2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar bir de size yaşadığım bir şeyi anlatayım belki aranızda benim gibi olanlar vardırrr. dün gece eşimden erken yattım sonra o yanıma geldiğinde uyandım kii iki elim ve ayağım uyuşmuşş...sonra hatırladım ben her gece bir iki kere uyanıyorum bu uyuşma sonucuuu haniii düşündüm elimin üzerine de yatmıyorum.. yine bu gece de uyandım elim gayet rahat ama uyuşmuşş....netten araştırdım hamilelerde olur diyor...ama ben korkuyorumm....doktora gidince soracammm...dolaşım bozukluğuuu galiba özellikle sol elimde

Kızlar ben de dünden beri kasık batmaları başladı. Gebeliğin ilk haftalarında oluyordu sonra geçmişti. Benim gibi olan var mı?

ben varım.ilk haftlarda ağrım oldu baya doktor normal olacak onlar demiş,sonra geçmişti.2 gün önce adet sancısı gibi oldu korktum,internete baktım adet döngüsünde böyle ağrılar olurmuş ,hesapladım gerçekten adet günümdü :) 2 gündür hafif hafif var ağrılarım.doktor hiç bir müdahalede bulunmuyor,kanama lekelenme olmadıkça aman inşallah olmaz canım ,hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza

merhabalar kızlar,bursadan olanlar varmış,hangi hastaneye,hangi doktora gidiyosunuz acaba merak ettim

kızlar çatlak olmaması için bi şey kullanıyomusununz
ben doktoruma sormadım ama geçenlerde eczaneye sordum pahalı kremler var bide bebe yağı var, ama ben bepanthen öneriyorum dedi..eve gelince baktım üstünde gerçekten emziren annelerin meme bakımında ve çatlaklarda yazıyo..dün banyodan çıkınca sürmeye başladım..gerçi ben çoook kilolu hamile kaldım yeterince çatlağım var ama annem sür mutlaka daha da artmasınlar dedi anne sözü dinliyorum:))

canım hamilelikte çok tempolu yürüyüşleri önermiyolar koşu bandı alsan da bi kenarda kalır herhalde onun üstüne çıkmaya. ben olsam fırsat bulamazdım yani evin işini zor yapıyorum=))..dışarda açık havada yapıcağın yarım saatlik yürüyüşler daha yararlı bence..ben mesela markete yolu uzatarak dolana dolana gidiyorum eşim evde olunca yürüyüş yapıyoruz

Bu paylasim sayfasi icin tesekkurler. Ben bugun kesfettim buranin varligini. Hepimiz bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza aliriz diye dua edelim. Sevgiler.

ben de bugün akşam yemekte canım birşey istemedi.mandalinayla süs biberi turşusu yedim.bir ondan ağzıma atıyorum,bir ondan.bir güzel geldi valla

Arkadaslar ben sayfalari okurken sulandirici igne vuran ark. Sizin igneden sonra agriniz oluyormu bugun ilk defa kullandim inanilmaz bir yanma oldu....

benimde aynı sorunum var özellikle sol elimde üzerine yatmadığım halde karıncalanma ve uyuşukluk var 2 hafta sonra kontrolüm var ozaman bende sorucam doktoruma canım.

evet canım banada çok sık oluyo... bacağımda pek olmadı ama özellikle dediğin gibi sol kolum çok kötü oluyo.. ben kolumu başımın üstüne atarak uyurum ondanmı acaba diyodum ama geçen gün kolum serbestken olduğunu farkettim.. demekki herkeste oluyomuş.. ilginç valla doktorlara sormak lazım gerçekten...

günaydınnnnn kızlarrr.... dün akşam ve bu sabah mide bulantısı beni mahvetti yaaa bulantım vardı fakat bu kadar değil.. akşam doğru düzgün bişey yiyemedim.. şimdide canım istemiyo ama çooook açım... 12. haftayı doldursaydık biiii hepimiz rahatlıcaz vallaaaaaa....

Arkadaslar ben sayfalari okurken sulandirici igne vuran ark. Sizin igneden sonra agriniz oluyormu bugun ilk defa kullandim inanilmaz bir yanma oldu....

canım ben de de pıhtılaşma sorunu var ve ben de ilk defa bu hamileliğimde başladım yaklaşk 20 gündür iğne vuruluyorum ve hala da yakıyor bazı günler çok değil ama genel olarak yakıyor canım normalmiş sordum içini ferah tut canım ağrın var mıı

günaydın bayanlar
bol bulantılı bir güne daha uyandım
ama bugün doktor randevumuz var saat 19,00 da
kuzumu görecem inş. herşey yolundadır
bize dua edin anneler

günaydın bayanlar
bol bulantılı bir güne daha uyandım
ama bugün doktor randevumuz var saat 19,00 da
kuzumu görecem inş. herşey yolundadır
bize dua edin anneler

kızlar dündendir midemin etrafında ağrı vardı ve bu ağrı karnımda geziniyo dündendir çok korkuyorum daha önce 2 düşük yaşadığım için sizde de oluyomu normalmi bu ağrılar olmadı bu akşam doktora giderim geçen hafta gitmiştm bebeğin kalp atışının olduğnu söyledi tabi biz duymadk bugün 6+5 günlük oldum gitsem duyulurmuuu kalp atışları tabi bi sorun yoksa

allahım yaa bende mı sorun varr valla sızler mıdem bulandı falan deyınce gercekten kendımden suphe edıyorum. 9 haftalık hamıleyım daha 1 kere afedersınız cıkarmadım sadece bazen hafıf bulantı oluyo ama cıkarmyıorum ay sevınımı uzulmı bılemdım valla sureklı sorun mu var acaba dıyourm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…