bu milupa paketini nasıl alıcan fiyatı ne kadar canım bu arada güle güle kullanın işallah
canım milupanın sitesine üye oluyosun onlarda sana eşantiyon olarak hediye gönderiyolar.. herhangi bir ücret ödemiyosun... şimdi bana hamilelik seti geldi bebek doğduğunda bi set gelicek sonra 6. ayında 8. ayında ve 1 yaşına girdiğinde gelecek... kitaba göz atıyorum şimdide faydalı bilgiler var bence sende üye ol...
selam anne adayların en güzeli
hafta sonundan beri giremedim çok ayrı kaldım sizlerden
eski sayfaları okuyup size yetişeceğim bekleyin beniiiii
teşekkür ederim şimdi giricem sitesine
teşekkür ederim canımm.. daha başlarındayız valla sonlarına doğru fil gibi olmazsak iyidir
oyyyyy teyzesi yesin onuuuu kendine yerde yaparmışşşş sıpaaaa..... bi süre sonra rahim yukarı çıkıyo diye duymuştum demekki zamanı gelmiş sizde....
Maşallahallah sağlıkla kucağına almak ansip etsin
bizde de 5 gün geri demişti dr. bakalım haftaya göreceğiz bakalım ne kadar olduk :))
canım milupanın sitesine üye oluyosun onlarda sana eşantiyon olarak hediye gönderiyolar.. herhangi bir ücret ödemiyosun... şimdi bana hamilelik seti geldi bebek doğduğunda bi set gelicek sonra 6. ayında 8. ayında ve 1 yaşına girdiğinde gelecek... kitaba göz atıyorum şimdide faydalı bilgiler var bence sende üye ol...
kızlarrrrrrrrr kafayı yicem yaa,
Dün tartıldım 70.80 dim,öyle abartı bir şekilde de yemek yemedim normal kararında yedim yani,bu sabah tartıya bir çıktım tam 1,5 kg almışım.Göbeğimi bir görseniz 4 aylık hamile gibiyim,İşe yürüyerek gidip gelemeye karar verdim,yoksa ben 20 kg alıcam gibi duruyo.:26:
:)) şimdi iyi değil mi minnoş, oh çok şükür :))saol cnm geçen gittiğimizde kalp atışını tam duyamamıştık ama doktorumuz kalbi atıyo merak etme demişti
endişem birazda ondan kendim duymadım ya
bana sor
bugünü nasıl ettik valla
selam anne adayların en güzeli
hafta sonundan beri giremedim çok ayrı kaldım sizlerden
eski sayfaları okuyup size yetişeceğim bekleyin beniiiii
bende üye oldum hatta diğerlerine de oldum daha hiçbişey gelmedi banaşanslısın
evet teyzesi annesini çok korkuttu ama şükür iyimiş.
aralarda olan sancıların sebebi buymuş rahimde büyüyormuş şuan muhtemelen portakal büyüklüğüne yakınmış buda yukarı baskı yapıyormuş.yanlarıma sancı giriyordu rahim büyümesi ve bebeğin alan bulması dedi kendine.
birde özellikle sol elimde uyuşma ve karıncalanma vardı.onuda sordum daha çok erken bir belirti ama dedi ödem birikiyor sanırım bol su iç dedi.
aaa ödemin belirtisimiymiş uyuşmaaa... bende de oluyo çok nadir ve doğru düzgün su içmiyorum... bol bol su içmek gerek iştee.... bebişler için herşeyi yapıcaz mecburen...
evet kuzum maalesef bende su içemiyorum ama artık günde 2,5-3 litre içmeye çalışacağım.
merhaba arkadaşlar
mide bulantımdan önce 2-3 litre içiyordum artık içemiyorum
bugün ikizlerimizin kalp atışlarını duyduk teyzeleri, eşim havalara uçtu
dınlenmeye calısıyorumm yatmayı sevmedıgım ıcınn pragestan bas donmesı yaptı gene yaprak sarıyordumm bır baktım basım gıdıyorr ark.dıyorum benım kafa dagıldı gene:))canım benim geçmiş olsun sen yat bol bol dinlen bakalım istirahat et benimde dün bulantım başladı ve hiç iştahım yok sabah kahvaltısını güzelce yapıyorum ama ondan sonra mide bulantısı öldürüyor beni bende 5 gün sonra gitcem doktora
ınsalah rabbıme emanetızz ınslllbol bol yat dinlen canım allah sana şifa versin kendini yorma
geceden beri olan sancılarım ve bugünde şiddetlenince soluğu acilde aldım.korkarak gittim kanama falan yoktu ama ağrım çoktu bahane ile ufaklığıda görmüş oldum:))))
kocaman olmuştu gününden 5 gün önce ilerlemesi ayakları elleri oluşmuş hareketlenmiş üstelik meğer yeri dar gelmiş kendine yer ediniyormuşyıkarı çıktıkça sancı oluşuyormuş birkaç gün daha acı çekicekmişim varsın iyi olsunda herşeye razıımmm
hmm bende regl oluyormusum gıbı agrıyordu dr normal dedı kası ve bel agrısıı dmekkı bebegım gelısıyor gercı kv dedı bebek artık buyuyor senn ı ılk oldugu ıcın ıcerısı darr karını genısletıyor ondan agrıyodur dedıııkızlaaarrrrr benimde milupa paketim geldiiiiiii..... içinde eşantiyon olarak ıslak mendil, pişik önleyici krem, saç ve vücut şampuanı, emziren anneler için bitki çayı ve bebeğimi beklerken diye bi kitapçık var.. şimdi kitabı okuyorum bakalım faydalı bilgiler varmı içindee.....
merhaba arkadaşlar
kızlar yarın kalp atışlarını duymak için doktora gidicez, ne kusma ne bulantı ne halsizlik ne kokulara duyarlılık bende hiç biri yok, sadece göğüslerde şişlik var birde ağzımın tadı değişti... inşallah herşey normaldir ve kalp atışlarını duyabiliriz
merhaba arkadaşlar
kızlar yarın kalp atışlarını duymak için doktora gidicez, ne kusma ne bulantı ne halsizlik ne kokulara duyarlılık bende hiç biri yok, sadece göğüslerde şişlik var birde ağzımın tadı değişti... inşallah herşey normaldir ve kalp atışlarını duyabiliriz
ooooo kaçak gelmişşşş... bu kadar ara verirsen sana küseriz bilmiş ollll
Haklısın kuzum bir daha bu kadar ara vermek yok asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?