2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin inşallah tuubicim:) nedense ilk duyduğum andan itibaren hep kız olucakmış gibi his var içimde tabiki herşeyden önemlisi sağlıklı olması:)

listeee baya kalabalıkmiş şimdiden benim sat 29eylül bebiş 6 temmuzda gelicek inşşşş

minikkelebek de gelmiş hoşgeldin tatlım...kürtaj ve düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyo derlerdi biz kanıtıyız galiba korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldık....3 gün öncesinden öğrenmen de iyi olmuşşşş:)

bu arada benim hiç belirtim yok her zamanki gibiyim ben normalde de tatlıcıyım....yavaş yavaşşş bebişimeee alıştım artık...konuşuyoruzz:)söz verdi bana beni bırakıp gitmeyecek.annesini hiç üzmeyecek..............sizinkilere de söz verdirin annelerii:)

Ooooooo temmuz hamisleri gittikce cogaliyoruz tutututu mansallah

Kizlar bu arada benim kasiklarim hic batmiyor dokununca goguslerim agriyor okadar hic anlamiyorum hamile oldugumu
ne kadar şanslısın az önce sağ kasığıma öyle bir ağrı saplandıki gidiyo bebeğim dedim rabbim sen koru bağışla bana bebeğimi
ımm bu arada geçen gün yedim ama 1 dilim o 1 taneye girmiyo sanırım
bu arada kanaması olan Arkadaş nerde HATİCEEEE onu çok merak ediyorum

Kızlar ben geldim şükür bebişimin kesesini gördüm on gün sorada kalp atışını duyacam inşallah..Darısı sizlere canlarrr

Canım bende bunu soracaktım sizlere benim daha kaydım bile yok sağlık ocağını bulmam lazım nerdeysee

ben de evimizin yakınında bir aile hekimliği var dün oraya vgittim form verdiler kayıt olacamm lazım olur diye kan testi de yapıyolarmış ama belirli saatleri varmış bugünkü geçmişti yarın gidip kan tahlili yaptıracam...çok mutlu oldum...yeni taşındık buraya hemen yakınında aile hekimliği olması çok güzel...her türlü takibi yapıyolarmış..
bu arada hatice arkadaşı ben de merak ediyorum...acaba kötü bişey mi oldu.....rabbim koru bebeklerimizii
ben de çok çalışıyorum yoruluyorum yol yürüyorum...korkuyorum bir yandan bu tempoya dayanabilir mi bebek diyeee.....bir de ev işleri var hiç bitmiyorlar.....korkuyorum ama içimden bir ses bir kez o acıyı yaşadın şimdi herşey güzel olacak diyor.

Benimde dün gece aklıma geldi arkadaş ismini hatırlayamadım bi türlü kötü bişeyi yoktur inşallah

Kızlar ben geldim şükür bebişimin kesesini gördüm on gün sorada kalp atışını duyacam inşallah..Darısı sizlere canlarrr

cok sevindim canim insallah pit pitlarida duyarsin hayirlisi ile

bende bir tek belirti yasamayan benmiyim acaba diye dusunuyordum normaliz yani

aaaaa minikkelebek tekrar mı hamile kaldınn.çok sevindimmmm..inş bu sefer bebeişin seninle kalır:)

gözün aydın canım benim karından mı baktı vajendenmi
:119:hoşgeldin phiaa:119:

bayramdan kalan şekerleri sakladım onları yiyorum bende olmadı çikolata:)))) dr haklı aslında bu gidişe bir son vermek gerek yoksa kilolar alıp başını gidicek cnm benim:)

bencede kilo kontrolüne başlamak lazım yoksa duba gibi oluruz.. benim doktor 30 kiloyla hamileliği kapatmanı istemem o yüzden dikkat et kendine dedi

Karından baktı tatlım..Biraz tansiyonum düşük çıktı bu aralar o etkiliyo beni

canımmm gözünaydııınnnnn... darısı pıtpıtlara olsuunnn... kesenin ultrason görüntüsünü ekleseneeee ben çook merak ediyorum.. bide içinde bebiş gözüküyomuydu..?

betan yüksek ozaman seninde maşallahh.. benim tansiyonum 2 gündür 10-5 progestanın yaptığını düşünüüyorum halsizim baş dönmesii sorma gitsin

canım benim içinde bebiş yok ki daha sadece kese varrr bakalım bu gittimize anca görürüz susam tanelerimizii

betan yüksek ozaman seninde maşallahh.. benim tansiyonum 2 gündür 10-5 progestanın yaptığını düşünüüyorum halsizim baş dönmesii sorma gitsin

canım sende kesenin fotosunu eklicektinnn sanırımmm :44: hadiii sende ekleeee lütfeeeennnn

Phia hoşgeldin canım nasılsıınn

Merhaba canımcım, ben iyiyim. Gördüğüm kadarıyla sen de çok iyisin Bebişin kesesini görmüşsünüz çok şükür, Allah devamını da nasip etsin inşallah

canım benim içinde bebiş yok ki daha sadece kese varrr bakalım bu gittimize anca görürüz susam tanelerimizii

hmm kese görmeye gittiğimizde pıtırcıkları göremicez dahaaa olsuuun keseyi görsek bile yeterrrrr.... yaa hadi foto paylaşııınnnnn... ben görür görmez eklicem İnşallah... bebişlerimizin herşeyini fotoğraflı paylaşalım kızlarrr olurmuuu...?

canımmm gözünaydııınnnnn... darısı pıtpıtlara olsuunnn... kesenin ultrason görüntüsünü ekleseneeee ben çook merak ediyorum.. bide içinde bebiş gözüküyomuydu..?[/QUOTE]

Sağol canım benim darısı hepinize inşallahhhFotosunu çekince pek belli olmuyo canım küçücük dahaa..Bebiş yok tatlım gözükmez dahaa onuda görmeyi nasip eder inşallah Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…