valla hayatım bende senin gibiyim acaba hamile değilmiyim diye doktoruma da sordumhiç bir belirtim yok dedim daha erken dedi ama aradan 2 hafta geçti ve diğer arkadaşların şıkayetlerini ve iştahlarını okuyunca şok üstüne şok yaşıyorum. çok şükür midem öyle bulanmıyor sadece acıktığım zaman hafif kalkıyor yada kasılıo ( çok şükür) öğürmem kusmam yok... canimcim bu konuda yalnız değilsin
oyy massallahhh
kız daha erken değil mibenim zaten normal halim bu göbişli hamile kaldım hatta eşim dalga geçerdi şuna bak hamile gibisin diye
günaydın kızlar
sabahları resmen sürünerek geliyorum işe ya geç kaldım yine bugün
uyuşukluk bende de oluyor normaldir o ilk gebeliğimde de olmuştu..
güzel bir gün olsun hepimize
he bu arada hergece ayrı karışık kötü rüya görüyorum bu kadar mı olur yani.burnum ile dudağım arasında kocaman bir uçuk var bir haftadır ya çok fena.şöyle 1 haftadır düzgün bir rüya görmedim ya
ewet bendede acıkınca hafıften mıde bulatısı olurdu son 1 haftadır oda yok
sağol canım
valla 9+2 haftalık canm göbişim yoktu dr.bile şaşırdı biraz gaz biraz bebiş büyüdük işteama annemde böleymiş iç karın küçük olunca göbek böle fırlıyor iç karnı geniş olanlarında 6-7 aylarda anca belli oluyor ben halimden gerçi çok memnunum çatlaklar çok olucak ama varsın olsun:)
kızlar ben eczaneye sordum mustela markasını önerdi çatlkalar için eczacı ,daha önce bu kremi tecrübe etmiş anneler varmı acaba,iyimidir mustela
maşallah annesine bebeğine
kv muayene olucakk bızde oluruz belkım ınsll bebegımınn buyumus halınıde gorurrr gelırımmmmmmdua ıle kızlarrrr
hadi güzel haberlerle gel canımmkv muayene olucakk bızde oluruz belkım ınsll bebegımınn buyumus halınıde gorurrr gelırımmmmmmdua ıle kızlarrrr
merhaba kızlar ben bugün ilk kez yazıyorum sizlere bende allah kısmet ederse temmuz başında ikinci bebeğimi kucağıma alıcağım. aslında bu sürpriz oldu bize pek planlamamıştık 2 bebeği bukadar çabuk çünkü henüz oğlum 13 aylık. yeni anne sayılırım . ilk bebeğimiz tüp bebekle olmuştu bizde korunmaya gerek duymadık nasıl olsa doğal yolla olmuyor diye ama sürpriz adetim gecikti ve testim pozitif çıktı dr da kalp atışınıda duyduk artık resmen hamileyim :)son adetim 25 eylul beklenen doğum tarihim 2 temmuz gerçi benim ilki sezeryan olduğu için muhtemelen haziran 25 i gibi gün vericek dr um . benide listeye eklerseniz sevinirim
Efsun benide listeye eklermisin canım;sat 12 ekim ilk hamileliğim 20 temmuz gibide doğum
Agrim olmazmi cok oluyor ama bugun daha iyiyim hatta igneden sonra daha iyi oldum hakkimizda hayirlisi olsun cnm benimcanım ben de de pıhtılaşma sorunu var ve ben de ilk defa bu hamileliğimde başladım yaklaşk 20 gündür iğne vuruluyorum ve hala da yakıyor bazı günler çok değil ama genel olarak yakıyor canım normalmiş sordum içini ferah tut canım ağrın var mıı
inş. canım sanırım bende mustela alacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?