periii dogu evınde hanı dr gıtın yada ozelde gıttıgın dr varmı cnmm ılk dogumunu kım yaptrdı ben tedırgınım tekden aytul hnma gıdıyorum amaa daha tam emın dglmm acaba ıyımı dıye norma dogumu yaptırılırmıı dıeee
Selamm kızlarr...
Bugün sağlık ocağına gittim kaydolmaya. 3 tüp kan verdim bide idrar. Sarılık, şeker, kan tahlili yaptılar yarın çıkıcak sonuçlar.
4. aya kadar yeme içme konusunda kendini kasma dedi bebek kendini besliyomuş, sadece bol bol kalsiyum önerdi. Kanım düşükse de ilaç yazıcak kan hapı. Folik asiti kullan dedi 12. haftaya kadar. diğer sağlık ocağı kontrolü ocağın 31nde.
Benim gibi giden varmı, size ne önerilerde bulundu dr?
Mrb kizlar biraz sacma olabilir ama bisey sorucam sizin ultrason kagitlariniz nasil.? Kucuk kare seklindemi veriyor doktorunuz yoksa bnmki gibi a4 kagidinin ust kosesnde gibimi ? Buna gore yeni , eski ultrason makinasi diyebilirmiyiz ki
Mrb kizlar biraz sacma olabilir ama bisey sorucam sizin ultrason kagitlariniz nasil.? Kucuk kare seklindemi veriyor doktorunuz yoksa bnmki gibi a4 kagidinin ust kosesnde gibimi ? Buna gore yeni , eski ultrason makinasi diyebilirmiyiz ki
kızlar kayınvalideniz hamile olduğunuzu öğrenince ne yaptılar?
bursada olan arkadaşlarım hangi doktora gidiyorlar ben çok kararsızım anadolu mu bahar mı ? yada başka tavsiyeniz sonuçta ilk hamileliğim doktor beni her konuda bilgilendirsin istiyorum
bızımkı kare
senın bahsettıgını ılk defa duyuyorum
Canım konuyu ben açmak istiyordum ama açtığın iyi oldu benim kayınvalideme haber verdi eşim torun geliyor diye hayırlı olsun dedi oğluna banada dedi sevindirdiniz bizi hayırlı olsun dedi o kadar kayınpederim 1 kere bile arayıp hayırlı olsun demedi yani bana demedi eşime dediyse bilmiyorum ve düşük tehlikem olduğu halde kaynanam gelmedi ve aramadı bahanede ev taşıyormuş halbuki biz sonucu öğrendiğimizde taşınmıştı bile 10 gün evde raporlu yattım biz söyledik 1 hafta sonra aradı napiyon diye ve kalkıp bana ne dese beyenirsiniz seni buraya getirip 10 gün bakmayı düşünüyordum (ayrı şehirlerdeyizde biz ailemle aynı şehirde yaşıyoruz) sonradan kardeşi demiş kaynanamın getirip götürürken bişi olur getirme demiş öylelikle vazgeçmiş deli oldum evim barkım varken kalkıp oraya gidecekmişim hiç akıl mantık alıyormu sizce bende dedim ne işim varmış diye bişi demedi tabi annem sağolsun geldi gelemediğinde aradı geldiğinde hiç bir iş yaptırmadı durum bu yani kendi annem babam kardeşlerim akrabalırım çok sevindiler ama kaynana tarafında kimsenin sevindiğini sanmıyorum hoş çota umurumda şimdi bile haftada yada 2 haftada bir arıyor kaynanam ben aramıyorum bile o lafından sonra sinir oldum ve eşimin haberi yok böyle söylediğinden ama oğlunu hergün arar selam söyle sadece selem söyleyene kadar ara dimi ama yok bir ihtiyacınız varmı diye sor demi ama yok küs kaynım bile arayıp tebrik edip bir ihtiyacınız varmı diye sordu yani inşallah doğumdan sonrada sana ben bakayım deyip evine götürmeye kalkmaz...offf çok uzun yazdımm.....
Ben kadın hastalıklardan hep Anadolu Hastanesinden Deniz hanıma gittim,ama çok soğuk bir kadın,doğum odasında rahim ağzı yaramda yakılmıştı odayıda gördüm.Soğuk kasvetli bir oda,ben pek beğenmedim,Bence bahara git,hem fiyatları güzel,doktorlarınıda çok duydum.Doğum yapan tanıdıklarımda memnunlar
ben niye sık tuvalte gitmiyorum yaaa büyümüyomu ki bebişimm ama 1.3 cm di gayet normaldi gece falan hiç kalkmıyorum ben wc ye
valla kızlar bu kaynana mevzusu bitmez ağzımı açmyım şimdi
ama benden size tavsiye
takılmayın
ben eşimi aldım karşıma konuştum aramızdaki köprüyü sen kurulu tutacaksın dedim
benim canımı sıkacak bi çok seyi eşim perdeler saolsun
tabiki kendi anamız gibi olmayacak
anlarımız bakacak bize hatunlar onlar doğumda herkesten misafir olacak demedi demeyin
Benimki de küçük kare kağıt. Senin dediğini ilk duydum:26:
Bende gece kalkmıyorum lavaboya sadece gündüz 2-3 kere en fazla, öyle olmamaması mı lazımmış:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?