2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Ben de izin almak istemiyordum aslında ama mecbur kaldım. Bir kaç defa sınıftan öğürerek çıktım. Çocukların şaşkın bakışları arasında bir kaç defa da küçük çapta afedersin peçeteye istifar ettim. Olacak gibi değil. Rapor aldım. 1 haftadır evdeyim. Pazartesi günü de 1 aylık heyet raporu alıcam. Yerime geçici öğretmen verecekler. Böylesi daha iyi oldu. Çocuklar da böylelikle madur olmayacaklar. Öğretmensiz kalmayacaklar. Benim devlet okulu olduğu için prosedür uygulamak özel okullara göre biraz daha rahat

ne güzel fakat raporu daha zor günleimiz olacak o zaman kullansaydın son zamanlarda ağırlaşacağız.ben de öğürüyorum fakat akşamları daha çok oluyor.gündüz ilacın etkisiyle rahatım.çalışmak çok zor hamilelikte.yine buna da şükür ilk bebeğin mi

hadi ya ben duymamıştım bak onu havaalanındakiler zararlı onların derecesi farklıymış ama alışveriş merkezindekilerden geçiyordum geçmemeyim bari bende

benim doktor ilk kontrolde o sensörlerden geçebilirsin son aya kadar birşey olmaz dedi ama geçmeme ihtimalim varsa ben de geçmemeye çalışıyorum, bazı mağazalarda mecbur geçiş yok başka türlü ( bu arada sadece onlar değil evde wireless ve laptop ve tv nin ışığı bile zararlı olabilir diyorlar ne yapalım bizim yaşadığımız düny koşulları bu, evlerimiz gerilim hatlarına öyle böyle yakın, dua edelim sağlıklı olsunlar ve zarar görmesinler

kızlar kayınvalideniz hamile olduğunuzu öğrenince ne yaptılar?

canım biz öğrendiğimizde eşim yurt dışındaydı o gelene kadar kayınvalidem birkaç kez sordu ben reddettim, neyse eşim geldiğinde eve topladık görümcemler ve kayınvalidemleri yaptırdığım mesajlı kurabiyeleri verdik, kayınvalidem ağladı bir süre, sonrasında da arayıp soruyor, normalde çok üstüme düşmez ama hamileliğimde sağolsun iyi davranıyor bana :))

Mrb kizlar biraz sacma olabilir ama bisey sorucam sizin ultrason kagitlariniz nasil.? Kucuk kare seklindemi veriyor doktorunuz yoksa bnmki gibi a4 kagidinin ust kosesnde gibimi ? Buna gore yeni , eski ultrason makinasi diyebilirmiyiz ki

benim fatura gibi ard arda üç beş fotografı var bebişin ama a4ün yarısı eninde

burdaki kızlar gece 2-3 kere hep kalkıyorlarmış tabi normalde bebiş büyüdüğü için sık idrara çıkma ihtiyacı duyuyosun ..
çok ta sıvı alıyorum aslında

günde en az 2 litre su içmemiz gerekli biliyoruz değil mi??

canım takma böyle şeyleri bizim küçüklüğümüzde annemler de öyle çekniirlerdi ayıptır diye ama artık herkes herşeyi aştı, hamileyim yerine bebek bekliyoruz diyebilirsin :)) yani eniştesinin önünde makineyle süt sağanları biliyorum artık çevrende gerçek sapık yoksa çekinmene gerek yok böyle şeylerden bence

yaa süpermiş çok güldüm okurken benim kocişde hiç belirti yok sanırım daha tam anlayamadı baba olacağını :)))))

erkeklerin de aş erdiğini duymuş muydunuz?

bana da bir arkadaş yaptırma dedi ama hamileyken yaptırdığını bildiğim arkadaşlarım var, eğer hijyenik bir yerse ve hamile olduğunu dikkatli olması gerektiğini de söylersen bence sorun olmaz

Arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza nasipse bende Temmuz annesi olucam . Londra da yaşıyorum burada ilk kontrol 12 hafta olunca ilk bebeğimi 3 aylık kontrolde kalbinin atmadığını gelişemediğini söylediler daha öncesinde kalp atışını bile duymamıştım çok üzüldüm neyseki Rabbim çok bekletmedi ilk regl dönemimden sonra tekrar hamile kaldım ve bu hamileliğimde 3 aya kadar beklemediler kontrol için en son gittiğimde 8+3 tü 2 cm di şuan 9+3 olduk nasipse bidaki randevum 12 Aralık'ta Allah hepinizin yavrusunu kucağınıza almayı nasip etsin evlat acısı tattırmasın inşallah . Şimdi çok korkuyorum ya bu bebeğime de birşey olursa diye

