boğazın için ılık ballı süt yap başın içinse düş yat uyu yarına bişeyin kalmaz inşallah. Ama şimdi yatamam yada bu ağrı uyutmaz beni diyorsan başına patates sarmayı dene oda olmadı bazı ağrı kesicileri kullanabiliyorsun m...set gibi(null)
canim ya ne desek boş biliyorum ama verende allah alanda allah herşeyin hayırlısı... Allah bize sağlıklı ve vefalı evlatlar nasip etsin inşallah... Üzme kendini çok.. Dinlenmene bak... İkincide hemencecik gelir inşallah(null)
dıkkat edıyorum cnm gerısı rabbıme kalmıs ınsl saglıcakla buyuyecek bebegımmmmçok geçmiş olsun canım kendine ii bak dinlen iş falan yapma sakınn
gözün aydın canım :)
rabbım ganı ganı sabır versınnn bu durumdan cok kolay kurtul ınslll canım rabbımın sıfası uzerıne olsun da tez zamanda saglıklı bebege hamıle kal ınsallah...dualarım senınle canım ınsllkızlar ne yazık ki bebeğimin kalp atışları durmuş. dün gittim doktora göremedi, bugünde başka bir doktora gittim o da göremedi. ne yazık ki alıcaklar bebeğimi(((((( cuma son kez bakılacak. sonra kürtaj ( allah sizin bebeklerinize sağlık versin inşallah. başka bahara kaldı annelik...
kabuslarrrrrrrrrrrrrr............ ve ehvam yapmamıs ınsl duyunca rahatlıyacaksın canımmmSabahtan beri ruh halim çok kötü.
Rüyamda kalp atışlarını duymak için doktora gidiyoruz. Doktor ultrasonda bakıyor ve bebeğin 5+6 olduğunu söylüyor. Ben de doktora; 10gün önce 5+4'tü diyorum. Doktor; '' O zaman kese büyümemiş, içinde de bebek yok. Yarın kürtaj olmanız gerekiyor.'' dedi. O kadar çok ağlıyorum ki anlatamam.Sabah bir uyandım gözlerim çabak dolu.
Okula nasıl gittim nasıl ders anlattım hiç bilmiyorum.
Yarın kalp atışlarını duymaya gideceğiz, sanırım biraz da çok düşündüğüm için böyle rüya gördüm.:95:
Kızlar dualarınızı eksik etmeyin.
gözünaydın canim nasıl işe yarar şeyler var mı içinde?(null)
hadi kuzumm gelde gelişmeleri anlat bizeeeeee... çoook merak ediyorum bebiş ne kadar olmuş hareket ediyomuyduu..???
günaydın bayanlar
dün çok rahatsız etti beni buantılar bende annemdeydim yattım dinlendim
işe gelemedim
o yüzden yazamadım size
büyümüş teyzesi 3 cm olmuş evet hareket ediyodu maşallah
elleri ayakları kıpr kıpır dı gözümün önünden gitmiyo
maşallah kuzuma
25 aralıkta 2li taramya çağırdı doktor amcamız
benim de 21 aralık, bekle bekle geçmiyor :))) çok merak ediyorum kuşumu ne alemde nasıl iyi mi diye,
bir de birşey soracağım burada mı okumuştuk sırt üstü yatmak iyi değil diye, ya ben yan yatamıyorum bu yüzden geceleri uyuyamıyorum, bilginiz var mı?
günaydın bayanlar
işe gelemedim
o yüzden yazamadım size
maşallah kuzuma
kızlar benim de milupa geldi
günaydın bayanlar
işe gelemedim
o yüzden yazamadım size
maşallah kuzuma
bana hala gelmedı yaa
nerdeyse 3 hafta falan oldu üye olalı
içinde neler varki
canım benimki de ü.ç haftayı geçti çok az ıslak mendil miğgos veye tansaşta geçen bebek bezi kremi vs indirim kartları hamileleik rehberi emziren anne için bi adet sallama bitkisel çay
sırt ustu sakıncalımı bılmyıorum ama ozellıkle sol yanına yatmanın tercıh edılmesı gerektıgını duymustum bebege daha ıyı mı kan gıdıyormus oyle bırseyler duydum ama net bılgım yok[/QUOTE
sırt üstü yatınca oksijensiz ve susuz kalıyormuş diye duymuştum ben de, ve normalde yüzüstü yatarım, şimdi korkumdan yüzüstü yatamıyorum sırtüstü de zararlı diye ha bire yan yatayım diyorum öylr olunca sabaha kadar dön dön delireceğim((
sırt ustu sakıncalımı bılmyıorum ama ozellıkle sol yanına yatmanın tercıh edılmesı gerektıgını duymustum bebege daha ıyı mı kan gıdıyormus oyle bırseyler duydum ama net bılgım yok[/QUOTE
sırt üstü yatınca oksijensiz ve susuz kalıyormuş diye duymuştum ben de, ve normalde yüzüstü yatarım, şimdi korkumdan yüzüstü yatamıyorum sırtüstü de zararlı diye ha bire yan yatayım diyorum öylr olunca sabaha kadar dön dön delireceğim((
bende yüz üstü yatmaya baylıyorum bırtek oyle rahat edıyorum. aynen senın gıbı sabaha kadar dön babam dön. gerci zaten tuvalate kalkmaktan uyku da uyamıyorum kı gecen gece 5 kere kalktım yaa
kızlar ne yazık ki bebeğimin kalp atışları durmuş. dün gittim doktora göremedi, bugünde başka bir doktora gittim o da göremedi. ne yazık ki alıcaklar bebeğimi(((((( cuma son kez bakılacak. sonra kürtaj ( allah sizin bebeklerinize sağlık versin inşallah. başka bahara kaldı annelik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?