2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar ben bişeyi hala anlayamadım .. yani hamilelik haftamız neye göre hesaplanıyor yaa benim doktorum önce son adet günüme göre söyledi sonra ultrasonda bakınca 2 hafta daha küçük olduğunu söyledi. hangisine göre düşünmeliyim sizce sizin doktorlar ne dedi sizlereee

oyy yerim o sıpayı maaşallah canım Allah hepimize nasip etsin inşallah. ben haftaya p.tesi gidicem kalp atışlarını dinlemek istiyorum artıkkkkk :)))))

canım dogum evınde oguz bey ı gordum ama ben begenmedım kg lı bırseydı dımıı

ama tolga atakul ve cagla hnmmm nefıss ben salı gunu tolga bey ıcın gıttım genelde randevu alıyordum ama kv ıle acıl dıgınce alamadım sırasıda bıtmıstı gıttıgımdee ama cagla hnm a gıttımm gercı oda dogu m ıznıne ayrılacakmıs ama oda cokk ıyı bu ıkı dr bnm ıcın supperrrrrrrrrrrrrrrrr ötesıı zekı beye gelınce bnm ılk dr bırısııı daha dun gece esımle onun ıcın bıraz atıstıkk,ben zekı beyde laporoskopı oldum cokta para verdık ama genede sorun bulamadı ıkı kere ıge tedavısı yaptı gene olmadı asılama yapaılım dedıı bıs ıstemedık derken acıbademe basladımm sonr a .....cok sukur ordada dr bırsey bulamayınca bıraktık o dr mus bu dr hehe sonra bır baktıkkı bebegımkendısı geldı cok sukurrr

dun esıme atısmamıza gelınce yan komsum 2 ay onc onda sezeryan oldu ıkıncı bebegıne onun tavsıyesı ıle gıtmıstım zatennn esıme dedım onamı gıtsem???dıe cok gusel fılan dedımm ama sınırlendıı hep ıyı yanını goruyorsun die ıs yerınde bır ark.esını amelyat yapmıs yumurtalıklarını almıs halen adam 45 yasına geldı bebeklerı olmuyor dıee hep o dr ıyı yanını gorme dıe cetın arık dedımm yok ercıyes hastanesııı o kdr ıyı degılll o dr olmaz dedııı işte böylee peri cimmmm yanı zekı bey ı de aılecek tanımıs oldukkk senn kı sezeryan oldugu ıcın sorun oolmaz ınsl daa bende duydum normal dogum da rısk almak ıstemedıgı ıcınn ıstemıyor sanırımmmm

öle işteeeeeeeeeeeecok konusmusum yaaaaaaa

benimkide çok sevindi hatta kendisi kanser hastası bakalım ben görebilcekmiyim diye ağladı

ajikal bursadansın sanırım,bende bursadanım :)) hangi doktora devam ediyosun

bende bursadayım kızlar hangi doktora gidiyosunuz???????????

kızlar kayınvalideniz hamile olduğunuzu öğrenince ne yaptılar?
eşim telde söyledi çok sevindiler.

hoşgeldin canım sakın öyle düşünme o psikolojiye girme bence.hep kucağına alcağın günü düşün.senin psikolojin de bebeğinin sağlığı için önemli
kan gelmesinin nedeni orası zorlanıyo ve kılcal damarlar çatlıyor içten gelmiyo. ama karnım davul gibi şişti benim sanırım 3gün oldu çıkamıyorum wcye ne yapsam geçer ki
arkadaşlar yazmış sanırım kuru kayısı ve kayısı kompostosu bol bol ye.geçmiş olsun

kızlaarrrr anca girebildim nete... doktor bebişime baktı ama çok detaylı değil kalp atışı iyi kesemizde güzel sıkıntı yok dedi... köşeden gördüm koca kafalı bişey olmuş benimkiiii ağrılarıda çok ayakta durmaya bağladı bide rahim büyümeye başladı bu tür sancıları sık sık yaşıycaksın artık dedi.. bugün ve yarına randevu verdi.. öyle işteeee bebiş gayet sağlıklı çok şüküüüürrrr...

