kiiiizzzz bende de var ondan diyorum acaba erken mi diye demmeki yalniz degilmisim tututut mansallaahhh
Canım meraba baya belli olmuş göbişin ya benimde bebiş 9+0 ama seninki kadar yok göbüşüm aaa şaşırdım şimdi....neden öyle kine...
ancak geldımmm cnm yaaaaa yatıyorumdaasağol kuzumsende varmı göbiş belli olmaya başladınmı
inşallah görürsün canım hadi bakalım mutlaka haber ver bekliyorum
oy oy maşallah
hadi güzel haberlerle gel canımm
bnm cnm cuma st 2 deeehadi güzel haberlerini bekliyoruz bende heyecanlandımmm haftayada benim kontrolum var
ancak geldımmm bmde gobıss cokktann cıktıııııııı hehe ılk gebelık hemdeee hehehecanım benim özellikle 2 el,iminde serçe ve yüzük parmakları uyusuyo ve kollarım uyusuyo bende gebelikten olduğunu düşünüyyorum korkma sakın
oooo kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli işte rabbim malum etmiş hayırlısııı bu arada suzanım geçmiş olsun doktordann çıkınca heber ver
2 kg vermemem rağmen benim göbekimi görseniizzz demekki ne diyeceksiniz ki ben düp düz bir karına sahiptim olsun bebekim büyüsünde çok eğlencelii
bnmkıde gelmedı:26::26::26::26: bırde kıtap sıparısımız vardıı oda ne vakıt gelırseeekızlar beim milupadan hediyelerim gelmiş ben işyerinin adresini vermiştim arkadaş almış benim adıma ben memlekette olduğum için gçremedim size de geldimiii
herseyde bır hayır var dıyorr veee kendımızı umutsuzluga dusurmuyoruzz sekerrrrrrrrrrmeraba canlarrr....bugün biraz moralim bozukkk anadolu ve fen liselerinde öğretmen olabilmek içinn sınava girmiştimm..ve çok iyi bir puanla samsun birincisi oldum ama merkezde hiç boş yer yokmuş...yaniii ilçelere de gidemeyeceğime göre hayyelerim yıkıldı....benden çok daha düşük puanı olan arkadaşlarım fen liselerinde öğretmenlik yaparken ben hala ilköğretimde olacağım okulum o kadar kötü kii sabahtan akşama kadar bağırmaktan başka hiç bişey yapamıyorumm...seviyeleri çok düşük,saygısızlık terbiyesizlik almış başını gidiyor....belkii bir umut kurtulurum sandım amaa nasip değilmişş....çok üzüldümm.
bendede gelıyor dunkı dr nrmal ddı cnmmmgece bi kalktım çamaşırım ıslak kanamam var sandım ama çok şükür değilmiş yalnız su gibi yapış yapış şeffaf akıntı başına gelen varmı bebeğin suyu olabilirmi allah korusunnn
evet bekliyoruz güzel haberleri
dün dr .kontrolleri vardı.haberi olan varmı acaba
kızlarrrrrrrrr kafayı yicem yaa,
Dün tartıldım 70.80 dim,öyle abartı bir şekilde de yemek yemedim normal kararında yedim yani,bu sabah tartıya bir çıktım tam 1,5 kg almışım.Göbeğimi bir görseniz 4 aylık hamile gibiyim,İşe yürüyerek gidip gelemeye karar verdim,yoksa ben 20 kg alıcam gibi duruyo.:26:
kızlaarrr az önce çektimm minik bebişim veee göbişşşBugün 9+2 yiz... Hadi herkes koysun artık göbişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eki Görüntüle 568947
budaaaaa bizim miniğin ilk cicisi teyzeleriiiiiiiRabbim giydirmeyi nasip eder inşallaaaahhh....!!
Eki Görüntüle 568948
Herkese selam kızlar ve kuzucukları :))
Kilo demeyin bana hayatımda hiç bu kiloları görmemişti. şimdiden 4-5 kilo almış durumdayım. Şu iç karın hikayesi çıktıda rahatladım, yoksam 100 kiloyla bitirecem herhalde diye korkuyorum.
Ama geçen bir arakadaşım dediki ben 30 kilo almıştım dr bile artık sana bakmam demişti. boşverr bebeişin yeri geniş olsun, 2 ayda 17 kilo vermiştim bile dedi.
Bana teselli oldu size de olsun :)) Ne yapalım şişmeye devam yerimiz dar olmasında rahat oynayalım diyor bebişler :))
Milupa hediye mevzusu nedir kızlar ?
