ooooo kaçak gelmişşşş... bu kadar ara verirsen sana küseriz bilmiş ollll
Haklısın kuzum bir daha bu kadar ara vermek yok asla
ooooo kaçak gelmişşşş... bu kadar ara verirsen sana küseriz bilmiş ollll
Haklısın kuzum bir daha bu kadar ara vermek yok asla
kızlar yarın kalp atışlarını duymak için doktora gidicez, ne kusma ne bulantı ne halsizlik ne kokulara duyarlılık bende hiç biri yok, sadece göğüslerde şişlik var birde ağzımın tadı değişti... inşallah herşey normaldir ve kalp atışlarını duyabiliriz
canım milupanın sitesine üye oluyosun onlarda sana eşantiyon olarak hediye gönderiyolar.. herhangi bir ücret ödemiyosun... şimdi bana hamilelik seti geldi bebek doğduğunda bi set gelicek sonra 6. ayında 8. ayında ve 1 yaşına girdiğinde gelecek... kitaba göz atıyorum şimdide faydalı bilgiler var bence sende üye ol...
anlamadım biraz açıklar mısın üye oluyorsun bedava şeyler geliyor peki karşılığında alış veriş yapmanı mı istiyorlar
ancak geldımmm cnm yaaaaa yatıyorumdaa
bnm cnm cuma st 2 deee
ancak geldımmm bmde gobıss cokktann cıktıııııııı hehe ılk gebelık hemdeee hehehe
bnmkıde gelmedı:26::26::26::26: bırde kıtap sıparısımız vardıı oda ne vakıt gelırseee
herseyde bır hayır var dıyorr veee kendımızı umutsuzluga dusurmuyoruzz sekerrrrrrrrrr
bendede gelıyor dunkı dr nrmal ddı cnmmm
kızlar kusura bakmayınnn dunden berı yatıyorumm devlettekı dr baktı bebek ıı dedı 9+4 dedı bana gostermedı amaozeldekı ultrasonda 9+3 cıkıyor)oncekı gundekı kahfe akıntıdan dolayı devlettekı dr dusuk tehdıdı ıgnesı yaptı bızde kan uyusmazlıgı oldugu ıcınn ıstıharet dedıı uyusmazlıkda onemlı mıss fılan derkennn bu ıgneler ıcın yaıs yapmamıs gerekmıs yaptık ve esımı bekledıler kan uyusmazlıgı ıgnesı ıcın onun ve benım kan grubu belgemıs gereklımıs fılann esm geldı aksam 8 gıbı gorup ıgneyı yaptılar cok agrıdı gercı uyusmazlıkk agır bır ıgne olmasına ragmen kalcamın agrısı gectı ama obur kalcamada dusuk tehdıdı ıgnesını yapılar o tarafa tam oturamıyorm halenn yat bol dedııı folık asıte devam dedı yanı 2.kutuya basladıkk bırde progastan dusuk onleyıcı verdıı böle ıstee haftaya cumada ozeldekı dr randevumuz varr hayırlısı ınsll bol dınlenecegızz artık bu arad aıstahsızlık var genee hayırlısı artıkkk yrm kg daha vermısımm 71,5 olmusum haydı hayırlısssssssssssss
geceden beri olan sancılarım ve bugünde şiddetlenince soluğu acilde aldım.korkarak gittim kanama falan yoktu ama ağrım çoktu bahane ile ufaklığıda görmüş oldum:))))
kocaman olmuştu gününden 5 gün önce ilerlemesi ayakları elleri oluşmuş hareketlenmiş üstelik meğer yeri dar gelmiş kendine yer ediniyormuşyıkarı çıktıkça sancı oluşuyormuş birkaç gün daha acı çekicekmişim varsın iyi olsunda herşeye razıımmm
anlamadım biraz açıklar mısın üye oluyorsun bedava şeyler geliyor peki karşılığında alış veriş yapmanı mı istiyorlar
kızlar ne yazık ki bebeğimin kalp atışları durmuş. dün gittim doktora göremedi, bugünde başka bir doktora gittim o da göremedi. ne yazık ki alıcaklar bebeğimi(((((( cuma son kez bakılacak. sonra kürtaj ( allah sizin bebeklerinize sağlık versin inşallah. başka bahara kaldı annelik...
