Merhaba canımcım, ben iyiyim. Gördüğüm kadarıyla sen de çok iyisinBebişin kesesini görmüşsünüz çok şükür, Allah devamını da nasip etsin inşallah
Sağol canım benim darısı hepinize inşallahhhFotosunu çekince pek belli olmuyo canım küçücük dahaa..Bebiş yok tatlım gözükmez dahaa onuda görmeyi nasip eder inşallah Rabbim
gözün aydın canım benim karından mı baktı vajendenmi
:119:hoşgeldin phiaa:119:
betan yüksek ozaman seninde maşallahh.. benim tansiyonum 2 gündür 10-5 progestanın yaptığını düşünüüyorum halsizim baş dönmesii sorma gitsin
haftaya perşembe gel tekrar dedi, ancak ben başka bir doktor bakıyorum bu hastaneden memnun değilim. bakırköyde oturuyorum bana yakın civarlardan bi hastane bakıyorum.. önümüzdeki perşembe günü gidicem bakalım..
Merhabalar kızlar. Ben de 10 gün önce, gebelik öncesi genel muayene amaçlı gittim Medipol Hastanesi'ne. Hastane görünüm, personel, temizlik & hijyen açısından çok iyi, özelin özelini düşünün o derece yani...
Ben doktor Neşe Hayırlıoğlu'na muayene oldum, çok olumlu, yumuşak ve ilgili bir hanım. Motive edici, moral verici bir yapısı var. Bu ay kendim ovu takibi yapacağım (bayrama denk geldiği için), sonraki ay da doktor yapacak takibimi ve başlayacağız bakalım hayırlısıyla.
Bu arada doktor muayenesi ücretsiz kızlar.. Sadece doç öğretim üyesine muayene 50 tl. Ayrıca doğum ücretlerini de görüştüm muhasebe ile yazayım;
SGK'lı olanlar için;
Normal Doğum ---> 1 gece yatış + Refakatçı + Bebek Paketi (Muayene, topuk kanı vs.) + Yemek = 550 Lira Epidural istenirse + 350 lira
Sezaryen Doğum --> 2 gece yatış + Doğum Öncesi Tetkikleri + Refakatçi + Bebek Paketi + Yemek = 1250 Lira
Doğumunuzu kendi doktorunuzun yaptırmasını isterseniz eğer mesai saatleri dışına denk gelirse + 200 lira ödeme alınıyormuş. Ama bence gerek yok, çünkü doktorların hepsi uzman.
Odalar tek kişilikmiş, yenidoğan yoğun bakım ünitesi varmış, devlet karşılıyormuş. Eğer bebekte sarılık oluşursa ve doktor isterse 1 gün yatış ile tedavi isteyebiliyormuş o da 350 liraymış...
Ayrıca, gebelik sürecinde yapılan tetkiklerin fiyatları da uygunmuş. Mesela en önemlileri olan 2'li ve 3'lü testler bile 70 liraymış. Diğer kan tetkikleri 7 lira- 12 lira civarlarındaymış. Bence çok uygun. Hiç devlette gezinmeye gerek yok. Ben buraya devam etmeye kesin kararımı verdim. Tavsiye de ederim gidin görün bence
ben de evimizin yakınında bir aile hekimliği var dün oraya vgittim form verdiler kayıt olacamm lazım olur diye kan testi de yapıyolarmış ama belirli saatleri varmış bugünkü geçmişti yarın gidip kan tahlili yaptıracam...çok mutlu oldum...yeni taşındık buraya hemen yakınında aile hekimliği olması çok güzel...her türlü takibi yapıyolarmış..
bu arada hatice arkadaşı ben de merak ediyorum...acaba kötü bişey mi oldu.....rabbim koru bebeklerimizii
ben de çok çalışıyorum yoruluyorum yol yürüyorum...korkuyorum bir yandan bu tempoya dayanabilir mi bebek diyeee.....bir de ev işleri var hiç bitmiyorlar.....korkuyorum ama içimden bir ses bir kez o acıyı yaşadın şimdi herşey güzel olacak diyor.
Canım bende bunu soracaktım sizlere benim daha kaydım bile yok sağlık ocağını bulmam lazım nerdeysee
selam hanımlar .. dün ve bugün başlayan mide bulantıları yüzünden ağzıma bişe koymadım sabahtan beri çok mutsuzum..neden bu kadar erken başlamış olabilir acaba..
bol bol su iç ve çubuk kraker ye birde beyaz leblebi.sabah aç karnında ceviz al hem çok faydalı hemde mide bulantısına iyi geliyor.en azından ben yapıyorum mide bulantılırımı hafifletiyor cnm.
herkese slm!ben yeni üyeyim.6 haftalık hamileyim.dün doktora gittim düşük riskin var dedi progestan verdi.bakalım kullanmaya başladım ne olur bilmiyorum beklicez artık.inşallah bişi olmaz.ama korkmuyorum hayırlısı.panik yapmaya gerek yok!muhtemel doğum tarihi temmuzun 1 i yada 2si gibi dedi doktor.dün keseyi gördüm yolk kesesi de oluşmuş ,bebekde miniminnacıcıktı.inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.
tşkler tavsiyeler için..
hoşgeldin güllümsünnnn:)
bu arada midesi bulanmaya başlayan var haaa:)anaaammm bebişlerimiz büyüyomuş da annelerini rahatsız etmeye başlıyoooomuşş......
kızlar yaaa bu hamilelikte zaman duruyo sankiii.........yoksa bana mı öyle geliyoooo....
cnm o hap baş dönmesi yorgunluk falan yapıyo haberin olsun arkadaşımda gebede oda kullanıyo düşük tehlikesinden dolayı ordan biliyorum aldıktan sonra bir iki saat uyuyorum uyuşturuyo beni dio
sat 23 eylül söylemeyi unutmuşum bide 2 yıla yakındır uğraşıyorduk çok mutluyum ama yarım kalmaz inşallh hayırlısı diyelim
evet cnm yeni kullanmaya başladım ,benim zaten çok sık uykum geliodu ama bugün daha çok farkettim yapcak bişi yok uyucaz artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?