Haklısın canım düşünmemeye çalışıyorum öyle motive etmeye çalışıyorum kendimi ama elden gelen birşey değil işte inşallah kötü birşey olmaz . Buradaki doktorlarda hamilelikte aklına kötü birşey getirme bu hamilelik hormonlarını üst seviyeye çıkarır Buda bebeğe zarar verir dediler . Sanırım bebeğimi kucağıma alıp kokusunu duyunca geçecek korkularım .

merhaba canım, benim de daha önceki üç hamileliğimde kalp atışı olmadığı için kürtajla alındı.şuanda 7+3 haftalık hamileyim ve çok şükür bu kez kalp atışı görüldü.en son kürtajdan sonra alınan bebeğe kromozom araştırması yapıldı temiz çıktı.daha sonra eşimle bahçeci tüp bebek merkezine başlamaya karar verdik.Eşime ve bana kromozom ve çeşitli tahliller yapıldı.hepsi temiz çıktı şükür.tam da bu ay tüp bebeğe başlamaya karar vermiştik ki hamile olduğumu öğrendim.Defalarca hüsrana uğramış biri olarak çok iyi bilirsin ki hamilelik haberi bizim için buruk bir heyecan ve korku ile geçen günler demektir.5+2 haftalıkken cerrahpaşaya kontrole gittim.(en son kürtajım ve araştırma orada yapılmıştı ve hamile kalınca gelmem söylenmişti) üniversite hastanesi olduğu için muayene odasında birkaç stajer vardı.heyecandan bayılacaktım acaba bu kez kalp atışı olacak mı diye.karından muayene ederken ben daha önceki üç hamileliğim kalp atışı olmadığından kürtajla alındı dedim.o sırada arkamızdaki bayan stajerlerin fısıldaşmalarını duydum "yazık nasıl da heyecanla bekliyor "dediler.benim duyduğumu tahmin etmediler belki.bu esnada dr alttan bakalım birde dedi.tamam dedim ama heyecandan sinirlerim boşaldı ve ağlamaya başladım.uzuun uzuun baktı sesi açtı beni iyice beklentiye soktuktan sonra şuanda bişey yok haftaya gel dedi.Eşim işteydi ve dr.yalnız gelmiştim.yolda ağlayarak yürürken kucağında minicik bebeğiyle dilenci bir kadın gördüm.o an isyan edesim geldi.ama yine hayırlısı olsun dedim.bir hafta sonra tekrar gittim herşeye hazırdım.yine üstten baktı göremedi ve alttan bakalım dedi.ve ekrandan gösterdi bakın bu bebek.ben titreyen bir ses tonu ile kalp atışı var mı dedim.VAR dedi ciddi misiniz dedim.inanamadım şükürler olsun dedim.Allahıma çok şükür bu kez olmuştu.Muayene biter bitmez önce eşimi sonra tüm ailemi aradım.Haber verdiğim herkes ağladı tabi ben de :) çok uzun oldu özür dilerim.Ama benimle aynı şeyleri yaşayan birini görünce paylaşmak istedim sadece.Allah kimseyi bu güzel duygudan mahrum bırakmasın.İnşallah hepimiz hayırlısı ile ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Sen neler yaşadın paylaşırsan sevinirim.Allaha emanet ol.

canım benimde SAT'a göre 7+2 ultrasona göre 7+0 doktor normal her bebek farklıdır dedi. ama insan yinede tedirgin oluyor, haklısın.

kızlarrr bugün kalp atışlarını dinledik, eşim telefonla videoya çekti... hiç belirtim olmadığından korkuyordum duyamamaktan... çok garip... fakat sat'a göre 7+2 ultrasona göre 7+0 doktor normal dedi ama bu ne demek oluyor bilen var mı?? ben minyonum boyum 158cm kilom 47 doktora normal doğum yapabilir miyim dedim, belli olmaz o dedi, benim gibi olup normal yapan var mı???

