evvet 3 kişi olduk bile
bende okurum cnm listeye benide ekleyebilirsin
efsun
peri
bangbang
gullumsun
4 kişi olduk varmı arttıran
ne okuyoruz kızlar bende okurum inşallahh
efsun
peri
bangbang
gullumsun
4 kişi olduk varmı arttıran
şu son yazdığın varya aslında konunun tam özü herkesin kendi annesinden fayda var değilmi. bende biraz önce yazmıştım neler yaşadığımı bizler el kızıyızya işte onlar olaya öyle bakıyorç bulantın yada ağrın olsa inanılmaz naz yapıyoruzdur. benimki benim hamile olduğuma bile inanmak istemiyor. komşusunun gelini 3 aylık hamileymiş bana allah sanada nasip etsin dedi bende daha nasıl nasip edecekki dedim sustu amaaaannn herkesin kendi evladı işte boşver biz bu günlerimizin tadını çıkarmalıyız bence...
Günaydın hepinize kızlar,hepinizi öpüyorum mis kokulu kokulu
Bende az önce annemle telefonda konuştum kaynana mevzusunu,sakın sesini çıkarma diye tembihledi durdu,dedim lohusalıkta özellikle dayanamam hem bir şeye yaramaz hemde mıh gibi oturur durur 10 gün 15 gün.annemde ben senin bakışlarından anlarım tampon görevi görürüm diyor
Dün akşam kayınvalideyle otururken haberi olsunda neler kaçırdığının farkına varsın diye 3.kontrolümüze gidicez,kalp atışınıda duyduk dedim,ağzından hiçbişey çıkmadı bön bön yüzüme baktı,şaşırdı heralde ne kadarlık oldu ki daha dedi bende 2 ay bitti anne dedim.E sen bana daha yeni 1 aylık dedin dedi,bende ben sana 1 aylık dediğimin üstünden 1 ay geçti anne dedim.döndüm tv ye baktım.Bu kadar alakasız,ilgisiz bir kadın olamaz allahım yaaaa.Biz tanımadığımız insanlara bile sevinirken nasıl bu kadar ruhsuz olabiliyorlar anlamıyorum.
Bir arkadaş yazmış hoşuma gitti,hamilelikte nasıl olduğumuzla ilgilenmezler bebek doğduktan sonra babane kesilirler diye, çok doğru bir tespit
günaydınlar.
hayırlı cumalar
dün geceden beri bulantım var sabah çok fena oldum diş fırçalayamıyorum artık.gecede hiç uyuyamadım hiç.
bu arada uyuyamazken gece aklıma birşey geldi bilmem ne dersiniz hergün birimiz için dua okusak sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamız için ilk sayfaya onun listesinide koyarım ben .mesela ilk gün hepimiz kkarabiber için, ikinci gün suzan, üçüncü gün efsunn .... gibi. bilmiyorum ne dersiniz ama şu süreçte dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok bebeklerimiz için.hele de birbirini tanımayan insanların duası çok daha makbuldur herhalde inşallah yani.dua olarak da ayetel kürsi geldi aklıma.herkes katılmayabilir günde 5 kişi 1 kere okusa bile ne kadar güzel olur
ne dersiniz?
