2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
teşekkür ederim canım rahatlattn biraz bi an kendimi kötü hisettim daha önce 2 düşük yaşadığm için korktum umarm geçer

Allah yardımcımız olsun canım,
burda herkes benzer durumları yaşıyor zaten. Dr dayanılamayacak ağrın yada kanaman olursa mutlaka ara demişti. Onun dışında zaten sürekli gaz sancısı var onlarda normal . Bu halde çok kendimizi dinler oluyoruz ilerleyen haftalarda daha rahat oluyor insan :)
sevgiler

Slm herkese!! Allah nasip kısmet ederse bende 2013 Temmuz da anne olucam :) aranızda var mı merak ediyorum bende bi ağlamakli haller iç sıkıntısı var ( özellikle bir iki gündür. Bu arada 8. Haftaya yeni girdik bugün yani 7+ 6 dayiz. Acayip mide bulantisi var özellikle yemeklerden sonra. Gerçi ac olduğumda da midem bulanıyor ama:) halsizlik elim kolum kalkmıyor.. Folik asit kullanıyorum.. Tsh değerlerim biraz yüksek çıktı ilaç be vitamin verdi endokrin doktorumuz. Cok garip bi duygu hic beklemediğimiz planlamadigimiz bir vakitte oldu Rabbim hayırlısını versin insaallah da. Daha ilk gebeliğim. Karışık duygular iste .

benim kasıklarım karnımın ortası falan ağrıyordu senin ki gibi midem falan ağrımadı canım rahim yukarı çıkıyor yavaş yavaş belki onun ağrısıdır
Ins oyledir gecmiste dusuklerim oldugu icn her agri korkutuyor beni

Aynen bende oyle bir agri var kac haftaliksin ben7+4 um hakkimizda hayirlisi olsun cnm

sat a göre 8 hafta 3 günlük ama doktora göre seninle aynıyız canım benim ilk gebelik henüz 3 aylık evliyim ben istiyordum ama bu kadar çabuk olacağı hiç aklıma gelmezdi çok heyecanlıyım bence şükretmelisin rabbine o kadar çok kişi var ki anne olmak isteyen ben minik mucicezemle çok mutluyum

Ins oyledir gecmiste dusuklerim oldugu icn her agri korkutuyor beni

Aynen bende oyle bir agri var kac haftaliksin ben7+4 um hakkimizda hayirlisi olsun cnm

bu ağrı beni korkutuyo açıkçaası canım ben 6+4 günlük hamileyim geçen hafta keseyi gördük dr kalp atışını da aldı ama biz duyamadık haftaya gel dedi kalp atışlarını duymak için umarım bi sıkıntı yokturrr sen ne zaman duydun pıtpıtları

Aramıza hoşgeldiniz. Hayırlı uğurlu olsu. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

Ben de yürüyüş yapmak istiyorum, çünkü bende bölgesel yağlanma var. Evde yürüyüş bandı var. Bu hafta doktora soracağım, bakalım ne diyecek. Cevabı aynen paylaşırım.

Hemen telaş yapmayın. Benim bir arkadaşım vardı,biraz ayakta durduğu zaman hemen kanaması olurdu. Doktor rahim damarların çok ince onun için kanaman oluyor. Abartısız doğum yapana kadar kanaması oldu. Ve şimdi çok tatlı ve sağlıklı bir kızı var, neredeyse 1 yaşına girecek. İyi düşünün iyi olsun.

utanma kuzum aynı benim gibi iştah bi yana kilolar aldı başını gidiyor.aynı anda turşu ve aşure yiyen kaçkişi vardır ki acaba

sen aşmışsın ben balık ve turşu yanyana yemek zorunda kaldım da tiksiniyordum sürekli tatlı yiyorum, az önce işyerimde bir kilo tatlıdan en az 10tanesini yemişimdir ( her seferinde artık yemeyeceğim diyorum ama faydasız

çok teşekkur edrım dualarını bklıyrm canımm

maşallah kuzuya bak sen annesine tatlı yediriyo
ay ben hiö yiyemiyorum tatlı gerçi ben hiç bişey yiyemiyorum ((((88888

Aramıza hoşgeldin işallah sağlıklı çok güzel hamilelik geçirirsin

her kan görmede gıdıyorum doktora zaten doktorda mutlaka gel dedı düşük olabılırmış ama bebegı ultrasonla göremedi sonra alttan bakınca tamm burda dedı ama kalp atısı var mı dye sordum evet dedı fakat bnm aklım hala orda cunku pıt pıtları görmedm içimde hıııç rahat degıl:18:

Kızlar ben de dünden beri kasık batmaları başladı. Gebeliğin ilk haftalarında oluyordu sonra geçmişti. Benim gibi olan var mı?

Mutlaka şükürler olsun isteyip de olmayan bir sürü insan var bende 1.5 yıllık evliyim henüz ilk duyduğumda ağladım ben nasıl yapıcam diye eşimde bende şoktan çıkamadık uzun süre o su an cok mutlu :) bende anneliğe alıştırmaya çalışıyorum kendimi.

Kızlar ben de dünden beri kasık batmaları başladı. Gebeliğin ilk haftalarında oluyordu sonra geçmişti. Benim gibi olan var mı?

kasık agrısı ara ara bendede oluyo ama üşütmemeye dikkat et özellikle ayaklarını o zaman dahada artıyo gibi geliyo bana..arada aşşadanda bi batma oluyo doktorum onlar ufak tefek şeyler hiç sorun degil demişti..

maşallah kuzuya bak sen annesine tatlı yediriyo
ay ben hiö yiyemiyorum tatlı gerçi ben hiç bişey yiyemiyorum ((((88888

evet bzim kuzu olurken annesi de dana olacak galiba p
sen de sıkıntı yapma geçecek bu günler işyerimde bir arkadaşım var 3,5 aylık şu an hamileliği onun mide bulantılrı, iştahsızlığı ve halsizliği 3. aydan sonra düzeldi, her halin bir güzelliği var, evet zor ama düşün ki bebişin sağlıklı ve o büyürken bünyeni zorluyabilir ama olsun annesi :)))

canım bende batma gibi olmasa da tuhaf sancılar yaşıyorum hala sanırım bu ağrılar devam edecek değişik şekillerde taa ki doğuma kadar :)

canımı okuyo teyzesi valla sıpacık

Ben 6 haftalik gittimde duymadim gordum sadece gecen cuma kanamam vardi acil gittik duydum ama ben agrilara bugun dayanamiyorum acaba benim gibi cok agri cekip doktora giden varmi

slm arkadaslar,

ben burayi görmemistim...bende temmuzda 2.kez anne olcam insallah... bebegimi bugün gördüm, gayet saglikli.... fakat yaninda bir kist var, o yüzden kisa sürelerde kontrolle gidiyorum... isime gelmiyor degil, bol bol bebegimi görüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…