2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
hadi ya ben duymamıştım bak onu havaalanındakiler zararlı onların derecesi farklıymış ama alışveriş merkezindekilerden geçiyordum geçmemeyim bari bende

hamilelerin ve küçük yaştaki çocukların geçmesini istemiyor doktorlar pek.zararlı diye.

benimki ilk duydugunda ağladı bir 10 sn kadar.sonra aman üşütme dikkat et ölümlerden dönersin,ben hamileyken hastalandım ölümlerden döndüm.aman şunu yapma şöyle olursun demeye başladı sinir bozucu şekilde olumsuz konuşup can sıkıyor sürekli.yakın da oturuyoruz bir kap yemek yapayım bu kız çalışıyor yemek yapmaya fırsatı olmaz hiiç öyle bir düşüncesi yok.hoş yaptıgını da yiyemiyorum ama.düşünmek önemli olan.el kızıyız ne de olsa,istersen bulantıdan günlerce kalkma ,yemek yeme kimin umrunda.

boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye...

günaydınlar.
hayırlı cumalar
dün geceden beri bulantım var sabah çok fena oldum diş fırçalayamıyorum artık.gecede hiç uyuyamadım hiç.
bu arada uyuyamazken gece aklıma birşey geldi bilmem ne dersiniz hergün birimiz için dua okusak sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamız için ilk sayfaya onun listesinide koyarım ben .mesela ilk gün hepimiz kkarabiber için, ikinci gün suzan, üçüncü gün efsunn .... gibi. bilmiyorum ne dersiniz ama şu süreçte dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok bebeklerimiz için.hele de birbirini tanımayan insanların duası çok daha makbuldur herhalde inşallah yani.dua olarak da ayetel kürsi geldi aklıma.herkes katılmayabilir günde 5 kişi 1 kere okusa bile ne kadar güzel olur

ne dersiniz?

asıl konu ne aslında bılıyormusunuz o bebekler hayırlısı ıle dogsun
babane olduk dıye bır havalanırlar bebek sevıcez dıye habıre gelmeye cıkarlar. yok sunu gıydır bunu yedir sen cocuga bakamıyorsun. cevremde gorduklerım hep boyle
erkek annelerı gercekten cok garıp oluyo tripler falan

ay sorma sanki kendi annem gibi rahat olacağım yanında.benimki de aynı.ilk haberi verdiğimizde ben,annen ölmeden yap bir tane diyecektiim biz ölünce mi yapacaksın dicektim,sen haber verdim dedi.annemle arasında 15 yaş var kv büyük.doğumunda yanında insan lazım,birşey yapmasam da yanında dursam yeter dedi bana,kusura bakma da birşey yapmayacaksan hiç gelme dedim içimden.annem ablamın doğumunda,gelininin bile -annesi kalmadı bile kızının yanında- iş yaptırmadı haftalarca kaldı.
iş yapmayacaksan ne diye bana yük olmaya geliyorsun ,laf olsun torba dolsun işte.

ben de dün kaydoldum canım.şehir değişikliğinden 1.5 senedir burda kaydolmamıştım.ben doktor kontrolüne gittiğimde hemogram,açlık kan şekeri,tsh,toksoplazma,rubella,hıv.... testlerini yaptırmıştım doktor baktı.zaten yapılmış bunlar gerek yok bir daha yapmaya dedi.
ebe hanım kaydımı yaptı,birkaç tavsiyede bulundu.1 ay sonra tekrar görüşelim dedi.o kadar.zaten seni arıyorlar aşı zamanları,takip ediyorlar güzel bir sistem.

Mrb kizlar biraz sacma olabilir ama bisey sorucam sizin ultrason kagitlariniz nasil.? Kucuk kare seklindemi veriyor doktorunuz yoksa bnmki gibi a4 kagidinin ust kosesnde gibimi ? Buna gore yeni , eski ultrason makinasi diyebilirmiyiz ki

2 kez kontrole gittim bir tane ultrason kağıdım bile yok :2: neyseki doktroda duruyor hepsi toplu alacağım ben :)

şu son yazdığın varya aslında konunun tam özü herkesin kendi annesinden fayda var değilmi. bende biraz önce yazmıştım neler yaşadığımı bizler el kızıyızya işte onlar olaya öyle bakıyorç bulantın yada ağrın olsa inanılmaz naz yapıyoruzdur. benimki benim hamile olduğuma bile inanmak istemiyor. komşusunun gelini 3 aylık hamileymiş bana allah sanada nasip etsin dedi bende daha nasıl nasip edecekki dedim sustu amaaaannn herkesin kendi evladı işte boşver biz bu günlerimizin tadını çıkarmalıyız bence...

Son düzenleme:

onun için diyorum ya zaten kızlar boşverin
biz 3 eltiyiz görümce yok ondanmıdır nedir sürekli aramızda kıyaslama yapar
büyükle küçüğü bana eleştirdiğine göre benide muhtemelen onlara çekiştiriyo
ne olduğunu anladıktan sonra ördüm duvarlarımı eşimde saolsun dengeyi kurar
ondan sallayın analamrımız heriflerimiz yeter ya

yazdığını okudum canım ben okuyabilirim dua liste yapıp kime ne kadar okunacaksa yazarsınız okurum çok da iyi olur canım boş oturmaktan iyidir

aynen canım.zamanında bizimki de çok can sıktı bilip bilmeden belki lafın nereye gittiğini bilmeden çok üzdü .en son eşime dedim senin annen saygı duyarım ama benim gösterdiğim saydıyı ,hizmeti kimseden görmemiş kendi de söylüyor bunu üstüne kalkıp canımı sıkarsa ben geri çekilir,sadece merhaba derim başka bir işiylede ilgilenmem 1 değil 2 değil dedim.
benim annem aynı şeyi sana yapsa ben anneme tepkimi koyarım çünkü artık biz varız dedim.şimdilik duurmlar iyi bakalım ama herşeyi ters anlıyor ,her dakika çemkirme modunda bir kadın.hiç bana göre değil ama naparsın.

dediğin gibi misafirden misafir olurlar,ah vah naz yapar bir de bizim ki.Allah kısmet eder de gösterirse o lohusa günlerini,sinirden deliye döneceğimden eminim,olan anneme olcak.

seninkide başka alemmiş
çok renkliler aslında ya komiklerde töbe töbe

canım benimde SAT'a göre 7+2 ultrasona göre 7+0 doktor normal her bebek farklıdır dedi. ama insan yinede tedirgin oluyor, haklısın.

sende mesela sadece 2 gün fark var bende ise tam iki hafta yapıyor . pazartesi sorucam tam tarih için bakalım ne dicek :26::26:

aman sen söle lafını ole herşeye atlamasın
şimdiden de o günleri düşünüp sinir stres yapma sanadda
bebeğe de yazık

bizim planlıydı ve bulantılarım çok yoğun değil :)

ben varım allah kabul ederse okurum, zaten aklıma geldikçe tüm hamileler için dilekler diliyorum sağlıklı olsun bebişleri de diye,

evet şimdiden kırmadan bunu anlatmak gerek,

:)) komikler hepsi ya, boşverin kızlar kendimiz için doğuruyoruz seven gelir yanımıza yardım eder, sevmeyen de sonrasını düşünsün artık, kendinizi ezdirmeyin ve ezmeyin, herkes nasıl isterse öyle davranın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…