2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Benimki de küçük kare kağıt. Senin dediğini ilk duydum:26:

Bende gece kalkmıyorum lavaboya sadece gündüz 2-3 kere en fazla, öyle olmamaması mı lazımmış:26:

burdaki kızlar gece 2-3 kere hep kalkıyorlarmış tabi normalde bebiş büyüdüğü için sık idrara çıkma ihtiyacı duyuyosun ..
çok ta sıvı alıyorum aslında

ya benım kaynanamın aslaında bır kotulugu bır kotu lafı yok ama sevemedımmmmmmmmmmm
konusma tarzı terbıye uslup tarzı vs vs hıc benım kışıliğime aıle yapıma uymuyo kadından hergun bıraz daha soguyorum
en basıtı bılmıyorum sız nsıl karsılarsınız ama benım aılemde en basıtı hamılelık ben aılemde bır erkegın karsına gecıp ben hamıleyım dıyemem ayıptır ama ona göre cok normal bırsey yanı bunun gıbı seyler vs vs

Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. Mide bulantılarından ancak gözümü açabildim. Mide bulantılarım hala devam ediyor ama birazcık azaldı. Rapor aldım paso yatıyorum. Bu arada bayağı arkadaşlar aramıza katılmışlar. Ne mutlu. Temmuz ayı berektli olacak inşaallah. Dün doktora gittim. Herşey yolunda. Ama kafama takılan bir durum oldu. Benim normalde bu hafta 9. haftam. Son adet tarihim de 7 ekim. Ancak ultrason bilgileri 11. haftayı gösteriyor. Erken yumurtlama ve erken döllenme oldu desem en fazla 1 hafta fark eder. Aranızda benzer bir durum yaşayan oldu mu?

burdaki kızlar gece 2-3 kere hep kalkıyorlarmış tabi normalde bebiş büyüdüğü için sık idrara çıkma ihtiyacı duyuyosun ..
çok ta sıvı alıyorum aslında
Ben çok sıvı tüketmiyorum yaa.. su nerdeyse hiç içmiyorum içmem gerek biliyorum
bende gece nerdeyse uyku uyuyamıyorum tualete kalkmaktan
1 kere kalkmışımdır 9 haftadır:26:

canım yaokurken gözlerim doldu.ben de gecen hafta giittim kalp atısı duyulmadı.dr erken dedi.tam 6 haftalıktı 7 bitsin 8 olsun o zaman gel duymassak sorun var dedi.ben de öğretmenim inan kafa dalgınken ders anlatmak cok zor.rabbim korktuğumuzu yaşatmasın bize...

kızlaarr sabahtan beri karnım ağrıyo bu normal mi çok şiddetli değil ama ağrı hep var kaç saattir bu böyle üzülüyoruumm

olabilir bebek gelişimi önde olabiliyor.bende kızım öyleydi.maşallah büyümüş kuzun...

yaa süpermiş çok güldüm okurken benim kocişde hiç belirti yok sanırım daha tam anlayamadı baba olacağını :)))))

kızlar bulantı için ilaç kullanan var mı ben kullanıyorum faydası da oluyor fakat tedirginim ya bebeğe zarar verirse.

kızlar bulantı için ilaç kullanan var mı ben kullanıyorum faydası da oluyor fakat tedirginim ya bebeğe zarar verirse.

canım hiçbi zarar vermez yani ben de olmadı kötü bişey şu hamileliğim için değil de ilk hamileliğimde 9 ay boyunca berbat bi durumdaydm ilk 3 ay çok kötüydü ve ilaç içiyodum bi zararı da olmadı şükür

kızlar ağda yaptırmanın bi sakıncası varmı acaba bilgisi olan var mı ayrıca göbeğim çok çıktı çok su içiyorum ondan mı ki nefes darlığı çekiyorum böle olunca çok abartı bişey de yemiyorum ama

Bulantım için doktorum bana Dramamine verdi. Günde en fazla 3 kez alabilirsin dedi. Çok aşırı bulantın olduğunda kullanırsın demişti. Yan etkisinin olmadığını söyledi ama ben yine de kullanmamak için ayak direttim . Toplamda 5 tane kullanmışım. Onları da kendimi çok mecbur hissettiğimde içtim. Bu arada ben de öğretmenim. Branşın ne? Ben sınıf öğretmeniyim

anladım canım.ben de aynısını kullanıyorum sadece 1 tane sabah aç karınla.yoksa fena oluyorum.benim branş edebiyat.özel okuldayım izin almak istemiyorum fakat her öğrencinin kokusu bana geliyor.gerçi kızımda daha berbattım bunda iyiyim.en azından sabahları öğürtüyle uyanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…