Selam kizLar Nasılsiniz..
bir yasindaki bebeğim.e ilgilenmekten internet e giremiyorum...
hamilelegim asiri yorgunluklar geçiyor..
Gorusmek dileğiyle insallah

Ayni sekilde bende bu hafta doktora gittigimde bebegim 10 haftalik olmasi gerekirken 7haftalik oldugunu ogrendim. Sat 4ekimdi, doktora nedenini sordugumda gec yumurtlama gec dollenme olabilir dedi. Fakat internetten arastirdigimda bunun, adet doneminde 10-15 gun gecikme yasayan insanlarda oldugunu okudum. Hayatimda hic gecikme oldugunu hatirlamiyorum. Bu hafta
10. Haftasi olmasi gerek ama daha dun 8mm idi. Doktor onemsemedi ve ustunde durmadi fakat bnm icim hic rahat degil. Birde taa 1 ay sonra cagirdi. Bu konuda bilgisi olan varsa lutfen paylassin..

günaydınnn tüm annişlere ve fasülyelerine

Kalbiniz DUAYLA olsun,
Gönlünüz HUZURLU olsun,
Yüreğiniz SEVGİYLE dolsun,
GECENİZ Hayr.sabahınız NUR .
Cumanız mübarek olsun.

benimki de dün aradı aman tansiyonuna dikakt et falan ben de ok teşekkür derken dedi ki sen iyi ol ki bebek iyi olsun yani beni zerre umursadığı yok bebeiş iyi olsun tasasında :))

çok güzel ben de bulup dinleyeyeceğim, komiktir ben de atardamarlarımı bulup bak bak kalbi diyordum eşim de her seferinde farklı yerde mi atıyor diye dalga geçiyordu :))

o hesaplamayı ben de çözemedim, doktorum bana 6 haftalık falansın derken burada 7 haftalık çıkıyorum düşünme ortalama doğum tarihini düşün yani benim 20 haziran 1 temmuz arası olabilir, tabii aynı tarihte sat ı olan hemşirem haziran 16da doğum yapmış :)) yani bir garantisi hesabı yok üç aşağı beş yukarı, sağlıklı olsunlar da :))

Selam kizLar Nasılsiniz..
bir yasindaki bebeğim.e ilgilenmekten internet e giremiyorum...
hamilelegim asiri yorgunluklar geçiyor..
Gorusmek dileğiyle insallah

oo çok hızlı olmuş ikincisi, ben de bu gazla öyle yapar mıyım acaba..

günaydınnn tüm annişlere ve fasülyelerine

Kalbiniz DUAYLA olsun,
Gönlünüz HUZURLU olsun,
Yüreğiniz SEVGİYLE dolsun,
GECENİZ Hayr.sabahınız NUR .
Cumanız mübarek olsun.

canım amin, senin de öyle olsun,

kızlar ikiniz adınada çok sevinidim allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

canım biraz gecikmiş olacağım ama konuyu okuyunca dayanamadım atladım hemen bence kafanı hiç takma ben bu gebeliğimden önce bir düşük yaşadım 10 gün raporluydum evde kayınvalidem bana 10 dk mesafede bir kere bir tabak çorba alıp gelmedi bile ve benim ailem başka şehirdeler. ikincisi bu hamileliğimdede kanamam oldu düşük tehlikesiyle hastanede yattım ve 1 hafta raporluydum dr wc dışında kalkma demesine rağmen hiç uğramadı bile şimdide babanne olmaya hazırlanıyor patikler yelekler örüyor. ne yapsa nafile beni okadar kırdı ki isterse oda dolusu kıyafet yapsın benim kırgınlığım geçmiyor

Son düzenleme:
günaydın kuzular ve anneleri :)

üzücü haberler var yine,dün giremedim,bu sabah okuyunca çok üzüldüm bebeğini kaybedenlere Allah sabır versin.gerçekten zor bir durum.Allah bir daha yaşatmaz inşallah ,kısa zamanda da hayırlısıyla bebek verir kucağınıza.

kızlar bir arkadaşım; planlı yapılan bebekler annede bulantı yapmıyor,plansız bebekler daha çok sıkıntı yapar dedi.komik geldi bana.bir düşünün sizin durum neye göre nasıl?

günaydın kuzular ve anneleri :)

üzücü haberler var yine,dün giremedim,bu sabah okuyunca çok üzüldüm bebeğini kaybedenlere Allah sabır versin.gerçekten zor bir durum.Allah bir daha yaşatmaz inşallah ,kısa zamanda da hayırlısıyla bebek verir kucağınıza.

kızlar bir arkadaşım; planlı yapılan bebekler annede bulantı yapmıyor,plansız bebekler daha çok sıkıntı yapar dedi.komik geldi bana.bir düşünün sizin durum neye göre nasıl?

yok be cnm alakası yok ben 2,5 yıl hergün planladım
ama ölüyorum bulantıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…