Benimki de küçük kare kağıt. Senin dediğini ilk duydum:26:
Bende gece kalkmıyorum lavaboya sadece gündüz 2-3 kere en fazla, öyle olmamaması mı lazımmış:26:
valla kızlar bu kaynana mevzusu bitmez ağzımı açmyım şimdi
ama benden size tavsiye
takılmayın
ben eşimi aldım karşıma konuştum aramızdaki köprüyü sen kurulu tutacaksın dedim
benim canımı sıkacak bi çok seyi eşim perdeler saolsun
tabiki kendi anamız gibi olmayacak
anlarımız bakacak bize hatunlar onlar doğumda herkesten misafir olacak demedi demeyin
burdaki kızlar gece 2-3 kere hep kalkıyorlarmış tabi normalde bebiş büyüdüğü için sık idrara çıkma ihtiyacı duyuyosun ..
çok ta sıvı alıyorum aslında
Ben çok sıvı tüketmiyorum yaa.. su nerdeyse hiç içmiyorum içmem gerek biliyorumburdaki kızlar gece 2-3 kere hep kalkıyorlarmış tabi normalde bebiş büyüdüğü için sık idrara çıkma ihtiyacı duyuyosun ..
çok ta sıvı alıyorum aslında
bende gece nerdeyse uyku uyuyamıyorum tualete kalkmaktan
Sabahtan beri ruh halim çok kötü.
Rüyamda kalp atışlarını duymak için doktora gidiyoruz. Doktor ultrasonda bakıyor ve bebeğin 5+6 olduğunu söylüyor. Ben de doktora; 10gün önce 5+4'tü diyorum. Doktor; '' O zaman kese büyümemiş, içinde de bebek yok. Yarın kürtaj olmanız gerekiyor.'' dedi. O kadar çok ağlıyorum ki anlatamam.Sabah bir uyandım gözlerim çabak dolu.
Okula nasıl gittim nasıl ders anlattım hiç bilmiyorum.
Yarın kalp atışlarını duymaya gideceğiz, sanırım biraz da çok düşündüğüm için böyle rüya gördüm.:95:
Kızlar dualarınızı eksik etmeyin.
Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. Mide bulantılarından ancak gözümü açabildim. Mide bulantılarım hala devam ediyor ama birazcık azaldı. Rapor aldım paso yatıyorum. Bu arada bayağı arkadaşlar aramıza katılmışlar. Ne mutlu. Temmuz ayı berektli olacak inşaallah. Dün doktora gittim. Herşey yolunda. Ama kafama takılan bir durum oldu. Benim normalde bu hafta 9. haftam. Son adet tarihim de 7 ekim. Ancak ultrason bilgileri 11. haftayı gösteriyor. Erken yumurtlama ve erken döllenme oldu desem en fazla 1 hafta fark eder. Aranızda benzer bir durum yaşayan oldu mu?
keşke kayınvaldem olsada söleyebilseydik.ama eşim annesini 6 aylıkken kaybetmiş babasınıda 15 yaşında hep bi tarafı eksik
hamile olduğumu duyduğu andan itibaren yakları yere basmıyor,bazen benle aynı belirtileri bile yaşıyor yani o denli:))))))
ben niye sık tuvalte gitmiyorum yaaa büyümüyomu ki bebişimm ama 1.3 cm di gayet normaldi gece falan hiç kalkmıyorum ben wc ye
olabilir bebek gelişimi önde olabiliyor.bende kızım öyleydi.maşallah büyümüş kuzun...
kızlar bulantı için ilaç kullanan var mı ben kullanıyorum faydası da oluyor fakat tedirginim ya bebeğe zarar verirse.
Peki canım bir şey sorucam. Kızının doğumu hangi haftaya göre oldu. Yani son adet tarihinden sonra kaçıncı haftada doğum yapmıştın?
kızlar bulantı için ilaç kullanan var mı ben kullanıyorum faydası da oluyor fakat tedirginim ya bebeğe zarar verirse.
Ben çok sıvı tüketmiyorum yaa.. su nerdeyse hiç içmiyorum içmem gerek biliyorum
1 kere kalkmışımdır 9 haftadır:26:
Bulantım için doktorum bana Dramamine verdi. Günde en fazla 3 kez alabilirsin dedi. Çok aşırı bulantın olduğunda kullanırsın demişti. Yan etkisinin olmadığını söyledi ama ben yine de kullanmamak için ayak direttim . Toplamda 5 tane kullanmışım. Onları da kendimi çok mecbur hissettiğimde içtim. Bu arada ben de öğretmenim. Branşın ne? Ben sınıf öğretmeniyim
hangi ilacı kullanıyosun ben kaç kez doktora söyleyecek oldum ama vazgectim ne bileyim gidip istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?