2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Ben 6 haftalik gittimde duymadim gordum sadece gecen cuma kanamam vardi acil gittik duydum ama ben agrilara bugun dayanamiyorum acaba benim gibi cok agri cekip doktora giden varmi

ilk hamileliyimde 8 hafta bitene kadar benimde asiri agrim vardi ... bundada az cok oldu... ama doktora gitmedim...

cnm bende de oluyo arada takılma büyüyo keratalar kendilerine yer açıyolar
kanama olmadığı sürece sıkıntı yok

bendede var ayak ağrısıda var bende

canım bende batma gibi olmasa da tuhaf sancılar yaşıyorum hala sanırım bu ağrılar devam edecek değişik şekillerde taa ki doğuma kadar :)

Teşekkür ederim kızlar, içimi rahatlattınız.

Kizlar kimler istanbuldan ve hangi hastanelere gidiyosunuz

ben istanbuldan:)
güneşlideyim 2 farklı doktora gidiyorum birisi araf tıp merkezi,diğeri b.köyde özel bir klinik.b.köydeki dr.aynı zamanda Kanuni sultan süleyman hastanesinde riskli gebelikler bölümü başhekimi benide oraya alıcak 12.haftada ikili testimiz var.
sen istanbulun neresindesin cnm

Bende beykozda oturuyorum nasil geciyor gebeligin kac haftadasin cnm benim7+4 um ve sikintili geciyor ama hersey guzel olacak ins

Bende beykozda oturuyorum nasil geciyor gebeligin kac haftadasin cnm benim7+4 um ve sikintili geciyor ama hersey guzel olacak ins

bende 9+1 im.ilk başlarda çok bulantım oluyordu ama şükürler olsun azaldı cnm.onun dışında biraz sinirlilik asabiyet ve haddinden fazla duygusallık var
veeee tabiki bide iştah sorunum var bu gidişle kesin 100 kilo olurum yani

kızlar yarın doktor kontorulum var
dua edin rapor isteyecem
dinlenmek istiyorum azcık yiyemediğim için iş yeri bana eziyet
bide hemoroidimi soracam tabi napabilrim die
totomun üstüne oturamıyorum

kızlar yarın doktor kontorulum var
dua edin rapor isteyecem
dinlenmek istiyorum azcık yiyemediğim için iş yeri bana eziyet
bide hemoroidimi soracam tabi napabilrim die
totomun üstüne oturamıyorum

inşallah alırısın raporunu canım.
ahh ahh hemoroid çok fena

sorma cnm mide bulantıları bi yandan kusmalar bi yandan
ne kalıyo ki midemde ben kabız olmayacam demi ama
şimdi de bu ölüyorum valla
allah yardımcım olsun ((((((((((((((

çok zor canım valla çeken biri olarak Allah yardımcın olsun inşallahhhh.tez zamanda düzelirsin inşallah.

çok zor canım valla çeken biri olarak Allah yardımcın olsun inşallahhhh.tez zamanda düzelirsin inşallah.

saol cnm iyi niyetin için ama gebelikte zaten olmayanlarda görülüyomuş ki bende önceden vardı
benim için gebelik çok zor geçiyo maalesef ama bugünümüze hamd olsun

saol cnm iyi niyetin için ama gebelikte zaten olmayanlarda görülüyomuş ki bende önceden vardı
benim için gebelik çok zor geçiyo maalesef ama bugünümüze hamd olsun

yine bir gün geçti ömürden ... günahıyla, sevabıyla ; acısı , tatlısıyla.. şükür ya Rabbim..:)
anlamlı söz oldu valla hamd olsun kuzum

aynen cnm yaa, bende ağladım öğrendiğimde, hala şunu da yapsaydık, şuraya da gitseydik, şu yazı da geçirseydik diyorum, eşim çok mutlu istiyordu hep ben de mutluluğunu görünce mutlu oluyorum, kalp atışlarını duyduğunda başlıyor annelik hisleri diyorlar, perş. randevuumuz var bakalım... :)

yok canım nerdeeee bizim hatunlar 11e daha yeni giriyo en erken 11de belli oluyormuş ama net olmuyormuş

merhaba tatlı anneler........benim başım hala midemle belada 9. haftadayım bu haftadan sonra yavaş yavaş azalmasını umut ediyorum....bazı arkadaşlarrr spor diyor yürüyüş diyor yaa iiçime fenalık geliyor....kolumu kaldıracak halim yok...uykudan gözümü açamıyorum....ben göbeğim için bişeyle kullanmaya 1 ay daha beklerim diye düşünüyorum daha şişme falan başlamadı.yorgunluktan yoruldum artık.inşşş sağlıklı olur da bu çektiklerim boşuna olmaz....rabbim herkesin bebeğini korusun.hele şimdi kollar bacaklar belli olmuşş bebek şeklini almış ya daha bir bağlandımmm bu kadarr büyüdükk tekrar sil baştan olur diyeee çok korkuyorum.....benim bir sonraki randevum 2 hafta sonra...o günü iple çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…