2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bu milupa paketini nasıl alıcan fiyatı ne kadar canım bu arada güle güle kullanın işallah

canım milupanın sitesine üye oluyosun onlarda sana eşantiyon olarak hediye gönderiyolar.. herhangi bir ücret ödemiyosun... şimdi bana hamilelik seti geldi bebek doğduğunda bi set gelicek sonra 6. ayında 8. ayında ve 1 yaşına girdiğinde gelecek... kitaba göz atıyorum şimdide faydalı bilgiler var bence sende üye ol...

selam anne adayların en güzeli
hafta sonundan beri giremedim çok ayrı kaldım sizlerden
eski sayfaları okuyup size yetişeceğim bekleyin beniiiii

teşekkür ederim şimdi giricem sitesine

evet teyzesi annesini çok korkuttu ama şükür iyimiş.
aralarda olan sancıların sebebi buymuş rahimde büyüyormuş şuan muhtemelen portakal büyüklüğüne yakınmış buda yukarı baskı yapıyormuş.yanlarıma sancı giriyordu rahim büyümesi ve bebeğin alan bulması dedi kendine.
birde özellikle sol elimde uyuşma ve karıncalanma vardı.onuda sordum daha çok erken bir belirti ama dedi ödem birikiyor sanırım bol su iç dedi.

Maşallah allah sağlıkla kucağına almak ansip etsin
bizde de 5 gün geri demişti dr. bakalım haftaya göreceğiz bakalım ne kadar olduk :))

aminnnnnn hepimizin inşallahhhh.
ileri geri hiç farketmez yeterki sağlıklı olsunlar.bende ileri diyince ilk çok paniklemiştim ama dr açıklma yapınca rahatladım

bende üye oldum 3 hfta önce ama henüz gelmedi.
faydalı bir kitap mı cnm acaba

böyle hisseden tek ben değilmişim demek :))

saol cnm geçen gittiğimizde kalp atışını tam duyamamıştık ama doktorumuz kalbi atıyo merak etme demişti
endişem birazda ondan kendim duymadım ya
bana sor
bugünü nasıl ettik valla
:)) şimdi iyi değil mi minnoş, oh çok şükür :))

selam anne adayların en güzeli
hafta sonundan beri giremedim çok ayrı kaldım sizlerden
eski sayfaları okuyup size yetişeceğim bekleyin beniiiii

hoşgeldin, ben kolay kolay eski sayfaları okuyamıyorum ama bugün birkaç sayfa geriye gittim :)

bende üye oldum hatta diğerlerine de oldum daha hiçbişey gelmedi bana şanslısın

aaa ödemin belirtisimiymiş uyuşmaaa... bende de oluyo çok nadir ve doğru düzgün su içmiyorum... bol bol su içmek gerek iştee.... bebişler için herşeyi yapıcaz mecburen...

aaa ödemin belirtisimiymiş uyuşmaaa... bende de oluyo çok nadir ve doğru düzgün su içmiyorum... bol bol su içmek gerek iştee.... bebişler için herşeyi yapıcaz mecburen...

evet kuzum maalesef bende su içemiyorum ama artık günde 2,5-3 litre içmeye çalışacağım.

kızlar yarın kalp atışlarını duymak için doktora gidicez, ne kusma ne bulantı ne halsizlik ne kokulara duyarlılık bende hiç biri yok, sadece göğüslerde şişlik var birde ağzımın tadı değişti... inşallah herşey normaldir ve kalp atışlarını duyabiliriz

merhaba arkadaşlar
mide bulantımdan önce 2-3 litre içiyordum artık içemiyorum
bugün ikizlerimizin kalp atışlarını duyduk teyzeleri, eşim havalara uçtu

maşallah cnm gözünüz aydın.
su çok önemli elimizden geldiğince içmeye özen göstermek gerek ama mide bulantıları ile zor gibi.

dınlenmeye calısıyorumm yatmayı sevmedıgım ıcınn pragestan bas donmesı yaptı gene yaprak sarıyordumm bır baktım basım gıdıyorr ark.dıyorum benım kafa dagıldı gene:))
bol bol yat dinlen canım allah sana şifa versin kendini yorma
ınsalah rabbıme emanetızz ınslll

hmm bende regl oluyormusum gıbı agrıyordu dr normal dedı kası ve bel agrısıı dmekkı bebegım gelısıyor gercı kv dedı bebek artık buyuyor senn ı ılk oldugu ıcın ıcerısı darr karını genısletıyor ondan agrıyodur dedııımelegımm ıyı olsunn da ınsll be yatarımm anecıgımm cennet kokulum benımmmmmm

merhaba arkadaşlar

ıkısmıı bende cok ıstedımm ama rabbım bır tane bagısladı sukurler osunn saglıklı ve hayırlı olsundaa ınslll hayırlı evat olur benım esım musaıt olmadıgı ıcın hıc goremedııde haftaya cuma randevumuzz ınsll o vakıt gorecegızz yavrumuzuuuuuuuu

bendede ne bulantı ne kusma hiç olmadı benimde göğüslerde şişkinlik var kasık ağrım var içini farh tut duyarsın bebeğini bunlara takılma

merhaba arkadaşlar

oyyyy maşallah yavrucuklarına annesii....

İnşallah sağlıcakla duyarsınız bebişin kalbini canımm...

Hele şükür oku oku çok yoruldum ama değdi
Özetle:Yeni anne adaylarına hoş geldin diyorum,selamlıyorum onları minik lokumumla
Ben de milupaya üye olmuştum ama henüz elime birşey ulaşmadı.
Göbişlerinin resimlerini koyan annişlere salyalarım akarak bakıyorum
Ben de henüz bir belirti yok yani göbişimde...Zaten gün içerisinde
sürekli kendi kendime soruyorum BEN HAMİLE MİYİM diye
Çünkü ne kusma ne halsizlik ne baş ağrısı ne de öğürme gibi sorunlarım yok...
Sadece göğüslerim şişti onlara bakarak birşeylerin değiştiğini fark edebiliyorum
Bu arada tam 4 kilo verdim zaten oldukça zayıftım 54 e düşmüşüm(boyum 1,78)...Ama endişe
etmiyorum normalmiş.Sadece o minik lokumuma özlem duyuyorum,içeride ne yapıyor,ne ediyor,
onunla ilgili hayal kuruyorum ve herşeyi unutuyorum...Anneannem ve şubatta doğum yapacak
olan kuzenim naneli lokumuma cicişler almışlar,çok beğendim....
Çok yazdım,çok konuştum ama sizleri de çok özlemişim,bebişlerinizi RABBİM korusun
Şunu yazmadan edemeyeceğim hemoroitim tuttuğunda sirke sürdüm ve çok rahatladım...

EFSUNNN bizi de ekler misin lokumumla?11 ekim sat,ilk bebeğim İSTANBUL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…