kızlar bulantı için ilaç kullanan var mı ben kullanıyorum faydası da oluyor fakat tedirginim ya bebeğe zarar verirse.
anladım canım.ben de aynısını kullanıyorum sadece 1 tane sabah aç karınla.yoksa fena oluyorum.benim branş edebiyat.özel okuldayım izin almak istemiyorum fakat her öğrencinin kokusu bana geliyor.gerçi kızımda daha berbattım bunda iyiyim.en azından sabahları öğürtüyle uyanmıyorum.
Ben de izin almak istemiyordum aslında ama mecbur kaldım. Bir kaç defa sınıftan öğürerek çıktım. Çocukların şaşkın bakışları arasında bir kaç defa da küçük çapta afedersin peçeteye istifar ettim. Olacak gibi değil. Rapor aldım. 1 haftadır evdeyim. Pazartesi günü de 1 aylık heyet raporu alıcam. Yerime geçici öğretmen verecekler. Böylesi daha iyi oldu. Çocuklar da böylelikle madur olmayacaklar. Öğretmensiz kalmayacaklar. Benim devlet okulu olduğu için prosedür uygulamak özel okullara göre biraz daha rahat
merhaba güzel anne adaylarııııııı
hepiniz iyisinizdir inşallah.Rabbim bebeklerimizi korusun,sağlıkla sıhhatle büyütsün inşallah.
Bakın ne diycem size.Hani alışveriş merkezlerinin girişinde güvenlik geçişleri oluyor ya,oralardan geçiyormusunuz.Benim hiç aklıma bile gelmezdi,eşim tuttu kolumdan engelledi,sen yan taraftan geç dedisağolsun o benden daha dikkatli.Haklı adam sonuçta x ışınlarıyla tarama yapıyorlar üzerinizde.Size de tavsiye edeyim dedim.
hadi ya ben duymamıştım bak onu havaalanındakiler zararlı onların derecesi farklıymış ama alışveriş merkezindekilerden geçiyordum geçmemeyim bari bende
kızlar kayınvalideniz hamile olduğunuzu öğrenince ne yaptılar?
Mrb kizlar biraz sacma olabilir ama bisey sorucam sizin ultrason kagitlariniz nasil.? Kucuk kare seklindemi veriyor doktorunuz yoksa bnmki gibi a4 kagidinin ust kosesnde gibimi ? Buna gore yeni , eski ultrason makinasi diyebilirmiyiz ki
burdaki kızlar gece 2-3 kere hep kalkıyorlarmış tabi normalde bebiş büyüdüğü için sık idrara çıkma ihtiyacı duyuyosun ..
çok ta sıvı alıyorum aslında
ya benım kaynanamın aslaında bır kotulugu bır kotu lafı yok ama sevemedımmmmmmmmmmm
konusma tarzı terbıye uslup tarzı vs vs hıc benım kışıliğime aıle yapıma uymuyo kadından hergun bıraz daha soguyorum
en basıtı bılmıyorum sız nsıl karsılarsınız ama benım aılemde en basıtı hamılelık ben aılemde bır erkegın karsına gecıp ben hamıleyım dıyemem ayıptır ama ona göre cok normal bırsey yanı bunun gıbı seyler vs vs
yaa süpermiş çok güldüm okurken benim kocişde hiç belirti yok sanırım daha tam anlayamadı baba olacağını :)))))
kızlar ağda yaptırmanın bi sakıncası varmı acaba bilgisi olan var mı ayrıca göbeğim çok çıktı çok su içiyorum ondan mı ki nefes darlığı çekiyorum böle olunca çok abartı bişey de yemiyorum ama
ne güzel fakat raporu daha zor günleimiz olacak o zaman kullansaydın son zamanlarda ağırlaşacağız.ben de öğürüyorum fakat akşamları daha çok oluyor.gündüz ilacın etkisiyle rahatım.çalışmak çok zor hamilelikte.yine buna da şükür ilk bebeğin mi
Arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza nasipse bende Temmuz annesi olucam . Londra da yaşıyorum burada ilk kontrol 12 hafta olunca ilk bebeğimi 3 aylık kontrolde kalbinin atmadığını gelişemediğini söylediler daha öncesinde kalp atışını bile duymamıştım çok üzüldüm neyseki Rabbim çok bekletmedi ilk regl dönemimden sonra tekrar hamile kaldım ve bu hamileliğimde 3 aya kadar beklemediler kontrol için en son gittiğimde 8+3 tü 2 cm di şuan 9+3 olduk nasipse bidaki randevum 12 Aralık'ta Allah hepinizin yavrusunu kucağınıza almayı nasip etsin evlat acısı tattırmasın inşallah . Şimdi çok korkuyorum ya bu bebeğime de birşey olursa diye
Hoşgeldin. Bebek kaybetmek gerçekten çok üzücü , yıpratıcı. İnşallah tekrar yaşamazsın , bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.
