2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
herkese selam :)

İstanbul buz gibi bir hava akşama eve nasıl varıcaz acaba....
son 2 gündür kalçam ağrıyor buda yeni çıktı...
Herkese sağlıklı günler kızlar :))

artık sabırsızlanıyorum günler geçmiyo 1 hafta geçsin bebeğimi göreyim istiyorum kanama geçti mi merak ediyorum büyüdüğünü kalp atışlarını duymak istiyorum çok uzun zaman gibi geliyo sizin iyi haberlerinizi okudukça seviniyorum

iyi yapmışsın aklında durcağına miğdende dursun hamilelere özel itina gösteriyolar ne güzel bebişin istedi sende istedin annesi afiyet olsun

aynennn öyleeeeee yedim kurtuldummmm

Eki Görüntüle 567976

iç karnım küçük olduğu için biraz çıktı muhtemel birazda gaz var:))))

maşallaaaaaahhhh senin göbiş çıkmış artık cnm.. benimkide azcıcık belli ediyo artık sankim.. pantolonlar sıkmaya başladııııı

[

aynen yaa 1 hafta geçmiyor çok merak ediyorum inşallah geçmiştir kanaman bende progestan kullanıyorum kanama yok ama polikistik over olduğu için riskli gruba giriyiorum.. sen ikili tesini yaptırırsın ozaman

[

aynen yaa 1 hafta geçmiyor çok merak ediyorum inşallah geçmiştir kanaman bende progestan kullanıyorum kanama yok ama polikistik over olduğu için riskli gruba giriyiorum.. sen ikili tesini yaptırırsın ozaman

bende geçti mi geçmedi mi iyi mi bi sorun var mı hep bi merak içindeyim 9+4 üm şuanda haftaya 10+4 olcam yapar mı bilmiyorum ama ben sorcam ama tahmini doğum tarihin 5 temmuz demişti doktor

canım benim özellikle 2 el,iminde serçe ve yüzük parmakları uyusuyo ve kollarım uyusuyo bende gebelikten olduğunu düşünüyyorum korkma sakın

oooo kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli işte rabbim malum etmiş hayırlısııı bu arada suzanım geçmiş olsun doktordann çıkınca heber ver

Eki Görüntüle 567976

iç karnım küçük olduğu için biraz çıktı muhtemel birazda gaz var:))))

2 kg vermemem rağmen benim göbekimi görseniizzz demekki ne diyeceksiniz ki ben düp düz bir karına sahiptim olsun bebekim büyüsünde çok eğlencelii

bende geçti mi geçmedi mi iyi mi bi sorun var mı hep bi merak içindeyim 9+4 üm şuanda haftaya 10+4 olcam yapar mı bilmiyorum ama ben sorcam ama tahmini doğum tarihin 5 temmuz demişti doktor

yapabilir belki ikili testini belki. benimde 9+2 olucak kontrole gittiğimde.. şanslıysak hareketlerini görebilcez... şu 12. haftayı bitirseydik daha bi rahatlıycam doğrusu

can yoldaşı annelerim akşam dokrtora gideceğim dua edin sağlıkla ayrılalım doktor amcamızın yanından
herşey yolunda olsun ne olur

can yoldaşı annelerim akşam dokrtora gideceğim dua edin sağlıkla ayrılalım doktor amcamızın yanından

yapabilir belki ikili testini belki. benimde 9+2 olucak kontrole gittiğimde.. şanslıysak hareketlerini görebilcez... şu 12. haftayı bitirseydik daha bi rahatlıycam doğrusu

aynı bende senin gibiyim dediğin gibi geçseydi bi 12.hafta görsek rahatlıcam bende senin gibi

inşallah canm güzel haberşerle çıkarsın doktordan, herşey yolundadır inşallah gönlünü ferah tut, haberlerini bekliyoruzz

aynı bende senin gibiyim dediğin gibi geçseydi bi 12.hafta görsek rahatlıcam bende senin gibi

inşallah canım geçicek geçicek doktorum benden daha umutlu valla öyle güzel moral veriyorki bana .. benim nekadar pinpirik evhamlı olduğumu biiliyo.. benim gibi birini bile böyle yaptı ya inanamıyorum. artık olumsuz düşünmüyorumm Allah ın izniyle güzel güzel sonuna kadar gidicek bu hamilelikler :)

bende polikistik overliyim cnm.. klomenle hamile kaldım.. sen nasıl hamile kaldın..?

kızlar beim milupadan hediyelerim gelmiş ben işyerinin adresini vermiştim arkadaş almış benim adıma ben memlekette olduğum için gçremedim size de geldimiii

bende polikistik overliyim cnm.. klomenle hamile kaldım.. sen nasıl hamile kaldın..?

benim yumurta takibim yapıldı kendiliğinden oluştu yumurta ama çatlatma iğnesi oldum öyle hamie kaldım canım.. inşallah şunun bi tedavisini bulurlarda kurtuluruz yaa progestan kullanıyormuydun sende

Son düzenleme:

canım benim en güzel biz 21 aralıkı heyecanla bekliyoruz daha çook var, öptüm minnoşunu :) güzel haberlerini bekliyoruz ama ben yarın sabah eğitimdeyim öğleden sonra bakabilirim ancak :))

kızlar beim milupadan hediyelerim gelmiş ben işyerinin adresini vermiştim arkadaş almış benim adıma ben memlekette olduğum için gçremedim size de geldimiii

benim gelmedi henüz ( kaç gün sonra gelmiş oldu sana

banada moral verdin benim doktorumda iyi gibi ama çok açıklayıcı değil sanki ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…