efsun
peri
bangbang
gullumsun
19asos03
ajikal
04nesli06
kkarabiberim
heath_19
ok akşama kadar istekleri toplayalım akşam yaparım listeyi atarım ön sayfaya
bu arada ayetel kürsiyi bilmeyen arkadaşlar da başka bir dua okuyabilir isterlerse amaç niyetimiz ve duamız bence
kaynana konusunda bır bomda daha patlatayım
ben o cok sancı cektıgım donemlerde kaynanam benı aradı telefonda bıle zorla konusuyordum nasılsın dedı cok sancım var yatıroum dedım verdıgı cevap aynen su
ayy ınsallah bebek ogluma benzerbende kafa bır attı ben kendımle ugrasıyorum sancım cok suan bebegın kıme benzeyecegını hıc dusunecek durumda deılım saglıgı yerınde olsun dedım bır dahada aramadı. o kadar cok alınmıstımkı zaten hassas donemler yasıyorum sen bırde bana boyle de nıye benım neyım eksık kı ne demek sımdı bu. sana benzemesın der gıbı alahhımm
bu arada bende okurum duayı
merhaba canım, benim de daha önceki üç hamileliğimde kalp atışı olmadığı için kürtajla alındı.şuanda 7+3 haftalık hamileyim ve çok şükür bu kez kalp atışı görüldü.en son kürtajdan sonra alınan bebeğe kromozom araştırması yapıldı temiz çıktı.daha sonra eşimle bahçeci tüp bebek merkezine başlamaya karar verdik.Eşime ve bana kromozom ve çeşitli tahliller yapıldı.hepsi temiz çıktı şükür.tam da bu ay tüp bebeğe başlamaya karar vermiştik ki hamile olduğumu öğrendim.Defalarca hüsrana uğramış biri olarak çok iyi bilirsin ki hamilelik haberi bizim için buruk bir heyecan ve korku ile geçen günler demektir.5+2 haftalıkken cerrahpaşaya kontrole gittim.(en son kürtajım ve araştırma orada yapılmıştı ve hamile kalınca gelmem söylenmişti) üniversite hastanesi olduğu için muayene odasında birkaç stajer vardı.heyecandan bayılacaktım acaba bu kez kalp atışı olacak mı diye.karından muayene ederken ben daha önceki üç hamileliğim kalp atışı olmadığından kürtajla alındı dedim.o sırada arkamızdaki bayan stajerlerin fısıldaşmalarını duydum "yazık nasıl da heyecanla bekliyor "dediler.benim duyduğumu tahmin etmediler belki.bu esnada dr alttan bakalım birde dedi.tamam dedim ama heyecandan sinirlerim boşaldı ve ağlamaya başladım.uzuun uzuun baktı sesi açtı beni iyice beklentiye soktuktan sonra şuanda bişey yok haftaya gel dedi.Eşim işteydi ve dr.yalnız gelmiştim.yolda ağlayarak yürürken kucağında minicik bebeğiyle dilenci bir kadın gördüm.o an isyan edesim geldi.ama yine hayırlısı olsun dedim.bir hafta sonra tekrar gittim herşeye hazırdım.yine üstten baktı göremedi ve alttan bakalım dedi.ve ekrandan gösterdi bakın bu bebek.ben titreyen bir ses tonu ile kalp atışı var mı dedim.VAR dedi ciddi misiniz dedim.inanamadım şükürler olsun dedim.Allahıma çok şükür bu kez olmuştu.Muayene biter bitmez önce eşimi sonra tüm ailemi aradım.Haber verdiğim herkes ağladı tabi ben de :) çok uzun oldu özür dilerim.Ama benimle aynı şeyleri yaşayan birini görünce paylaşmak istedim sadece.Allah kimseyi bu güzel duygudan mahrum bırakmasın.İnşallah hepimiz hayırlısı ile ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Sen neler yaşadın paylaşırsan sevinirim.Allaha emanet ol.
seninkide bi alemmiş ha
evvet 3 kişi olduk bile
kaynana konusunda bır bomda daha patlatayım
ben o cok sancı cektıgım donemlerde kaynanam benı aradı telefonda bıle zorla konusuyordum nasılsın dedı cok sancım var yatıroum dedım verdıgı cevap aynen su
ayy ınsallah bebek ogluma benzerbende kafa bır attı ben kendımle ugrasıyorum sancım cok suan bebegın kıme benzeyecegını hıc dusunecek durumda deılım saglıgı yerınde olsun dedım bır dahada aramadı. o kadar cok alınmıstımkı zaten hassas donemler yasıyorum sen bırde bana boyle de nıye benım neyım eksık kı ne demek sımdı bu. sana benzemesın der gıbı alahhımm
bu arada bende okurum duayı
canım ayet-el kürs i nin türkçe okunuşu var internette bilmeyenler için.herkes aynı duayı okusun bence.ona bir de 3 ihlas suresi 1 tane de fatiha suresi ekleyelim mi? ne dersiniz? hatimden sonra okunan dualar bunlar,sevap olur.
arkadaşlar merhaba bende 9haftalık hamileym efsun benide listeye eklermisin sat 3ekim yaş 33 3. gebeliğim dualara bede katılmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?