Krem konusunda ben daha başlamadım işe yarayan bir ürün varsa önersin kızlar :)
Sevgilerrrrr
aynen katılıyorum canım benim iç karnım dar olduğu için göbüşüm çıkmıştı hemen 7 aylıkken ikizmi diye soruyorlardı öyle yani çatlağımda çok benim alt karın bölgemde nerdeyse vajinal bölgeye kadar yırtılma olabiliyor ben badem yağı kullandım ama fayda etmedi pahalı kremde aldım yok fayda yok iç karnınız darsa mutlak olarak yırtığınız olacak yani pahalı kremler almayın derim canlarım işe yaramıyor
ancak geldımmm cnm yaaaaa yatıyorumdaa
bnm cnm cuma st 2 deee
ancak geldımmm bmde gobıss cokktann cıktıııııııı hehe ılk gebelık hemdeee hehehe
bnmkıde gelmedı:26::26::26::26: bırde kıtap sıparısımız vardıı oda ne vakıt gelırseee
herseyde bır hayır var dıyorr veee kendımızı umutsuzluga dusurmuyoruzz sekerrrrrrrrrr
bendede gelıyor dunkı dr nrmal ddı cnmmm
kızlar kusura bakmayınnn dunden berı yatıyorumm devlettekı dr baktı bebek ıı dedı 9+4 dedı bana gostermedı amaozeldekı ultrasonda 9+3 cıkıyor)oncekı gundekı kahfe akıntıdan dolayı devlettekı dr dusuk tehdıdı ıgnesı yaptı bızde kan uyusmazlıgı oldugu ıcınn ıstıharet dedıı uyusmazlıkda onemlı mıss fılan derkennn bu ıgneler ıcın yaıs yapmamıs gerekmıs yaptık ve esımı bekledıler kan uyusmazlıgı ıgnesı ıcın onun ve benım kan grubu belgemıs gereklımıs fılann esm geldı aksam 8 gıbı gorup ıgneyı yaptılar cok agrıdı gercı uyusmazlıkk agır bır ıgne olmasına ragmen kalcamın agrısı gectı ama obur kalcamada dusuk tehdıdı ıgnesını yapılar o tarafa tam oturamıyorm halenn yat bol dedııı folık asıte devam dedı yanı 2.kutuya basladıkk bırde progastan dusuk onleyıcı verdıı böle ıstee haftaya cumada ozeldekı dr randevumuz varr hayırlısı ınsll bol dınlenecegızz artık bu arad aıstahsızlık var genee hayırlısı artıkkk yrm kg daha vermısımm 71,5 olmusum haydı hayırlısssssssssssss
geceden beri olan sancılarım ve bugünde şiddetlenince soluğu acilde aldım.korkarak gittim kanama falan yoktu ama ağrım çoktu bahane ile ufaklığıda görmüş oldum:))))
kocaman olmuştu gününden 5 gün önce ilerlemesi ayakları elleri oluşmuş hareketlenmiş üstelik meğer yeri dar gelmiş kendine yer ediniyormuşyıkarı çıktıkça sancı oluşuyormuş birkaç gün daha acı çekicekmişim varsın iyi olsunda herşeye razıımmm
maşallah ufaklığa bende senin gibi görebilsem keşke benimde kasık ağrım karnım ağrıyo acaba ondan mı tez zamanda işallah ağrıların geçer
oy maşallah çok güzel görünüyosun sağlıkla ciclerinide giydirmeyi nasip etsin allah
geceden beri olan sancılarım ve bugünde şiddetlenince soluğu acilde aldım.korkarak gittim kanama falan yoktu ama ağrım çoktu bahane ile ufaklığıda görmüş oldum:))))
kocaman olmuştu gününden 5 gün önce ilerlemesi ayakları elleri oluşmuş hareketlenmiş üstelik meğer yeri dar gelmiş kendine yer ediniyormuşyıkarı çıktıkça sancı oluşuyormuş birkaç gün daha acı çekicekmişim varsın iyi olsunda herşeye razıımmm
kızlaaarrrrr benimde milupa paketim geldiiiiiii..... içinde eşantiyon olarak ıslak mendil, pişik önleyici krem, saç ve vücut şampuanı, emziren anneler için bitki çayı ve bebeğimi beklerken diye bi kitapçık var.. şimdi kitabı okuyorum bakalım faydalı bilgiler varmı içindee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?