2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ben bebiş çalışmalarına başladığımız andan beri geçmiyorum :)) gerçekten zararlı..

Benim kayınvalidem ilk hamileliğime sevinmişti ama 2.hamileliğime çok kızdı erken daha diye

kızlar kayınvalideniz hamile olduğunuzu öğrenince ne yaptılar?
sizin tırnagınıza kurban olurum dedi vee agladı ..ve k.baba , kayınlarımmmm herkessss!!!!sevınc aglamaları attılarrr cok sukur ee 4 senden sonra oluncaa rabımın mucızesınınn tadına bakmayııı bızede nasıp ettı elhamdulıllahhhhhhhhhhhhh

kurban olurum ben canımın 'CAN TANESI'NI YARATAna ELHAMDULILLAHHHHH

SIZE GELSINN

Sedat Ucan - Kendini Bilen - Yeni Ilahiler - www.cennet-kapisi.net - YouTube

benim kayınvalidem ilk hamileliğime sevinmişti ama 2.hamileliğime çok kızdı erken daha diye
periii dogu evınde hanı dr gıtın yada ozelde gıttıgın dr varmı cnmm ılk dogumunu kım yaptrdı ben tedırgınım tekden aytul hnma gıdıyorum amaa daha tam emın dglmm acaba ıyımı dıye norma dogumu yaptırılırmıı dıeee

benimkide çok sevindi hatta kendisi kanser hastası bakalım ben görebilcekmiyim diye ağladı

ajikal bursadansın sanırım,bende bursadanım :)) hangi doktora devam ediyosun

benim kayınvalidemde başka şehirde yaşıyor,telefonda eşim söyledi sonra telefonu ben aldım,sevindi,henüz doktora gitmemiştik,aradan 1,5 ay geçti kızlar,doktora 2 defa gittik,kalp atışını duyduk bile beni 1 kere arayıp halimi hatrımı sormadı,doktora gidip gitmediğimizi sormadı,bulantın varmı kaç haftalık hiiiiiiç ama iç sormadı,sonra geçenlerde eşim annemler buraya geleceklermiş dedi,hayırdır dedim işlerimi varmış,bilmiyorum dedi,heralde kutlamaya geliyorlar.Neyse ne gün geleceklerini haber vermediler çarşamba sabahı uyuyoruz 5.45 te zil çaldı,panikle kalktık,kapıyı bir açtıkki kayınvalideyle kayınpeder kapıda.neyse dün eve gittim işten çıkınca ne bir yemek yapmış ne bişey,bekliyorum ki tebrik etsin,öpsün yanaklarımdan,şimdi ben babanemi oluyorum desin,adı bile geçmedi yaaa
dizi izlerken bulantın varmı diye sordu,var deyincee kayınpedere döndü aa mehmet bak aynı ben,benimde bulanırdı dedi.

Nasıl sinirim bozuk anlatamam.

niye üzülüyosun ki boşver sen içinde bulunduğun durumun tadını çıkar
bi daha mi gelecek bu günler
bizimkide bazen sinir ediyo beni
benim küçük eltide hamile onunki daha çnce doğacak sürekli onun yanına gitmekten bahsediyo sen napacan falan dio
napayım yani şimdi
giderse gitsin benim herifimle kendi anam yeter bana

keşke kayınvaldem olsada söleyebilseydik.ama eşim annesini 6 aylıkken kaybetmiş babasınıda 15 yaşında hep bi tarafı eksik
hamile olduğumu duyduğu andan itibaren yakları yere basmıyor,bazen benle aynı belirtileri bile yaşıyor yani o denli:))))))

hadi ya ben duymamıştım bak onu havaalanındakiler zararlı onların derecesi farklıymış ama alışveriş merkezindekilerden geçiyordum geçmemeyim bari bende

canım bunlara dıkkat etmek gerekıyo o cıhazlardan gecenken gorevlıye hamıleyım dıyene kadar tamam siz gecmeyin diyo senı hemen obur taraftan gecırıyo onlarda bılıyo yanı. lap topu kucagımda kullanmıyorum bundan sonra telefonu kulaklıkla kullanıcam falan bunlarda önemli

teşekkürler uyardığınız için dikkat edicem bundan sonra

Selamm kızlarr...
Bugün sağlık ocağına gittim kaydolmaya. 3 tüp kan verdim bide idrar. Sarılık, şeker, kan tahlili yaptılar yarın çıkıcak sonuçlar.
4. aya kadar yeme içme konusunda kendini kasma dedi bebek kendini besliyomuş, sadece bol bol kalsiyum önerdi. Kanım düşükse de ilaç yazıcak kan hapı. Folik asiti kullan dedi 12. haftaya kadar. diğer sağlık ocağı kontrolü ocağın 31nde.
Benim gibi giden varmı, size ne önerilerde bulundu dr?

kaynana konusu gecmıs. kısa ve öz soylım aramızda buyuk bır ask yasamadıgımız için kayınvalıdemle basta cok sevındıde sonra nasılsın dıye bıle soramadı. aman canıma mınnet en azından boyle kafam rahat sunu ye bunu yap dıye tutturamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…