2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar mrb yılsonu malum biraz işler yoğun fazla giremiyorum umarım herkez iyidir akşama yazdıklarınızı okuyacağım seviyorum sizi ve bebişlerinizi....

normal canım benim de belirtilerim senle aynı

kızlar ölüyorum yorgunluktan başımı tutamıyorum.eve gitsem de uyusam mışıl mışıl.

anlamadım biraz açıklar mısın üye oluyorsun bedava şeyler geliyor peki karşılığında alış veriş yapmanı mı istiyorlar

anlamadım biraz açıklar mısın üye oluyorsun bedava şeyler geliyor peki karşılığında alış veriş yapmanı mı istiyorlar

irmeganın saydığı eşantiyonların hiçbirine ücret ödemiyorsun.firma senden,benden kazanmayacak mı ?ürün tanıtımı bir nevi işte.önce dene sonra beğenirsen satın al.mantık bu.sen sadece sitesinden kayıt ol başka birşey yapmana gerek yok.

çok geçmiş olsun canım kendine ii bak dinlen iş falan yapma sakınn

gözün aydın canım :)

canım mesela ıslak mendilin içinde 5 adet var şampuan tek kullanımlık örnek ürün gönderiyolar.. yanii bi nevi reklam.. bi dahaki ürünlerde indirim kuponları felan gelicekmiş... karşılığında sadece siteye üye olmanı ve bilgilerini bırakmanı istiyorlar...

merhaba Kızlarrr, ben de temmuz annesi olacağım inşallah , geçen hafta kalp atışlarını duyduk; yalnız doktor kesenin dışında üst kısımda kan birikmesi olduğunu; bu kanın bir şekilde dışarı çıkacağını yani kanamam olacağını söyledi ama bunu söylerken çok rahattı korkulacak bir şey yok dedi; ama ben tedirgin oldum. gerçi internetten araştırdığımda kalp atışını duyduktan sonra düşük olasılığının az olduğu; bir şekilde gebeliğin devam ettiği belirtiliyor. biraz endişeliyim ama ne kanamam ne lekelenmem ne de sancım var ve her şey sorunsuz gidiyor şu anda haftaya test sonuçlarımla birlikte tekrar doktora gideceğim ve etraflıca konuşacağım bakalım ne diyecek. eğer bir bebek düşecekse tıbben bunun bir çaresi yokmuş aslında verilen progestan vs aspirinlerin düşüğü engelleyici hiçbir etkisi yokmuş bunu biliyor muydunuz? yani doktorların istirahat ve bol sıvı alımı, az fiziksel aktivite tavsiye etmek dışında yapacakları fazla bir şey yok maalesef... her şey yüce Rabbimin elinde...

kızlar ne yazık ki bebeğimin kalp atışları durmuş. dün gittim doktora göremedi, bugünde başka bir doktora gittim o da göremedi. ne yazık ki alıcaklar bebeğimi (((((( cuma son kez bakılacak. sonra kürtaj ( allah sizin bebeklerinize sağlık versin inşallah. başka bahara kaldı annelik...

Sabahtan beri ruh halim çok kötü.

Rüyamda kalp atışlarını duymak için doktora gidiyoruz. Doktor ultrasonda bakıyor ve bebeğin 5+6 olduğunu söylüyor. Ben de doktora; 10gün önce 5+4'tü diyorum. Doktor; '' O zaman kese büyümemiş, içinde de bebek yok. Yarın kürtaj olmanız gerekiyor.'' dedi. O kadar çok ağlıyorum ki anlatamam. Sabah bir uyandım gözlerim çabak dolu.

Okula nasıl gittim nasıl ders anlattım hiç bilmiyorum.

Yarın kalp atışlarını duymaya gideceğiz, sanırım biraz da çok düşündüğüm için böyle rüya gördüm. :95:

Kızlar dualarınızı eksik etmeyin.

canım benim çok geçmiş olsun insan söyleyecek söz bulamıyor...ben de yaşadım aynısını 10 haftalıktı....kalbini duyduktan sonra biraz büyüdüğünü gördükten sonra kaybetbek çok zor....ama rabbim böyle uygun görmüş bize sabretmek düşer...kürtajdan korkma sakın....ben kürtajdan sonra 1 ay dinlendim şimdi yine hamileyim şimdilik sağlıklı bebişim ama inan çok korkuyorum bunun da kalbi duracak diye...düşük önlemek için ilaçlar var istirahat var ama bu kalp durmasının pek bi çaresi yok gibi.zaten sağlıksız sorunlu bebekler ilk 3 ayda eleniyor bu yollarla.inş sen de en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın .inan zamanla geçiyor...şimdi acın çok taze. sabır diliyorum...ama bunu o kadar çok kişi yaşıyor kiii...hele ilk gebeliklerde...düşük ve kalp durmasıı çok görülüyor...üzme kendini ...senin de sağlıklı bir bebişin olacak hayırlısıyla.

canım benim inan yanlız değilsinn...ben de hamile olduğumu öğrendiğimden berii hep bu korkular içindeyim....bazen olumsuz düşünmekten kurup kurup durmaktan sağlıklı bebeğime bişey olacak diyorum...ama kendime engel olamıyorum...olumsuz düşünmek henm bizi hem de bebeğimizi kötü etkiliyor ama elimde değil işte......yarın inşşş güzel geçer de rahatlarsın.

teşekkürler canım. çok zor gerçekten o kdar istiyordum ki bu bebeği ama kısmet değilmiş. allah kimseye yaşatmasın. rabbim kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin (

İnanın çok üzüldüm. Yaradan Rabbim'in vardır bir bildiği elbet. Allah size ve eşinize sabır versin. Diyecek bir şey bulamıyorum.

Az önce başka bir yorumunuzu okudum. İnşallah bu bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Yaradan Rabbim böyle acıları kimseye yaşatmasın.

canım tarihlerimiz aynı seninle ben geçen salı duydum şükür kalbini inş. sende duyarsın

evet ilk bebeğim ve daha küçüğüm yani tecrübesizim 21 yaşındayım 8 haftam doldu çok heyecalıyım 28 aralıkta randevum var ama günler geçmiyor[/QUOTE]

gerçekten yaşın küçükmüş.genç anne olucaksın işte ne güzel

bende 4 kilo aldım ama zayıftım ben ve göbeğim çıktı çok abartı yememe rağmen krem konusuna başlamadım ben badem yağı lierac gibi ürünler varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…