2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kiiiizzzz bende de var ondan diyorum acaba erken mi diye demmeki yalniz degilmisim tututut mansallaahhh

artık yavaş yavaş çıkıyo göbişler deseneeee... ayy yerim ben o minikleri yaaaaaa büyüsünlerde hareketlerinide hissedelim biran evveeeellllll......

Canım meraba baya belli olmuş göbişin ya benimde bebiş 9+0 ama seninki kadar yok göbüşüm aaa şaşırdım şimdi....neden öyle kine...

canım kişiden kişiye farkediyomuş göbişin büyümesi.. kiminin iç karnı geniş oluyomuş kimininki dar geniş olanın göbeği daha geç çıkıyomuş.. bide ben hamiş kalmadan önce azıcıkda göbiş vardı belkide ikisi birleşince böyle oldu

sağol kuzum sende varmı göbiş belli olmaya başladınmı

inşallah görürsün canım hadi bakalım mutlaka haber ver bekliyorum
ancak geldımmm cnm yaaaaa yatıyorumdaa

oy oy maşallah

hadi güzel haberlerle gel canımm

hadi güzel haberlerini bekliyoruz bende heyecanlandımmm haftayada benim kontrolum var
bnm cnm cuma st 2 deee

ancak geldımmm bmde gobıss cokktann cıktıııııııı hehe ılk gebelık hemdeee hehehe
kızlar beim milupadan hediyelerim gelmiş ben işyerinin adresini vermiştim arkadaş almış benim adıma ben memlekette olduğum için gçremedim size de geldimiii
bnmkıde gelmedı:26::26::26::26: bırde kıtap sıparısımız vardıı oda ne vakıt gelırseee

herseyde bır hayır var dıyorr veee kendımızı umutsuzluga dusurmuyoruzz sekerrrrrrrrrr
gece bi kalktım çamaşırım ıslak kanamam var sandım ama çok şükür değilmiş yalnız su gibi yapış yapış şeffaf akıntı başına gelen varmı bebeğin suyu olabilirmi allah korusunnn
bendede gelıyor dunkı dr nrmal ddı cnmmm

evet bekliyoruz güzel haberleri

dün dr .kontrolleri vardı.haberi olan varmı acaba

kızlar kusura bakmayınnn dunden berı yatıyorumm devlettekı dr baktı bebek ıı dedı 9+4 dedı bana gostermedı ama ozeldekı ultrasonda 9+3 cıkıyor)oncekı gundekı kahfe akıntıdan dolayı devlettekı dr dusuk tehdıdı ıgnesı yaptı bızde kan uyusmazlıgı oldugu ıcınn ıstıharet dedıı uyusmazlıkda onemlı mıss fılan derkennn bu ıgneler ıcın yaıs yapmamıs gerekmıs yaptık ve esımı bekledıler kan uyusmazlıgı ıgnesı ıcın onun ve benım kan grubu belgemıs gereklımıs fılann esm geldı aksam 8 gıbı gorup ıgneyı yaptılar cok agrıdı gercı uyusmazlıkk agır bır ıgne olmasına ragmen kalcamın agrısı gectı ama obur kalcamada dusuk tehdıdı ıgnesını yapılar o tarafa tam oturamıyorm halenn yat bol dedııı folık asıte devam dedı yanı 2.kutuya basladıkk bırde progastan dusuk onleyıcı verdıı böle ıstee haftaya cumada ozeldekı dr randevumuz varr hayırlısı ınsll bol dınlenecegızz artık bu arad aıstahsızlık var genee hayırlısı artıkkk yrm kg daha vermısımm 71,5 olmusum haydı hayırlısssssssssssss

aynen katılıyorum canım benim iç karnım dar olduğu için göbüşüm çıkmıştı hemen 7 aylıkken ikizmi diye soruyorlardı öyle yani çatlağımda çok benim alt karın bölgemde nerdeyse vajinal bölgeye kadar yırtılma olabiliyor ben badem yağı kullandım ama fayda etmedi pahalı kremde aldım yok fayda yok iç karnınız darsa mutlak olarak yırtığınız olacak yani pahalı kremler almayın derim canlarım işe yaramıyor

kızlarrrrrrrrr kafayı yicem yaa,
Dün tartıldım 70.80 dim,öyle abartı bir şekilde de yemek yemedim normal kararında yedim yani,bu sabah tartıya bir çıktım tam 1,5 kg almışım.Göbeğimi bir görseniz 4 aylık hamile gibiyim,İşe yürüyerek gidip gelemeye karar verdim,yoksa ben 20 kg alıcam gibi duruyo.:26:

canım benim geçmiş olsun sen yat bol bol dinlen bakalım istirahat et benimde dün bulantım başladı ve hiç iştahım yok sabah kahvaltısını güzelce yapıyorum ama ondan sonra mide bulantısı öldürüyor beni bende 5 gün sonra gitcem doktora

canim hepimizde gobek cikti okadar kafana takma bende sanki 4 aylik gibiyim ustune kabizlikta var zaten bu aylarda yuruyus falan cok tehlikeli 3 ay bitmeden oyle seylere girismemeni oneririm sonucta bebek daha icerde tutunmeye calisiyor

kızlar niye sustunuz işleriniz yoğunmu çalışan anneler benimde bugün hiç iş yapasım yok evde

