2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canımmm ne mutlu sana valla okurken benıde bır telas sardı acaba bızımkıde oynuyomu yaa acayıp merak ettım

oynar cnm merak etme herşey sırayla sağlıklı olsunlar inş.

cnm biz işte 13 kasımda gitmiştik 4 mm idi 6+6 idi kalp atışını duyamamıştık ama doktor var demişti
salı günü 9+6 olarak gitmiştik 3 cnm olmuş hareketlenmiş çok şükür
maşallah kuzularımıza hanımlar

uzuldum canim Allah sabir versin insallah en kisa zamanda rabbim tekrar nasip eder saglikli sihhatli birsekilde...

ne guzeell onun hareket ettigini gormek cok guzel bir duygu degilmi??boyuda bayagi uzun mansallah bende 11 gun once gormustum tekrar 25 aralikta gidecem senin gibi ama safak sayar gibi gun sayiyorum

ah aahhhh sabirsiz anneler keske bir an once gunler gecseben 5.6 aylarda zararli diye biliyorum :44::44::44::44:ben yuz ustu haric hersekilde uyurum genelde de sag tarafimda peygamber usulu

kızlarrr yuzunuzde hıc değişme varmıı leke gıbı. bende ufak bir leke cıkmıs önce yara sandım meger lekeymıs
off lekelenme için önerisi olan varmııı

..ne guzeell onun hareket ettigini gormek cok guzel bir duygu degilmi??boyuda bayagi uzun mansallah bende 11 gun once gormustum tekrar 25 aralikta gidecem senin gibi ama safak sayar gibi gun sayiyorum

evet cnm ya ama sen çok seyrek gidiyomuşsun
beni 25 aralıkta ikili taramaya çağırdı

kızlarrr yuzunuzde hıc değişme varmıı leke gıbı. bende ufak bir leke cıkmıs önce yara sandım meger lekeymıs

bende bir sürü sivilce var bu yüzden cumartesi cildiyeye gideceğim, gitmişken leke için ne önerecek soracağım inşaallah unutmazsam :)) sizlerle paylaşırım, arkadaşlar güneş koruma kremi kullan demişlerdi ama marka falan sormayı düşünüyorum

:)))bir saat falan olsa neyse de uzun süre uyuyamıyoum öyle :$

kızlarr benim dün akşamdan beri çok feci bel ve kasık ağrım var... ağrı gibi de değil ama sanki içinde kocaman bi yara çıkmışta o yara acıyomuş gibi çok acayip bişey... duramıyorum valla.. işe geldim ama kötüyüm doktoru aradım muayenedeymiş sekreteri doktor hnm müsait olunca arasın sizi dedi.. İnşallah kısa zamanda döner... yoksa dayanılacak bir ağrı değil.. regl günümde geçti onun sancısı desem oda değil. offff Allahım sen hepimize yardım et bebeklerimiz koru yarabbim.....

geçmişi okuyup geliyorum....

Allah sabır versin canım çok zor gerçekten en kısa zamanda sağlıkla bu güzel haberi tekrar alırsın işallah

rahim buyuyordur canim telas yapmam ara ara bana da sanci giriyor ama geciyor fazla yorulmamaya calis

hayırlı haberleri almışsın bak rahatlamışsındır darısı başımıza çok sevindim iyi olmanıza

cnm inş. bişey yoktur ama rahim büyüyo ondandır kzum

oluyomuş diyolar canım bu zamanlarda ama insan korkuyo genede bende de var az ağrı ama ayaklarımda ağrıyo sol taraf daha fazla çok fazla hareket etme eğilip kalkmamaya çalış işallah geçer

unutmaz sorarsan cok mutlu olurum gercekten
benım teyzem 2 yıl önce dogum yaptı doguma yakın yuzunde yanakları komple leke oldu dogumdan sonra gecer dedıler ama malesef hıc gecmedi :18: hala yuzu leke dolu
bunun bır cozumu olmalı ya gercı o pek kala almıyo

canım o lekeler kaçınılmaz zaten genelde hamilelerin %70 inde oluyormuş. benim yüzümde belli belirsiz güneş lekelerim vardı ama çok ilginçtir benim lekelerim geçti ve yüzüm çok güzel oldu ama bir iki aya kadar benimde olur muhtemelen çünkü meyilli zaten cildim. olsun bebişler sağlıklı olsunda hiç önemli değil değilmi ama:)

canım oncelıkle gecmıs olsun. bende bır ara aynı anlattıgın seylerı yasıyordum sancıdan su içmeye bile kalkamıyordum dayanılacak gibi bir agrı deıldı aglıyodum artık. ama sadece rahmin büyümesi ile akalalı bir durummus
kanama olmadıgı surece pek endişe etmeyın ıstırahat edın bol bol dıyolar

Canımm Rabbim sabrını versin.. Bunu veren Allah ikinciyide tez vakitte gönderir hiç meraklanma... Çok beklemeden ikinci melek geliveriri de seninde tüm üzüntün sıkıntın gider İnşallah.. Rabbimin bir bildiği vardır elbet...

amannnn amannnnn teyzesi yesin o minnoşuuuuu harekettemi edermiş... Allahım yaaaa deli olucammmm yerim ben bunlarııııı nasıl büyüyolar içimizde Rabbim ne güzel bir mucizeyi nasip etti bizeee... İnşallah sağlıklıca kucağımızada alırız miniklerimizi...

rahim buyuyordur canim telas yapmam ara ara bana da sanci giriyor ama geciyor fazla yorulmamaya calis

cnm inş. bişey yoktur ama rahim büyüyo ondandır kzum

oluyomuş diyolar canım bu zamanlarda ama insan korkuyo genede bende de var az ağrı ama ayaklarımda ağrıyo sol taraf daha fazla çok fazla hareket etme eğilip kalkmamaya çalış işallah geçer

kızlar oda geldi aklıma ama dün akşam eve giderken baya bi üşüdüm oda gaz yaptı göbeğim eve gittiğimde kocaman olmuştu eşim çok şaşırdı o şişlik indikten sonra ağrı ve acı başladı... halada devam ediyo özellikle ayaktayken... İnşallah dediğiniz gibi Rahim büyümesidir ve ağrılarım çabucak geçiverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…