması, çünkü nemlendirici olarak badem sütü kullanırken çok fena oluyordu başedemiyordum, lierac bütün hamile arkadaşlarımın önerdiği şey, ben de sanırım onu alacağım

bana 15-21 aralık arası bir gün dedi, 21ine randevu aldım muhtemelen 12. hafta oluyor hatta 12. haftanın sonu oluyor vay be az daha sabredersem şaka maka 3 ayımız bitmiş olacak minoşumla, allah bütün hepimize ve bebişlerimize sağlık versin

ben yapamıyorum ama evde eliptik isiklet var doktoruma sordum sakıncası var mı diye, kardiyo yapar gibi değil terlemeden hafif hafif yaparsan sorun olmaz dedi, sanırım koşu bandı için de düşmeden terlemeden nefes nefes kalmadan olabilir, ha bunu sordum da eliptik bisiklete çıktım mı hayır :$

kızlar kilolarınızda bideğişim varmı bem 8.haftamdayım 2 kilo verdim çünki doğru düzgün bişey yiyip içemiyorum bebeğim bu durumdan etkilenir mi diye endişeliyim henüz ilk gebeliğim ve etrafımda hiç hamiş yok bana biraz yardımcı olun lütfen bilgilerinize ihtiyacım var

bende kullnmadım daha

kesenin üzerinde kanama vardı o yüzden vermişti bana biticek yarın 15 gün demişti şimdi tereddütteyim ya geçmemişşse haftaya kontrol

ben 1 kılo aldım. ama benım hıccccc mıde bulantım yok. daha once arastırmıstım hamılelıgın ılk bır kac ayında kılo vermek cok normalmıs ozellıklede bulantı yasayan anne adaylarında

geçmişi anca okuyabildimde

günaydın herkese,iyi haftalar.umarım hepinizi iyisinizdir.
yoğun ve yorucu bir haftasonu geçirdim çok uykum var
bulantıları azalan varmı benim gibi birde iştahı çok açık olan

herkese merhabalar bizde geldik Allah hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

benimde azalmaya başladı sankim geçen hafta başlamıştı zaten kusmadım ama bulanıyodu midem bu hafta daha iyiyim bulantı kalmadı sadece kokuya hassasiyet devam..... buna şükür tabiii...

ben kilo alanlardanım ama sen mümkün mertebe sağlıklı beslenmeye çalış ama olmuyorsa da vücudundan gerekeni alır sıkıntı yapma

ben iştahı açık olup bol kilo alanlardanım ( utanıyorum

herkese merhabalar bizde geldik Allah hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
amin canım

arkadaşlar bir de babycenter.co.uk diye bir siteden okuduklarım işinize yarar diye bahsedeyim istedim, sitede yazılana göre 10. haftaya kadar kesenin görünmesi gerekiyor, bu demek ki 9. haftada da görünbilir, bir diğer konu da ikili test için en uygun zamanın 11.-13. haftalar olduğunu söylüyor, yani bir hafta önce bir hafta sonra çok da farketmiyor demek bu, hatta 14. haftaya bile sarkabilir diye eklemişler, ve en önemlisi mutlaka ve mutlaka araçtayken emniyet kemerinizi takın

canim öncelikle endişelenme. Güzel düşün güzel olsun... Geçen hafta benimde başıma geldi kıpkırmızı kan vardı korktum eşime hastaneye gidelim dedim( daha o güne kadar doktora gidip görmemiştim bebişi) acile gittik geri döndük sorabilrceğimiz kimse yoktu ertesi gün kadın doğumcuya gittik hem ultrasonla baktı hemde sorularımıza cevap bulduk herşey çok güzel dedi hamileliğin belirtisi bile diyebilirim dedi umarım seninkide yerleşme kanamasıdır... En iyisi doktoruna danışman haber beklicem senden güzel olsun

Ben aksine 2 kilo aldım bu zamanlarda almak ya da vermek normalmiş 2-3 kiloya kadar bende bulantı yok o yüzden çok sorun çekmedim artık haftalar ilerledikçe kalori ihtiyacımız artıyo sen elinden geldiğince sık ve az yemeye çalış benimde ilk gebeliğim

çok teşekkür ederim bana cevap veren herkese rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu

utanma kuzum aynı benim gibi iştah bi yana kilolar aldı başını gidiyor.aynı anda turşu ve aşure yiyen kaçkişi vardır ki acaba

yemek yemeniz ne güzel.

ben bir şey yiyemiyorum ya. yesemde çıkarıyorum. gün içinde ayran içebiliyorum sadece. o da biraz midemin bulantısını alıyor.

meyve yiyemiyorum, peynir yiyemiyorum. kilo vermeye başladım :)

inşallah arap atı gibi sonradan açılmam

kızlar bi sorum olcak sabah güne karın ağrısıyla başladım hala devam ediyo bu normal mi genel olarak mide etrafında var ağrı ve mideden sol yanıma atıyı bu normal karın ağrısımı mide ağrısımı anlamadım ne önerirsinizz canlar

Selam,
Canım genelde hep bir sancı ağrı gezer gibi oluyor, bende de bu normal zaten içerde inşaat çalışması var beden kendini hazırlıyor

Selam,
Canım genelde hep bir sancı ağrı gezer gibi oluyor, bende de bu normal zaten içerde inşaat çalışması var beden kendini hazırlıyor

teşekkür ederim canım rahatlattn biraz bi an kendimi kötü hisettim daha önce 2 düşük yaşadığm için korktum umarm geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…