2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

yaa hiç oyle deme az öncede belırttım teyzem dogum yapalı 2 yıl oldu hatta gectı bıle ama yuzu hiç duzelmedi umarım bunun bir caresi vardır

benim istirahat imkanım pek olmuyo işte çalışınca... doktora gidersem rapor alıcam zaten bikaç gün.. kayınbabam rahatsız onada gidip geliyoruz sürekli baya bi yoğun geçiyo çok hareket ediyorum belkide ondandır... doğumdan sonra işten ayrılıcam ben valla şimdimi ayrılsam diye aklımdan geçmiyo değil....

ben sana kendımden ornek vereyım ben ev hanımıyım ve sureklı ayaklarımı uzatarak oturuyorum yada yatıyrum çünkü ben 2 saat ten fazla oturdugumda yenıden sancım baslıyo doktora sordum olabılır dedı sen dınlen dedı. aynı sekılde ayaktada cok kalamıyorum hemen bir sancı gırıyo sürekli yatıyorum yanı yattıgım surece hiç bir seyim yok :26:
allahım hepimizin kuzularını korusun

oyledir canim telas yapma kanama olmadiktan sonra strese sokma kendini havalarda sogudu zaten usutmuste olabilirsin

Son düzenleme:

oyledir canim telas yapma kana olmadiktan sonra strese sokma kendini havalarda sogudu zaten usutmuste olabilirsin

bende çalışıyorum anlıyorum seni çok zor oluyo dinlenmek zaten buna fırsatta vermiyolar eğer imkanlarınız el veriyosa işi bırakman daha iyi tabi

ilk ay iki haftada bir gittim ama simdi ayda 1 gidicem ultrason zararli oldugu icin..son aylardada iki haftada bir gidicem

ya benim amerikada 10 yıl yaşayan hocalarım vardı onlar burada doktoru ultrason yaptırmak istediği için mahkemeye verdiler iki çocuklarına da ultrason yaptırmadılar amerikada bu kadar yaygın değil diyorlardı, ben de endieleniyorum ama ultrason istemem demek de korkutuyor bebişi görmek beni de heyecanlandırıyor en azından o avantajı var

canım endişe etme bence, kanaman olmadıkça normaldir

benim tenim hassas zaten o yüzden lekem ve çillerim var ama daha fazla olmaması mümkünse eğer önlem almaktan zarar gelmez, o yüzden yapılabilecek birşey öğrenirsem haber veririm :))

ben de ayakta durunca uzun süre sancılarım artıyor o yüzden mümkün mertebe oturarak iş yapmak lazım, bulaşık makinesini boşaltırken bile sandalye çekip oturuyorum önce boşaltıp sonra yerleştiriyorum korkuyorum eğilip doğrulmaya

burdada ultrasonu fazla kullanmamayi tercih ediyorlar mesela ilk kontrolde hic bakmadi ikincisinde bakti simdide 1 ay sonrayi bekliyorum burda dogum yapmis arkadaslarim var onlar da diyor her ay kontrole gidersin ama her ay ultrasona girmezsin doktorlar 2 ay da bir bakiyor ben gormek istiyorum ama sagligi icin bu en iyisi sabrederim

Son düzenleme:

keşke bizimkiler de aynı özeni gösterseler, burada sanki allahın emriymiş gibi ultrason istemeyene tuhaf bkıyorlar

kızlar ben doktoru aradım görüştüm çok yormuşsun sen kendini dedi ama bebeğinle ilgili korkulacak hiçbirşey yok dedi.. kanaman olmadığı sürece hiç korkma dedi.. bugün gel hem bebeğe bakalım hemde sana rapor yazayım bikaç gün dedi... ben şimdi doktora gidiyorumm bebişimide görcemmm bu vesileyleee eve geçince durumdan haqberdar ederim canlarım.. sağlıcakla kalın...

her şerde bir hayır var dıye boşuna demiyorlar işte ohh ne guzel bebeşi göreceksinn

canım bende aynı şikayetlerle dün acile gittim dr.bu gayet normal bebek büyüyor kendine yer seçiyor aynı zamanda rahimde büyüyor ve yukarı baskı yapıyor dedi
dün öyle bi sancı yaşadımki nefesimi kesti düşün yani ama şükür herşey yolundaydı

keşke bizimkiler de aynı özeni gösterseler, burada sanki allahın emriymiş gibi ultrason istemeyene tuhaf bkıyorlar

aslinda garip bir durum sonucta onlarda doktor ve zararini biliyorlar bende onu gormeyi coook istiyorum ama bazen 1 gun bile gec gitsem onun icin faydali oldugunu dusunuyorum gecen ultrasonla bakarken okadar hareketliydiki rahatsiz oldugunu hissettim

sen bebegi gormek icin naz yapiyon herhalderapor alman iyi olacak senin icin

merhaba güzel anne adaylarııııııı
hepiniz iyisinizdir inşallah.Rabbim bebeklerimizi korusun,sağlıkla sıhhatle büyütsün inşallah.
Bakın ne diycem size.Hani alışveriş merkezlerinin girişinde güvenlik geçişleri oluyor ya,oralardan geçiyormusunuz.Benim hiç aklıma bile gelmezdi,eşim tuttu kolumdan engelledi,sen yan taraftan geç dedi sağolsun o benden daha dikkatli.Haklı adam sonuçta x ışınlarıyla tarama yapıyorlar üzerinizde.Size de tavsiye edeyim dedim.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ALLAH sabırlar versin sana....

merhaba tüm anne adayları biz yeni katılabildik bu topiğe :)hepimize rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza alabilmeyi nasip eder inşallah
herkesi tebrik ediyorum ayrıca bebeğini kaybeden kötü günler yaşayan arkadaşlara da Allh sabır versin çabucak sağlıkla tekrar hamile kalabilmeyi nasip etsin inşallah

canım bu konuyu ozellıkle belırtıyolar zaten o cihaz bebek için oldukca zararlı oldugu soyleniyo

gözünaydın canim nasıl işe yarar şeyler var mı içinde?
tanıtım malz.cnm yaa pısıkonleyıcıısampuann mektup bırdeee gelecek urunlerın tanıtımııı

geçmiş olsun cnm bizde de kan uyuşmazlığı var,senin kanaman olduğu içinmi iğne vuruldun merak etti,normalde bu haftada vurulmuyo iğne diye biliyorum ,bide (bu ıgneler ıcın yaıs yapmamıs gerekmıs ) demişsin orayı anlamadım,bol bol dinlen cnm dikkat et kendine[/QUOTE]
yatıs yapmamıs gerekıyormıs t sı cıkamısdaa
canım dr dedıkı bu ıgnenı bu gebelıkle aakası yok sımıde olur dedı 2.bebegının sakat olmaması ıcndedııı kısmet artıkk ama bnmkı 3 gundur yogun tempodan dolayı azıcık yaa kahfe dı am dr genede goz ardı etmedı onelmımızı aldık cok sukurrr bende dedım 7.ayda vuruyluor dıee ama ıkı dr mdaa vurun bırsy olmass dedııı
aynı agrı bendede var sankı regl sokulecek ıcım bosalacakmıs gıbı ama cok suku r kv.rahımın genıslıyor bebek buyuyor kesesı baskı edıyor ondan dıyor elımızden geldıgınce dınlenelım ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…