teşekkür ederim canım rahatlattn biraz bi an kendimi kötü hisettim daha önce 2 düşük yaşadığm için korktum umarm geçer
Ins oyledir gecmiste dusuklerim oldugu icn her agri korkutuyor benibenim kasıklarım karnımın ortası falan ağrıyordu senin ki gibi midem falan ağrımadı canım rahim yukarı çıkıyor yavaş yavaş belki onun ağrısıdır
kızlar bi sorum olcak sabah güne karın ağrısıyla başladım hala devam ediyo bu normal mi genel olarak mide etrafında var ağrı ve mideden sol yanıma atıyı bu normal karın ağrısımı mide ağrısımı anlamadım ne önerirsinizz canlar
Slm herkese!! Allah nasip kısmet ederse bende 2013 Temmuz da anne olucam :) aranızda var mı merak ediyorum bende bi ağlamakli haller iç sıkıntısı var( özellikle bir iki gündür. Bu arada 8. Haftaya yeni girdik bugün yani 7+ 6 dayiz. Acayip mide bulantisi var özellikle yemeklerden sonra. Gerçi ac olduğumda da midem bulanıyor ama:) halsizlik elim kolum kalkmıyor.. Folik asit kullanıyorum.. Tsh değerlerim biraz yüksek çıktı ilaç be vitamin verdi endokrin doktorumuz. Cok garip bi duygu hic beklemediğimiz planlamadigimiz bir vakitte oldu Rabbim hayırlısını versin insaallah da. Daha ilk gebeliğim. Karışık duygular iste .
Ins oyledir gecmiste dusuklerim oldugu icn her agri korkutuyor beni
Aynen bende oyle bir agri var kac haftaliksin ben7+4 um hakkimizda hayirlisi olsun cnm
Slm herkese!! Allah nasip kısmet ederse bende 2013 Temmuz da anne olucam :) aranızda var mı merak ediyorum bende bi ağlamakli haller iç sıkıntısı var( özellikle bir iki gündür. Bu arada 8. Haftaya yeni girdik bugün yani 7+ 6 dayiz. Acayip mide bulantisi var özellikle yemeklerden sonra. Gerçi ac olduğumda da midem bulanıyor ama:) halsizlik elim kolum kalkmıyor.. Folik asit kullanıyorum.. Tsh değerlerim biraz yüksek çıktı ilaç be vitamin verdi endokrin doktorumuz. Cok garip bi duygu hic beklemediğimiz planlamadigimiz bir vakitte oldu Rabbim hayırlısını versin insaallah da. Daha ilk gebeliğim. Karışık duygular iste .
kızlar yuruyus yapabılıyomusunuz. hamılelıkte mutlaka tavsıye edıyolar. ama benım yurume sansım yok sımdılerde koşu bandı almaı kafaya koydum. kosu bandı konusunda fıkırlerınız neler acaba bazı doktorlar onermıyormus kosu bandı gebelıkte iyi değil diyen varkontrole gıdınce doktorama sorucam bakalım ne dıyecek.
kızlar dunden berı hafıf hafıf kanamam var dun doktora gıttım bebegı göremedı allttan bakarak gördu ama eger bebegı kalbı durmussa nasıl anlarım ben ve bu kan ne zman bıter buarada buarada 7.haftamdayım gecebn gun de yazdım ama kımse görmedı sanırım hazır bı kaç kışi varken benı gören olur dye yıne yazıyrm hamıle gbı hıssetmıyrm bıde
utanma kuzum aynı benim gibi iştah bi yana kilolar aldı başını gidiyor.aynı anda turşu ve aşure yiyen kaçkişi vardır ki acaba
canım kendini üzme inşallah bişey olmaz bende hep aynı şeyi düşündüm ya içimde ona bişey olursa felan sonra ağlamakla bitiyordu sonu bişey olsa bi şekilde hissedersin herhalde ne bileyim bi belirtisi vardır herhalde ben kuran kursuna gidiyorum oradaki hocamız kötü düşünüp kötüyü çağırmayın iyi düşünün iyi olsun demişti pozitif olmaya çalış sonuçta herşey allahtan senin için dua edecem kendine iyi bak
sen aşmışsın ben balık ve turşu yanyana yemek zorunda kaldım da tiksiniyordum sürekli tatlı yiyorum, az önce işyerimde bir kilo tatlıdan en az 10tanesini yemişimdir( her seferinde artık yemeyeceğim diyorum ama faydasız
canim öncelikle endişelenme. Güzel düşün güzel olsun... Geçen hafta benimde başıma geldi kıpkırmızı kan vardı korktum eşime hastaneye gidelim dedim( daha o güne kadar doktora gidip görmemiştim bebişi) acile gittik geri döndük sorabilrceğimiz kimse yoktu ertesi gün kadın doğumcuya gittik hem ultrasonla baktı hemde sorularımıza cevap bulduk herşey çok güzel dedi hamileliğin belirtisi bile diyebilirim dedi umarım seninkide yerleşme kanamasıdır... En iyisi doktoruna danışmanhaber beklicem senden güzel olsun
Kızlar ben de dünden beri kasık batmaları başladı. Gebeliğin ilk haftalarında oluyordu sonra geçmişti. Benim gibi olan var mı?
sat a göre 8 hafta 3 günlük ama doktora göre seninle aynıyız canım benim ilk gebelik henüz 3 aylık evliyim ben istiyordum ama bu kadar çabuk olacağı hiç aklıma gelmezdi çok heyecanlıyım bence şükretmelisin rabbine o kadar çok kişi var ki anne olmak isteyen ben minik mucicezemle çok mutluyum
Kızlar ben de dünden beri kasık batmaları başladı. Gebeliğin ilk haftalarında oluyordu sonra geçmişti. Benim gibi olan var mı?
maşallah kuzuya bak sen annesine tatlı yediriyo
ay ben hiö yiyemiyorum tatlı gerçi ben hiç bişey yiyemiyorum((((88888
evet bzim kuzu olurken annesi de dana olacak galibap
sen de sıkıntı yapma geçecek bu günler işyerimde bir arkadaşım var 3,5 aylık şu an hamileliği onun mide bulantılrı, iştahsızlığı ve halsizliği 3. aydan sonra düzeldi, her halin bir güzelliği var, evet zor ama düşün ki bebişin sağlıklı ve o büyürken bünyeni zorluyabilir ama olsun annesi :)))
canım bende batma gibi olmasa da tuhaf sancılar yaşıyorum hala sanırım bu ağrılar devam edecek değişik şekillerde taa ki doğuma kadar :)
bu ağrı beni korkutuyo açıkçaası canım ben 6+4 günlük hamileyim geçen hafta keseyi gördük dr kalp atışını da aldı ama biz duyamadık haftaya gel dedi kalp atışlarını duymak için umarım bi sıkıntı yokturrr sen ne zaman duydun pıtpıtları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?