canım o lekeler kaçınılmaz zaten genelde hamilelerin %70 inde oluyormuş. benim yüzümde belli belirsiz güneş lekelerim vardı ama çok ilginçtir benim lekelerim geçti ve yüzüm çok güzel oldu ama bir iki aya kadar benimde olur muhtemelen çünkü meyilli zaten cildim. olsun bebişler sağlıklı olsunda hiç önemli değil değilmi ama:)
canım oncelıkle gecmıs olsun. bende bır ara aynı anlattıgın seylerı yasıyordum sancıdan su içmeye bile kalkamıyordum dayanılacak gibi bir agrı deıldı aglıyodum artık. ama sadece rahmin büyümesi ile akalalı bir durummus
kanama olmadıgı surece pek endişe etmeyın ıstırahat edın bol bol dıyolar
benim istirahat imkanım pek olmuyo işte çalışınca... doktora gidersem rapor alıcam zaten bikaç gün.. kayınbabam rahatsız onada gidip geliyoruz sürekli baya bi yoğun geçiyo çok hareket ediyorum belkide ondandır... doğumdan sonra işten ayrılıcam ben valla şimdimi ayrılsam diye aklımdan geçmiyo değil....
Canımm Rabbim sabrını versin.. Bunu veren Allah ikinciyide tez vakitte gönderir hiç meraklanma... Çok beklemeden ikinci melek geliveriri de seninde tüm üzüntün sıkıntın gider İnşallah.. Rabbimin bir bildiği vardır elbet...
amannnn amannnnn teyzesi yesin o minnoşuuuuu harekettemi edermiş... Allahım yaaaa deli olucammmm yerim ben bunlarııııı nasıl büyüyolar içimizde Rabbim ne güzel bir mucizeyi nasip etti bizeee... İnşallah sağlıklıca kucağımızada alırız miniklerimizi...
kızlar oda geldi aklıma ama dün akşam eve giderken baya bi üşüdüm oda gaz yaptı göbeğim eve gittiğimde kocaman olmuştu eşim çok şaşırdı o şişlik indikten sonra ağrı ve acı başladı... halada devam ediyo özellikle ayaktayken... İnşallah dediğiniz gibi Rahim büyümesidir ve ağrılarım çabucak geçiverir
Canımm Rabbim sabrını versin.. Bunu veren Allah ikinciyide tez vakitte gönderir hiç meraklanma... Çok beklemeden ikinci melek geliveriri de seninde tüm üzüntün sıkıntın gider İnşallah.. Rabbimin bir bildiği vardır elbet...
amannnn amannnnn teyzesi yesin o minnoşuuuuu harekettemi edermiş... Allahım yaaaa deli olucammmm yerim ben bunlarııııı nasıl büyüyolar içimizde Rabbim ne güzel bir mucizeyi nasip etti bizeee... İnşallah sağlıklıca kucağımızada alırız miniklerimizi...
kızlar oda geldi aklıma ama dün akşam eve giderken baya bi üşüdüm oda gaz yaptı göbeğim eve gittiğimde kocaman olmuştu eşim çok şaşırdı o şişlik indikten sonra ağrı ve acı başladı... halada devam ediyo özellikle ayaktayken... İnşallah dediğiniz gibi Rahim büyümesidir ve ağrılarım çabucak geçiverir
benim istirahat imkanım pek olmuyo işte çalışınca... doktora gidersem rapor alıcam zaten bikaç gün.. kayınbabam rahatsız onada gidip geliyoruz sürekli baya bi yoğun geçiyo çok hareket ediyorum belkide ondandır... doğumdan sonra işten ayrılıcam ben valla şimdimi ayrılsam diye aklımdan geçmiyo değil....
ilk ay iki haftada bir gittim ama simdi ayda 1 gidicem ultrason zararli oldugu icin..son aylardada iki haftada bir gidicem
kızlarr benim dün akşamdan beri çok feci bel ve kasık ağrım var... ağrı gibi de değil ama sanki içinde kocaman bi yara çıkmışta o yara acıyomuş gibi çok acayip bişey... duramıyorum valla.. işe geldim ama kötüyüm doktoru aradım muayenedeymiş sekreteri doktor hnm müsait olunca arasın sizi dedi.. İnşallah kısa zamanda döner... yoksa dayanılacak bir ağrı değil.. regl günümde geçti onun sancısı desem oda değil. offff Allahım sen hepimize yardım et bebeklerimiz koru yarabbim.....