Evet ben de aynı senin gibi düşünüyordum. Daha zor zamanlarımda rapor kullanırım diye planlıyordum. Bulantılarım ders anlatmamı engelleyince mecbur kaldım. Müdür yardımcısı heyet raporunu önerdi. Heyet raporu yıllık izin alma süresine dahil edilmiyormuş. Yerime de öğretmen verileceğini öğrenince psikolojik daha rahat hissettim kendimi. İlaç içmek bile tam olarak mide bulantılarımı gidermedi. Çubuk kraker , haşlanmış patates ve bolca ayva yedim. Bir de bulantı engelleyini bileklik takıyorum. Yine de bana mısın demedi. Hamilelikten sonra bir daha ömür boyu herhalde çubuk kraker yemem. Çubuk krakerden bile tiksinir oldum. Bu benim 5. hamileliğim. 4 kez düşük yaptım. Daha önceki hamileliklerim de hiç kalp atışlarını duyamamıştık. İlk kez bu hamileliğimde kalp atışlarını duyduk. O yüzden ayrıca heyecanlı ve mutluyum.
çok zor kabızlık zaten çok bişe yiyemiyorum bide üstüne kabızlık başladı ne yapcam kızlar yardım nasıl geçer
çok zor kabızlık zaten çok bişe yiyemiyorum bide üstüne kabızlık başladı ne yapcam kızlar yardım nasıl geçer
bende aynı şeyleri yaşıyorum kabızlık belası gerçi hamilelikten öncede oluyordu ama bazen fazla zorluyo bazen azıcık kan bile geliyor bilmiyorum ciddiye almalımıyım
kızlar merhabalar ben eylul 2012 annesıyım temmuz 2013 annesı olucaktım ama kaybettım sıpamı.benım sıze tavsıyem maddı durumu ıyı olanlar kesınlıke memorale gıtsın.bırde medıpol mega hastanesı var bagcılarda orda muayene ucretı almıyolar ve super bır hastane ben ıkısıne bırarada gıttım ıkısındende memnunum.medıpolde dogum yaptım superdı.hersey dort dortluktu
düşük tehlikesi yoksa sorun yoktur... Ben yaptırdım sana tavsiyem bildiğin birine yaptır yani elinin hafifliğini bildiğin biri olsun kendini fazla kasma yani(null)
kabızlık için ennn ıyısı sabah ac karnına kayısı yemek yada kayısı hosafı içmek. bir rivayete gore sabah ac karnına zeytın yagı içmekte iyi gelıyo denıyo ama ben hiç denemedim
hee kızlar sunuda soylımm ben kabızlık sıkıntısı eskıden berı yasarım hamılelıkte de cok cekıcem sanıyordum ama garıp bır durum var yınede cok rahat değılım ama eskıye gore cok ıyıyım.
ben sabah cayında sekeri kesmiştim onun yerıne bal koyuyorum cayıma sanırım bana o ıyı geldı her sabah ballı içiyorum cayımı. aslında ben tamamen saglık için yapmıstım ama sanırım bir tasla ıkı kus vurdum
bal hakkında duyduklarıma göre ılık su+ bal kabızlığa
soguk su+ bal ishale iyi gelir derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?