2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
boğazın için ılık ballı süt yap başın içinse düş yat uyu yarına bişeyin kalmaz inşallah. Ama şimdi yatamam yada bu ağrı uyutmaz beni diyorsan başına patates sarmayı dene oda olmadı bazı ağrı kesicileri kullanabiliyorsun m...set gibi çoook geçmiş olsun bu arada

Benide eşim delirtti canim iki şey çekti (1'ni bir haftadır 2'ni de bu akşam) adamın umrunda değil ya hiç gidemem diyo ;( zaten hamileliğinede çok şaşırmadı sevinmedi tuaf bişey çok sinirim bozuldu... Kanepede uzanıyordum trip yapıyorum zannediyo... Bide be dese beğenirsiniz bana duygu sömürüsü yapma (( ne yapacam bu adamla ben yaaaa

ayyy şimdi geçmişe baktım göbüş resimlerini paylaşanlar var..maaşalllahhhh sizlerere.ben normal kilodayım 50 yani hafif göbeğim vardı şimdi hamilelikte 1 kilo daha vermişim.göbeğim de gitti sankiii.dediğiniz gibii inşşş iç karınım geniştir....aslında göbeğin fazla büyümesi iyi değil çünküü ilerkii zamanlarda büyük göbek çok zor olur ama şimdi öyle hevesleniyorum kii azcık çıksa...3. aydan sonra çıkar heralde...bu arada okulda bir öğretmen varr zayıf bir kadın 2 çocuk annesii 54 kilo ile hamile kalmış 94 kilo ile doğuma gitmiş duyunca şok oldum......benim planım çok kilo almamak ama elimizde değil galibaaaaa..

şu mide bulantıları yüzünden ancak 1-2 bardak su içebiliyorum...çok az ama fazlası gelmiyor elimden....yorgunluk uykusuzluk,devamlı bulanan mide rabbim sen bize yardım et bebeklerimizi koru.

çok geçmiş olsun canım kendine ii bak dinlen iş falan yapma sakınn

gözün aydın canım :)
dıkkat edıyorum cnm gerısı rabbıme kalmıs ınsl saglıcakla buyuyecek bebegımmmm

rabbım ganı ganı sabır versınnn bu durumdan cok kolay kurtul ınslll canım rabbımın sıfası uzerıne olsun da tez zamanda saglıklı bebege hamıle kal ınsallah...dualarım senınle canım ınsll

kabuslarrrrrrrrrrrrrr............ ve ehvam yapmamıs ınsl duyunca rahatlıyacaksın canımmm

benımde mılupa paketım geldiiiiiiiii:128::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119:

Bugün doktora gittik:) ve bebeğimi ilk defa gördük 11.7 mm boyu su an icin gayet iyi görünüyor dedi doktorumuz kalp atışlarını duyduk evet iste o an anladım anneliği :)) allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese nasip etsin :)

kızlar kusura bakmayınnn dunden berı yatıyorumm devlettekı dr baktı bebek ıı dedı 9+4 dedı bana gostermedı ama ozeldekı ultrasonda 9+3 cıkıyor)oncekı gundekı kahfe akıntıdan dolayı devlettekı dr dusuk tehdıdı ıgnesı yaptı bızde kan uyusmazlıgı oldugu ıcınn ıstıharet dedıı uyusmazlıkda onemlı mıss fılan derkennn bu ıgneler ıcın yaıs yapmamıs gerekmıs yaptık ve esımı bekledıler kan uyusmazlıgı ıgnesı ıcın onun ve benım kan grubu belgemıs gereklımıs fılann esm geldı aksam 8 gıbı gorup ıgneyı yaptılar cok agrıdı gercı uyusmazlıkk agır bır ıgne olmasına ragmen kalcamın agrısı gectı ama obur kalcamada dusuk tehdıdı ıgnesını yapılar o tarafa tam oturamıyorm halenn yat bol dedııı folık asıte devam dedı yanı 2.kutuya basladıkk bırde progastan dusuk onleyıcı verdıı böle ıstee haftaya cumada ozeldekı dr randevumuz varr hayırlısı ınsll bol dınlenecegızz artık bu arad aıstahsızlık var genee hayırlısı artıkkk yrm kg daha vermısımm 71,5 olmusum haydı hayırlısssssssssssss
[/QUOTE]

geçmiş olsun cnm bizde de kan uyuşmazlığı var,senin kanaman olduğu içinmi iğne vuruldun merak etti,normalde bu haftada vurulmuyo iğne diye biliyorum ,bide (bu ıgneler ıcın yaıs yapmamıs gerekmıs ) demişsin orayı anlamadım,bol bol dinlen cnm dikkat et kendine

Son düzenleme:
hadi kuzumm gelde gelişmeleri anlat bizeeeeee... çoook merak ediyorum bebiş ne kadar olmuş hareket ediyomuyduu..???

günaydın bayanlar
dün çok rahatsız etti beni buantılar bende annemdeydim yattım dinlendim
işe gelemedim
o yüzden yazamadım size
büyümüş teyzesi 3 cm olmuş evet hareket ediyodu maşallah
elleri ayakları kıpr kıpır dı gözümün önünden gitmiyo
maşallah kuzuma
25 aralıkta 2li taramya çağırdı doktor amcamız

benim de 21 aralık, bekle bekle geçmiyor :))) çok merak ediyorum kuşumu ne alemde nasıl iyi mi diye,

bir de birşey soracağım burada mı okumuştuk sırt üstü yatmak iyi değil diye, ya ben yan yatamıyorum bu yüzden geceleri uyuyamıyorum, bilginiz var mı?

sırt ustu sakıncalımı bılmyıorum ama ozellıkle sol yanına yatmanın tercıh edılmesı gerektıgını duymustum bebege daha ıyı mı kan gıdıyormus oyle bırseyler duydum ama net bılgım yok

canımmm ne mutlu sana valla okurken benıde bır telas sardı acaba bızımkıde oynuyomu yaa acayıp merak ettım

Maşallah aman ne güzel büyümüş :)
biz aynı tarihleriz bakalım ben haftaya gidiyorum dr. zaman geçmiyor bir türlü.
en son 1.6 mm idi o kadar hızlı mı büyüyor bu melekler ya
sağlıklı haberlerini alalaım hep beraber.
herkese sevgilerrrrrrrrrr

bana hala gelmedı yaa
nerdeyse 3 hafta falan oldu üye olalı
içinde neler varki

canım benimki de ü.ç haftayı geçti çok az ıslak mendil miğgos veye tansaşta geçen bebek bezi kremi vs indirim kartları hamileleik rehberi emziren anne için bi adet sallama bitkisel çay

canım benimki de ü.ç haftayı geçti çok az ıslak mendil miğgos veye tansaşta geçen bebek bezi kremi vs indirim kartları hamileleik rehberi emziren anne için bi adet sallama bitkisel çay

pek işe yarar birsey yok sanırım. indirim kartı dısında

inanki ne denir ne sölenir bilemiyorum çok üzüldüm
aynı şeyleri yaşadım 7 haftalıkken ilk bebeğimi kaybettim.2 ay sonra tekrar rabbim bana aynı mutluluğu yaşattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…