geçmişi okuyup geliyorum....
unutmaz sorarsan cok mutlu olurum gercekten
benım teyzem 2 yıl önce dogum yaptı doguma yakın yuzunde yanakları komple leke oldu dogumdan sonra gecer dedıler ama malesef hıc gecmedi :18: hala yuzu leke dolu
bunun bır cozumu olmalı ya gercı o pek kala almıyo
canım o lekeler kaçınılmaz zaten genelde hamilelerin %70 inde oluyormuş. benim yüzümde belli belirsiz güneş lekelerim vardı ama çok ilginçtir benim lekelerim geçti ve yüzüm çok güzel oldu ama bir iki aya kadar benimde olur muhtemelen çünkü meyilli zaten cildim. olsun bebişler sağlıklı olsunda hiç önemli değil değilmi ama:)
ben sana kendımden ornek vereyım ben ev hanımıyım ve sureklı ayaklarımı uzatarak oturuyorum yada yatıyrum çünkü ben 2 saat ten fazla oturdugumda yenıden sancım baslıyo doktora sordum olabılır dedı sen dınlen dedı. aynı sekılde ayaktada cok kalamıyorum hemen bir sancı gırıyo sürekli yatıyorum yanı yattıgım surece hiç bir seyim yok :26:
allahım hepimizin kuzularını korusun
ya benim amerikada 10 yıl yaşayan hocalarım vardı onlar burada doktoru ultrason yaptırmak istediği için mahkemeye verdiler iki çocuklarına da ultrason yaptırmadılar amerikada bu kadar yaygın değil diyorlardı, ben de endieleniyorum ama ultrason istemem demek de korkutuyor bebişi görmek beni de heyecanlandırıyor en azından o avantajı var
canım endişe etme bence, kanaman olmadıkça normaldir
benim tenim hassas zaten o yüzden lekem ve çillerim var ama daha fazla olmaması mümkünse eğer önlem almaktan zarar gelmez, o yüzden yapılabilecek birşey öğrenirsem haber veririm :))
ben de ayakta durunca uzun süre sancılarım artıyor o yüzden mümkün mertebe oturarak iş yapmak lazım, bulaşık makinesini boşaltırken bile sandalye çekip oturuyorum önce boşaltıp sonra yerleştiriyorum korkuyorum eğilip doğrulmaya
burdada ultrasonu fazla kullanmamayi tercih ediyorlar mesela ilk kontrolde hic bakmadi ikincisinde bakti simdide 1 ay sonrayi bekliyorum burda dogum yapmis arkadaslarim var onlar da diyor her ay kontrole gidersin ama her ay ultrasona girmezsin doktorlar 2 ay da bir bakiyor ben gormek istiyorum ama sagligi icin bu en iyisi sabrederim
kızlar ben doktoru aradım görüştüm çok yormuşsun sen kendini dedi ama bebeğinle ilgili korkulacak hiçbirşey yok dedi.. kanaman olmadığı sürece hiç korkma dedi.. bugün gel hem bebeğe bakalım hemde sana rapor yazayım bikaç gün dedi... ben şimdi doktora gidiyorumm bebişimide görcemmm bu vesileyleeeeve geçince durumdan haqberdar ederim canlarım.. sağlıcakla kalın...
kızlarr benim dün akşamdan beri çok feci bel ve kasık ağrım var... ağrı gibi de değil ama sanki içinde kocaman bi yara çıkmışta o yara acıyomuş gibi çok acayip bişey... duramıyorum valla.. işe geldim ama kötüyüm doktoru aradım muayenedeymiş sekreteri doktor hnm müsait olunca arasın sizi dedi.. İnşallah kısa zamanda döner... yoksa dayanılacak bir ağrı değil.. regl günümde geçti onun sancısı desem oda değil. offff Allahım sen hepimize yardım et bebeklerimiz koru yarabbim.....