Herkese selam kızlar ve kuzucukları :))

Kilo demeyin bana hayatımda hiç bu kiloları görmemişti. şimdiden 4-5 kilo almış durumdayım. Şu iç karın hikayesi çıktıda rahatladım, yoksam 100 kiloyla bitirecem herhalde diye korkuyorum.
Ama geçen bir arakadaşım dediki ben 30 kilo almıştım dr bile artık sana bakmam demişti. boşverr bebeişin yeri geniş olsun, 2 ayda 17 kilo vermiştim bile dedi.
Bana teselli oldu size de olsun :)) Ne yapalım şişmeye devam yerimiz dar olmasında rahat oynayalım diyor bebişler :))

Milupa hediye mevzusu nedir kızlar ?
Krem konusunda ben daha başlamadım işe yarayan bir ürün varsa önersin kızlar :)

Sevgilerrrrr

Allah nasip ederse, ben de temmuz annesi olacağım.Bu 3. hamileliğim..ve diğer hamileliklerimden çok farklı..7.haftanın içindeyim ama zerre bulantı yok.Kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum.Geçen hafta kalp atışları duyulmadı.Bu hafta sonu bir daha gideceğim..Sizler ilk kalp atışını ne zaman duymuştunuz?? Ayrıca dr rahim çevresinde kanama gördü.Düşük tehdidi için progestan verdi.Planlı bir bebek değil di? ama düşücek diye de korkuyorum

oy maşallah çok güzel görünüyosun sağlıkla ciclerinide giydirmeyi nasip etsin allah

bende 4 kilo aldım ama zayıftım ben ve göbeğim çıktı çok abartı yememe rağmen krem konusuna başlamadım ben badem yağı lierac gibi ürünler varmış

bende zayıfım göbişim şimdiden çıktı o zaman dediğin gibi çatlatlar daha çok olucak

bol bol yat dinlen canım allah sana şifa versin kendini yorma

geceden beri olan sancılarım ve bugünde şiddetlenince soluğu acilde aldım.korkarak gittim kanama falan yoktu ama ağrım çoktu bahane ile ufaklığıda görmüş oldum:))))
kocaman olmuştu gününden 5 gün önce ilerlemesi ayakları elleri oluşmuş hareketlenmiş üstelik meğer yeri dar gelmiş kendine yer ediniyormuş yıkarı çıktıkça sancı oluşuyormuş birkaç gün daha acı çekicekmişim varsın iyi olsunda herşeye razıımmm

maşallah ufaklığa bende senin gibi görebilsem keşke benimde kasık ağrım karnım ağrıyo acaba ondan mı tez zamanda işallah ağrıların geçer

maşallah ufaklığa bende senin gibi görebilsem keşke benimde kasık ağrım karnım ağrıyo acaba ondan mı tez zamanda işallah ağrıların geçer

inşalllah tatlım dualarım hepimizi için.
evet büyük ihtimalle yerleşiyor kendine yer hazırlıyor gelişiyor ve zamanla yeri dar geliyor bu zamanda rahimde büyüyor ve yukarı baskı yapıyor.ağrıların sebebi buymuş.sebebi bu olduktan sonra hertürlü acıyı çekmeye razıyım kuzum ben yeterki annesine tutunsun benimle olsun.

oy maşallah çok güzel görünüyosun sağlıkla ciclerinide giydirmeyi nasip etsin allah

teşekkür ederim canımm.. daha başlarındayız valla sonlarına doğru fil gibi olmazsak iyidir

oyyyyy teyzesi yesin onuuuu kendine yerde yaparmışşşş sıpaaaa..... bi süre sonra rahim yukarı çıkıyo diye duymuştum demekki zamanı gelmiş sizde....

Maşallah allah sağlıkla kucağına almak ansip etsin
bizde de 5 gün geri demişti dr. bakalım haftaya göreceğiz bakalım ne kadar olduk :))

kızlaaarrrrr benimde milupa paketim geldiiiiiii..... içinde eşantiyon olarak ıslak mendil, pişik önleyici krem, saç ve vücut şampuanı, emziren anneler için bitki çayı ve bebeğimi beklerken diye bi kitapçık var.. şimdi kitabı okuyorum bakalım faydalı bilgiler varmı içindee.....

bu milupa paketini nasıl alıcan fiyatı ne kadar canım bu arada güle güle kullanın işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…