Merhaba arkadaşlar,
Bayadır giremiyorum bulantılardan ve yoğunluktan.
Sizle birşey paylaşmak istedim. Dün akşam eşimle konuşuyorduk, 'keşke steteskop filan olsa acaba duyabilir miyiz kalp atışlarını?' diye sormuştu. Ben de bilmem ki demiştim. Çünkü biz hala kalp atışlarını duyamadık ama gördük, meraklıyız işte. Bugün de tevafuk steteskop geçti elime birinden, karnıma koydum bastırdım dinledim ve çok derinden tık tık tıktık diye sesler düzenli bir şekilde geliyordu. yanımdaki de duydu. Çok ilginç bir duygu, etrafınızda varsa siz de deneyin :)))
canım dogum evınde oguz bey ı gordum ama ben begenmedım kg lı bırseydı dımııcanım doğum evine gitmeni tavsiye etmem çünki fazla ilgilenmiyorlar bakıyor geçiyyor ama bir doktor var o çok iyi ama erkek doğom evinde op.dr oğuz yılmaz ben kartal erciyese gidiyorum zeki yılmaza ilk ona gittim çok ilgili bir doktor bayada hastası var ben sezeryan oldum oğlum 20 gün önce doğdu suyu bittiği için bildiğime göre zeki bey normal doğum almıyor
benimkide çok sevindi hatta kendisi kanser hastası bakalım ben görebilcekmiyim diye ağladı
ajikal bursadansın sanırım,bende bursadanım :)) hangi doktora devam ediyosun
eşim telde söyledi çok sevindiler.kızlar kayınvalideniz hamile olduğunuzu öğrenince ne yaptılar?
hoşgeldin canım sakın öyle düşünme o psikolojiye girme bence.hep kucağına alcağın günü düşün.senin psikolojin de bebeğinin sağlığı için önemliArkadaşlar bende yeni katıldım aranıza nasipse bende Temmuz annesi olucam . Londra da yaşıyorum burada ilk kontrol 12 hafta olunca ilk bebeğimi 3 aylık kontrolde kalbinin atmadığını gelişemediğini söylediler daha öncesinde kalp atışını bile duymamıştım çok üzüldüm neyseki Rabbim çok bekletmedi ilk regl dönemimden sonra tekrar hamile kaldım ve bu hamileliğimde 3 aya kadar beklemediler kontrol için en son gittiğimde 8+3 tü 2 cm di şuan 9+3 olduk nasipse bidaki randevum 12 Aralık'ta Allah hepinizin yavrusunu kucağınıza almayı nasip etsin evlat acısı tattırmasın inşallah . Şimdi çok korkuyorum ya bu bebeğime de birşey olursa diye
arkadaşlar yazmış sanırım kuru kayısı ve kayısı kompostosu bol bol ye.geçmiş olsunkan gelmesinin nedeni orası zorlanıyo ve kılcal damarlar çatlıyor içten gelmiyo. ama karnım davul gibi şişti benim sanırım 3gün oldu çıkamıyorum wcye ne yapsam geçer ki
eşim telde söyledi çok sevindiler.
hoşgeldin canım sakın öyle düşünme o psikolojiye girme bence.hep kucağına alcağın günü düşün.senin psikolojin de bebeğinin sağlığı için önemli
arkadaşlar yazmış sanırım kuru kayısı ve kayısı kompostosu bol bol ye.geçmiş olsun
Evet ben de aynı senin gibi düşünüyordum. Daha zor zamanlarımda rapor kullanırım diye planlıyordum. Bulantılarım ders anlatmamı engelleyince mecbur kaldım. Müdür yardımcısı heyet raporunu önerdi. Heyet raporu yıllık izin alma süresine dahil edilmiyormuş. Yerime de öğretmen verileceğini öğrenince psikolojik daha rahat hissettim kendimi. İlaç içmek bile tam olarak mide bulantılarımı gidermedi. Çubuk kraker , haşlanmış patates ve bolca ayva yedim. Bir de bulantı engelleyini bileklik takıyorum. Yine de bana mısın demedi. Hamilelikten sonra bir daha ömür boyu herhalde çubuk kraker yemem. Çubuk krakerden bile tiksinir oldum. Bu benim 5. hamileliğim. 4 kez düşük yaptım. Daha önceki hamileliklerim de hiç kalp atışlarını duyamamıştık. İlk kez bu hamileliğimde kalp atışlarını duyduk. O yüzden ayrıca heyecanlı ve mutluyum.