keşke bizimkiler de aynı özeni gösterseler, burada sanki allahın emriymiş gibi ultrason istemeyene tuhaf bkıyorlar
kızlar ben doktoru aradım görüştüm çok yormuşsun sen kendini dedi ama bebeğinle ilgili korkulacak hiçbirşey yok dedi.. kanaman olmadığı sürece hiç korkma dedi.. bugün gel hem bebeğe bakalım hemde sana rapor yazayım bikaç gün dedi... ben şimdi doktora gidiyorumm bebişimide görcemmm bu vesileyleeeeve geçince durumdan haqberdar ederim canlarım.. sağlıcakla kalın...
kızlar ne yazık ki bebeğimin kalp atışları durmuş. dün gittim doktora göremedi, bugünde başka bir doktora gittim o da göremedi. ne yazık ki alıcaklar bebeğimi(((((( cuma son kez bakılacak. sonra kürtaj ( allah sizin bebeklerinize sağlık versin inşallah. başka bahara kaldı annelik...
merhaba güzel anne adaylarııııııı
hepiniz iyisinizdir inşallah.Rabbim bebeklerimizi korusun,sağlıkla sıhhatle büyütsün inşallah.
Bakın ne diycem size.Hani alışveriş merkezlerinin girişinde güvenlik geçişleri oluyor ya,oralardan geçiyormusunuz.Benim hiç aklıma bile gelmezdi,eşim tuttu kolumdan engelledi,sen yan taraftan geç dedisağolsun o benden daha dikkatli.Haklı adam sonuçta x ışınlarıyla tarama yapıyorlar üzerinizde.Size de tavsiye edeyim dedim.
tanıtım malz.cnm yaa pısıkonleyıcıısampuann mektup bırdeee gelecek urunlerın tanıtımıııgözünaydın canim nasıl işe yarar şeyler var mı içinde?
kızlar kusura bakmayınnn dunden berı yatıyorumm devlettekı dr baktı bebek ıı dedı 9+4 dedı bana gostermedı amaozeldekı ultrasonda 9+3 cıkıyor)oncekı gundekı kahfe akıntıdan dolayı devlettekı dr dusuk tehdıdı ıgnesı yaptı bızde kan uyusmazlıgı oldugu ıcınn ıstıharet dedıı uyusmazlıkda onemlı mıss fılan derkennn bu ıgneler ıcın yaıs yapmamıs gerekmıs yaptık ve esımı bekledıler kan uyusmazlıgı ıgnesı ıcın onun ve benım kan grubu belgemıs gereklımıs fılann esm geldı aksam 8 gıbı gorup ıgneyı yaptılar cok agrıdı gercı uyusmazlıkk agır bır ıgne olmasına ragmen kalcamın agrısı gectı ama obur kalcamada dusuk tehdıdı ıgnesını yapılar o tarafa tam oturamıyorm halenn yat bol dedııı folık asıte devam dedı yanı 2.kutuya basladıkk bırde progastan dusuk onleyıcı verdıı böle ıstee haftaya cumada ozeldekı dr randevumuz varr hayırlısı ınsll bol dınlenecegızz artık bu arad aıstahsızlık var genee hayırlısı artıkkk yrm kg daha vermısımm 71,5 olmusum haydı hayırlısssssssssssss
aynı agrı bendede var sankı regl sokulecek ıcım bosalacakmıs gıbı ama cok suku r kv.rahımın genıslıyor bebek buyuyor kesesı baskı edıyor ondan dıyor elımızden geldıgınce dınlenelım ınsallah...kızlarr benim dün akşamdan beri çok feci bel ve kasık ağrım var... ağrı gibi de değil ama sanki içinde kocaman bi yara çıkmışta o yara acıyomuş gibi çok acayip bişey... duramıyorum valla.. işe geldim ama kötüyüm doktoru aradım muayenedeymiş sekreteri doktor hnm müsait olunca arasın sizi dedi.. İnşallah kısa zamanda döner... yoksa dayanılacak bir ağrı değil.. regl günümde geçti onun sancısı desem oda değil. offff Allahım sen hepimize yardım et bebeklerimiz koru yarabbim.....
canım bu konuyu ozellıkle belırtıyolar zaten o cihaz bebek için oldukca zararlı oldugu soyleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?