2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

saol cnm geçen gittiğimizde kalp atışını tam duyamamıştık ama doktorumuz kalbi atıyo merak etme demişti
endişem birazda ondan kendim duymadım ya
bana sor
bugünü nasıl ettik valla

oy maşallah ya
sen kaç kilo ile kaldın cnm
bende var biraz ama biliyorum ki o benim göbeğim

kilo mevzusuna hiç girmesekmi acaba:))))
ben 60 kilo ile hamile kaldım şuan 64-65 arası gidip geliyorum maşallahhhh iştahım çok açık böle gidersem danaya dönücem valla canım

banada moral verdin benim doktorumda iyi gibi ama çok açıklayıcı değil sanki ne bileyim

aslında gerekeni söylüyorlar ama biz çok meraklı olduğumuz için daha çok şey bekliyoruz yetmiyo dedikleri bi problem yoksa fazlada bişey demiyorlar genelde ama benim dr benim huyumu bildiği için beni çok rahatlatıyor sağolsun

Son düzenleme:
aynennn öyleeeeee yedim kurtuldummmm

maşallaaaaaahhhh senin göbiş çıkmış artık cnm.. benimkide azcıcık belli ediyo artık sankim.. pantolonlar sıkmaya başladııııı

sağolll canımmmm evet çıktı.benimde pantolonlarım sıkıyor son 2 haftadır hamile pantolonu giyiyorum çok rahatım valla.ama çok kilo aldım dr bile fazla yeme dedi :))) diyet yapıcam sanırım iştahım çok açık

kızlar merhaba bende bugün doktora gittim kalbini karından görebildi şükür.35 gün sonra 2li test yapcakmış bakalım

bende geçti mi geçmedi mi iyi mi bi sorun var mı hep bi merak içindeyim 9+4 üm şuanda haftaya 10+4 olcam yapar mı bilmiyorum ama ben sorcam ama tahmini doğum tarihin 5 temmuz demişti doktor

umarım geçmiştir canım
benimde 5 temmuz dedi doğumu dr.
ikili testte 11.ve 13.haftada yapılıyor dedi dr.

off ya günler geçmiyor bebeğimi görmeme daha 24 gün var en son 11 gün önce gördüm küçücüktü doktor bak annesi gördün mü fasülyeyi dedi,evet oradaydı herşey yolundaydı ama çok özledim onu görmeyi, hareketlerini bi hissetsem belki böyle olmaz.

Canim bende de hic bulanti yok:) Doktorum mide bulantisi olmamasinin da normal oldugunu soylemisti. Sevgiler.

Son düzenleme:

ben şanslıyım 10 günde birrr kontrolümüz oluyor daha önce kayıp yaşadığımız için bu bebiş sıkı takipteee...ama çok özlediysen git gör bence baya büyümüştürrr .yaniii ben yerinde olsam kendimi bunaltmazdımmm...

meraba canlarrr....bugün biraz moralim bozukkk anadolu ve fen liselerinde öğretmen olabilmek içinn sınava girmiştimm..ve çok iyi bir puanla samsun birincisi oldum ama merkezde hiç boş yer yokmuş...yaniii ilçelere de gidemeyeceğime göre hayyelerim yıkıldı....benden çok daha düşük puanı olan arkadaşlarım fen liselerinde öğretmenlik yaparken ben hala ilköğretimde olacağım okulum o kadar kötü kii sabahtan akşama kadar bağırmaktan başka hiç bişey yapamıyorumm...seviyeleri çok düşük,saygısızlık terbiyesizlik almış başını gidiyor....belkii bir umut kurtulurum sandım amaa nasip değilmişş....çok üzüldümm.

benim gelmedi henüz ( kaç gün sonra gelmiş oldu sana

2 hafta anca oldu canım

hakkında hayırlısı olsun balım sıkma canınıı

merabalar ben de bursadanım...ben acıbademde aylin hanıma gidiyorum, çok çok çok da memnunum

merhaba cnm duymuştum Aylin hanımı,ama acıbademe özel sigorta olmada gidilmez çok pahalı bence

sağol cnm bende doktor değiştirsem diye düşünüyorum da karar veremedim bi türlü,bilgi için çok sağol

bende aynı durumdayım yaa daha bu hafta sonuda değil sonrakinde gidicez 1 ay olacak yani,çatlıcam meraktan

merhaba bende samsunda oturuyorum ama şuan vanda görev yapıyorum ilk eş durumunda tercih hakkım olacak ama gelebilirmiyim bilmiyorum hangi okulda görv yapıyorsun

benim de hayalim kışın lohusa olmaktı.kızım mayısta doğmuştu.hava sıcak lohusalık zor.bir de yaz boyu eve hapsoldum.biraz çıkabiliyodum tabi ama ona göre.o zaman bir daha kışın doğum yapcam demiştim ama plansız oldu tam da yazın ortası.allaha şükür tabi.sağlıkla kucağımıza alalım en önemlisi o zaten.ama kışın doğum gerçekten güzel olur evde çocuğunla rahat olur yani.
Eki Görüntüle 567976

iç karnım küçük olduğu için biraz çıktı muhtemel birazda gaz var:))))
maşallah canım benim de çıktı ya.ben çok zayıfım karnım da düzdü.şimdi belli bir çıkıntı var.bir iki bol gelen pantolonum vardı onları giyiyorum.5 kilo almışım öncekinde de böyle alırdım bir bakardım her ay 4 kilo almışım..
hareketlerini hissettiğin zamanlar var ya,o ultrasondaki görüntüsünde elleri ayakları net görünüyor bir de kıpırdanıyor ellerini,ayaklarını kıpırdatıyor falan ya o zaman daha çok görmek istiyceksin.gerçi ilk bebeğin mi bilmiyorum da o anlar çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…