canımmm ne mutlu sana valla okurken benıde bır telas sardı acaba bızımkıde oynuyomu yaa acayıp merak ettım
Maşallahaman ne güzel büyümüş :)
biz aynı tarihleriz bakalım ben haftaya gidiyorum dr. zaman geçmiyor bir türlü.
en son 1.6 mm idi o kadar hızlı mı büyüyor bu melekler ya
sağlıklı haberlerini alalaım hep beraber.
herkese sevgilerrrrrrrrrr
bende yüz üstü yatmaya baylıyorum bırtek oyle rahat edıyorum. aynen senın gıbı sabaha kadar dön babam dön. gerci zaten tuvalate kalkmaktan uyku da uyamıyorum kı gecen gece 5 kere kalktım yaa
o wc muhabbeti de dediğin gibi başka birşey benim beşi henüz bulmadı ama 2-3 oldu bazen öyle uykulu oluyorum ki sabah eşimden öğreniyorum kalktığımı wc ye, allah kolaylık versin ve bebişlerimize sağlık versin,
ipeksin arkadaşım okuyorsan çok geçmiş olsun bilgiğim kadarıyla ilk gebeliklerin çoğunluğu düşükle sonlanabilyormuş üzülme allah size sağlık versin yine olur minnoşlarınız
kızlar ne yazık ki bebeğimin kalp atışları durmuş. dün gittim doktora göremedi, bugünde başka bir doktora gittim o da göremedi. ne yazık ki alıcaklar bebeğimi(((((( cuma son kez bakılacak. sonra kürtaj ( allah sizin bebeklerinize sağlık versin inşallah. başka bahara kaldı annelik...
günaydın bayanlar
dün çok rahatsız etti beni buantılar bende annemdeydim yattım dinlendim
işe gelemedim
o yüzden yazamadım size
büyümüş teyzesi 3 cm olmuş evet hareket ediyodu maşallah
elleri ayakları kıpr kıpır dı gözümün önünden gitmiyo
maşallah kuzuma
25 aralıkta 2li taramya çağırdı doktor amcamız
benim de 21 aralık, bekle bekle geçmiyor :))) çok merak ediyorum kuşumu ne alemde nasıl iyi mi diye,
bir de birşey soracağım burada mı okumuştuk sırt üstü yatmak iyi değil diye, ya ben yan yatamıyorum bu yüzden geceleri uyuyamıyorum, bilginiz var mı?
..ne guzeell onun hareket ettigini gormek cok guzel bir duygu degilmi??boyuda bayagi uzun mansallah bende 11 gun once gormustum tekrar 25 aralikta gidecem senin gibi ama safak sayar gibi gun sayiyorum
EFSUNNN bizi de ekler misin lokumumla?11 ekim sat,ilk bebeğim İSTANBUL
kızlarrr yuzunuzde hıc değişme varmıı leke gıbı. bende ufak bir leke cıkmıs önce yara sandım meger lekeymıs
off lekelenme için önerisi olan varmııı
uzuldum canim Allah sabir versin insallah en kisa zamanda rabbim tekrar nasip eder saglikli sihhatli birsekilde...
ne guzeell onun hareket ettigini gormek cok guzel bir duygu degilmi??boyuda bayagi uzun mansallah bende 11 gun once gormustum tekrar 25 aralikta gidecem senin gibi ama safak sayar gibi gun sayiyorum
ah aahhhh sabirsiz anneler keske bir an once gunler gecseben 5.6 aylarda zararli diye biliyorum :44::44::44::44:ben yuz ustu haric hersekilde uyurum genelde de sag tarafimda peygamber usulu
evet cnm ya ama sen çok seyrek gidiyomuşsun
beni 25 aralıkta ikili taramaya çağırdı
kızlar ne yazık ki bebeğimin kalp atışları durmuş. dün gittim doktora göremedi, bugünde başka bir doktora gittim o da göremedi. ne yazık ki alıcaklar bebeğimi(((((( cuma son kez bakılacak. sonra kürtaj ( allah sizin bebeklerinize sağlık versin inşallah. başka bahara kaldı annelik...
kızlarr benim dün akşamdan beri çok feci bel ve kasık ağrım var... ağrı gibi de değil ama sanki içinde kocaman bi yara çıkmışta o yara acıyomuş gibi çok acayip bişey... duramıyorum valla.. işe geldim ama kötüyüm doktoru aradım muayenedeymiş sekreteri doktor hnm müsait olunca arasın sizi dedi.. İnşallah kısa zamanda döner... yoksa dayanılacak bir ağrı değil.. regl günümde geçti onun sancısı desem oda değil. offff Allahım sen hepimize yardım et bebeklerimiz koru yarabbim.....
geçmişi okuyup geliyorum....
günaydın bayanlar
işe gelemedim
o yüzden yazamadım size
maşallah kuzuma
kızlarr benim dün akşamdan beri çok feci bel ve kasık ağrım var... ağrı gibi de değil ama sanki içinde kocaman bi yara çıkmışta o yara acıyomuş gibi çok acayip bişey... duramıyorum valla.. işe geldim ama kötüyüm doktoru aradım muayenedeymiş sekreteri doktor hnm müsait olunca arasın sizi dedi.. İnşallah kısa zamanda döner... yoksa dayanılacak bir ağrı değil.. regl günümde geçti onun sancısı desem oda değil. offff Allahım sen hepimize yardım et bebeklerimiz koru yarabbim.....
hayırlı haberleri almışsın bak rahatlamışsındır darısı başımıza çok sevindim iyi olmanıza
bende bir sürü sivilce var bu yüzden cumartesi cildiyeye gideceğim, gitmişken leke için ne önerecek soracağım inşaallah unutmazsam :)) sizlerle paylaşırım, arkadaşlar güneş koruma kremi kullan demişlerdi ama marka falan sormayı düşünüyorum
:$
kızlarrr yuzunuzde hıc değişme varmıı leke gıbı. bende ufak bir leke cıkmıs önce yara sandım meger lekeymıs
off lekelenme için önerisi olan varmııı
günaydın bayanlar
işe gelemedim
o yüzden yazamadım size
maşallah kuzuma
rahim buyuyordur canim telas yapmam ara ara bana da sanci giriyor ama geciyor fazla yorulmamaya calis
cnm inş. bişey yoktur ama rahim büyüyo ondandır kzum
oluyomuş diyolar canım bu zamanlarda ama insan korkuyo genede bende de var az ağrı ama ayaklarımda ağrıyo sol taraf daha fazla çok fazla hareket etme eğilip kalkmamaya çalış işallah geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?