merhaba güzel anne adaylarııııııı
hepiniz iyisinizdir inşallah.Rabbim bebeklerimizi korusun,sağlıkla sıhhatle büyütsün inşallah.
Bakın ne diycem size.Hani alışveriş merkezlerinin girişinde güvenlik geçişleri oluyor ya,oralardan geçiyormusunuz.Benim hiç aklıma bile gelmezdi,eşim tuttu kolumdan engelledi,sen yan taraftan geç dedisağolsun o benden daha dikkatli.Haklı adam sonuçta x ışınlarıyla tarama yapıyorlar üzerinizde.Size de tavsiye edeyim dedim.
sizin tırnagınıza kurban olurum dedi vee agladı ..ve k.baba , kayınlarımmmm herkessss!!!!sevınc aglamaları attılarrr cok sukur ee 4 senden sonra oluncaa rabımın mucızesınınn tadına bakmayııı bızede nasıp ettı elhamdulıllahhhhhhhhhhhhhkızlar kayınvalideniz hamile olduğunuzu öğrenince ne yaptılar?
kızlar kayınvalideniz hamile olduğunuzu öğrenince ne yaptılar?
periii dogu evınde hanı dr gıtın yada ozelde gıttıgın dr varmı cnmm ılk dogumunu kım yaptrdı ben tedırgınım tekden aytul hnma gıdıyorum amaa daha tam emın dglmm acaba ıyımı dıye norma dogumu yaptırılırmıı dıeeebenim kayınvalidem ilk hamileliğime sevinmişti ama 2.hamileliğime çok kızdı erken daha diye
benim kayınvalidemde başka şehirde yaşıyor,telefonda eşim söyledi sonra telefonu ben aldım,sevindi,henüz doktora gitmemiştik,aradan 1,5 ay geçti kızlar,doktora 2 defa gittik,kalp atışını duyduk bile beni 1 kere arayıp halimi hatrımı sormadı,doktora gidip gitmediğimizi sormadı,bulantın varmı kaç haftalık hiiiiiiç ama iç sormadı,sonra geçenlerde eşim annemler buraya geleceklermiş dedi,hayırdır dedim işlerimi varmış,bilmiyorum dedi,heralde kutlamaya geliyorlar.Neyse ne gün geleceklerini haber vermediler çarşamba sabahı uyuyoruz 5.45 te zil çaldı,panikle kalktık,kapıyı bir açtıkki kayınvalideyle kayınpeder kapıda.neyse dün eve gittim işten çıkınca ne bir yemek yapmış ne bişey,bekliyorum ki tebrik etsin,öpsün yanaklarımdan,şimdi ben babanemi oluyorum desin,adı bile geçmedi yaaa
dizi izlerken bulantın varmı diye sordu,var deyincee kayınpedere döndü aa mehmet bak aynı ben,benimde bulanırdı dedi.
Nasıl sinirim bozuk anlatamam.
hadi ya ben duymamıştım bak onu havaalanındakiler zararlı onların derecesi farklıymış ama alışveriş merkezindekilerden geçiyordum geçmemeyim bari bende
canım bunlara dıkkat etmek gerekıyo o cıhazlardan gecenken gorevlıye hamıleyım dıyene kadar tamam siz gecmeyin diyo senı hemen obur taraftan gecırıyo onlarda bılıyo yanı. lap topu kucagımda kullanmıyorum bundan sonra telefonu kulaklıkla kullanıcam falan bunlarda önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?