kızlaaarrr bu sabah uyandığımda ankarada lapa lapa kar yağıyoduuuuuuubizim evin önü açık baya bu evimizde de ilk kışımızı geçiricez dışarı baktığımda o kadar güzel bir manzara vardıkiiiiii anlatamammm.... ben kışı çok seviyoruuummm...
gunaydın kızlar bısey sorucam ben 7 haftalık olduk ama gecen pazar sıkayetlerım gttı mıde bulantım zaten yoktu ama uykuda bı sorun vardı ve cok acıkıyordum göguslerım şiştı ve acırdı ne bılım sola yatınca bısyler hıssedrdım yahu bunların hepsı gttı bebege bısy mı oldu kıı hıç bısyım yok hamıle kalmadan önce nasılsan öyleyım hatta daha ıyı cvp verırsenız cok sevınırm bnm gıbı olan var mı:18:
ewet herkesın belırtısı farklı oluyomus. mesela ılk zamanlarda bende fecı sancı oluyordu ayaga bıle kalkamıyordum bırakın ayaga kalkmayı oturamıyordum sadece sırt ustu uzandıgım surece rahattım cok sukur onlarda gectı. o zamanlar cok korkmustum sureklı boyle olacak dıye. meger rahmım normalden asagıda ve bebek kesenın dıs zarına cok yakın tutunmus o nedenle cok sancım oluyormus. sımdı bebek her gecen hafta bıraz daha yukarı cıktıgı ıcın rahatlamısım. inş hepimiz sorunsuz atlatırız bu surecı. allahım hevesımızı kursagımızda bırakmasın inş
gunaydın kızlar bısey sorucam ben 7 haftalık olduk ama gecen pazar sıkayetlerım gttı mıde bulantım zaten yoktu ama uykuda bı sorun vardı ve cok acıkıyordum göguslerım şiştı ve acırdı ne bılım sola yatınca bısyler hıssedrdım yahu bunların hepsı gttı bebege bısy mı oldu kıı hıç bısyım yok hamıle kalmadan önce nasılsan öyleyım hatta daha ıyı cvp verırsenız cok sevınırm bnm gıbı olan var mı:18:
oyyy ne güzel darısı istanbulun başına gerçi çalışınca istanbulda eziyete dönüşüyor trafik falan ama kuzum dört gözle karı bekliyor çok mutlu olacak yağarsa :))
yaa yanlıs anlama ama gulerek okudum çünkü aynı seylerı bende yasamıstım bıran kendım gozumun onune geldım.
sıkma canını vucudun bende bebeğe alısmaya baslıyo. ebnım sancım cok olurdu aynı sekılde uyku problemı bendede vardı gogusler vs aynı yanı. sonra bırden bıre hersey gectı sankı hamıle olmadan önce gıbı oldum bır ruya gormus gıbıydım sadece. eyvah kesın bebeğe bırsey oldu dıye delı olmustum doktora kostum ve hersey normal doktora bıle dedım kesın bırsey oldu dıye guldu olur oyle normal bak bırsey yok demıstı. içini ferah tut sıkıntı yapma
canım aynı şeyleri bende yaşıyordum bırak ağrıyı ayağa kalksam leke geliyordu sancıda cabası çevremdekiler korkudan dolayı abarttığımı falan düşünüyorlardı. daha önce bir düşüğüm ve bundada kanamam çok oldu ondan etkilendiğimi falan düşünüyorlardı. şükür şimdi sancılar falan baya azaldı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı bir şekilde alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah
canlarım akşam bir rüya gördüm etkisinden dahada kurtulamadım gerçi,
4 aylık hamileyim bebeğimi karnımdan çıkardık baktım erkek bebek küçük karakura birşey:) herşey yolundaydı.baktık sonra tekrar geri karnıma koyduk.annem diyorki teknoloji ne kadar gelişmiş bizim zamanımızda ultrasyon bile yoktu,şu zaman bak karından çıkartıp tekrar geri koyabiliyorsunuz.sonra uyandım.
hayırdır inşallah:)
aynısı banada olsu gögüsleriö şişti indi akşam olunca tekrar şişti ona bile sevindim şiştiler acıyolar diye bende bulantı hiç olmadı çok şükür biraz karnım çıktı oda gaz mı nedir bilemiyorum iştahım acıktı ama şu aralar canım çok bişey istemiyorum
cok tesekkur edrım içim ferahladı delı oldum ıyıce gece boyunca hep bebegı düşünuyrm noldu kı nıye hıssetmıyrm ne bılım yemek yıyebılıyrm tatlı yemıyordum hıç sımdı hersey eskısı gbı olunca ee tabı bırde 3 kere kanama bısey olsa anlamam sanırm ben dımı
ayyyyy az önce burnuma bir salatalık kokusu geldi anlatamamm ben deli gibi severim salatalığı... neyse bizim oda giriş katta 2. katta birileri salatalık yemiş kokusu taaaa ordan burnuma gelmiş vallaaa... bizim arkadaş demiş böyle böyle arkadaşın canı çekti diye onlarda tanıyolar beni tabağı tamamen göndermişler.. sonra yetmedi gittim bide marketten aldım yarım kilo kadar onuda yedimde rahatladım vallaaaa
çok değişikmiş bende çok değişik şeyler görüyorum sanki film çekiliyo uyanıyorum başka bi rüyayla devam ediyorum annem demişti ama bana kabuslar olur diye
allah senııııbende buna benze ruya gordum dr gıdıyorum arnım 7-8 aylık gıbı olmus (ınsl)dr dıyor kızın olucakkk sevınıyorum karnımı severek cıkyorum hast.den eve gelıyoum karnımı acıyorum ıyyy cok kotu catlamıs yırtıklar fılann dıyorum bolemı olur yaa bu kaa catlatmı olur dıyorum ve uyandımmm hayırdır ınslll ben korkuyorum agrılarım olunca yaaaaa:18::18::18:
ahhh bu cevre yokmuu o donem benıde cıldırtmıslardı. onun bırseyı yoktur yalandan naz yapardır demısler anneme kaynana tarafımdan kendını bılmez gerızekalılar. ayy gene aklıma geldı ne sınır olmustum
sıkma canını bence halımıze sukredelım dıger kızlar mıde bulantısı vs dıyo bense hıccc hamıle deıl gıbıyımsadece arada bır yorgunluk oluyo o kadar onun harıcınde cok sukur allaha
ayyyyy az önce burnuma bir salatalık kokusu geldi anlatamamm ben deli gibi severim salatalığı... neyse bizim oda giriş katta 2. katta birileri salatalık yemiş kokusu taaaa ordan burnuma gelmiş vallaaa... bizim arkadaş demiş böyle böyle arkadaşın canı çekti diye onlarda tanıyolar beni tabağı tamamen göndermişler.. sonra yetmedi gittim bide marketten aldım yarım kilo kadar onuda yedimde rahatladım vallaaaa
allahım yaa bende mı sorun varrvalla sızler mıdem bulandı falan deyınce gercekten kendımden suphe edıyorum. 9 haftalık hamıleyım daha 1 kere afedersınız cıkarmadım sadece bazen hafıf bulantı oluyo ama cıkarmyıorum ay sevınımı uzulmı bılemdım valla sureklı sorun mu var acaba dıyourm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?