2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ewet bendede acıkınca hafıften mıde bulatısı olurdu son 1 haftadır oda yok

merhaba kızlar ben bugün ilk kez yazıyorum sizlere bende allah kısmet ederse temmuz başında ikinci bebeğimi kucağıma alıcağım. aslında bu sürpriz oldu bize pek planlamamıştık 2 bebeği bukadar çabuk çünkü henüz oğlum 13 aylık. yeni anne sayılırım . ilk bebeğimiz tüp bebekle olmuştu bizde korunmaya gerek duymadık nasıl olsa doğal yolla olmuyor diye ama sürpriz adetim gecikti ve testim pozitif çıktı dr da kalp atışınıda duyduk artık resmen hamileyim :)son adetim 25 eylul beklenen doğum tarihim 2 temmuz gerçi benim ilki sezeryan olduğu için muhtemelen haziran 25 i gibi gün vericek dr um . benide listeye eklerseniz sevinirim

sağol canım

kız daha erken değil mi benim zaten normal halim bu göbişli hamile kaldım hatta eşim dalga geçerdi şuna bak hamile gibisin diye

valla 9+2 haftalık canm göbişim yoktu dr.bile şaşırdı biraz gaz biraz bebiş büyüdük işte ama annemde böleymiş iç karın küçük olunca göbek böle fırlıyor iç karnı geniş olanlarında 6-7 aylarda anca belli oluyor ben halimden gerçi çok memnunum çatlaklar çok olucak ama varsın olsun:)

günaydın anneler ve kuzuları,

işten fırsat bulup ancak yazabiliyorum,hızınıza da yetişilmiyor doğrusu.:)

günaydın kızlar
sabahları resmen sürünerek geliyorum işe ya geç kaldım yine bugün
uyuşukluk bende de oluyor normaldir o ilk gebeliğimde de olmuştu..
güzel bir gün olsun hepimize

benim kadar uyuşmuyorsundur emin ol,yataktan kalkıp işe gidesim gelmiyorr,kolum kalkmıyor resmen.geç kalıyorum son zamanlarda zaten,hamileliği de bilen yok iş yerinde daha.

benim rüyalarımda uzaylılar,çizgi film karakterleri bile var nerde ngörürürüm bilmem ki.

ewet bendede acıkınca hafıften mıde bulatısı olurdu son 1 haftadır oda yok

ozaman maaşallah hepimize allah hepimizi nazarlardan saklasın inşallah

kızlar ben eczaneye sordum mustela markasını önerdi çatlkalar için eczacı ,daha önce bu kremi tecrübe etmiş anneler varmı acaba,iyimidir mustela

kızlar ben eczaneye sordum mustela markasını önerdi çatlkalar için eczacı ,daha önce bu kremi tecrübe etmiş anneler varmı acaba,iyimidir mustela

cnm bende bugün aldım ince ince de sordum
lierac falan hepsini sordum
banada mustela önerdi yanında da bebe yağı verdi aldım kullanacam bende inş. faydası olur

kv muayene olucakk bızde oluruz belkım ınsll bebegımınn buyumus halınıde gorurrr gelırımmmmmmdua ıle kızlarrrr

guzel anneler nasilsiniz kac gundur sinava hazirlaniyordum giremedim fazla aramiza yeni katilanlar olmus hosgeldiniiiizzz......ah ah ah su 3 hafta gecsede bebegimi gorsem artik ozledim sipayi

Efsun benide listeye eklermisin canım;sat 12 ekim ilk hamileliğim 20 temmuz gibide doğum

ekledim kızlar

Agrim olmazmi cok oluyor ama bugun daha iyiyim hatta igneden sonra daha iyi oldum hakkimizda hayirlisi olsun cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…