Ben 6 haftalik gittimde duymadim gordum sadece gecen cuma kanamam vardi acil gittik duydum ama ben agrilara bugun dayanamiyorum acaba benim gibi cok agri cekip doktora giden varmi
cnm bende de oluyo arada takılma büyüyo keratalar kendilerine yer açıyolar
kanama olmadığı sürece sıkıntı yok
bendede var ayak ağrısıda var bende
kasık agrısı ara ara bendede oluyo ama üşütmemeye dikkat et özellikle ayaklarını o zaman dahada artıyo gibi geliyo bana..arada aşşadanda bi batma oluyo doktorum onlar ufak tefek şeyler hiç sorun degil demişti..
canım bende batma gibi olmasa da tuhaf sancılar yaşıyorum hala sanırım bu ağrılar devam edecek değişik şekillerde taa ki doğuma kadar :)
kizlar benimde sat 20 ekim beklenen dogum tarihi 27 temmuz ilk hamileligim :)
Kizlar kimler istanbuldan ve hangi hastanelere gidiyosunuz
ben istanbuldan:)
güneşlideyim 2 farklı doktora gidiyorum birisi araf tıp merkezi,diğeri b.köyde özel bir klinik.b.köydeki dr.aynı zamanda Kanuni sultan süleyman hastanesinde riskli gebelikler bölümü başhekimi benide oraya alıcak 12.haftada ikili testimiz var.
sen istanbulun neresindesin cnm
Bende beykozda oturuyorum nasil geciyor gebeligin kac haftadasin cnm benim7+4 um ve sikintili geciyor ama hersey guzel olacak ins
kızlar yarın doktor kontorulum var
dua edin rapor isteyecem
dinlenmek istiyorum azcık yiyemediğim için iş yeri bana eziyet
bide hemoroidimi soracam tabi napabilrim die
totomun üstüne oturamıyorum
inşallah alırısın raporunu canım.
ahh ahh hemoroid çok fena
sorma cnm mide bulantıları bi yandan kusmalar bi yandan
ne kalıyo ki midemde ben kabız olmayacam demi ama
şimdi de bu ölüyorum valla
allah yardımcım olsun((((((((((((((
çok zor canım valla çeken biri olarak Allah yardımcın olsun inşallahhhh.tez zamanda düzelirsin inşallah.
saol cnm iyi niyetin için ama gebelikte zaten olmayanlarda görülüyomuş ki bende önceden vardı
benim için gebelik çok zor geçiyo maalesef ama bugünümüze hamd olsun
yine bir gün geçti ömürden ... günahıyla, sevabıyla ; acısı , tatlısıyla.. şükür ya Rabbim..:)
anlamlı söz oldu valla hamd olsun kuzum
Mutlaka şükürler olsun isteyip de olmayan bir sürü insan var bende 1.5 yıllık evliyim henüz ilk duyduğumda ağladım ben nasıl yapıcam diye eşimde bende şoktan çıkamadık uzun süre o su an cok mutlu :) bende anneliğe alıştırmaya çalışıyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?