2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Günaydın hepinize kızlar,hepinizi öpüyorum mis kokulu kokulu

Bende az önce annemle telefonda konuştum kaynana mevzusunu,sakın sesini çıkarma diye tembihledi durdu,dedim lohusalıkta özellikle dayanamam hem bir şeye yaramaz hemde mıh gibi oturur durur 10 gün 15 gün.annemde ben senin bakışlarından anlarım tampon görevi görürüm diyor

Dün akşam kayınvalideyle otururken haberi olsunda neler kaçırdığının farkına varsın diye 3.kontrolümüze gidicez,kalp atışınıda duyduk dedim,ağzından hiçbişey çıkmadı bön bön yüzüme baktı,şaşırdı heralde ne kadarlık oldu ki daha dedi bende 2 ay bitti anne dedim.E sen bana daha yeni 1 aylık dedin dedi,bende ben sana 1 aylık dediğimin üstünden 1 ay geçti anne dedim.döndüm tv ye baktım.Bu kadar alakasız,ilgisiz bir kadın olamaz allahım yaaaa.Biz tanımadığımız insanlara bile sevinirken nasıl bu kadar ruhsuz olabiliyorlar anlamıyorum.

Bir arkadaş yazmış hoşuma gitti,hamilelikte nasıl olduğumuzla ilgilenmezler bebek doğduktan sonra babane kesilirler diye, çok doğru bir tespit

aynen öyle ,ne kadar az muhabbet o kadar az can sıkıcı benim açımdan.ben hamileliğimin Allah nasip ettiği sürece keyfini çıkarmak istiyorum dediğin gibi.boş lafa kafa takamayacağım

cnm boşver söleme
nie söleyeyipte canını sıkıyosun ki
ben geçen salı doktora gittim
ordanda kv geçtik yakın die
sormadan hiç bişey sölemedim
o sordu ben söledim sonra sinirlendi
ne bu dedi tane tane konuşuyosun falan dedi
bende sen sordukça sölüyorum daha napım dedi
kendisi sormadan usg resmini bile göstermedim
o bana ne kadar gelirse bende o kadar giderim
sen sormazsa söleme boşver sinirlerini geriyosun

bence iyi fikir ne olcak ki ,kaç dakikamızı alacak.bana uyar.

kaynana konusunda bır bomda daha patlatayım
ben o cok sancı cektıgım donemlerde kaynanam benı aradı telefonda bıle zorla konusuyordum nasılsın dedı cok sancım var yatıroum dedım verdıgı cevap aynen su
ayy ınsallah bebek ogluma benzer bende kafa bır attı ben kendımle ugrasıyorum sancım cok suan bebegın kıme benzeyecegını hıc dusunecek durumda deılım saglıgı yerınde olsun dedım bır dahada aramadı. o kadar cok alınmıstımkı zaten hassas donemler yasıyorum sen bırde bana boyle de nıye benım neyım eksık kı ne demek sımdı bu. sana benzemesın der gıbı alahhımm

bu arada bende okurum duayı

efsun
peri
bangbang
gullumsun
19asos03
ajikal
04nesli06
kkarabiberim
heath_19

ok akşama kadar istekleri toplayalım akşam yaparım listeyi atarım ön sayfaya
bu arada ayetel kürsiyi bilmeyen arkadaşlar da başka bir dua okuyabilir isterlerse amaç niyetimiz ve duamız bence

Son düzenleme:

canım ayet-el kürs i nin türkçe okunuşu var internette bilmeyenler için.herkes aynı duayı okusun bence.ona bir de 3 ihlas suresi 1 tane de fatiha suresi ekleyelim mi? ne dersiniz? hatimden sonra okunan dualar bunlar,sevap olur.

arkadaşlar merhaba bende 9haftalık hamileym efsun benide listeye eklermisin sat 3ekim yaş 33 3. gebeliğim dualara bede katılmak isterim

seninkide bi alemmiş ha

Canım benim paylaştığın için ben teşekkür ederim çok duygulandım sabah sabah beni de ağlattın. Rabbim bu sefer kucaklarımızı doldurur inşallah. Ben Londra'ya geleli 2 hafta olmuştu hamile olduğumu öğrendim çok sevindim çok mutlu oldum sonra hastaneye gittik kontrol muayene hiç birşey yok folik aside başla dediler size mektupla randevu günü gönderilecek ( burda hastanede gün vermiyorlar sonradan eve mektup geliyor tarih için ) neyse ben bekliyorum hergün mektup için 10 gün sonra geldi tam 3. Aya denk geliyordu çok tuhaf geldi bu kadar uzun süre ama burda böyleymiş 12 hafta olana kadar hergün gün saydım nasıl bulantım tiskinmem var anlatamam çok zor günler geçirdim ama herşey bebeğim için yeterki iyi olsun o dedim .neyseki beklenen gün geldi doktora gidiceğim gün sabaha kadar uyuyamadım heyecandan birde erkenden yattım çabuk sabah olsun da bebeğimi göreyim diye büyümüş götecektim ellerini ayaklarını öyle hayal ettim hep hareketlerini görücem diye masaya yattım kontrol için doktorun yüzü çok kötüydü zaten kocaman kese içinde minicik birşey köşede yapışık duruyordu anladım kötü birşey olduğunu doktor üzgünüm kalp atışı yok gelişememiş dediler kaynar sular başımdan aşağı boşaldı sanki hiç beklemiyordum böyle birşey herkes benden güzel haber beklerken bebeğim yaşamıyor yarın kürtaj olucam dedim o kürtaj masasına yatmak ayrı üzüntüydü o günlere geri döndüm Rabbim aynı acıları bidaha yaşatmasın inşallah. İlk regl dönemimden sonra da bebeğim bana süpriz yaptı türkiyedeydim öğrendiğimde hemen doktora gittim keseyi gördük 5. Haftada doktor sağlıklı bir gebelık gibi. Duruyor dedi 2 gün sonra Londra'ya geldim6+ 1 de de kalp atışını duyduk çok mutlu oldum ilk bebeğimde kalp atışını bile duyamamıştım ilkti bu yaşadıklarım sanki. Sonra 7+1 de 11 mm di 8+3 te 2cm şimdi 12 sine sıradaki randevum çok merak ediyorum inşallah iyidir ondan sonrakide 28 zinde ikili test için. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider canım ikimiz için ve bekleyen tüm anneler için. Bende baya uzattım kusura bakmayın.

seninkide bi alemmiş ha

övunmek gıbı olmasın pek patavatsızdır. bu aralar bır laf tutdurmus. ben oyle kapı kapı gezmekten hıc hoslanmam kaynanam ıse gunduz ayrı gezmede gece ayrı gezmede tabı bende onunla gıtmyıorumya tutdurmus oglumm oglumm eller bana gelını agzına bakıtamadın dıyo yanında gezdıremedın dıyo oglummm bak bana neler dıyolar. guya bana laf dokunduruyo cokta tınnnn

evvet 3 kişi olduk bile

yalnız birşey diyeceğim listeyi oluşturduğunuzda burada yayınlayacaksınız ya bana özelden de mesaj atarsanız sevinirim olur da forumda okuyamaazsam haberim olsun

iyi demişsin biraz ölçüp tartsınlar laflarını :))

tamam canım o zman ayetel kursi- 3 ihlas-1 fatiha diyoruz

arkadaşlar merhaba bende 9haftalık hamileym efsun benide listeye eklermisin sat 3ekim yaş 33 3. gebeliğim dualara bede katılmak isterim

tabi eklerim 3.gebeliğim derken ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…