2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

duyarsın canım bız 6+3 de duymustuk pıt pıtları

deme ole cağırma sende
ne güzel işte nazar değireceksin kendine
ben hiç bişey yiyemiyorum
ve korkuyorum ya yavruma bişey olursa die
tamam kandan besleniyoda e bişeylerde yemek lazım kan olsun can olsun die
o yüzden şükret
nazar değirme kendine

canım bende şimdiye kadar hiç çıkarmadım ama midem sürekli bulanıyo ve yemeklere karşı tiksinti var.... benim iş yerinde odadaki arkadaşım geçen sene hamileydi ve 1 kere bile bulantı yaşamadı.. Maşallah çokda rahat bir hamilelik geçirdi.. kişiden kişiye değişiyo işte belirtiler....

merhabalar kızlar,bursadan olanlar varmış,hangi hastaneye,hangi doktora gidiyosunuz acaba merak ettim

merhaba bende Bursa'danım Medicabil Hastanesinde Nihta Gök'e gidiyorum,çok araştırdım,adını hep duydum gittim,çok şeker bir doktor,tesadüf tanıdık çıktı,işyerimde üst katımda oturuyormuş :)
Benim için doktorun iyi olmasının yanı sıra Muayene ve doğum ücretleride çok önemli,bu hastaneyi kendime uygun buldum.

ewet herkesın belırtısı farklı oluyomus. mesela ılk zamanlarda bende fecı sancı oluyordu ayaga bıle kalkamıyordum bırakın ayaga kalkmayı oturamıyordum sadece sırt ustu uzandıgım surece rahattım cok sukur onlarda gectı. o zamanlar cok korkmustum sureklı boyle olacak dıye. meger rahmım normalden asagıda ve bebek kesenın dıs zarına cok yakın tutunmus o nedenle cok sancım oluyormus. sımdı bebek her gecen hafta bıraz daha yukarı cıktıgı ıcın rahatlamısım. inş hepimiz sorunsuz atlatırız bu surecı. allahım hevesımızı kursagımızda bırakmasın inş

amin hepimizinki cnm
bunca çekilen acı unutulacak onlar doğdkları gün

günaydın kızlar
sabahları resmen sürünerek geliyorum işe ya geç kaldım yine bugün
uyuşukluk bende de oluyor normaldir o ilk gebeliğimde de olmuştu..
güzel bir gün olsun hepimize

günaydın kızlar
sabahları resmen sürünerek geliyorum işe ya geç kaldım yine bugün
uyuşukluk bende de oluyor normaldir o ilk gebeliğimde de olmuştu..
güzel bir gün olsun hepimize

he bu arada hergece ayrı karışık kötü rüya görüyorum bu kadar mı olur yani.burnum ile dudağım arasında kocaman bir uçuk var bir haftadır ya çok fena.şöyle 1 haftadır düzgün bir rüya görmedim ya

canım git bence duyulması lazım artık kalp atışının ben 6 haftalıkken duymuştum hem rahatlamış olursun bir kontrol ol

canım git bence duyulması lazım artık kalp atışının ben 6 haftalıkken duymuştum hem rahatlamış olursun bir kontrol ol

inş. duyarım canım ama ağrılarım dündendr geçmediği için iyicene korktum inş. güzel haberlerle gelirim yarın tabi bugün randevu alablirsemmm

Nerdeyse dogum tarihlerimiz aynı gibi :) bende sanırım hissedince o duygular artacak . Bizimde Çarşamba randevumuz var bakalım duyabilecek miyiz bebisimin sesini :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı akıllı bebekler nasip etsin insaallah. Gebe oldugumu öğrendiğimden beri Kur'an okumamı artırmaya çalıştım malum önemli:))

yaa ben pek ıyı degılım dun butun gun dısardaydımm aksama dogru haff kahve akıntım gelmıs sonrasındada sumuksu bır akıntı normal dıyorlar ama ınsl oledır kv bgn devlt dr gıtmeyı dusunuyor gıderse bende gıdıp bır fındıgımı gormeye gıdecegımm ınslll:)suandadada beım ve kasıgım cokk agrıyor yaaa:18::18::18:10.haftadayız ondanmıdırkııı:18:

canlarım akşam bir rüya gördüm etkisinden dahada kurtulamadım gerçi,
4 aylık hamileyim bebeğimi karnımdan çıkardık baktım erkek bebek küçük karakura birşey:) herşey yolundaydı.baktık sonra tekrar geri karnıma koyduk.annem diyorki teknoloji ne kadar gelişmiş bizim zamanımızda ultrasyon bile yoktu,şu zaman bak karından çıkartıp tekrar geri koyabiliyorsunuz.sonra uyandım.
hayırdır inşallah:)

allah senıııı bende buna benze ruya gordum dr gıdıyorum arnım 7-8 aylık gıbı olmus (ınsl)dr dıyor kızın olucakkk sevınıyorum karnımı severek cıkyorum hast.den eve gelıyoum karnımı acıyorum ıyyy cok kotu catlamıs yırtıklar fılann dıyorum bolemı olur yaa bu kaa catlatmı olur dıyorum ve uyandımmm hayırdır ınslll ben korkuyorum agrılarım olunca yaaaaa:18::18::18:

selam kızlar bende 2013 temmuz annesi olacağım inşallah,4.gebeliğim fakat bir bebeğim yaşıyor,inşallah bu da sağsalim doğar.diğer üç gebeliğimde çok fena mide bulantım vardı,fakat bunda hafif bir sorun mu var diye korkmaya başladım artık,bebişimin kalp atımını henüz duymadık 10 aralıkta doktora gideceğiz.

merak etme canım benim de öyle.önceki gebeliğimde de öyleydi.
nasılsınız kızlar bende de psikolojik belirtiler çok fazla heralde canım çoook sıkılıyor.

kizlar benimde sat 20 ekim beklenen dogum tarihi 27 temmuz ilk hamileligim :)

benide listede güncellermisin tatlım
ilk bebiş ve istanbul:)

Ekledim kızlar

enteresan bir rüyaymış hayrolsun

kırmızı yada pembe olmadıkça korkmayın derler sende endişelenme canım ama dinlen bence bol bol

inşallah duyarsınız canım ama bulantısızda çok kişi geçiriyor hamileliği korkma. bebeğin kaç yaşında ya da kaç aylık ?

kızlaaarrr bu sabah uyandığımda ankarada lapa lapa kar yağıyoduuuuuuu bizim evin önü açık baya bu evimizde de ilk kışımızı geçiricez dışarı baktığımda o kadar güzel bir manzara vardıkiiiiii anlatamammm.... ben kışı çok seviyoruuummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…