kızlar beim milupadan hediyelerim gelmiş ben işyerinin adresini vermiştim arkadaş almış benim adıma ben memlekette olduğum için gçremedim size de geldimiii
canım benim en güzel biz 21 aralıkı heyecanla bekliyoruz daha çook var, öptüm minnoşunu :) güzel haberlerini bekliyoruz ama ben yarın sabah eğitimdeyim öğleden sonra bakabilirim ancak :))
benim gelmedi henüz( kaç gün sonra gelmiş oldu sana
oy maşallah ya
sen kaç kilo ile kaldın cnm
bende var biraz ama biliyorum ki o benim göbeğim
banada moral verdin benim doktorumda iyi gibi ama çok açıklayıcı değil sanki ne bileyim
aynennn öyleeeeee yedim kurtuldummmm
maşallaaaaaahhhhsenin göbiş çıkmış artık cnm.. benimkide azcıcık belli ediyo artık sankim.. pantolonlar sıkmaya başladııııı
bende geçti mi geçmedi mi iyi mi bi sorun var mı hep bi merak içindeyim 9+4 üm şuanda haftaya 10+4 olcam yapar mı bilmiyorum ama ben sorcam ama tahmini doğum tarihin 5 temmuz demişti doktor
kilo mevzusuna hiç girmesekmi acaba:))))
ben 60 kilo ile hamile kaldım şuan 64-65 arası gidip geliyorum maşallahhhh iştahım çok açık böle gidersem danaya dönücem valla canım
kızlar beim milupadan hediyelerim gelmiş ben işyerinin adresini vermiştim arkadaş almış benim adıma ben memlekette olduğum için gçremedim size de geldimiii
umarım geçmiştir canım
benimde 5 temmuz dedi doğumu dr.
ikili testte 11.ve 13.haftada yapılıyor dedi dr.
allahım yaa bende mı sorun varrvalla sızler mıdem bulandı falan deyınce gercekten kendımden suphe edıyorum. 9 haftalık hamıleyım daha 1 kere afedersınız cıkarmadım sadece bazen hafıf bulantı oluyo ama cıkarmyıorum ay sevınımı uzulmı bılemdım valla sureklı sorun mu var acaba dıyourm
ekledim kızlar
off ya günler geçmiyor bebeğimi görmeme daha 24 gün var en son 11 gün önce gördüm küçücüktü doktor bak annesi gördün mü fasülyeyi dedi,evet oradaydı herşey yolundaydı ama çok özledim onu görmeyi, hareketlerini bi hissetsem belki böyle olmaz.
benim gelmedi henüz( kaç gün sonra gelmiş oldu sana
meraba canlarrr....bugün biraz moralim bozukkk anadolu ve fen liselerinde öğretmen olabilmek içinn sınava girmiştimm..ve çok iyi bir puanla samsun birincisi oldum ama merkezde hiç boş yer yokmuş...yaniii ilçelere de gidemeyeceğime göre hayyelerim yıkıldı....benden çok daha düşük puanı olan arkadaşlarım fen liselerinde öğretmenlik yaparken ben hala ilköğretimde olacağım okulum o kadar kötü kii sabahtan akşama kadar bağırmaktan başka hiç bişey yapamıyorumm...seviyeleri çok düşük,saygısızlık terbiyesizlik almış başını gidiyor....belkii bir umut kurtulurum sandım amaa nasip değilmişş....çok üzüldümm.
merabalar ben de bursadanım...ben acıbademde aylin hanıma gidiyorum, çok çok çok da memnunum
merhaba bende Bursa'danım Medicabil Hastanesinde Nihta Gök'e gidiyorum,çok araştırdım,adını hep duydum gittim,çok şeker bir doktor,tesadüf tanıdık çıktı,işyerimde üst katımda oturuyormuş :)
Benim için doktorun iyi olmasının yanı sıra Muayene ve doğum ücretleride çok önemli,bu hastaneyi kendime uygun buldum.
off ya günler geçmiyor bebeğimi görmeme daha 24 gün var en son 11 gün önce gördüm küçücüktü doktor bak annesi gördün mü fasülyeyi dedi,evet oradaydı herşey yolundaydı ama çok özledim onu görmeyi, hareketlerini bi hissetsem belki böyle olmaz.
meraba canlarrr....bugün biraz moralim bozukkk anadolu ve fen liselerinde öğretmen olabilmek içinn sınava girmiştimm..ve çok iyi bir puanla samsun birincisi oldum ama merkezde hiç boş yer yokmuş...yaniii ilçelere de gidemeyeceğime göre hayyelerim yıkıldı....benden çok daha düşük puanı olan arkadaşlarım fen liselerinde öğretmenlik yaparken ben hala ilköğretimde olacağım okulum o kadar kötü kii sabahtan akşama kadar bağırmaktan başka hiç bişey yapamıyorumm...seviyeleri çok düşük,saygısızlık terbiyesizlik almış başını gidiyor....belkii bir umut kurtulurum sandım amaa nasip değilmişş....çok üzüldümm.
benim de hayalim kışın lohusa olmaktı.kızım mayısta doğmuştu.hava sıcak lohusalık zor.bir de yaz boyu eve hapsoldum.biraz çıkabiliyodum tabi ama ona göre.o zaman bir daha kışın doğum yapcam demiştim ama plansız oldu tam da yazın ortası.allaha şükür tabi.sağlıkla kucağımıza alalım en önemlisi o zaten.ama kışın doğum gerçekten güzel olur evde çocuğunla rahat olur yani.kızlaaarrr bu sabah uyandığımda ankarada lapa lapa kar yağıyoduuuuuuubizim evin önü açık baya bu evimizde de ilk kışımızı geçiricez dışarı baktığımda o kadar güzel bir manzara vardıkiiiiii anlatamammm.... ben kışı çok seviyoruuummm...
maşallah canım
hareketlerini hissettiğin zamanlar var ya,o ultrasondaki görüntüsünde elleri ayakları net görünüyor bir de kıpırdanıyor ellerini,ayaklarını kıpırdatıyor falan ya o zaman daha çok görmek istiyceksin.gerçi ilk bebeğin mi bilmiyorum da o anlar çok güzeloff ya günler geçmiyor bebeğimi görmeme daha 24 gün var en son 11 gün önce gördüm küçücüktü doktor bak annesi gördün mü fasülyeyi dedi,evet oradaydı herşey yolundaydı ama çok özledim onu görmeyi, hareketlerini bi hissetsem belki böyle olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?