kızlar ben bişeyi hala anlayamadım .. yani hamilelik haftamız neye göre hesaplanıyor yaa benim doktorum önce son adet günüme göre söyledi sonra ultrasonda bakınca 2 hafta daha küçük olduğunu söyledi . hangisine göre düşünmeliyim sizce sizin doktorlar ne dedi sizlereee
kızlar ben bişeyi hala anlayamadım .. yani hamilelik haftamız neye göre hesaplanıyor yaa benim doktorum önce son adet günüme göre söyledi sonra ultrasonda bakınca 2 hafta daha küçük olduğunu söyledi . hangisine göre düşünmeliyim sizce sizin doktorlar ne dedi sizlereee
inanınki neredeyse ağlıyordum maaıl güzel duygularınızı ifade etmişsiniz... Kendi hamileliğimi öğrendiğimde bu kadar sevinmemiştim... Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kollarına almak nasip etsin...(null)
Selm guzel annisler benimde eim soyledi kayinvalideme cok sevindi ve biz ayni apartmanda oturuyoruz her dakika dibimde yat otur dinlen sunu ye bunu ye diyen biri dibimde acayip kicik olmaya basladim raporum bitsinde ise baslaim baska bisey istemiyorum.yani kizlar anliyacaginiz fazlasida zarar
Merhaba arkadaşlar,
Bayadır giremiyorum bulantılardan ve yoğunluktan.
Sizle birşey paylaşmak istedim. Dün akşam eşimle konuşuyorduk, 'keşke steteskop filan olsa acaba duyabilir miyiz kalp atışlarını?' diye sormuştu. Ben de bilmem ki demiştim. Çünkü biz hala kalp atışlarını duyamadık ama gördük, meraklıyız işte. Bugün de tevafuk steteskop geçti elime birinden, karnıma koydum bastırdım dinledim ve çok derinden tık tık tıktık diye sesler düzenli bir şekilde geliyordu. yanımdaki de duydu. Çok ilginç bir duygu, etrafınızda varsa siz de deneyin :)))
Selam kizLar Nasılsiniz..
bir yasindaki bebeğim.e ilgilenmekten internet e giremiyorum...
hamilelegim asiri yorgunluklar geçiyor..
Gorusmek dileğiyle insallah
günaydınnn tüm annişlere ve fasülyelerine
Kalbiniz DUAYLA olsun,
Gönlünüz HUZURLU olsun,
Yüreğiniz SEVGİYLE dolsun,
GECENİZ Hayr.sabahınız NUR .
Cumanız mübarek olsun.
kızlaarrrr anca girebildim nete... doktor bebişime baktı ama çok detaylı değil kalp atışı iyi kesemizde güzel sıkıntı yok dedi... köşeden gördüm koca kafalı bişey olmuş benimkiiiiağrılarıda çok ayakta durmaya bağladı bide rahim büyümeye başladı bu tür sancıları sık sık yaşıycaksın artık dedi.. bugün ve yarına randevu verdi.. öyle işteeee bebiş gayet sağlıklı çok şüküüüürrrr...
kızlarrr bugün kalp atışlarını dinledik, eşim telefonla videoya çekti... hiç belirtim olmadığından korkuyordum duyamamaktan... çok garip... fakat sat'a göre 7+2 ultrasona göre 7+0 doktor normal dedi ama bu ne demek oluyor bilen var mı?? ben minyonum boyum 158cm kilom 47 doktora normal doğum yapabilir miyim dedim, belli olmaz o dedi, benim gibi olup normal yapan var mı???
benim kayınvalidemde başka şehirde yaşıyor,telefonda eşim söyledi sonra telefonu ben aldım,sevindi,henüz doktora gitmemiştik,aradan 1,5 ay geçti kızlar,doktora 2 defa gittik,kalp atışını duyduk bile beni 1 kere arayıp halimi hatrımı sormadı,doktora gidip gitmediğimizi sormadı,bulantın varmı kaç haftalık hiiiiiiç ama iç sormadı,sonra geçenlerde eşim annemler buraya geleceklermiş dedi,hayırdır dedim işlerimi varmış,bilmiyorum dedi,heralde kutlamaya geliyorlar.Neyse ne gün geleceklerini haber vermediler çarşamba sabahı uyuyoruz 5.45 te zil çaldı,panikle kalktık,kapıyı bir açtıkki kayınvalideyle kayınpeder kapıda.neyse dün eve gittim işten çıkınca ne bir yemek yapmış ne bişey,bekliyorum ki tebrik etsin,öpsün yanaklarımdan,şimdi ben babanemi oluyorum desin,adı bile geçmedi yaaa
dizi izlerken bulantın varmı diye sordu,var deyincee kayınpedere döndü aa mehmet bak aynı ben,benimde bulanırdı dedi.
Nasıl sinirim bozuk anlatamam.
günaydın kuzular ve anneleri :)
üzücü haberler var yine,dün giremedim,bu sabah okuyunca çok üzüldüm bebeğini kaybedenlere Allah sabır versin.gerçekten zor bir durum.Allah bir daha yaşatmaz inşallah ,kısa zamanda da hayırlısıyla bebek verir kucağınıza.
kızlar bir arkadaşım; planlı yapılan bebekler annede bulantı yapmıyor,plansız bebekler daha çok sıkıntı yapar dedi.komik geldi bana.bir düşünün sizin durum neye göre nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?