2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
gunaydın kızlar bısey sorucam ben 7 haftalık olduk ama gecen pazar sıkayetlerım gttı mıde bulantım zaten yoktu ama uykuda bı sorun vardı ve cok acıkıyordum göguslerım şiştı ve acırdı ne bılım sola yatınca bısyler hıssedrdım yahu bunların hepsı gttı bebege bısy mı oldu kıı hıç bısyım yok hamıle kalmadan önce nasılsan öyleyım hatta daha ıyı cvp verırsenız cok sevınırm bnm gıbı olan var mı:18:

oyyy ne güzel darısı istanbulun başına gerçi çalışınca istanbulda eziyete dönüşüyor trafik falan ama kuzum dört gözle karı bekliyor çok mutlu olacak yağarsa :))

yaa yanlıs anlama ama gulerek okudum çünkü aynı seylerı bende yasamıstım bıran kendım gozumun onune geldım.
sıkma canını vucudun bende bebeğe alısmaya baslıyo. ebnım sancım cok olurdu aynı sekılde uyku problemı bendede vardı gogusler vs aynı yanı. sonra bırden bıre hersey gectı sankı hamıle olmadan önce gıbı oldum bır ruya gormus gıbıydım sadece. eyvah kesın bebeğe bırsey oldu dıye delı olmustum doktora kostum ve hersey normal doktora bıle dedım kesın bırsey oldu dıye guldu olur oyle normal bak bırsey yok demıstı. içini ferah tut sıkıntı yapma

canım aynı şeyleri bende yaşıyordum bırak ağrıyı ayağa kalksam leke geliyordu sancıda cabası çevremdekiler korkudan dolayı abarttığımı falan düşünüyorlardı. daha önce bir düşüğüm ve bundada kanamam çok oldu ondan etkilendiğimi falan düşünüyorlardı. şükür şimdi sancılar falan baya azaldı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı bir şekilde alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah

canım bende de oldu aynısı halende var bazen hamile olduğumu unutuyorum bile... korkma bebiş sağlıklıdır Rabbimin izniyle....

oyyy ne güzel darısı istanbulun başına gerçi çalışınca istanbulda eziyete dönüşüyor trafik falan ama kuzum dört gözle karı bekliyor çok mutlu olacak yağarsa :))

burda yağmurun üstüne yağdığı için tutmadı ama bazı arabaların üstü de bembeyazdı.. yüksek yerlerde baya tutmuş heralde... evet yaaaa bi bembeyaz yağsadaaa kar oynasaaaaakkkkk

cok tesekkur edrım içim ferahladı delı oldum ıyıce gece boyunca hep bebegı düşünuyrm noldu kı nıye hıssetmıyrm ne bılım yemek yıyebılıyrm tatlı yemıyordum hıç sımdı hersey eskısı gbı olunca ee tabı bırde 3 kere kanama bısey olsa anlamam sanırm ben dımı

aynısı banada olsu gögüsleriö şişti indi akşam olunca tekrar şişti ona bile sevindim şiştiler acıyolar diye bende bulantı hiç olmadı çok şükür biraz karnım çıktı oda gaz mı nedir bilemiyorum iştahım acıktı ama şu aralar canım çok bişey istemiyorum

ahhh bu cevre yokmuu o donem benıde cıldırtmıslardı. onun bırseyı yoktur yalandan naz yapardır demısler anneme kaynana tarafımdan kendını bılmez gerızekalılar. ayy gene aklıma geldı ne sınır olmustum

çok değişikmiş bende çok değişik şeyler görüyorum sanki film çekiliyo uyanıyorum başka bi rüyayla devam ediyorum annem demişti ama bana kabuslar olur diye

ayyyyy az önce burnuma bir salatalık kokusu geldi anlatamamm ben deli gibi severim salatalığı... neyse bizim oda giriş katta 2. katta birileri salatalık yemiş kokusu taaaa ordan burnuma gelmiş vallaaa... bizim arkadaş demiş böyle böyle arkadaşın canı çekti diye onlarda tanıyolar beni tabağı tamamen göndermişler.. sonra yetmedi gittim bide marketten aldım yarım kilo kadar onuda yedimde rahatladım vallaaaa

sıkma canını bence halımıze sukredelım dıger kızlar mıde bulantısı vs dıyo bense hıccc hamıle deıl gıbıyım sadece arada bır yorgunluk oluyo o kadar onun harıcınde cok sukur allaha

amaa ama ama hormonlu onlar yaa :18: bak ben nedense hiç aş ermıyorumda bende hakkaten var bır garıplık

çok değişikmiş bende çok değişik şeyler görüyorum sanki film çekiliyo uyanıyorum başka bi rüyayla devam ediyorum annem demişti ama bana kabuslar olur diye

evet çok enteresan canım ama çok güzeldi valla gördüm yaniii:))
sağlıklı eli aya düzgün olsunda rabbimden başka bi temennim yok

minicikdi yerim ben onu yaaa:)
ağrılarından kan olmadığı sürece korkma canım benimde geceleri çok oluyor bazen ayaklarından üşütmemeye özen göster

bir insan yalandan kendine eziyet edermi yaa sanki kendileri hamilelik geçirmedi bilmiyorlar. benim eşime kızıyorlar sen nazlandırıyorsun kendi haline bıraksan hiç sesi çıkmayacak dediklerini duydum ama hiç bir şeyi kafama takmaya niyetim istediklerini desinler ben üzülüp stres olup bebeğimi etkilemek istemiyorum. güzel ve sorunsuz hamilelik tamamen mutlu ve huzurlu olmaya bağlı. ben görmedim duymadım ve bilmiyorum:)

sıkma canını bence halımıze sukredelım dıger kızlar mıde bulantısı vs dıyo bense hıccc hamıle deıl gıbıyım sadece arada bır yorgunluk oluyo o kadar onun harıcınde cok sukur allaha

dımı aynı dönumde hamıle oldugum bır arkasım var oda ayakta duramıyrm cok yorgunum karnım cıktı söyle oluyor böyle oluypr arkadas bnde tık yok ama şükürler olsun halımıze he bıtek agrım var oda sankı adet olucam

iyi yapmışsın aklında durcağına miğdende dursun hamilelere özel itina gösteriyolar ne güzel bebişin istedi sende istedin annesi afiyet olsun

valla hayatım bende senin gibiyim acaba hamile değilmiyim diye doktoruma da sordum hiç bir belirtim yok dedim daha erken dedi ama aradan 2 hafta geçti ve diğer arkadaşların şıkayetlerini ve iştahlarını okuyunca şok üstüne şok yaşıyorum. çok şükür midem öyle bulanmıyor sadece acıktığım zaman hafif kalkıyor yada kasılıo ( çok şükür) öğürmem kusmam yok... canimcim bu konuda yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…