Evet ben de aynı senin gibi düşünüyordum. Daha zor zamanlarımda rapor kullanırım diye planlıyordum. Bulantılarım ders anlatmamı engelleyince mecbur kaldım. Müdür yardımcısı heyet raporunu önerdi. Heyet raporu yıllık izin alma süresine dahil edilmiyormuş. Yerime de öğretmen verileceğini öğrenince psikolojik daha rahat hissettim kendimi. İlaç içmek bile tam olarak mide bulantılarımı gidermedi. Çubuk kraker , haşlanmış patates ve bolca ayva yedim. Bir de bulantı engelleyini bileklik takıyorum. Yine de bana mısın demedi. Hamilelikten sonra bir daha ömür boyu herhalde çubuk kraker yemem. Çubuk krakerden bile tiksinir oldum. Bu benim 5. hamileliğim. 4 kez düşük yaptım. Daha önceki hamileliklerim de hiç kalp atışlarını duyamamıştık. İlk kez bu hamileliğimde kalp atışlarını duyduk. O yüzden ayrıca heyecanlı ve mutluyum.

arkadaşlar az önce arkadaşımın birinin bir haber paylaşımı vardı size de bildirmek istedim dişmacunlarında el kremlerinde triklosan denilen maddenin yasaklandığını duymuştum artık kozmetik ya da gıdalarda özellikle bildiğim paraben triklosan glukoz fruktoz şurubu vs dikkat etmek gerek hepsi zararlı maddeler, etiket okumak önemli

Hoşgeldin. Bebek kaybetmek gerçekten çok üzücü , yıpratıcı. İnşallah tekrar yaşamazsın , bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.

Selm guzel annisler benimde eim soyledi kayinvalideme cok sevindi ve biz ayni apartmanda oturuyoruz her dakika dibimde yat otur dinlen sunu ye bunu ye diyen biri dibimde acayip kicik olmaya basladim raporum bitsinde ise baslaim baska bisey istemiyorum.yani kizlar anliyacaginiz fazlasida zarar

Geçmiş olsun şana da canım Allah bu bebeğini sana bağışlasın inşallah . İlk hamileliklerin de kalp atışlarının duyulmamasının sebebi neymiş bilgi verdiler mi yada test yaptılar mı ?

çok zor kabızlık zaten çok bişe yiyemiyorum bide üstüne kabızlık başladı ne yapcam kızlar yardım nasıl geçer

Son düzenleme:
çok zor kabızlık zaten çok bişe yiyemiyorum bide üstüne kabızlık başladı ne yapcam kızlar yardım nasıl geçer

bende aynı şeyleri yaşıyorum kabızlık belası gerçi hamilelikten öncede oluyordu ama bazen fazla zorluyo bazen azıcık kan bile geliyor bilmiyorum ciddiye almalımıyım

bende aynı şeyleri yaşıyorum kabızlık belası gerçi hamilelikten öncede oluyordu ama bazen fazla zorluyo bazen azıcık kan bile geliyor bilmiyorum ciddiye almalımıyım

kan gelmesinin nedeni orası zorlanıyo ve kılcal damarlar çatlıyor içten gelmiyo. ama karnım davul gibi şişti benim sanırım 3gün oldu çıkamıyorum wcye ne yapsam geçer ki

doğumdan kaç gün sonra hamile kaldın boşver böylesi hayırlıymış

kabızlık için ennn ıyısı sabah ac karnına kayısı yemek yada kayısı hosafı içmek. bir rivayete gore sabah ac karnına zeytın yagı içmekte iyi gelıyo denıyo ama ben hiç denemedim
hee kızlar sunuda soylımm ben kabızlık sıkıntısı eskıden berı yasarım hamılelıkte de cok cekıcem sanıyordum ama garıp bır durum var yınede cok rahat değılım ama eskıye gore cok ıyıyım.
ben sabah cayında sekeri kesmiştim onun yerıne bal koyuyorum cayıma sanırım bana o ıyı geldı her sabah ballı içiyorum cayımı. aslında ben tamamen saglık için yapmıstım ama sanırım bir tasla ıkı kus vurdum

bal hakkında duyduklarıma göre ılık su+ bal kabızlığa
soguk su+ bal ishale iyi gelir derler

Merhaba arkadaşlar,
Bayadır giremiyorum bulantılardan ve yoğunluktan.
Sizle birşey paylaşmak istedim. Dün akşam eşimle konuşuyorduk, 'keşke steteskop filan olsa acaba duyabilir miyiz kalp atışlarını?' diye sormuştu. Ben de bilmem ki demiştim. Çünkü biz hala kalp atışlarını duyamadık ama gördük, meraklıyız işte. Bugün de tevafuk steteskop geçti elime birinden, karnıma koydum bastırdım dinledim ve çok derinden tık tık tıktık diye sesler düzenli bir şekilde geliyordu. yanımdaki de duydu. Çok ilginç bir duygu, etrafınızda varsa siz de deneyin :)))

sağol kuzum anneme sordum oda senin dediğini tavsiye etti aldım hemen kuru kayısı şimdiden 5 10 yedim canım çekti işte sabaha yine yicem tabi kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…