Sabahtan beri ruh halim çok kötü.
Rüyamda kalp atışlarını duymak için doktora gidiyoruz. Doktor ultrasonda bakıyor ve bebeğin 5+6 olduğunu söylüyor. Ben de doktora; 10gün önce 5+4'tü diyorum. Doktor; '' O zaman kese büyümemiş, içinde de bebek yok. Yarın kürtaj olmanız gerekiyor.'' dedi. O kadar çok ağlıyorum ki anlatamam.Sabah bir uyandım gözlerim çabak dolu.
Okula nasıl gittim nasıl ders anlattım hiç bilmiyorum.
Yarın kalp atışlarını duymaya gideceğiz, sanırım biraz da çok düşündüğüm için böyle rüya gördüm.:95:
Kızlar dualarınızı eksik etmeyin.
canım benim çok geçmiş olsun insan söyleyecek söz bulamıyor...ben de yaşadım aynısını 10 haftalıktı....kalbini duyduktan sonra biraz büyüdüğünü gördükten sonra kaybetbek çok zor....ama rabbim böyle uygun görmüş bize sabretmek düşer...kürtajdan korkma sakın....ben kürtajdan sonra 1 ay dinlendim şimdi yine hamileyim şimdilik sağlıklı bebişim ama inan çok korkuyorum bunun da kalbi duracak diye...düşük önlemek için ilaçlar var istirahat var ama bu kalp durmasının pek bi çaresi yok gibi.zaten sağlıksız sorunlu bebekler ilk 3 ayda eleniyor bu yollarla.inş sen de en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın .inan zamanla geçiyor...şimdi acın çok taze. sabır diliyorum...ama bunu o kadar çok kişi yaşıyor kiii...hele ilk gebeliklerde...düşük ve kalp durmasıı çok görülüyor...üzme kendini ...senin de sağlıklı bir bebişin olacak hayırlısıyla.
kızlar ne yazık ki bebeğimin kalp atışları durmuş. dün gittim doktora göremedi, bugünde başka bir doktora gittim o da göremedi. ne yazık ki alıcaklar bebeğimi(((((( cuma son kez bakılacak. sonra kürtaj ( allah sizin bebeklerinize sağlık versin inşallah. başka bahara kaldı annelik...
canım benim inan yanlız değilsinn...ben de hamile olduğumu öğrendiğimden berii hep bu korkular içindeyim....bazen olumsuz düşünmekten kurup kurup durmaktan sağlıklı bebeğime bişey olacak diyorum...ama kendime engel olamıyorum...olumsuz düşünmek henm bizi hem de bebeğimizi kötü etkiliyor ama elimde değil işte......yarın inşşş güzel geçer de rahatlarsın.
kızlar yarın kalp atışlarını duymak için doktora gidicez, ne kusma ne bulantı ne halsizlik ne kokulara duyarlılık bende hiç biri yok, sadece göğüslerde şişlik var birde ağzımın tadı değişti... inşallah herşey normaldir ve kalp atışlarını duyabiliriz
bende 4 kilo aldım ama zayıftım ben ve göbeğim çıktı çok abartı yememe rağmen krem konusuna başlamadım ben badem yağı lierac gibi ürünler varmış
bende zayıfım göbişim şimdiden çıktı o zaman dediğin gibi çatlatlar daha çok olucak[/QUOTE
ben de zayıftım 5 kilo aldım şimdiden.ama çatlak olması yapıya bağlı.önceki gebeliğimde toplam 23 kilo aldım.bir de benim karnım abartı çıkmıştı.son 2 ay çok büyüdü özellikle.yolda çevirip ikizinmi olacak diyen kadınlar oluyordu.gerçi amniyon sıvısındanmış.benimki normalin 3 katıymış.hiçbir krem, yağ kullanmadım ama bir çizgi çatlağım olmadı.bazıları da neler neler kullanıyor çatlak doluyor.birşey kullanacaksan da badem yağı kullanma kıl yapıyormuş.en iyisi kakao yağı.
canım geçmiş olsun.ben de yaşadım gerçekten zor.ama bir çocuğun olduğunda unutacaksın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?