kızlar dündendir midemin etrafında ağrı vardı ve bu ağrı karnımda geziniyo dündendir çok korkuyorum daha önce 2 düşük yaşadığım için sizde de oluyomu normalmi bu ağrılar olmadı bu akşam doktora giderim geçen hafta gitmiştm bebeğin kalp atışının olduğnu söyledi tabi biz duymadk bugün 6+5 günlük oldum gitsem duyulurmuuu kalp atışları tabi bi sorun yoksa
allahım yaa bende mı sorun varrvalla sızler mıdem bulandı falan deyınce gercekten kendımden suphe edıyorum. 9 haftalık hamıleyım daha 1 kere afedersınız cıkarmadım sadece bazen hafıf bulantı oluyo ama cıkarmyıorum ay sevınımı uzulmı bılemdım valla sureklı sorun mu var acaba dıyourm
allahım yaa bende mı sorun varrvalla sızler mıdem bulandı falan deyınce gercekten kendımden suphe edıyorum. 9 haftalık hamıleyım daha 1 kere afedersınız cıkarmadım sadece bazen hafıf bulantı oluyo ama cıkarmyıorum ay sevınımı uzulmı bılemdım valla sureklı sorun mu var acaba dıyourm
merhabalar kızlar,bursadan olanlar varmış,hangi hastaneye,hangi doktora gidiyosunuz acaba merak ettim
ewet herkesın belırtısı farklı oluyomus. mesela ılk zamanlarda bende fecı sancı oluyordu ayaga bıle kalkamıyordum bırakın ayaga kalkmayı oturamıyordum sadece sırt ustu uzandıgım surece rahattım cok sukur onlarda gectı. o zamanlar cok korkmustum sureklı boyle olacak dıye. meger rahmım normalden asagıda ve bebek kesenın dıs zarına cok yakın tutunmus o nedenle cok sancım oluyormus. sımdı bebek her gecen hafta bıraz daha yukarı cıktıgı ıcın rahatlamısım. inş hepimiz sorunsuz atlatırız bu surecı. allahım hevesımızı kursagımızda bırakmasın inş
günaydın kızlar
sabahları resmen sürünerek geliyorum işe ya geç kaldım yine bugün
uyuşukluk bende de oluyor normaldir o ilk gebeliğimde de olmuştu..
güzel bir gün olsun hepimize
kızlar dündendir midemin etrafında ağrı vardı ve bu ağrı karnımda geziniyo dündendir çok korkuyorum daha önce 2 düşük yaşadığım için sizde de oluyomu normalmi bu ağrılar olmadı bu akşam doktora giderim geçen hafta gitmiştm bebeğin kalp atışının olduğnu söyledi tabi biz duymadk bugün 6+5 günlük oldum gitsem duyulurmuuu kalp atışları tabi bi sorun yoksa
canım git bence duyulması lazım artık kalp atışının ben 6 haftalıkken duymuştum hem rahatlamış olursun bir kontrol ol
inş. duyarım canım ama ağrılarım dündendr geçmediği için iyicene korktum inş. güzel haberlerle gelirim yarın tabi bugün randevu alablirsemmm
aynen cnm yaa, bende ağladım öğrendiğimde, hala şunu da yapsaydık, şuraya da gitseydik, şu yazı da geçirseydik diyorum, eşim çok mutlu istiyordu hep ben de mutluluğunu görünce mutlu oluyorum, kalp atışlarını duyduğunda başlıyor annelik hisleri diyorlar, perş. randevuumuz var bakalım... :)
allah senııııcanlarım akşam bir rüya gördüm etkisinden dahada kurtulamadım gerçi,
4 aylık hamileyim bebeğimi karnımdan çıkardık baktım erkek bebek küçük karakura birşey:) herşey yolundaydı.baktık sonra tekrar geri karnıma koyduk.annem diyorki teknoloji ne kadar gelişmiş bizim zamanımızda ultrasyon bile yoktu,şu zaman bak karından çıkartıp tekrar geri koyabiliyorsunuz.sonra uyandım.
hayırdır inşallah:)
kizlar benimde sat 20 ekim beklenen dogum tarihi 27 temmuz ilk hamileligim :)
benide listede güncellermisin tatlım
ilk bebiş ve istanbul:)
canlarım akşam bir rüya gördüm etkisinden dahada kurtulamadım gerçi,
4 aylık hamileyim bebeğimi karnımdan çıkardık baktım erkek bebek küçük karakura birşey:) herşey yolundaydı.baktık sonra tekrar geri karnıma koyduk.annem diyorki teknoloji ne kadar gelişmiş bizim zamanımızda ultrasyon bile yoktu,şu zaman bak karından çıkartıp tekrar geri koyabiliyorsunuz.sonra uyandım.
hayırdır inşallah:)
yaa ben pek ıyı degılım dun butun gun dısardaydımm aksama dogru haff kahve akıntım gelmıs sonrasındada sumuksu bır akıntı normal dıyorlar ama ınsl oledır kv bgn devlt dr gıtmeyı dusunuyor gıderse bende gıdıp bır fındıgımı gormeye gıdecegımm ınslll:)suandadada beım ve kasıgım cokk agrıyor yaaa:18::18::18:10.haftadayız ondanmıdırkııı:18:
selam kızlar bende 2013 temmuz annesi olacağım inşallah,4.gebeliğim fakat bir bebeğim yaşıyor,inşallah bu da sağsalim doğar.diğer üç gebeliğimde çok fena mide bulantım vardı,fakat bunda hafif bir sorun mu var diye korkmaya başladım artık,bebişimin kalp atımını henüz duymadık 10 aralıkta doktora gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?