2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Merhaba canımcım, ben iyiyim. Gördüğüm kadarıyla sen de çok iyisin Bebişin kesesini görmüşsünüz çok şükür, Allah devamını da nasip etsin inşallah

Amin canım benim...İnşallah bu ayda senin de güzel haberlerini alacaz Rabbimin izniyleee

Sağol canım benim darısı hepinize inşallahhhFotosunu çekince pek belli olmuyo canım küçücük dahaa..Bebiş yok tatlım gözükmez dahaa onuda görmeyi nasip eder inşallah Rabbim

Amiiin canım inşallaaahhh... hmmm peki o zaman cnmm

betan yüksek ozaman seninde maşallahh.. benim tansiyonum 2 gündür 10-5 progestanın yaptığını düşünüüyorum halsizim baş dönmesii sorma gitsin

Şükür benim betam öle kaç gün öncesinden öğrenmiştim ben..Canım benim tansiyonum 9-5 çıktı o yüzden oluyomuş değişik bi baş dönmesi oluyodu bayılacak gibi

Bak canım, ben de Zeytinburnu'nda oturuyorum, güzel bir hastane buldum kendime, öncesinde Cerrahpaşa, Avrasya falan gitmiştim ama şimdiki hastane süper tavsiye ederim. Medipol Mega Üniversite Hastanesi. Gebelik öncesi muayene için gittim, önümüzdeki adetimde doktorumun takibi ve yönlendirmesiyle beraberlik günlerini ayarlayacağız. Bak o hastane ile ilgili önceden başka bir topikte yazdığımı kopyalıyorum sana;

​

kesinlikle aile hekimine kayıt çok önemli ve yakınında olmasıda büyük bir şans cnm.
bende öyle yoğun çalışma içindeyim ve yol yürüyorum işe gelmek için iki araç değiştiriyorm ilk gebelikde düşük yaptığım içinde,bu sefer çok dikkatli davranıyorum ve 3 aylığına annemlere taşındım:))) burdan işe daha yakın die umarım bundan sonra hepimizi için en güzeli en hayırlısı olur tedbir bizden takdir ALLAH'tan....

Canım bende bunu soracaktım sizlere benim daha kaydım bile yok sağlık ocağını bulmam lazım nerdeysee

kesinlikle sağlık ocağına kayıt yaptırman gerek hem hamilelik boyunca hemde daha sonrası bebek aşıları için takip açısından .

selam hanımlar .. dün ve bugün başlayan mide bulantıları yüzünden ağzıma bişe koymadım sabahtan beri çok mutsuzum..neden bu kadar erken başlamış olabilir acaba..

selam hanımlar .. dün ve bugün başlayan mide bulantıları yüzünden ağzıma bişe koymadım sabahtan beri çok mutsuzum..neden bu kadar erken başlamış olabilir acaba..

bol bol su iç ve çubuk kraker ye birde beyaz leblebi.sabah aç karnında ceviz al hem çok faydalı hemde mide bulantısına iyi geliyor.en azından ben yapıyorum mide bulantılırımı hafifletiyor cnm.

bol bol su iç ve çubuk kraker ye birde beyaz leblebi.sabah aç karnında ceviz al hem çok faydalı hemde mide bulantısına iyi geliyor.en azından ben yapıyorum mide bulantılırımı hafifletiyor cnm.

tşkler tavsiyeler için..

benide eklermisiniz listenize 2,5 yıllık bekleyişten sonra çok şükür
29 ekimde gebe olduğumu öğrendim
ve allahın izniyle 3 temmuzda kucağıma alacağım

herkese slm!ben yeni üyeyim.6 haftalık hamileyim.dün doktora gittim düşük riskin var dedi progestan verdi.bakalım kullanmaya başladım ne olur bilmiyorum beklicez artık.inşallah bişi olmaz.ama korkmuyorum hayırlısı.panik yapmaya gerek yok!muhtemel doğum tarihi temmuzun 1 i yada 2si gibi dedi doktor.dün keseyi gördüm yolk kesesi de oluşmuş ,bebekde miniminnacıcıktı.inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

hoşgeldin güllümsünnnn:)
bu arada midesi bulanmaya başlayan var haaa:)anaaammm bebişlerimiz büyüyomuş da annelerini rahatsız etmeye başlıyoooomuşş......
kızlar yaaa bu hamilelikte zaman duruyo sankiii.........yoksa bana mı öyle geliyoooo....

cnm o hap baş dönmesi yorgunluk falan yapıyo haberin olsun arkadaşımda gebede oda kullanıyo düşük tehlikesinden dolayı ordan biliyorum aldıktan sonra bir iki saat uyuyorum uyuşturuyo beni dio

sat 23 eylül söylemeyi unutmuşum bide 2 yıla yakındır uğraşıyorduk çok mutluyum ama yarım kalmaz inşallh hayırlısı diyelim

teşekkür ederim
beni rahatsız etmiyo sadce çok halsizim o kadar onun dışında hiç sıkıntım yok maşallah
bide beni bunalmasalar süperim
biraz zor bulduk biz kocamda bende buldumcuk delisi olduk valla

cnm o hap baş dönmesi yorgunluk falan yapıyo haberin olsun arkadaşımda gebede oda kullanıyo düşük tehlikesinden dolayı ordan biliyorum aldıktan sonra bir iki saat uyuyorum uyuşturuyo beni dio

evet cnm yeni kullanmaya başladım ,benim zaten çok sık uykum geliodu ama bugün daha çok farkettim yapcak bişi yok uyucaz artık :)

sat 23 eylül söylemeyi unutmuşum bide 2 yıla yakındır uğraşıyorduk çok mutluyum ama yarım kalmaz inşallh hayırlısı diyelim

hoşgeldin canımm.....düşük riskini doktor mu söyledi yoksa bir şikayetin var mıydııı...bunca zamanın ardından ne büyük bir mutluluk olmuştur size...inşşş sağlıcakla büyür bişeycikler olmaz bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…