Kızlar ben de dünden beri kasık batmaları başladı. Gebeliğin ilk haftalarında oluyordu sonra geçmişti. Benim gibi olan var mı?
ben doktoruma sormadım ama geçenlerde eczaneye sordum pahalı kremler var bide bebe yağı var, ama ben bepanthen öneriyorum dedi..eve gelince baktım üstünde gerçekten emziren annelerin meme bakımında ve çatlaklarda yazıyo..dün banyodan çıkınca sürmeye başladım..gerçi ben çoook kilolu hamile kaldım yeterince çatlağım var ama annem sür mutlaka daha da artmasınlar dedi anne sözü dinliyorum:))kızlar çatlak olmaması için bi şey kullanıyomusununz
canım hamilelikte çok tempolu yürüyüşleri önermiyolar koşu bandı alsan da bi kenarda kalır herhalde onun üstüne çıkmaya. ben olsam fırsat bulamazdım yani evin işini zor yapıyorum=))..dışarda açık havada yapıcağın yarım saatlik yürüyüşler daha yararlı bence..ben mesela markete yolu uzatarak dolana dolana gidiyorum eşim evde olunca yürüyüş yapıyoruzkızlar yuruyus yapabılıyomusunuz. hamılelıkte mutlaka tavsıye edıyolar. ama benım yurume sansım yok sımdılerde koşu bandı almaı kafaya koydum. kosu bandı konusunda fıkırlerınız neler acaba bazı doktorlar onermıyormus kosu bandı gebelıkte iyi değil diyen varkontrole gıdınce doktorama sorucam bakalım ne dıyecek.
Arkadaslar ben sayfalari okurken sulandirici igne vuran ark. Sizin igneden sonra agriniz oluyormu bugun ilk defa kullandim inanilmaz bir yanma oldu....
merhabalar kızlar,bursadan olanlar varmış,hangi hastaneye,hangi doktora gidiyosunuz acaba merak ettim
kızlar bir de size yaşadığım bir şeyi anlatayım belki aranızda benim gibi olanlar vardırrr. dün gece eşimden erken yattım sonra o yanıma geldiğinde uyandım kii iki elim ve ayağım uyuşmuşş...sonra hatırladım ben her gece bir iki kere uyanıyorum bu uyuşma sonucuuu haniii düşündüm elimin üzerine de yatmıyorum.. yine bu gece de uyandım elim gayet rahat ama uyuşmuşş....netten araştırdım hamilelerde olur diyor...ama ben korkuyorumm....doktora gidince soracammm...dolaşım bozukluğuuu galiba özellikle sol elimde
kızlar bir de size yaşadığım bir şeyi anlatayım belki aranızda benim gibi olanlar vardırrr. dün gece eşimden erken yattım sonra o yanıma geldiğinde uyandım kii iki elim ve ayağım uyuşmuşş...sonra hatırladım ben her gece bir iki kere uyanıyorum bu uyuşma sonucuuu haniii düşündüm elimin üzerine de yatmıyorum.. yine bu gece de uyandım elim gayet rahat ama uyuşmuşş....netten araştırdım hamilelerde olur diyor...ama ben korkuyorumm....doktora gidince soracammm...dolaşım bozukluğuuu galiba özellikle sol elimde
Arkadaslar ben sayfalari okurken sulandirici igne vuran ark. Sizin igneden sonra agriniz oluyormu bugun ilk defa kullandim inanilmaz bir yanma oldu....
günaydınnnnn kızlarrr.... dün akşam ve bu sabah mide bulantısı beni mahvetti yaaabulantım vardı fakat bu kadar değil.. akşam doğru düzgün bişey yiyemedim.. şimdide canım istemiyo ama çooook açım... 12. haftayı doldursaydık biiii hepimiz rahatlıcaz vallaaaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?